- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.301
napıosunn bebemm nasılsınnnnn :)
günaydınnnn yaeru ceylanlarr....:82::82::82:
penderimmm nasılsın şekerim
sevoşşşşşşşşşşş canımmm Rabbim inş kucağına alacağın günüde gösterirrrr.(amin)
mehmet deryaaaa anoşşşşşşşşş sen napıyorsun
ayyyyyyy ne hoş bi süprizzzzzzzzzz:ahhhhhhhh minel aşkkkkk.karta ne yazdın canım özeldir ama merak ettim işte. iice pc yaklaşıyorum okuyabilmek için puhahhaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr günaydın herkeseee mutlu ve daha umutlu bir gün olur hepimiz için inşallah :119:
günaydınnnn yaeru ceylanlarr....:82::82::82:
penderimmm nasılsın şekerim
sevoşşşşşşşşşşş canımmm Rabbim inş kucağına alacağın günüde gösterirrrr.(amin)
mehmet deryaaaa anoşşşşşşşşş sen napıyorsun
Bosver tatlım bozma moralini kendi kaybeder patronun sen neyin derdindesin o neyin derdinde sallllllaaaaaaaa.günaydınn tatlışşlarımmmm
yatakta uzanıyrum kucagımda laptop
iştende ayrıldımm patroncuk kabul etmedi sürekli rapor işinii
devlette çalışsaydım brsycik olmazdıı bukadar sıkıntının üstüne birde ben işten çıktımm durumlar vahm olduu..
neyse canım sagolsunnn
bebişimm sagolsunn
ayy kızlar ben bir güzelleştimm sormayınnyüzüm dolsu böyle tombul yanaklı fln
kanamam durdu çok şükür lekenlenmem var ara ara...
ara ara da kasık ve karın ağrılarım oluyooo
hemencecik bitse şu sıkıtınlı günlerimm inşş..
Gece dua ettimm hepimizin içinn.Allh ksbul eder inşallh..
bütün yosmalar toplanmış muhabbete başlamışş ohhhhhhhhhhh valla iyiymiş günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn aşüfteler ne yapanız ??????????????????????????????????
Biz iyiyik ne olsun çok sıcak tepeme yımırta koysam çatlar bebek olur vallaaa haaaaaaaaaaaaaa piştim uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Vitooooooooooo iyisin meaşallah bebeişim daha da iyi olacaksın üzülme işi miktir et bebeiş dogsun yenisini bulursun sallaaa gitsinDegmesin tühhhhhhhhhhh
Olum eylem az aşüfte degilsin halvete girerken iyi adama dölünü söylerken kırk takla yok not yazma yok lokantaya gitme sen varyaaaaaaaaaaaaa sennnnnnnnnnnnn yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasın yosmaaaaaaaaaaaaaaaBravoo bebişim güzel etmişin tebrik koydum nerene oldugunu sen anla artıkın
önce bir kart hazırladım
isimlerini çoktannnnnnnnn belirlediğimiz bebişlerimizin adlarını yazarakkkkk.............
ve onu lokantada eline tutturdummmmmmmmmm
önce gözlerinden boncuk boncuk yaş döküldü....
sonra gülme krizine girdi
napacağını şaşırdı
ama çokkk sevindiiiiiiiii
inşallah bu sevincimizde yarım kalmaz
düşükten sonra zor toparladık kendimizi kızlar dua ediverinde tamamına ersin inşallahhhhhhh
Bosver tatlım bozma moralini kendi kaybeder patronun sen neyin derdindesin o neyin derdinde sallllllaaaaaaaa.
Hem devam etseydin bebeğin hep tehlike de olacaktı keyfini çıkar evin ohhhh sefan olsun pitaminim tabi bebisininde:))
AdoşummmmmmmmmmmBÜTÜN YOSMALAR TOPLANMIŞ MUHABBETE BAŞLAMIŞŞ OHHHHHHHHHHH VALLA İYİYMİŞ GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN AŞÜFTELER NE YAPANIZ ??????????????????????????????????
BİZ İYİYİK NE OLSUN ÇOK SICAK TEPEME YIMIRTA KOYSAM ÇATLAR BEBEK OLUR VALLAAA HAAAAAAAAAAAAAA PİŞTİM ULEYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
VİTOOOOOOOOOOO İYİSİN MEAŞALLAH BEBEİŞİM DAHA DA İYİ OLACAKSIN ÜZÜLME İŞİ MİKTİR ET BEBEİŞ DOGSUN YENİSİNİ BULURSUN SALLAAA GİTSİNdegmesin tühhhhhhhhhhh
olum eylem az aşüfte degilsin halvete girerken iyi adama dölünü söylerken kırk takla yok not yazma yok lokantaya gitme sen varyaaaaaaaaaaaaa sennnnnnnnnnnnn yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasın yosmaaaaaaaaaaaaaaabravoo bebişim güzel etmişin tebrik koydum nerene oldugunu sen anla artıkın
günaydınn tatlışşlarımmmm
yatakta uzanıyrum kucagımda laptop
iştende ayrıldımm patroncuk kabul etmedi sürekli rapor işinii
devlette çalışsaydım brsycik olmazdıı bukadar sıkıntının üstüne birde ben işten çıktımm durumlar vahm olduu..
neyse canım sagolsunnn
bebişimm sagolsunn
ayy kızlar ben bir güzelleştimm sormayınnyüzüm dolsu böyle tombul yanaklı fln
kanamam durdu çok şükür lekenlenmem var ara ara...
ara ara da kasık ve karın ağrılarım oluyooo
hemencecik bitse şu sıkıtınlı günlerimm inşş..
Gece dua ettimm hepimizin içinn.Allh ksbul eder inşallh..
BÜTÜN YOSMALAR TOPLANMIŞ MUHABBETE BAŞLAMIŞŞ OHHHHHHHHHHH VALLA İYİYMİŞ GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN AŞÜFTELER NE YAPANIZ ??????????????????????????????????
BİZ İYİYİK NE OLSUN ÇOK SICAK TEPEME YIMIRTA KOYSAM ÇATLAR BEBEK OLUR VALLAAA HAAAAAAAAAAAAAA PİŞTİM ULEYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
VİTOOOOOOOOOOO İYİSİN MEAŞALLAH BEBEİŞİM DAHA DA İYİ OLACAKSIN ÜZÜLME İŞİ MİKTİR ET BEBEİŞ DOGSUN YENİSİNİ BULURSUN SALLAAA GİTSİNdegmesin tühhhhhhhhhhh
olum eylem az aşüfte degilsin halvete girerken iyi adama dölünü söylerken kırk takla yok not yazma yok lokantaya gitme sen varyaaaaaaaaaaaaa sennnnnnnnnnnnn yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasın yosmaaaaaaaaaaaaaaabravoo bebişim güzel etmişin tebrik koydum nerene oldugunu sen anla artıkın
Günaydın canım benim.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?bebiş nasıl?
evet canım bende artık herşeyin iyi yönünden bakmaktan
iyilik kahramanı olcm
evde oturayımm.
Sanırsambenm hamişlik bu şeklde sıkıntılı geçcekk ondan zaten olmazdı iş durumu yani dediğin gibii...
adoşşşş napan yıvrumm
bebişiiiiinn nasıııı napıyooo
bak dikkat et kendine hee agır işler yapma sakınnn.hele hele ağır birsy yapmaaa
patlatırım kafanaaa
Adoşummmmmmmmmmmözledim seniiiiiiiiiiiiii hahaahhah koptum gene yaaaaa deliiiiii
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SENİ ÖZLEDİMMMMMMMMMM KARABÖCÜKÜM AY DÜN BU LÜBNANLI PEZOOOOOOOOLAR BENİ YEDİ BİTİRDİİİİİİİ ADAMLAR SABAH 9 DA GELDİ SALONA GİRDİLER SAAT 5 E KADAR YE ALLAH YEEEEEEEEEEEEEE AÇ HERİFLER
YA ZGELDİ YA PERİM ŞİRKETİN İŞLERİ ÇOK ŞÜKÜR AÇILDIIIIIIIIIII HAYIRLISI BAKEMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?