Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

evet işte o benimmmm rahim ve yumoş sapığıııııııı
ama biliyon mu hafzakımla ben 2 defa yumoşladıkk,ama benimkinin biri mefta olduuuuu çatlayamadı yazıkkk
sen naparsın yavrumm??

evet işte o benimmmm rahim ve yumoş sapığıııııııı
ama biliyon mu hafzakımla ben 2 defa yumoşladıkk,ama benimkinin biri mefta olduuuuu çatlayamadı yazıkkk
sen naparsın yavrumm??

bu kadar kurcalarsan oranı buranı çatlamaz tabiiii seni yosmaaaaaaaaaaa

iyiyim yaaa ne olsun aynııı çok şükür degmesin

çok güzel dimi tatlım büyümüş teyzesi allah hepimizinkini korusun inşallah bebeğim

dur deneyim bakim olacakmı bulamadım kiii neden acaba benim aşağısında konuya ait cvp lar yazıyo

canım belki gülümsemeler gösterilmesin işaretlidir sende önce onu bulup kaldırman gerekli..

o da konuya ait cevaplar kısmının hemen üstünde diğer seçenekler bölümünde..

umarım bulabilirsin..hiç olmadı : nazar : yazsanda olur...

len Adoş yosmasıı kampanya başlattım senin içünn
kirli geçmişini bırakıp şööle temiz bi feys sayfası aç deyyu

len Adoş yosmasıı kampanya başlattım senin içünn
kirli geçmişini bırakıp şööle temiz bi feys sayfası aç deyyu

laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olum olmaz lan benim suretim çok kişinin hafızasına mıh gibi çakılmıştır çok can yaktım bojoummmmmmmmm bildigin gibi degil olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz siz verin bana isim soyisim ben size bakim olmaz mı???????????

Oyy teyzesi yerr nu yerr maşallah sübhanallah canım çok ama çok güzel bi görüntüüü yaaaaa
Dua et bize annesi bizimde olsun böle güzel anlarımızzz tamam mııı

adoşum yaa olur mu öleşeyy çatlamayan yumoşa niye boşa kurşun atalım yaa Sonra isteyince kurşun kalmıyooo aşüftüüü

yawrım zen aç bi feys,ismini cismini yazmak zorunda diilsin,
kısıtla herkes bakamasın profiline,sadece arkideşlerin baksın(biz yane)
hep açmak zorunda diilsin bebişimm,azıcık da gislen

adoşum yaa olur mu öleşeyy çatlamayan yumoşa niye boşa kurşun atalım yaa Sonra isteyince kurşun kalmıyooo aşüftüüü

seni allah nasıl biliyosa öyle yapsın zilli gacıııııııııııııııııııııııı

yawrım zen aç bi feys,ismini cismini yazmak zorunda diilsin,
kısıtla herkes bakamasın profiline,sadece arkideşlerin baksın(biz yane)
hep açmak zorunda diilsin bebişimm,azıcık da gislen

olum ben yapamam yaaaaaaaa ben açmadan duramam gizlenemem açılıp saçılıp soyunup dökülmem lazım

geçici galiba canımmm çünkü daha geçen hafta cuma hiç bişi yoktu ultrasonda,yumoş büyümüş çatlayamamış garibim kist olmuş,haftaya yine gitcem doktoruma ne dicek bakalımm :18::18::18:

yumurtalık kisti dedikleri bu oluyo herhalde canımm geçer inş. Yaa hemen oluşan bişeyse demekki yapı itibariyle basit bişey benimde kızken olmuştu ama ultrasyondan doktor çatlamak üzere olan yumurta demişti evlendikten sonra muayene oldum 2 kist var dediler 1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti çok şükür

Oyy teyzesi yerr nu yerr maşallah sübhanallah canım çok ama çok güzel bi görüntüüü yaaaaa
Dua et bize annesi bizimde olsun böle güzel anlarımızzz tamam mııı

çok sağol bitanem olacak inşallah hemde çabucak tez vakitte sonra perimmm bizim bebişler için toplu albüm çalışması falan yapacak inşallah

yawru kuşum boşver kılı tüyü
bebişiinnle sen iyi olun yeter

senin fotolara bakarken pc kilitlendii leeennn
o kadar mı güzel olunurrr
yiriimmm

pojuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzz harbimiiii
güzelliğimden miiii yoksa pc kaldıramadı mı beniiiiiiiiiiiiiiiiii
oyy nazarlara geldim deseneee hemen bileniniz varsa kurşun döksün banaaaaaaaaa
bana diyen hatunumm sende maaşllahh yaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tüüüüüüüüüüüüüüüü anaammmmmmmmmmmmmmmmm tüüütüüüüüüüüüüüüü

Senii gidiii kaşarovskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızz adoşş yosmanınnn gülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü seniii
kızzzz kendini saklamaa anam bacımmmmm
güzelin malı meydanda olur hahahahaaaaaaaaaaaaa
açıl saçıllll
bir resim koy feysineee
bakalım şeysineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sennn kısıtlama yapppp kimse seni bilmesin görmesinnn..
Öyle göstermeden görmekkk olmaazzzz uıyanıkkk gacıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…