- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.741
neremi neremi açayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neremi neremi heryerimiiiiiiiiiiiiiiiii tamam olum ya açacayıkm dedik ya ne meraklısın meme görmeye ya meraktan ya ................. Anla işteeeeeeeeeeeeeee
Ya bu ne demek oluyooo sen,ben,vito,sevo aynı anda .......................... Yı yemiş oluyooooooooooooooooooooooooooooooooooo
noktalı yerleriii dolduramadıımm yosmam
şimdi benim batasıca 18 haziran
yıldönümü şeysi de 17'si
kim bilir belki çok güzel bi hediyem olur
Allahım hayırlısını ver Rabbiiimm
inşallahhh olur bojoum valla süper olur hemde
bende işleri topladım kaçıom artık öpüyommmmm sizi çok seviyooommmmmm
ben de çıkıyaaammmm
hepinizi öpüüyaaaamm
[sıze=3]selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, peri ve pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz[/sıze]
:119: :119: :118: :118:
[sıze=2]göbüşüne kelebeği konan annelerimiz[/sıze]
19asos03 hamileee
eylemsevcan hamileee
mehmetderya hamileee
addd83 hamileee
vitaminc hamileee
alpellaaa hamileee
Aycaece hamileee
Zeytinnn hamileee
Sonesinti hamileee
Kapnax hamileee
Candost17 hamileee
Kara_gul hamileee
[sıze=2]tedavi aşamasındaki anne adaylarımız[/sıze]
sevval17 çift embryo nakli yapıldı, geriye bebişlerimizin sımsıkı tutunması kaldııı, dualarımız seninle....
[sıze=3]ümitle kelebeğini bekleyen anne adaylarımız[/sıze]
gulgun45 nobat: 1 haziran
pineapples nobat: 3 haziran
deragun nobat: 5 haziran
meessttrraa nobat: 6 haziran
arzucel nobat: 7 haziran
alya35 nobat: :8 haziran
nisbhr nobat: 11 haziran
isilisil38 nobat: 13 haziran
jonguil nobat:13 haziran
hafzak nobat: 16 haziran
bojou: Bat(asıca): 18 haziran
idilga nobat: 19 haziran
aybice nobat: 23 haziran
enderfts nobat: 24 haziran
perisoko nobat: 24 haziran
tatlicadi55 nobat: 25 haziran
eerdgn nobat: 26 haziran
hll_legend nobat: 27 haziran
[sıze=3]
slogan: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!![/sıze]
Mantar hamile kalmayı etkilemiyor, ama hamile kaldıktan sonra ZAMAN ZAMAN problemlere yol açabiliyor diye biliyorum. Doktoruma sormuştum, mantar&enfeksiyon gebeliği önlemez demişti. Ama spermlere zarar verebileceğinden belki biraz zorlaştırıyor olabilir.
Mantar tedavisi çok basit, antibiyotik ve fitillerle çok kısa sürede kurtulabilirsin, ihmal etmeden doktora görün bence
bugün adet günüm ama henüz gelen giden yok...Sizce idrar testini na zaman yapayım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?