Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

noktalı yerleriii dolduramadıımm yosmam

şimdi benim batasıca 18 haziran
yıldönümü şeysi de 17'si
kim bilir belki çok güzel bi hediyem olur

Allahım hayırlısını ver Rabbiiimm

yıldönümü şeysi de 17'si

Kızlar ben çıkıyorum mesaimiz burada bitmiştir.

Sevvalim kendine çok iyi bak canımmmmm

Adoşumm öptüm senii kocamaaannnnn

Perimm senin misafir yatıya mı geldi gelmedin yaaa hiççç

bay bayyyy

yıldönümü şeysi de 17'si

inşallahhh olur bojoum valla süper olur hemde
bende işleri topladım kaçıom artık öpüyommmmm sizi çok seviyooommmmmm

Adoooşşuummm minnakımla kendine çok iyi bak datlumm
Hafzakıımm her akşam yatmaadann önceee her sabah aç karrnıınnaaa
anladın sen onu

anoyyyyyyyyyyyyy kimseciklerdeeeeeeeeee yokumuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
en son ben yazmıştımm iyne ben yazayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,

hepinizi çok seviyommmmmmmmmmmmmmm
öpüldünüzzz
azgın gacılar iyi halvetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canlarım yarın açıköğretim snavım var izinli idim giremedim ama liste başında ben kalmışım haber vereyim dedim dün regl oldum, nasip değilmiş, ben biraz ara vereceğim zaten tedaviye de ara veriyorum sanırım çok fazla düşününce olmuyor yorucu ir tedavi oldu ama ebişimiz gelmedi sınavlar da geçsin bol görüşürüz inş, sanırım bir hamiş dahavar hayırlı olsun. Noatım 01 temmuz perim yazarsan sevinirim hoşçakalın....

teşekkürler , bilgi iyi oldu.. fitil verdi doktorum daha kullanmadım kullanayım bari, korktum da biraz kullanmaya..

KISLARRR allaha cok sukur dun 2 15 de yaptırdık bakalım hayırlısıylaaaaa bakalımm beklicez artıkkkkkkkkk dunnnn asılamadan sonra kocişle benim iş yerine gittikk orda oyalandık sonra mac vardı bizim iş yerinin devlet daireleri arası voleybol turnuvasııı ee orayada gittik ordan kordona annecikler bekler yemeğe gidelim dedik kordondan eve döndüğümüzde saat 1 e geliyoduuu :))) veee biz özleşmişizz haydee aşılama üstü bi halvett dahaa:))) ayy katmerli aşılama oldu buuuuuuuu:))))))))))))))

bakalım bugun yarın halvete devammm :)))))))

ayy sizi çokk seviyorumm allahh razı olsun dua eden dillerinizzzzzzz hatırlayan beyinlerinizzzz ömürr boyuuuuu mutlu huzurlu saglıklııı sanslııı olsunnn allah sizden razı olsun tümmmmmmmmmm dualarınızz dileklerinizzzz gerçek olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hepimiz ALLAHA EMANETT insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sizi çokk seveiyorummmmmm
hazirann bizim ayımızz olsunnn 22 haziranda yas gunu hediyemi yüce rabbim hayırlısıysa ve hayırlısıyla versın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
muckssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…