- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.421
aminn canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.inşallah canım bende dualar ediyorum senin içinnnnnnnnn
rabbim daha fazla aratmasın inşallahhhhhhhhhhhhh her şey gönlünce olsun bir an önce versin Rabbimmmmmmmm
Tatlım ilk zamanlar öyle şiş olunuyor sanırım. Ayhhh patla çatla da bebiş göbüşünde olsun boşver yaaa yat uzan dinlennnnnnn. Anooy biizimki nazlanmaya başladı bile 2. gündennnnkızlar karnım çok şişti patlayacak sanırım nefes alamıyorum neden bileniniz varmı ayaklarımı üşütüyorum dicem kalın çorap getirdim daireye oturduğum vakşiy giyiveriyorum ayağımaaa.. yardım edinnnn
İviiittttt bakalım ben kullanabilcek miyim o şırıngayıı, anooyyy bebiş için nelere katlanıyoruz Allahım gör halimiziiiiiiiii bunun kullanımıyla alakalı geniş kapsamlı bir araştırmaya başlıyorummmPeriimmm ben de kullanıyom onu ama o şırınga gibi bişii var yaa,onu kullanamıyam
afedersin böle elimle şeediyom içeri
bi de diyo ki spermcanlar fırlamadan 15 dk.önce kullanın diyo
o nasıl olcak bilemedim,halvetin ortasında dur ben azcık piresiid şeediim kocacım mı dicez
ben önceden kaktırıveriom gaali
bu arada haiti hatunları gibisin yawrıımm meeaaşellaahh tu tu tuuuu
ayrıca pericim rabbim gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşaaaaaaaaalllllaaaahhhhhhh sağlıklı birşekilde tabi
aminn canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.inşallah canım bende dualar ediyorum senin içinnnnnnnnn
rabbim daha fazla aratmasın inşallahhhhhhhhhhhhh her şey gönlünce olsun bir an önce versin Rabbimmmmmmmm
Tatlım ilk zamanlar öyle şiş olunuyor sanırım. Ayhhh patla çatla da bebiş göbüşünde olsun boşver yaaa yat uzan dinlennnnnnn. Anooy biizimki nazlanmaya başladı bile 2. gündennnnkızlar karnım çok şişti patlayacak sanırım nefes alamıyorum neden bileniniz varmı ayaklarımı üşütüyorum dicem kalın çorap getirdim daireye oturduğum vakşiy giyiveriyorum ayağımaaa.. yardım edinnnn
İviiittttt bakalım ben kullanabilcek miyim o şırıngayıı, anooyyy bebiş için nelere katlanıyoruz Allahım gör halimiziiiiiiiii bunun kullanımıyla alakalı geniş kapsamlı bir araştırmaya başlıyorummmPeriimmm ben de kullanıyom onu ama o şırınga gibi bişii var yaa,onu kullanamıyam
afedersin böle elimle şeediyom içeri
bi de diyo ki spermcanlar fırlamadan 15 dk.önce kullanın diyo
o nasıl olcak bilemedim,halvetin ortasında dur ben azcık piresiid şeediim kocacım mı dicez
ben önceden kaktırıveriom gaali
bu arada haiti hatunları gibisin yawrıımm meeaaşellaahh tu tu tuuuu
ayrıca pericim rabbim gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşaaaaaaaaalllllaaaahhhhhhh sağlıklı birşekilde tabi
Preseediiiiiiiim geldi oleyyyyyyyy !!!!
canım sen hamişsin bende aynıyım ve bende çok üşüyorum
karnımda patlıcak gibi buna şu anda yapılacak bişey yok malesef canımmmmmmmmmmm
mantar rahatsızlığı geçiren yokmu hiçç? gebe kalmayı etkilermiki kalanları duydum ama.. başından geçen varmı
kızlar karnım çok şişti patlayacak sanırım nefes alamıyorum neden bileniniz varmı ayaklarımı üşütüyorum dicem kalın çorap getirdim daireye oturduğum vakşiy giyiveriyorum ayağımaaa.. yardım edinnnn
bende çok üşüyorum arkadaşlarım dalga geçiyo kışın incecik giydin yazın şalla geziyon çorap giyiyon die :) kaç aylık eylem senin
canım benim daha yeni 5. haftam bitti 6. haftaya başladım çok yeniyim yani bennnnnnnn
haziran ayı için kendime nobattaş arıyorum.müraacatlar elektronik ortamda kabul edilecektir.
Gerekli evraklar:
1.1 adet nüfus cüzdanı fotokobisi
2.4 adet vesikalık fotoğraf(son 6 ay çektirilmiş olan)
3.mezun olunan okul diplaması(noterden onaylı)
4.1 koli metro çikolata ve bol miktarda enerji depolanabilcek yiyecek içcek vs.
müracaat:aybice
KIZLAR nobatdaş ne ben bilmiyorum
KIZLAR nobatdaş ne ben bilmiyorum
çççççooookkkkk teşekkür ediyorum periliçeaminn canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Tatlım ilk zamanlar öyle şiş olunuyor sanırım. Ayhhh patla çatla da bebiş göbüşünde olsun boşver yaaa yat uzan dinlennnnnnn. Anooy biizimki nazlanmaya başladı bile 2. gündennnnkendini yorma bu günler önemlii sıcak tuttt.
İviiittttt bakalım ben kullanabilcek miyim o şırıngayıı, anooyyy bebiş için nelere katlanıyoruz Allahım gör halimiziiiiiiiii bunun kullanımıyla alakalı geniş kapsamlı bir araştırmaya başlıyorummm3gm yeterliymişş hamiş kalanlardan bazıları ilişkiden sonra da sıkıyormuş bilemedimki hangisi doğru olmadı 1,5 önce 1,5 sonra mı yapsakk
Haiti hatunları mııııııAllah seniiiiiiii nası ama kocamla siyah beyaz film gibiyiz dimiiii, beyaz pilava karabiberrrr hahahahha sende çok şekerciksin canımcımmm fındık gibisin maşallahh
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn asosumcummmmm inşallahhhhhhseninde bebişini korusun Allah
BAT: beklenen adet tarihi, bizim için NOBAT: beklenmeyen adet tarihi
NOBATDAŞ: beklenmeyen adet tarihi aynı olanlar
Kızlarrrrrrrrrrrr resimdeki benim yiğenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablacımın kızıııı minicik 3 aylıkkkkkkk
he he güldürdün beni bunlar bize bu topiğe özel terimler tatlım NOBAT; Nalet olası batasıca adet tarihi demek yani olacağın beklenen olmayasıca adet tarihi demek artık seni iilgilendirmiyor çünkü sen garantiledin canım Allahın izniyle o hamiş kalmayanlar için geçerli inşallah onlarda bir an önce kesilir adettennnnnnnnn nobattannnnnnnnnn
ooohh ohhhh süperrrrrr preseedı sıkkkkkkk zıpla hopla hadi bakkmmmmm bu ayı boş geçirme ponjummmmmmyawrılar,öğle arasında dr.a gittim,test yaptırmıştım ya,ne olur ne olmaz başka bi dr.a daa gösteriim dedim
baktı güzel, gayet normal dedi.
yımırtalarıma bakıverdi,bi de takip edelim dedi
22 mm olmuş soldan pırtlatmışım
çatladı çatliicaakk bugünleri iyi değerlendirin dedi
o zaman beni tutma tohturr beeeyy didim,koçişime goşuverem gaaali
ayrıcaaa her gün her güün şeetmeyin gün aşırı halvetlenin didi.
amin canm benmmm hepimize versn inşşşşşşşcanım beniimm .yiriiimm onu yirimmm
çok datluuu yaaa
Allahım sana da versinn Periimmm hepimize inşaallaahh
sizinki melez olur yawrım,esmer renkli gözlü bööle
Allah analı babalı büyütsün canım .sanada benziyor bu arada..kızlar yaaaa benim test yapasım tutdu nasıl dayanacam 7 gün daha gerci yapsam ne cıkacak sanki
rabbim işinizi rast getirsin bojooooooohh ohhhh süperrrrrr preseedı sıkkkkkkk zıpla hopla hadi bakkmmmmm bu ayı boş geçirme ponjummmmmm
amin canm benmmm hepimize versn inşşşşşşş
Bencede bizimki öyle olurrr
iviiittttt arzummm bende benzetiyorm kendimeeee
Çıkmaz canmcmm yapma boşverrrrr ne zaman yumurtladığını biliyor musun bi söyle bana ben sana ne zaman çıkar TAHMİNEN söyliymmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?