- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.321
BÜTÜN YOSMALAR TOPLANMIŞ MUHABBETE BAŞLAMIŞŞ OHHHHHHHHHHH VALLA İYİYMİŞ GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN AŞÜFTELER NE YAPANIZ ??????????????????????????????????
BİZ İYİYİK NE OLSUN ÇOK SICAK TEPEME YIMIRTA KOYSAM ÇATLAR BEBEK OLUR VALLAAA HAAAAAAAAAAAAAA PİŞTİM ULEYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
VİTOOOOOOOOOOO İYİSİN MEAŞALLAH BEBEİŞİM DAHA DA İYİ OLACAKSIN ÜZÜLME İŞİ MİKTİR ET BEBEİŞ DOGSUN YENİSİNİ BULURSUN SALLAAA GİTSİNdegmesin tühhhhhhhhhhh
olum eylem az aşüfte degilsin halvete girerken iyi adama dölünü söylerken kırk takla yok not yazma yok lokantaya gitme sen varyaaaaaaaaaaaaa sennnnnnnnnnnnn yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasın yosmaaaaaaaaaaaaaaabravoo bebişim güzel etmişin tebrik koydum nerene oldugunu sen anla artıkın
TATLIM BEBİŞİNİN GERÇEKTEN SENLE OLDUĞUNU BİLEREK GÜNE BAŞLAMAK NASIL BİR DUYGU ANLAT BAKALIM KENDİNİ NASIL HİSSEDİYORSUN
Kızlar facebook kullananlar özelden mesaj atsın ekleyelim birbirimizi
kızlar facebook kullananlar özelden mesaj atsın ekleyelim birbirimizi
allah canını almasın kız işyerinde kahkaha attırdın bana gülmekten geberdimmmmmmmm
eeee olsun anacım artıkın o kadannnnnnnn
naaapakkkkkkkkk
accıkta biz nazlanak hakkkımız be yaaaaa
periiiiiiiii
kartımı görmedinmi gııı herkes bişeyler yazdı senden ses seda yokkkkkkkkk
Arkadsımm şimdi farkettimm tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün..
hiç sorun yaşamadn kucagına alırsın inşşşş,,
Aramıza hoşgeldinizzzzzzz
Bosver tatlım bozma moralini kendi kaybeder patronun sen neyin derdindesin o neyin derdinde sallllllaaaaaaaa.
Hem devam etseydin bebeğin hep tehlike de olacaktı keyfini çıkar evin ohhhh sefan olsun pitaminim tabi bebisininde:))
vitamiiiiinnn ne kadarlık gebesin sen kızlar gebe olduğunuzu ne zaman ve hangi değerle öğrendiniz korkmayım be demi
vitamiiiiinnn ne kadarlık gebesin sen kızlar gebe olduğunuzu ne zaman ve hangi değerle öğrendiniz korkmayım be demi
heeeeeeeee nazlan nazlan sanki ilk sıpan nazlan sen anca nazlan zaten kız olursa naz koy adını sende çok nazlandıydım dersinnnnnnnnn yosmaaaaaaaaaaaaaaaaasın sen yosmaaaaaaaaa adam elinden dar kaçacak aşüfteeeeeeeeeeeIyi yapıyon bebişim vur olayın dibine dibine
ben kanka şöyle söyleyim adetim 6 gün geçmişti degerim 864.30 du evde gebelik testi yaptım çifti gördüm bigün sonrada kan testi yaptım öleeeeeeeeeee işteeeeeeeeeeeee darısı en kısa xzamnda sana ve hepinize amin..
kız allah senin canının almasın seninle gerçekte buluşsak heralde yerim seni çıtır çıtır
gerçek hayattada mı dek durmadın ggggggızzzzzzzz
anaaaaaaaa aşuftenin kralı arkadaşım benim
öpüyom seni errrrrr biyerindennnnnnnnnn
günaydınn tatlışşlarımmmm
yatakta uzanıyrum kucagımda laptop
iştende ayrıldımm patroncuk kabul etmedi sürekli rapor işinii
devlette çalışsaydım brsycik olmazdıı bukadar sıkıntının üstüne birde ben işten çıktımm durumlar vahm olduu..
oyyyyyy yat bebişim yatt.boş ver izni.bende hamiş olursam 2 yıl ücretsiz izne ayrılcam devlet babm saolsun düşünmüş benii
neyse canım sagolsunnn
bebişimm sagolsunn
ayy kızlar ben bir güzelleştimm sormayınnyüzüm dolsu böyle tombul yanaklı fln
kanamam durdu çok şükür lekenlenmem var ara ara...
ara ara da kasık ve karın ağrılarım oluyooo
hemencecik bitse şu sıkıtınlı günlerimm inşş..
Gece dua ettimm hepimizin içinn.Allh ksbul eder inşallh..
bende iim canımm.evet dikkat etmek lazım.Allah korusun canımCanım ne yapayım çok şükür iyiyim.dr a cumartesi gidecem inşallah.Daha görmeden kaygılar sardı beni.Çalıştığım odada 8 bilgisayar var.Hastane biliyorsunuz her yer cihaz radyasyon.Allah ım sen esirge sana emanet canımız Ya RABBİ.Amin.Dua edip duruyorum.Sen nasılsın canım benim?
Kızlar facebook kullananlar özelden mesaj atsın ekleyelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?