Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selam kıslarrr :119::119::119::119:
asos aramıza bir girmiş pir girmiş maşallah tebrik ederim canım. allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı da nasip etsin.
doğurm-doğur-doğurmak mı ????? (yazdığım şey kaba geldi birden kendime)
sevvalin transferi oldu galiba, inşallah tutunur bebişler sana sıkı sıkıııı....hayırlı uğurlu olsun sevvalcim canımm...
ya pojom aslında ben de istiyorum yumurta takibi aslında.
ama bu ay denemediğim herşeyi denemek istiyorummmm.
yarından itibaren vücut ısısı takibi yapıcam, bal-çörekotu-tarçın,keçiboynuzu,incirrrr, ovu testiii....
ee daha ne olsunn...
geçen aylar tam saldım çayıra mevlam kayıra modeundaydım. bu ay sıkı çalışıcam örtmenimmmm...
pericim benim fesbukum yok, hemen açceeemmm

hopppsssssss açılınn ben geldimmmmmmmmmmmmm
hoytttttttttttttttttttt
böhöytttttttttttttttttttttttttttttttt

kızlar bu arada hıdden oynayanlar varsa feyssstennnn komşum olun kızzzz
burdan oldugu gibi oyunlardada destek olalım birbirimizeeeeee

oooohhhoooooooooooo herkes fesbukta tarla ekip biçmeye gitti.
perinin de jeli geldiiiii ona bakıyor şimdi eminim

evet canım dün oldu saolasın allah hepimize bebek sahibi olmayı nasip etsin

ayın 21 inde yumurtladım canım
10 gün geçmiş aslında testte çıkabilir, ama çıkmaması daha yüksek ihtimal. Bayanların bir kısmı yumurtlamayı takip eden 10. günde felan alabiliyor sonucu ama beklemekte fayda var genede canm 4 gün sonra felan çıkar yüksek ihtimalle
Haydi aççç aççççç

Ben oynamıyorum vitommmmmmmmmmmmmmm yoksa şeyederdim direeekk o oyunlar bende bağımlılık yapıyorrrrrrr çok fena sarmıştım bi araaa

Kahve saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :126:

Offf Pidilgammmm biliyorum bencillik yapıyorum ama Londraya dönme vakti geldi artıkkkkkkkkkk

Çok özledim seniii burda olmanııııı.......

Son düzenleme:
perdgncımmmmmmmmmmmmmmmmmm özelden mesaj at ban adım bu diyeee
ekleriz senii

diğer kızlara da atarsın öylecek eklerizzz kendimiziiiii

pericikkkk aynenn dediğin gibiii oyunlar bağımlılık yapıyorrrr halkkatenn
ooyy kahvede isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne güzel gacılarızz bizz uleynnnnnnnnnn dimiiii vallaaa

çççççokkkkk teşekkürm ediyorum canımmm

beraber içerdik bebeğim kahveyi ama bana yassaaaakkkkkkk

içe aman içme kuzummmmm, kıymetli bebek oooo. Bak benim profilimde beğendiğin yeğenim ablamın ilk tüp bebek denemesinde tuttuuu inş seninde öyle olucak. Doktor onun için hep kıymetli bebek derdi. Kendini yorma bol bol dinlen canımmmmm verilen ilaçları ihmal etmeee sonucu güzel olucak inşallahhhhhh

evet canım yegenın cok tatlı masallahı var o bebişe bi nazar boncugu takın

insallah bu sefer tutar tek temennim

ayın 13unde dedi doktor kan testini ama ben ayın 14unde yaptırıcam
cunku ılkının tutmadıgını 13 ocakta ogrendim zaten sevmezdim 13 sayısını simdi
hiç sevmiyorum

KISLARRRRRRRRRR yumurtum bugun 9. gun 19 mm olmus :))) catlatma ıgnesını yaptık baklalımmmmmmmm

CAYLAYAMAZSANNN CATLATIRLARRRRR gülümmmmmmmmmmmmmmmm

yarında kocıs gelıyooooo doktorum aşılamaylaaa hoppp yollayalımmı dedıııı pekisiiii dedimmmm

ayyy duaa edınn banadaaa lütfennnnn HAYIRLISIYSA egerrr yüce RABBİM yardım etsın bebıs tutunsunnnnnnnn insallahhh benim icin aiielm icin kocisim icin bebişimiz icin uygun hayırlı zaman buysa eger allah yardım etsın bakalım
yarın saat 2.30 daaa ayy hemde cumaya denk geldi bakalım allah yolumuzu acık etsınnnnnnnnnn

bu aradaa sizi özlüyorummmmmmmmmm
burdada zaman cok cabuk geciyoo onada üzülüyorumm cabucak biticek tatill diyeeee :) bakalımmm
insallah 22 haziran yas gunu hediyemıı yüce rabbbim verir banaaaaaaaaa insallahhhh

SEWWALımmmmmmmmmm hadi bakalım hep mayıs masyı dedikk bakkkkkk mayıslanıcaz insallahh :))))))))

PERİMMMM canımın iciiiii ahh benim sabırsız kücük prensesimmmmmmmmmm turp otummmmmmmm bu ayyyy halaylarıımızı beraber cekicezzzzz sen merak etmeeee canımın iciiiiiiiiiisinnnnnnnnnnnnnn

VİTOM iyisin masallahhhhhhhhhhhhh yerim ben o seekli semali belirmişş o minnakk insan yavrusunuuu yerimmmm hep dua etttt sımsıkı tutunsunnnn böcüğünnn diyeeeeeeeeeee

AYBİCEMMMMMMM kısssssss yemek yaparken hep sen aklıma geliceksinnnnnn canım benimmmmmmm bize annelikk yakısıcakkkkkkkkkkkkkkkk
ayy kıslarr hepımızın bebıslerı aynı donemlerde olucakk ve bız ömür boyuu hep aynı zamanlarda aynı tip heycanları yasıcazzz farkındamısınızzzzzz
kader birligimizzz ömürlükkkkk canlarrr

ADDD kısssssssss bi face muhabbettii gidiyo hayırdırrrrrrrrr gittimi araplarınnnnnnnnnn yowwwımmmmmmm senınn bebısdee belırmeyee baslamısss
ayy hamıslerrrrr bize duaa edinn hepp lütfennnnnnnnnnnnn

PERİMMMMMMMMMMMMMM canımm benimmmmmmmmmmm kahvemiii içitmm şimdi kapattımm bilemmmmmm :)))))))))))))

ayy allahhh biziiiii cok guzel bulusturduu hep mutlu haberlerle ömür boyuuu guldursun ınsallahhh heppppppppppp

herkesii çokkkk öpüyorummmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

yarınnnnnnnn kocisleee bizimmm şarkımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz YAKALARSAM TIKTIKKKKK :))))))))))))

dualarınızıı bekliyorummm
allahhh insallahhh hayırlı yazılar yazsın hepımız ıcınnnnnnn ...amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…