Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

halvet şeysi evet,
bugün yine dr.a gidicem,yımırtama bakıcak
çatladı zaten biliyom ben,herbişii de anlıyom maşaallah
bi de hamiş miyim diili miyim anlayabilsem,tam süper olacak

Teşekkür ederim inşallah canım,sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayıda nasip etsin Allah ım.Bende 16 sına cumartesi gideceğim inşallah...

Hovvvvvvvvvvvvvvv hovvvvvvvvvvvvvvv hovvvvvvvvvvvvvvvvvv biz geldik deniz ve annesi adoş

Ne yapayınız küçük yosmalar aşüftler biz iyiyiz aynen çok şükür devam

Savaşma- seviş -yalaş- yiyiş modunda olanlara belinize kuvvet

bekleme- sabırsızlık -kabızlık -test -çiş modunda olanlara bişinize kuvvet

adeti gelip şoka girenlre- apışıp kalanlara yımırtalarınıza kuvvet diyoruzzzzzzzzzzz bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hadeeeeeeeeeeeeeee yolunuz bahtınız yımırtalarınız açık olsunnnnnnnnnnnnnnnnn de haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

merhaba fıstıklarrr

pericimmmmm rüyamda seni gördümmmm üstelik hiç de herhangi bişi düşünmezken....

iyi dinle Allah hayıra getirsin inşallah, hamile kalıyordunnnnnnn, belki de o ay bu aydır ne dersin, buay daha bi şevkle çalış........ inşallah canım...............

tarçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin ne yapan tüh bin kere meaşaalah çok büyümüş bebiş cinsiyeti belli oldumu canım meraklandım zaten başıma ne geldiyse meraktan geldi

HeyoıoooooooooooOOOOOOOOOOOOOOoooooooooo

HERKESLERRE gunooOOooOOoOOOoooosssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

guzel anneciklerrrrr gobuslerındekıı yavruuu kelebeklerrrrr ve bizzz kelebeklerını bekleyennn annecıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkesee gunaydınnnnnnnnnn ayyy hava cokk guzelllllllllllllllll sımdı kahvaltımı yapıp atıcüükkk kendimi dısarılaraaaaa :))))

MESSİMMMM konusalım cnmcmmm catlatma ve aşılmayııııı benimki çok spontone olduu ya hep dıyorum ya hayırlı zaman hayırlı bebeklerrrrr benımkıde ınsallahh hayırlı olandır cunkuu o kadar tesadüfiii oldu zamanlama burda olmamızzz yumurt zamanımda burda olusum doktorum arkadasım falann fılannn kısacaası kader hayırtlı zamanda kendılıgınden bıseylerı yapıyoo ne bilimmmm insallahh hayırlısıysaa tutarrrrr hayırsızsa calısmaya devammm derizzz:)))))))

MESSİMM adetin 1. gununden itibareb BAL-ÇÖREK OTU- TARÇINI yut cnmmmmm ve her gun 1 adacayı 7 dak demle iç takiii yumurtlayana kadar 10. gunu git yumurtanı takibe basla 18-20 mm olunca catlatma ıgnenı vurul doğruuu halvete 12. ve 36. saatlerdeeeeeeeeeeeeee yada asılamaya cnmmmm

ISILIM sende daha erken basla yumurta takıbıne demekki yumurtun daha cabuk erken olusuyoooo sen gıdene kadar buyumus olmasınnnnnnnnn

ayyy bebışlerımızzzzzzzzzz buyuyooooooooooooooooo maşallah yaa topik ailemizzde genişliyoo ne guzell allahh eksıltmesinnn coğaltsınn hep bizleri inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

ADDD yerimm kızz senideeee DENİZİNİDEEEEE deniz gibiii ferah mavi dınlendırıcı guzelllll bereketli şanslı olsunn bebişinnn kuzummmm bana dua etmeyii unutmaaaaaaaaaaaaaaaa

siziii seviiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
muckssssssssssssssssssssss

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bir yavru geyik varmıss annesinin yanında hoplaya zıplaya oynarmıssss modundayızz allahımıza binn sukurrrrrrrrrrr

PERİ VE PİDİ ANNELERİNİN YANINDA hoplaya zıplayaaaaa mutlu mesuttttttttttttttttttttttttttttt birde HAMİŞŞ olsalarrr süperr olucüükkkkkkkkkk :))))

mucksSSSSSSSSsssssssssssssssss

idilgaaammm teşekkür ederiiimm cevabın içiinn..aynen dediğini yapıcaaammm....ohh içim rahatladı...inşallah bu ay uğurlu gelecek herkese....

eeeee hani pazartesii kimseee yookkk....

evet yaa topik bebeleri büyüyorr maşallaahhhhh

:131::131::131::131::131::131: hadi bakallıımm..herkese benden dondurmmaaaaa...

kızlarrrrrrrrrrrrr bendee geldimmmmmmmmm pıtırcığımlaaaaaaaaaaaaaaaa

Toktora gittimm bizim erzurumlular demiyeli
toktor bebişime baktııı teyzelerii orda duruyoo yavrummm,ellerini kımıldatıyoooo ben onun oluştumu oluşmadımı bilmiyorumdaaa
minnakkkkk dötünüde, şeyinidee heryerinidee yerimmmmmmmmmmmmmmmmm

ben yine doktor değiştirdim ama bbunda karar kıldım vallaa ...
ama cd ve cinsiyet içinn diğer doktora giderim 1 kere herhaldee
çünkü o daha önce belirliyorrr

neyse canlarımm allahım yardım etsinde su tehlikeyi atlatayımm bir an önceee.
Bu doktorr ilacı kullanma dedii onun yerine dayanablrsen iğneyi vereyimm dedii,bir tane vurul ağrı yapar ama dedii,en azından 1 hafta içeceğin ilaçla aynı etkiyi hemen yapar

vayyyyyyyyyy didimmm toktoraaa
vir virr yaz iğneyii didimmm
ben alışkınım acılaraa dayanıklıyımm didimmmmmmmmmmmm
olduk iğneyi evde yatıyorum şimdiiiii uyy ağrıyoo bir tarafımmm

yaprak dökümü mü yaşıyoruzz nerdee bu millet nerde bu devlett

idilgamm sen aşılamamı yaptırdın canımm hadi hayırlısı ile bebiş gelicek buay inş.

perim tatilin çok güzel geçer inş. bende harika bi hafta sonu yaşadım çok güzeldiii

adoşşuuumbebbişin adı deniz mii ayyy yerr onu teyzoşuu yerrr

kızlar çok yoğunuz yeminli mm burdaa ben giremiyom toipiği 2. sayfalara düşürmeyin bakk

kızlar kpss sınavım olana kadar boş vakitlerimde internetteen soru çözücemmm eskisi kadar sıksık gelemeyebilirim unutmayın beniii temmuz 7 son
şafak 33 günnnn
çok ama çooooookkk öptüm siziiiii

tatlım iğnenin adı ne bilmiyorum ama ben haftada 1 vurundum (hani kanamalı bir yer vardıya onun için) geçtiği halde elimde 2 tane var onlarıda vuruncam
düşün hergün iğne vurunuyorum o kadar yakmıyo bunun acısı 1 hafta sürüyor vallahi ama olsun kucağımıza alalımda herşeye katlanırız dimi tatlım

aynen canım bndede kanamyı gördü doktor myomla kese yanyanaa ..
kanaman olmuş evet dedii gösterdide yerini ama eskiye ait kanama dedii..
nezsmann geçer allah bilirr..
vuruldum bende bölye küçük kutu dimi sarı gibi 500 mg

geçer inşallah canım hayırlısıyla vallahi bende otobüse değilde hep minübüse binip geldim işyerime sarsılmayım diye düşün benim gördüğüm birşey yokken
sen dahada dikkatli olki tekrarlamasın bitanem
evet canım aynen dediğin gibi sarı pruloton depot 500 mg acayip yakıyor bu pazartesi vuruncam birde 11inde bitiyor şükür

canım beniiiiiimmm yirim o minnoş ellerini onunn yiriiiimmmm
şifaaa olsun canıımm,bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşaallah

aynen cnım o şte benmkide...
bende şimdi iyi birsy yokta sonramı çıkıyoo diyorsun..
azcık ağrıdı okdrr

aman olmasın varsın acayip yakıyor beni herhafta bir popoya vurunuyorum
ben günlük iğnede vuruyorumya belki ondanda daha fazla acı hissediyor olabilirim pazartesileri daha fena oluyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…