Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınnnn yaeru ceylanlarr....:82::82::82:

penderimmm nasılsın şekerim

sevoşşşşşşşşşşş canımmm Rabbim inş kucağına alacağın günüde gösterirrrr.(amin)

mehmet deryaaaa anoşşşşşşşşş sen napıyorsun

iyiyimmm paybişimmm sen nasılsınnnn..iş güç ugrasıoruzzz sende ne var ne yokkk

ayyyyyyy ne hoş bi süprizzzzzzzzzz:ahhhhhhhh minel aşkkkkk.karta ne yazdın canım özeldir ama merak ettim işte. iice pc yaklaşıyorum okuyabilmek için puhahhaaaaaaaaaaaa

Babacığım ben yola çıktım geliyorum
8 ay sonra kucağında olacağım
zehra veya hakan

yazdım tatlımm

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr günaydın herkeseee mutlu ve daha umutlu bir gün olur hepimiz için inşallah :119:

[video=youtube;oJ34hV3KkMI]http://www.youtube.com/watch?v=oJ34hV3KkMI[/video]

Boşyere değil yok, inanmam....
Koşarım yine ardından,
Bulsamda olur, bulmasamda
Ümit beni bil yaşatan.............

Günaydın hergün yeni ümitlerle, yeni güne başlayan yol arkadaşlarım, canlarım, günaydınnn

günaydınn tatlışşlarımmmm
yatakta uzanıyrum kucagımda laptop
iştende ayrıldımm patroncuk kabul etmedi sürekli rapor işinii
devlette çalışsaydım brsycik olmazdıı bukadar sıkıntının üstüne birde ben işten çıktımm durumlar vahm olduu..

neyse canım sagolsunnn
bebişimm sagolsunn
ayy kızlar ben bir güzelleştimm sormayınn yüzüm dolsu böyle tombul yanaklı fln
kanamam durdu çok şükür lekenlenmem var ara ara...
ara ara da kasık ve karın ağrılarım oluyooo

hemencecik bitse şu sıkıtınlı günlerimm inşş..

Gece dua ettimm hepimizin içinn.Allh ksbul eder inşallh..

Arkadsımm şimdi farkettimm tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün..
hiç sorun yaşamadn kucagına alırsın inşşşş,,

Aramıza hoşgeldinizzzzzzz

Canım ne yapayım çok şükür iyiyim.dr a cumartesi gidecem inşallah.Daha görmeden kaygılar sardı beni.Çalıştığım odada 8 bilgisayar var.Hastane biliyorsunuz her yer cihaz radyasyon.Allah ım sen esirge sana emanet canımız Ya RABBİ.Amin.Dua edip duruyorum.Sen nasılsın canım benim?

Bosver tatlım bozma moralini kendi kaybeder patronun sen neyin derdindesin o neyin derdinde sallllllaaaaaaaa.
Hem devam etseydin bebeğin hep tehlike de olacaktı keyfini çıkar evin ohhhh sefan olsun pitaminim tabi bebisininde:))

BÜTÜN YOSMALAR TOPLANMIŞ MUHABBETE BAŞLAMIŞŞ OHHHHHHHHHHH VALLA İYİYMİŞ GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN AŞÜFTELER NE YAPANIZ ??????????????????????????????????

BİZ İYİYİK NE OLSUN ÇOK SICAK TEPEME YIMIRTA KOYSAM ÇATLAR BEBEK OLUR VALLAAA HAAAAAAAAAAAAAA PİŞTİM ULEYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

VİTOOOOOOOOOOO İYİSİN MEAŞALLAH BEBEİŞİM DAHA DA İYİ OLACAKSIN ÜZÜLME İŞİ MİKTİR ET BEBEİŞ DOGSUN YENİSİNİ BULURSUN SALLAAA GİTSİN degmesin tühhhhhhhhhhh

olum eylem az aşüfte degilsin halvete girerken iyi adama dölünü söylerken kırk takla yok not yazma yok lokantaya gitme sen varyaaaaaaaaaaaaa sennnnnnnnnnnnn yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasın yosmaaaaaaaaaaaaaaa bravoo bebişim güzel etmişin tebrik koydum nerene oldugunu sen anla artıkın

Günaydın canım benim.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?bebiş nasıl?

Ne hoş bir sürpriz olmuş yaaa Allahım bize de nasip etsin bizde paylaşalım beraber heyecanımızı fikirler üretelim kendimizce :))
Eğer bu ay tutturursak bebisi öğrendiğim zamanlara geliyor esimin dogum gunü pastali bı kutlama ayarlarım ona ağlamaktan katılsın sevincinden havalara uçsun kocacim

Bosver tatlım bozma moralini kendi kaybeder patronun sen neyin derdindesin o neyin derdinde sallllllaaaaaaaa.
Hem devam etseydin bebeğin hep tehlike de olacaktı keyfini çıkar evin ohhhh sefan olsun pitaminim tabi bebisininde:))

evet canım bende artık herşeyin iyi yönünden bakmaktan
iyilik kahramanı olcm
evde oturayımm.
Sanırsambenm hamişlik bu şeklde sıkıntılı geçcekk ondan zaten olmazdı iş durumu yani dediğin gibii...

adoşşşş napan yıvrumm
bebişiiiiinn nasıııı napıyooo
bak dikkat et kendine hee agır işler yapma sakınnn.hele hele ağır birsy yapmaaa
patlatırım kafanaaa

Adoşummmmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiiiiiii hahaahhah koptum gene yaaaaa deliiiiii

Vitoşum bak her işte bir hayır vardırr, bebeğini sağlıkla kucağına alman herşeyden daha önemliiii, işin biri biterrr biri başlarrr, sen bu döneminin tadını çıkar evinde dinlenip sağlıklı beslenip yaşayarak canım...

Öyle oldu tatlım biz bütün kızlar toplandık toplandık
Sorduk neden yimirtlayamadik
Biz spermcanlardan hoşlandık hoşlandık
Onlar neden bizden kaçtı anlayamadık anlayamadık
Ne bicim oldu yaa iygggg iğrenç
Oooohhhhhh yyoooooo noldu bana

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

19asos03 Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Candost17 Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Çift embryo nakli yapıldı, geriye bebişlerimizin sımsıkı tutunması kaldııı, dualarımız seninle....

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

pineapples NOBAT: 3 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

arzucel NOBAT: 7 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

nisbhr NOBAT: 11 Haziran

isilisil38 NOBAT: 13 Haziran

jonguil NOBAT:13 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

İdilga NOBAT: 19 Haziran

Aybice NOBAT: 23 Haziran

enderfts NOBAT: 24 Haziran

Perisoko NOBAT: 24 Haziran

tatlicadi55 NOBAT: 25 Haziran

eerdgn NOBAT: 26 Haziran

hll_legend NOBAT: 27 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Son düzenleme:
Günaydın canım benim.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?bebiş nasıl?

İYİYİM GIZZZZZ SEN NE YAPAN BEBİŞ İYİ GALİBAA CANIM ÇOK ŞÜKÜR Bİ YARAMAZLIK YOK

YOK OLUM LAN HİÇ İŞ YAPMIYORUM İŞ YERİNDEDE MASA BAŞI İŞTE BAZEN LÜBNAN LİBYADAN AFGANİSTAN DAN MİSAFİRLER GELİYİİ İŞ İÇİN ONLARI ŞİRKETTE AGIRLIYORUZ TOOPLANTI SALONUNDA FLAN ORANIN DÜZENİ YENECEK YEMEKLER FLAN ONLARIN AYARLANMASI AŞAMASINDA AZ Bİ YOGUNLUGUM OLUYOO DÜN ÖYLEYDİ MESALA AMA ONA DA SAGOLSUN ARKEDAŞLAR HERŞEYE YETİŞİYOOO CANIM BÖYLE İŞTEEEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…