Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Allah canını almasın kız işyerinde kahkaha attırdın bana gülmekten geberdimmmmmmmm
eeee olsun anacım artıkın o kadannnnnnnn
naaapakkkkkkkkk
accıkta biz nazlanak hakkkımız be yaaaaa

periiiiiiiii
kartımı görmedinmi gııı herkes bişeyler yazdı senden ses seda yokkkkkkkkk

TATLIM BEBİŞİNİN GERÇEKTEN SENLE OLDUĞUNU BİLEREK GÜNE BAŞLAMAK NASIL BİR DUYGU ANLAT BAKALIM KENDİNİ NASIL HİSSEDİYORSUN

:) rabbim herkese yaşatsın bu sefer farklı bir duygu içerisindeyim kaybettiğim bebeğimde daha gariptim korku vardı içimde bunda rahatım çok şükür .. yabişey dicem akşam 7 deyince uyuyorum film izlerken doymuyorum uykuya bide çok acıkıyorum miğdem kazınıyoo. garip bir duygu var içimde benim durumum biraz farklı ilk 3 ay çok önemli bizim için diğer bebeğim ölmüştü karnımda kan kaybından 11 gün hastanede yatmıştım.. bu her gebelik için geçerli benim için ilk 3 ay kanamam olmadan geçirmem lazım normal gebelere göre 2 kat daha riskliyim dua edin dua edin dua edin .. yarın tekrar dr gitcem inşallah değerimiz artmıştır dualara devam :)

6 kisi kalmis bana heyooooooooo
Kız periii beni maviyle yazdığın için erkek dogurcam :)))

heeeeeeeee nazlan nazlan sanki ilk sıpan nazlan sen anca nazlan zaten kız olursa naz koy adını sende çok nazlandıydım dersinnnnnnnnn yosmaaaaaaaaaaaaaaaaasın sen yosmaaaaaaaaa adam elinden dar kaçacak aşüfteeeeeeeeeee Iyi yapıyon bebişim vur olayın dibine dibine

Arkadsımm şimdi farkettimm tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün..
hiç sorun yaşamadn kucagına alırsın inşşşş,,

Aramıza hoşgeldinizzzzzzz

teşekkür ediyorum tek temennim bu herkes gibi allahın izni ile bu sefer alabiliriz bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah hayırlısı ile

Bosver tatlım bozma moralini kendi kaybeder patronun sen neyin derdindesin o neyin derdinde sallllllaaaaaaaa.
Hem devam etseydin bebeğin hep tehlike de olacaktı keyfini çıkar evin ohhhh sefan olsun pitaminim tabi bebisininde:))

vitamiiiiinnn ne kadarlık gebesin sen kızlar gebe olduğunuzu ne zaman ve hangi değerle öğrendiniz korkmayım be demi

vitamiiiiinnn ne kadarlık gebesin sen kızlar gebe olduğunuzu ne zaman ve hangi değerle öğrendiniz korkmayım be demi

ben kanka şöyle söyleyim adetim 6 gün geçmişti degerim 864.30 du evde gebelik testi yaptım çifti gördüm bigün sonrada kan testi yaptım öleeeeeeeeeee işteeeeeeeeeeeee darısı en kısa xzamnda sana ve hepinize amin..

kız Allah senin canının almasın seninle gerçekte buluşsak heralde yerim seni çıtır çıtır
gerçek hayattada mı dek durmadın ggggggızzzzzzzz
anaaaaaaaa aşuftenin kralı arkadaşım benim
öpüyom seni errrrrr biyerindennnnnnnnnn

oohohooooooooo sıcaktan beynim sulandı sen hamişsin zaten pardonnnnnnnn yavrımmmmmmmmmmm

günaydınlar bugün 2 li test için gidicektim ya hemde cinsiyet belli ise sölicekti doktorum ama iptal edildi randevum.bugün dogumu varmıs toktorumun randevum pazartesiye alındı...poffff beklicez artık

ye beni eylem öp beni eylem sev beni eylem anammmmmmmm sapık gacııııııııııı
Ben her ihtimale karşı arkama kolliyimde

Hoppppppppppppppppppppppp 10 üyeeeeeeee ne yapıyonuzzzzzzzzzzzzz olum yazmıyonuz da yazılanları hatim mi ediyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Yosmadan hallice aşifteler

canım ben kızımda adetime 5 gün varken idrarda 2 gün varken kanda öğrendim kan değerim 99.55 di
şimdi ise gene 5 gün varken idrarda öğrendim hiç kan yaptırmadım bu sefer direk doktora gittim keseyi gördüm çok şükür bu kadar benden yani canım

bende iim canımm.evet dikkat etmek lazım.Allah korusun canım
Kızlar facebook kullananlar özelden mesaj atsın ekleyelim birbirimizi

canoşşşş benim iş yerinde yasak pek giremiyorum .ama atayım canım özelden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…