- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.461
evet canım yegenın cok tatlı masallahı var o bebişe bi nazar boncugu takın
insallah bu sefer tutar tek temennim
ayın 13unde dedi doktor kan testini ama ben ayın 14unde yaptırıcam
cunku ılkının tutmadıgını 13 ocakta ogrendim zaten sevmezdim 13 sayısını simdi
hiç sevmiyorum
evet canım yegenın cok tatlı masallahı var o bebişe bi nazar boncugu takın
insallah bu sefer tutar tek temennim
ayın 13unde dedi doktor kan testini ama ben ayın 14unde yaptırıcam
cunku ılkının tutmadıgını 13 ocakta ogrendim zaten sevmezdim 13 sayısını simdi
hiç sevmiyorum
canımmmm beraber hamiş olucaz dedik dedik rabbim izin verirse olucak inşallahhhhh
benim bebişler napıyo acep büyüyomu cok merak ediyorummmmm
KISLARRRRRRRRRR yumurtum bugun 9. gun 19 mm olmus :))) catlatma ıgnesını yaptık baklalımmmmmmmm
CAYLAYAMAZSANNN CATLATIRLARRRRR gülümmmmmmmmmmmmmmmm
yarında kocıs gelıyooooo doktorum aşılamaylaaa hoppp yollayalımmı dedıııı pekisiiii dedimmmm
ayyy duaa edınn banadaaa lütfennnnn HAYIRLISIYSA egerrr yüce RABBİM yardım etsın bebıs tutunsunnnnnnnn insallahhh benim icin aiielm icin kocisim icin bebişimiz icin uygun hayırlı zaman buysa eger allah yardım etsın bakalım
yarın saat 2.30 daaa ayy hemde cumaya denk geldi bakalım allah yolumuzu acık etsınnnnnnnnnn
bu aradaa sizi özlüyorummmmmmmmmm
burdada zaman cok cabuk geciyoo onada üzülüyorumm cabucak biticek tatill diyeeee :) bakalımmm
insallah 22 haziran yas gunu hediyemıı yüce rabbbim verir banaaaaaaaaa insallahhhh
SEWWALımmmmmmmmmm hadi bakalım hep mayıs masyı dedikk bakkkkkk mayıslanıcaz insallahh :))))))))
PERİMMMM canımın iciiiii ahh benim sabırsız kücük prensesimmmmmmmmmm turp otummmmmmmm bu ayyyy halaylarıımızı beraber cekicezzzzz sen merak etmeeee canımın iciiiiiiiiiisinnnnnnnnnnnnnn
VİTOM iyisin masallahhhhhhhhhhhhh yerim ben o seekli semali belirmişş o minnakk insan yavrusunuuu yerimmmm hep dua etttt sımsıkı tutunsunnnn böcüğünnn diyeeeeeeeeeee
AYBİCEMMMMMMM kısssssss yemek yaparken hep sen aklıma geliceksinnnnnn canım benimmmmmmm bize annelikk yakısıcakkkkkkkkkkkkkkkk
ayy kıslarr hepımızın bebıslerı aynı donemlerde olucakk ve bız ömür boyuu hep aynı zamanlarda aynı tip heycanları yasıcazzz farkındamısınızzzzzz
kader birligimizzz ömürlükkkkk canlarrr
ADDD kısssssssss bi face muhabbettii gidiyo hayırdırrrrrrrrr gittimi araplarınnnnnnnnnn yowwwımmmmmmm senınn bebısdee belırmeyee baslamısss
ayy hamıslerrrrr bize duaa edinn hepp lütfennnnnnnnnnnnn
PERİMMMMMMMMMMMMMM canımm benimmmmmmmmmmm kahvemiii içitmm şimdi kapattımm bilemmmmmm :)))))))))))))
ayy allahhh biziiiii cok guzel bulusturduu hep mutlu haberlerle ömür boyuuu guldursun ınsallahhh heppppppppppp
herkesii çokkkk öpüyorummmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yarınnnnnnnn kocisleee bizimmm şarkımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz YAKALARSAM TIKTIKKKKK :))))))))))))
dualarınızıı bekliyorummm
allahhh insallahhh hayırlı yazılar yazsın hepımız ıcınnnnnnn ...amin....
KISLARRRRRRRRRR yumurtum bugun 9. gun 19 mm olmus :))) catlatma ıgnesını yaptık baklalımmmmmmmm
CAYLAYAMAZSANNN CATLATIRLARRRRR gülümmmmmmmmmmmmmmmm
yarında kocıs gelıyooooo doktorum aşılamaylaaa hoppp yollayalımmı dedıııı pekisiiii dedimmmm
ayyy duaa edınn banadaaa lütfennnnn HAYIRLISIYSA egerrr yüce RABBİM yardım etsın bebıs tutunsunnnnnnnn insallahhh benim icin aiielm icin kocisim icin bebişimiz icin uygun hayırlı zaman buysa eger allah yardım etsın bakalım
yarın saat 2.30 daaa ayy hemde cumaya denk geldi bakalım allah yolumuzu acık etsınnnnnnnnnn
bu aradaa sizi özlüyorummmmmmmmmm
burdada zaman cok cabuk geciyoo onada üzülüyorumm cabucak biticek tatill diyeeee :) bakalımmm
insallah 22 haziran yas gunu hediyemıı yüce rabbbim verir banaaaaaaaaa insallahhhh
SEWWALımmmmmmmmmm hadi bakalım hep mayıs masyı dedikk bakkkkkk mayıslanıcaz insallahh :))))))))
PERİMMMM canımın iciiiii ahh benim sabırsız kücük prensesimmmmmmmmmm turp otummmmmmmm bu ayyyy halaylarıımızı beraber cekicezzzzz sen merak etmeeee canımın iciiiiiiiiiisinnnnnnnnnnnnnn
VİTOM iyisin masallahhhhhhhhhhhhh yerim ben o seekli semali belirmişş o minnakk insan yavrusunuuu yerimmmm hep dua etttt sımsıkı tutunsunnnn böcüğünnn diyeeeeeeeeeee
AYBİCEMMMMMMM kısssssss yemek yaparken hep sen aklıma geliceksinnnnnn canım benimmmmmmm bize annelikk yakısıcakkkkkkkkkkkkkkkk
ayy kıslarr hepımızın bebıslerı aynı donemlerde olucakk ve bız ömür boyuu hep aynı zamanlarda aynı tip heycanları yasıcazzz farkındamısınızzzzzz
kader birligimizzz ömürlükkkkk canlarrr
ADDD kısssssssss bi face muhabbettii gidiyo hayırdırrrrrrrrr gittimi araplarınnnnnnnnnn yowwwımmmmmmm senınn bebısdee belırmeyee baslamısss
ayy hamıslerrrrr bize duaa edinn hepp lütfennnnnnnnnnnnn
PERİMMMMMMMMMMMMMM canımm benimmmmmmmmmmm kahvemiii içitmm şimdi kapattımm bilemmmmmm :)))))))))))))
ayy allahhh biziiiii cok guzel bulusturduu hep mutlu haberlerle ömür boyuuu guldursun ınsallahhh heppppppppppp
herkesii çokkkk öpüyorummmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yarınnnnnnnn kocisleee bizimmm şarkımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz YAKALARSAM TIKTIKKKKK :))))))))))))
dualarınızıı bekliyorummm
allahhh insallahhh hayırlı yazılar yazsın hepımız ıcınnnnnnn ...amin....
canımm,,,innnşallahhh tutunurlar sana sıkı sıkıııı, daha önce de yazmıştım sen yoktun...hayırlısı olsun canımm..
insallah bebeğim sımsıkı tutunur bebeklerim bana o minicik ellerinle
gördüm kız dun bi görceksin cok guzel bi duygu ben embriyolarımı görmek istiyorum dedim gösterdiler
kaca bölünük diye sordum sayılamayacak kadar coka dedi embriyologum gecen sefr 8e bolünüktü
ayyyy tam orta yerınde mınnacık bi su kesesi gibi bişey vardı bebişlerim oradaymışşş
VİTOMMMMMMM haftaya cuma ist dayım ctesi düğün var pazar-ptesi istdayızzz salı aksaöı ucakkkk 12 hazirandaa
cokkk güzell olurr yaaaa anadolu yakasında olucammmmmmmmm
PERİMMMMMM yerimm senii bennnnnnn yerimmmmm
VİTOMMMMMMM haftaya cuma ist dayım ctesi düğün var pazar-ptesi istdayızzz salı aksaöı ucakkkk 12 hazirandaa
cokkk güzell olurr yaaaa anadolu yakasında olucammmmmmmmm
PERİMMMMMM yerimm senii bennnnnnn yerimmmmm
ayy ozamann senin şerefinee bir buluşma patlatalımm anasını satayımmmmmmmmmmmm
çok isterimm valllaaaa canımm..
İnş birsy çıkmazda yine buralardayız ztn konusuruzz habereşirizzz kızlarla toplaşırız olmazsaaa ayyyy heyecanlandımmmmmm
SEWWALIMMMM allahhhh ugurböcüklerininnnn sana tutunmasınaa yardım etsinn insallahhhhhhhhhhhhh eyüp sultana cokk inanırım bennnnnn allahh yardım edicek sen merak etmeee cnmmmm haftaya hamiş geliceksiin buraya allahın izniyleeeeee 3 kişi olarakkkk:)))))
PERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yazdıklareınııııı anneme okuttumm gözleri dolduuuuu anneciğiminn içtenliğineee kıslarrr hepinizee dua ettiiiiii annemcimmmmmm
allahh kabul etsin insallahhhhhhhhhhhh
ayyyyy mutlu oluyorumm kıslarr sizinlee bennnnnnnnnnnnnnn
dönünce biz msn lerimiziii paylaşalım enn iyissiiiiiiiii
bu arada sizee söylimmmmmm PERİ VE SEVVAL lee telefonlaştıkk bizzzzzzzzzzzzzzz ya insan yazısında ne ise sesindede ooo
cokkk guzelllllllllll
mucksss
sewgi kelebekleriiiiii
SEWWALIMMMM allahhhh ugurböcüklerininnnn sana tutunmasınaa yardım etsinn insallahhhhhhhhhhhhh eyüp sultana cokk inanırım bennnnnn allahh yardım edicek sen merak etmeee cnmmmm haftaya hamiş geliceksiin buraya allahın izniyleeeeee 3 kişi olarakkkk:)))))
PERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yazdıklareınııııı anneme okuttumm gözleri dolduuuuu anneciğiminn içtenliğineee kıslarrr hepinizee dua ettiiiiii annemcimmmmmm
allahh kabul etsin insallahhhhhhhhhhhh
ayyyyy mutlu oluyorumm kıslarr sizinlee bennnnnnnnnnnnnnn
dönünce biz msn lerimiziii paylaşalım enn iyissiiiiiiiii
bu arada sizee söylimmmmmm PERİ VE SEVVAL lee telefonlaştıkk bizzzzzzzzzzzzzzz ya insan yazısında ne ise sesindede ooo
cokkk guzelllllllllll
mucksss
sewgi kelebekleriiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?