- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.761
Kizlarrrrrr canlarrrr kuzularrrr ben yarin kocisle memleketime gidiyoruummmm anneme babama abime ananemeeee ablamda orda yigenm ve esiyleeee aile bulusmamiz varrrr cok mutluyummmm ama sizden ayrilacagim icin uzgunummmmm ben gelinceye dekk liste patlar umarimmm gerci ben telden girer bakarim, listeye girmek felan olursa alintilayip ekleyiverin bebiskolarrr hepinizi cok seviyorum opuyorummmm yari yolda telden girerim gerci ama yazym simdidennn mujjjxxxx carsamba donucezzzz
canım arkadaşlarım memlekete geldim dünden beri giremiyorum fırsat buldum koştum size :) bu gün yine idrar testi yaptım direeeeekkkkt gördüm ya 2. çizgiyi sanırım büyümüş annesinin bitanesi :119: kocaman öptüm hepinizi .
KISLARRR allaha cok sukur dun 2 15 de yaptırdık bakalım hayırlısıylaaaaa bakalımm beklicez artıkkkkkkkkk dunnnn asılamadan sonra kocişle benim iş yerine gittikk orda oyalandık sonra mac vardı bizim iş yerinin devlet daireleri arası voleybol turnuvasııı ee orayada gittik ordan kordona annecikler bekler yemeğe gidelim dedik kordondan eve döndüğümüzde saat 1 e geliyoduuu :))) veee biz özleşmişizz haydee aşılama üstü bi halvett dahaa:))) ayy katmerli aşılama oldu buuuuuuuu:))))))))))))))
bakalım bugun yarın halvete devammm :)))))))
ayy sizi çokk seviyorumm allahh razı olsun dua eden dillerinizzzzzzz hatırlayan beyinlerinizzzz ömürr boyuuuuu mutlu huzurlu saglıklııı sanslııı olsunnn allah sizden razı olsun tümmmmmmmmmm dualarınızz dileklerinizzzz gerçek olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepimiz ALLAHA EMANETT insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sizi çokk seveiyorummmmmm
hazirann bizim ayımızz olsunnn 22 haziranda yas gunu hediyemi yüce rabbim hayırlısıysa ve hayırlısıyla versın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
muckssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Kizlarrrrrr canlarrrr kuzularrrr ben yarin kocisle memleketime gidiyoruummmm anneme babama abime ananemeeee ablamda orda yigenm ve esiyleeee aile bulusmamiz varrrr cok mutluyummmm ama sizden ayrilacagim icin uzgunummmmm ben gelinceye dekk liste patlar umarimmm gerci ben telden girer bakarim, listeye girmek felan olursa alintilayip ekleyiverin bebiskolarrr hepinizi cok seviyorum opuyorummmm yari yolda telden girerim gerci ama yazym simdidennn mujjjxxxx carsamba donucezzzz
günaydınnn canlarımmm bol halaylı,mutlu,huzurlu,halvet dolu bir hafta olsun bu haftaaaaaaaaa
vitoşumm ben halvetli bi hafta sonu geçirdim 2.yumoşum vardı çünkü ama testlerden anladığım kadarıyla onu da çatlatamadım
bu ay için pek ümidim kalmadı sanırım prolaktinim yüksek,hayırlısı olsun artıkk
sen naparsın,yavru vitoşum nasıl canımmmm?
eylemcim sen nasılsın canımm kalp atışına ne zaman gidiosun?bizlere de çok dua edin noluuurrrrrrr
günaydınnn canlarımmm bol halaylı,mutlu,huzurlu,halvet dolu bir hafta olsun bu haftaaaaaaaaa
vitoşumm ben halvetli bi hafta sonu geçirdim 2.yumoşum vardı çünkü ama testlerden anladığım kadarıyla onu da çatlatamadım
bu ay için pek ümidim kalmadı sanırım prolaktinim yüksek,hayırlısı olsun artıkk
sen naparsın,yavru vitoşum nasıl canımmmm?
eylemcim sen nasılsın canımm kalp atışına ne zaman gidiosun?bizlere de çok dua edin noluuurrrrrrr
tez zamanda ağrıların da geçer inşallah bitanemmmohh ohhh canımm iyi yPMIŞINN vallaaa halvettt bol bolll
çatlayıp çatlamadıgını boşver sennn ona yogunlaşmaaa canımm kafanı bebişee yogunlaştır..Olsun bu ay vücudun dinlenir olmazsa birdahaki aya nolmuşş elbette olacakkk...azda olsa hamişlik süresi yaşadınn az vücudum dinlendii dersinn bu ay olmazsa üzmek yok kendini tamammm canımmmmmmmmmm
Allhın izniyle geççcekk hersyyyy,gelcekk bebişlerimiz kucagımızaaa
ben iyiyim ağrılarım oluyoo ara araa
bugün randevu alablrsem doktora gtcemm alamazsam yarına gitmem lazm kontrol için cnm
valla öyle canımmm insan korkuyo hamişken,zor buldum zaten onu mu düşüneyim diodum ben.kürtajdan sonra yeni yeni düzene girdi zaten halvetler,kendimi anca topladım.bakalım gelmezse bizim sıpaaa biraz daha yaramazlık yaparız artıkkkcanım benim Allahım sizlerle olsunnnnnnnnnnn hep yardımcınız olsun bir an önce bebişlerinizi nasip etsin inşallahhhhh tatlımmmmmm
11 veya 12 haziranda gidicem ama dediki öncelikle kese büyümüşmü ona bakıcaz kalp atışları daha sonra dedi nasıl bişeyse
canım daha randevu almadım alınca yazarım canımmmmm
hiç öyle çatlamadı falan deme verecek rabbim herşekilde veriyorrr
menopoza giren kadın hamiş kalmışta yani hiç öyle düşünme rabbim verecek oldumu veriyor umutsuzluk yokkkkkkkk
halvet dolu bir hafta geçirdin dimekkkkkkkkk oyyyyyyyyy ne güzel şimdi bol bol yaşa hamiş kaldınnmı irkekler kaçıveriyor gııı
bebişe bişey olcak diye korkuyorlar hiç yanaşmıyorlar şimdi bol bol bak işineeeeeeee he heeeeeeeee...........
tez zamanda ağrıların da geçer inşallah bitanemmm
ne kadar üzmiycem kendimi desem de üzülürüm ben canımm öyle bi yapım var malesef ama diğer aya yumoş takibi yaptırcamm belki de aşılama,çok yıpratmadan kendimi sonuca ulaşayım istiyorumm hayırlısıylaa
valla öyle canımmm insan korkuyo hamişken,zor buldum zaten onu mu düşüneyim diodum ben.kürtajdan sonra yeni yeni düzene girdi zaten halvetler,kendimi anca topladım.bakalım gelmezse bizim sıpaaa biraz daha yaramazlık yaparız artıkkk
günaydınnn kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzz bakalımm,yeni hafta yeni umutlarrr olsun inşallahhhh :)))
hehh öylee zaten cnm bende senin gibiyimm şimdi bile artık kötü şeylere alıştıraym kendimi diyrumm Üzülmemek içinn ama yok öyle anlarda salya sümük gidenlerdenimm...
kendimi kaybediyorummm...
Gelicekk bebişinn gelicekk ben eminimmmmmmmmmmmmmmm
sen bol bol başarılı şeklde çalışşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?