- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.441
selam kıslarrr :119::119::119::119:
asos aramıza bir girmiş pir girmiş maşallahtebrik ederim canım. allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı da nasip etsin.
doğurm-doğur-doğurmak mı ????? (yazdığım şey kaba geldi birden kendime)
sevvalin transferi oldu galiba, inşallah tutunur bebişler sana sıkı sıkıııı....hayırlı uğurlu olsun sevvalcim canımm...
ya pojom aslında ben de istiyorum yumurta takibi aslında.
ama bu ay denemediğim herşeyi denemek istiyorummmm.
yarından itibaren vücut ısısı takibi yapıcam, bal-çörekotu-tarçın,keçiboynuzu,incirrrr, ovu testiii....
ee daha ne olsunn...
geçen aylar tam saldım çayıra mevlam kayıra modeundaydım. bu ay sıkı çalışıcam örtmenimmmm...
pericim benim fesbukum yok, hemen açceeemmm
10 gün geçmiş aslında testte çıkabilir, ama çıkmaması daha yüksek ihtimal. Bayanların bir kısmı yumurtlamayı takip eden 10. günde felan alabiliyor sonucu ama beklemekte fayda var genede canm 4 gün sonra felan çıkar yüksek ihtimalleayın 21 inde yumurtladım canım
Haydi aççç açççççselam kıslarrr :119::119::119::119:
asos aramıza bir girmiş pir girmiş maşallahtebrik ederim canım. allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı da nasip etsin.
sevvalin transferi oldu galiba, inşallah tutunur bebişler sana sıkı sıkıııı....hayırlı uğurlu olsun sevvalcim canımm...
yarından itibaren vücut ısısı takibi yapıcam, bal-çörekotu-tarçın,keçiboynuzu,incirrrr, ovu testiii....
ee daha ne olsunn...
geçen aylar tam saldım çayıra mevlam kayıra modeundaydım. bu ay sıkı çalışıcam örtmenimmmm...
hopppsssssss açılınn ben geldimmmmmmmmmmmmm
hoytttttttttttttttttttt
böhöytttttttttttttttttttttttttttttttt
kızlar bu arada hıdden oynayanlar varsa feyssstennnn komşum olun kızzzz
burdan oldugu gibi oyunlardada destek olalım birbirimizeeeeee
perdogancımmmmm
kızz açtınnn mıııııı faysssssssssssssssssssssssssssssss
açıyorum uuuleyyyynnnnnn.... nasıl ekliiiciiiyuuuukkkk, burdan mı verecuuuuk adresi canuuum
yihuuuuuuu özelden isim soyad at bana herkes benden eklerrrrrr
Kahve saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :126:
Eki Görüntüle 433237
Offf Pidilgammmm biliyorum bencillik yapıyorum ama Londraya dönme vakti geldi artıkkkkkkkkkk
Çok özledim seniiiburda olmanııııı.......
selam kıslarrr :119::119::119::119:
ee daha ne olsunn...
Perdoşşşşşşşşş sahtekarlık yapmaaaa resmini koyyyyyyyy
beraber içerdik bebeğim kahveyi ama bana yassaaaakkkkkkk
içe aman içme kuzummmmm, kıymetli bebek oooo. Bak benim profilimde beğendiğin yeğenim ablamın ilk tüp bebek denemesinde tuttuuuinş seninde öyle olucak. Doktor onun için hep kıymetli bebek derdi. Kendini yorma bol bol dinlen canımmmmm verilen ilaçları ihmal etmeee sonucu güzel olucak inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?