- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.701
NE YAPIYONUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ LAYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SONESOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YAVRUM SENİN RAHİMDE PEK Bİ GÜZELMİŞ KOYMUŞUN BURAYA RAHMİNİN FOTOSUNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BÜYÜMÜŞ KIZIN EVLENECEK ÇAGA GELMİŞ MEAŞALLAHdegmesin
gızzzzzzzzzz ışıl rahminle ugraşıp durma yok yımırtam çatladımı yok patladımı yok büyüdü bırak sal gitsin sen halvete odaklan aşüfteeeeeeeeee halvete
sende hafzak hanım dr ne diyosa o ,
sanane yımırtan çatlamış mı çatlamamış mı kaç tane olmuş sen halvete bak gerisini salla yosma seni
olum siz rahim sapıgımısın lan sapıklar
evet işte o benimmmm rahim ve yumoş sapığıııııııı
ama biliyon mu hafzakımla ben 2 defa yumoşladıkk,ama benimkinin biri mefta olduuuuu çatlayamadı yazıkkk
sen naparsın yavrumm??
NE YAPIYONUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ LAYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SONESOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YAVRUM SENİN RAHİMDE PEK Bİ GÜZELMİŞ KOYMUŞUN BURAYA RAHMİNİN FOTOSUNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
gızzzzzzzzzz ışıl rahminle ugraşıp durma yok yımırtam çatladımı yok patladımı yok büyüdü bırak sal gitsin sen halvete odaklan aşüfteeeeeeeeee halvete
sanane yımırtan çatlamış mı çatlamamış mı kaç tane olmuş sen halvete bak gerisini salla yosma seni
bu kadar kurcalarsan oranı buranı çatlamaz tabiiii seni yosmaaaaaaaaaaa
iyiyim yaaa ne olsun aynııı çok şükürdegmesin
dur deneyim bakim olacakmı bulamadım kiii neden acababenim aşağısında konuya ait cvp lar yazıyo
pidilgam naaptı acebaa??
len Adoş yosmasıı kampanya başlattım senin içünn
kirli geçmişini bırakıp şööle temiz bi feys sayfası aç deyyu
ne yapıyonuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sonesoşşşşşşşşşşşşşşş yavrum senin rahimde pek bi güzelmiş koymuşun buraya rahminin fotosunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Büyümüş kızın evlenecek çaga gelmiş meaşallahDegmesin
Gızzzzzzzzzz ışıl rahminle ugraşıp durma yok yımırtam çatladımı yok patladımı yok büyüdü bırak sal gitsin sen halvete odaklan aşüfteeeeeeeeee halvete
Sende hafzak hanım dr ne diyosa o ,
Olum siz rahim sapıgımısın lan sapıklar
laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olum olmaz lan benim suretim çok kişinin hafızasına mıh gibi çakılmıştır çok can yaktım bojoummmmmmmmm bildigin gibi degilolmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz siz verin bana isim soyisim ben size bakim olmaz mı???????????
adoşum yaa olur mu öleşeyy çatlamayan yumoşa niye boşa kurşun atalım yaaSonra isteyince kurşun kalmıyooo aşüftüüü
yawrım zen aç bi feys,ismini cismini yazmak zorunda diilsin,
kısıtla herkes bakamasın profiline,sadece arkideşlerin baksın(biz yane)
hep açmak zorunda diilsin bebişimm,azıcık da gislen
geçici galiba canımmm çünkü daha geçen hafta cuma hiç bişi yoktu ultrasonda,yumoş büyümüş çatlayamamış garibim kist olmuş,haftaya yine gitcem doktoruma ne dicek bakalımm :18::18::18:
Oyy teyzesi yerr nu yerr maşallah sübhanallah canım çok ama çok güzel bi görüntüüü yaaaaa
Dua et bize annesi bizimde olsun böle güzel anlarımızzz tamam mııı
adoşum yaa olur mu öleşeyy çatlamayan yumoşa niye boşa kurşun atalım yaaSonra isteyince kurşun kalmıyooo aşüftüüü
yawru kuşum boşver kılı tüyü
bebişiinnle sen iyi olun yeter
senin fotolara bakarken pc kilitlendii leeennn
o kadar mı güzel olunurrr
yiriimmm
laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olum olmaz lan benim suretim çok kişinin hafızasına mıh gibi çakılmıştır çok can yaktım bojoummmmmmmmm bildigin gibi degilolmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz siz verin bana isim soyisim ben size bakim olmaz mı???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?