Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canımm,,,innnşallahhh tutunurlar sana sıkı sıkıııı, daha önce de yazmıştım sen yoktun...hayırlısı olsun canımm..

canımmmm beraber hamiş olucaz dedik dedik rabbim izin verirse olucak inşallahhhhh

benim bebişler napıyo acep büyüyomu cok merak ediyorummmmm

canım ben ilk hamileliğimde bebğimin kalbinin atmadığını ve kürtaj olmak zorunda olduğumu 3-şubat-2012 mevlüt kandili gününde öğrendim
sonra aradan 2 ay geçti ve yine bir cuma gün bukez bebeğimin kalp atışlarını duydum
içimde tedirginlikle gittim hatta gitmeyecektim yine bu cuma diye ama esin saçmalıyorsun diyerek gittim ve o muhteşem sesi duydum
sende takılma 13 e bence herşeyin hayırlısı demekki ilk bebeğim bana hayırlı değilmişki hemde kandil günü aldım kötü haberi vardır rabbimin bir bildiği
herşey çok güzel olacak sevalim hemde çokkkkkkk

benimde hep önemli işlerim cumaya denk geliyor zaten cuma günü doğmuşum allahımın takdiri hep denk getiriyo yarında ikili teste gidiyorum yine cuma dularınızı esirgemeyin kızlar herşey yolunda gitsin

canımmmm beraber hamiş olucaz dedik dedik rabbim izin verirse olucak inşallahhhhh

pırt pırt pırt pırtlıyorlar ne yapacaklar...
küçücük popişleriyle kendilerine yer açıyorlar
innnnnnşallahhhhh canım...

heyyyyyy benimdee feysim bukum yokkkkkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bırakınnnnn öyle işleriiiiii yahuuuuuuuuuu face lere dfalıp bizii unutmayınnnnn yaaaaaaaaaaaaa

yanlızz varyaaa dun labaratuvara gittim adamla doktorla konustukkk adam dediki sizin mesleginiz nedirrr:))))))))))))))
uzmann oldukkkk yahuu buralardaaaa:))

doktorda bigün oncesişnde bi ultrason alsan evde yumurt takibi yapıcak kadar olmussun dediiiiiiiiiiiiii

yaniii bizz aştıkkkk topikcee maşallahımızz varrrrrrrrrrr ama bu güzellll her türlüü bilgi paylaşımlarımızlaaaaa , inancımızla, yemekten yataga saglıktan güzelliğeeee
hep bereberrr cokk gguzelizzzzzzzzzzzzz

sizi seviyorummmmmmmm

muckssssss

İdilgammmmmmmmmmmmmm aminn canım inşşşş tatlımmm
benmde dualarım seninleee ....
sen gitmeden ist da görüşsekmii neee DD

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA İNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM NASIL HEYECANLANDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ELLERİM TİTRİYOR ŞUANN
ÇOK ÇOK MUTLU OLDDUMMMMMM pitişkommmm ayyyyyyyyyyyyyyyyy

Ya bu ay nası önemli bi hale geldi bizim içinnnnnnnnn fakında mıyız???????

Süper şeyler oluyorrr Allah hepimizin yüzüne baksınn inşallahhhhh

Haziranda bu liste PATLİCAKKKKKKKKKKKKKKKKK

Demedi demeyinnn............................

Şuan mutluluktan ne dicemi bilemiyorummmm ama garanti hamiş listesini aklıma yazdım bileeee aşağıda kimse kalmicakkkkk içime doğan buuu Allahım yüzümüze baksınnnnnnn bol bol dua edelimm canlarrr sona yaklaştıkkk bebişlerimize çokkkkkkkkkkkkkkk yaklaştıkkkkkkkkkkkkk

canımm,,,innnşallahhh tutunurlar sana sıkı sıkıııı, daha önce de yazmıştım sen yoktun...hayırlısı olsun canımm..

insallah bebeğim sımsıkı tutunur bebeklerim bana o minicik ellerinle

gördüm kız dun bi görceksin cok guzel bi duygu ben embriyolarımı görmek istiyorum dedim gösterdiler

kaca bölünük diye sordum sayılamayacak kadar coka dedi embriyologum gecen sefr 8e bolünüktü

ayyyy tam orta yerınde mınnacık bi su kesesi gibi bişey vardı bebişlerim oradaymışşş

yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de istiyoruuuuuuuuuuuuuummm.
pidiş de aşılatacakmıııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşş.
çok çok sevindim.
pidiş yaaa bebişe bu kadar yakın olmakkkk...
sürprüiz oldu bize deeeee..
hayırlısı canım inşallah.
allah hepimize hemen bebek verisn lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

merhaba canlarımmm,bilgisayarımda sorun vardı giremedim yaaa çatır çatır çatladım burda(birde yumoşlar çatlasa )
sabahta fakülte hast.ne gittim yine tahlil verdim pıhtılaşmayla ilgili.siz naparsınızzz özledim sizi
pidilgammm hayırlısıyla tutacak inşallah canımm benimmm topikcene duadayız bugünnnnnnn

VİTOMMMMMMM haftaya cuma ist dayım ctesi düğün var pazar-ptesi istdayızzz salı aksaöı ucakkkk 12 hazirandaa
cokkk güzell olurr yaaaa anadolu yakasında olucammmmmmmmm

PERİMMMMMM yerimm senii bennnnnnn yerimmmmm

Gebelik testine ihtiyacı olanlara ggden wondfo marka testleri şiddetle tavsiye ederim 12 tl ye tam 20 tane sipariş ettim süper hassas testler çok mutluyum, fiyatı da inanılmaz Bu testlerle ilişkiden 8 gün sonra bile pozitifi gören olmuşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

ayy ozamann senin şerefinee bir buluşma patlatalımm anasını satayımmmmmmmmmmmm
çok isterimm valllaaaa canımm..
İnş birsy çıkmazda yine buralardayız ztn konusuruzz habereşirizzz kızlarla toplaşırız olmazsaaa ayyyy heyecanlandımmmmmm

SEWWALIMMMM allahhhh ugurböcüklerininnnn sana tutunmasınaa yardım etsinn insallahhhhhhhhhhhhh eyüp sultana cokk inanırım bennnnnn allahh yardım edicek sen merak etmeee cnmmmm haftaya hamiş geliceksiin buraya allahın izniyleeeeee 3 kişi olarakkkk:)))))

PERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yazdıklareınııııı anneme okuttumm gözleri dolduuuuu anneciğiminn içtenliğineee kıslarrr hepinizee dua ettiiiiii annemcimmmmmm
allahh kabul etsin insallahhhhhhhhhhhh

ayyyyy mutlu oluyorumm kıslarr sizinlee bennnnnnnnnnnnnnn
dönünce biz msn lerimiziii paylaşalım enn iyissiiiiiiiii

bu arada sizee söylimmmmmm PERİ VE SEVVAL lee telefonlaştıkk bizzzzzzzzzzzzzzz ya insan yazısında ne ise sesindede ooo
cokkk guzelllllllllll
mucksss
sewgi kelebekleriiiiii

canımmmm bende pazar günü geliyorum artık cok canım sıkıldııııııı

evim evim güzel evimmmmmmmmmmmm

Bende isterim bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Toplaşıp Ankaraya gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benimmm anneler oyle hassas olurrrrrr

güzel anneciğinin ellerinden öperim ağlatma kıs kadınııııı

senin dogumuna mutluluktan aglar inşallahhhhhhhh

iki ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olsunlarrrrrrrrrrrrrr

canımm annenin ağzına diline sağlıkkkk, çok teşekkür ederizzzzz... allah onun da dualarını kabul etsin,,,,
anneler bi başka yaratıklar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…