- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.541
penderim canımm sen naptın nasılsın görüşmeyeli
belkide tutar dımı umutsuzdum aslında.tekrar yeşerdi bişeyler şimdi:) duaların için tşk edrim canım.hakımızda hayırlısıcanmm günaydınnn :)) seni gördüğme cokk sevindimmm,canm bi bakarsın o 2 gündede tutmus olabilir bnde aynen 2 gün değerlendirebildimm :/ arkadaşın inşallahhh iyileşir en kısa zamandaaa..dua etcemm
günaydın kızlar. :82:
penderim ve aybicem nasılsınız?
bugün sabahın köründe girdim, inşallah sürekli bağlı kalabilirim.
ay çok heyecanlıııı, pidilin sonuçalrını bekliyoruz.
ben de bu ay sağdan sağdan yımırtladım, çok fena hissediyorummmm gaz maz değilseeee
olacak olduktan sonra tutar bebişim sen takma kafaya. innnşallahhhh.belkide tutar dımı umutsuzdum aslında.tekrar yeşerdi bişeyler şimdi:) duaların için tşk edrim canım.hakımızda hayırlısı
canım ben bildiğin gibi sen nasılsın.bende idili merakla bekliyorum.gaz değildir inş
Anooooyy Perdoganım da burdamıışş
napıyon bebişim,yımırt yımırt yımırtlıyon mu
hadi bakiim hayırlı işler
Paybiceemmm canım nasılsın?arkadaşının sonuçları iyi çıkar umarım,Allah onu sevdiklerine bağışlasın
Penderriimm halvet yorgunum,sen nasıl oldun?gribin geçti mi bebişim?
Işılııımmm
Asoşuuummm siz nabıyonuz be yaaa?
günaydın kızlar. :82:
penderim ve aybicem nasılsınız?
bugün sabahın köründe girdim, inşallah sürekli bağlı kalabilirim.
ay çok heyecanlıııı, pidilin sonuçalrını bekliyoruz.
ben de bu ay sağdan sağdan yımırtladım, çok fena hissediyorummmm gaz maz değilseeee
belkide tutar dımı umutsuzdum aslında.tekrar yeşerdi bişeyler şimdi:) duaların için tşk edrim canım.hakımızda hayırlısı
Paybiceemmm canım nasılsın?arkadaşının sonuçları iyi çıkar umarım,Allah onu sevdiklerine bağışlasın
Penderriimm halvet yorgunum,sen nasıl oldun?gribin geçti mi bebişim?
Işılııımmm
Asoşuuummm siz nabıyonuz be yaaa?
saolll erdoşumm bende iyiyimmm cok şükürr :)) bnde bu ay aybicem gibi 2 gün calısabildim,inşallah tutmuşturr..yastık flnda koymuştum altımaa: inşallah tutmuşturr :)) sende nasıllll gidiyooo
canımm işte bende de bir melankoliklik bir aymazlıkaldı başını gidiyor...
yumurtladığımı çok iyi hissediyorummm, çalışmalar tam gaz devam
inşallah hepimiz bir gün hamile kalıcaz diil miii:124:
saolll erdoşumm bende iyiyimmm cok şükürr :)) bnde bu ay aybicem gibi 2 gün calısabildim,inşallah tutmuşturr..yastık flnda koymuştum altımaa: inşallah tutmuşturr :)) sende nasıllll gidiyooo
tutcak olduktan snra allahın izniylee tutarr bebeimmm üzülmee sen..kader arkadası olduk halvet haftasından dolayııı
gribimm cok az kaldı bebişimmm :)) ama bu ayda gümbürtüye gitti gibi 2 gün calısabildik sadecee..hergün bişeler cıktıı calısamadık ://
sen nasılsınnn pojoummm
iyiyimm ponjuuummmmm bal tarçın çörek otu yutuorumm yarında doktora gitcem takibe başlıycamm bomba gibi geçecek haziran temmuz hepimizzolcaaaaaaazzzzzzzz
sen napıonnnnnn canımmmmm nobata sonnnnnn 6 güüüüüüünnnnnnn :18::18::18:
2 gün 2 gündür,tutacak olduktan sonraaaa,hayırlısı datlum.iyiyim ben de beklemedeyim
takiple Işılıımm takiplee:82: bombişleri patlat temmuzda yawrıımm
ben de işte belirti peşindeyim,test peşindeyim
daha önceki aylardan farklı olarak göğüslerim geçen haftadan beri ağrıyo,reglime 3-5 gün kala ağrırdı.bi de yanlardan yanlardan ağriyaa böyle,bilmiyom
canımm işte bende de bir melankoliklik bir aymazlıkaldı başını gidiyor...
yumurtladığımı çok iyi hissediyorummm, çalışmalar tam gaz devam
inşallah hepimiz bir gün hamile kalıcaz diil miii:124:
ayyy bu arada dün bizim ilk evlilik yıldönümümüzdüüüüü...
aynı zamanda da yumurtlama günümdü.
inşallah bu tarih çakışması güzel bir bebişin habercisidir
inşallahhhh canmmm bnde cok inanıyorummm hepimizz hamişşş kalcazzzz allahın izniyleee cok az kişi kaldık topikte hamiş kalmayan :) sıra bizdeeeee :)))) ayyyyyyy ne güzelll nicee yıllara canmmm inşallahh musmutluu evlilik yıllarınaa :)) bnmde tam 1 ay sonraaa 1. yıldönümümüzz :)) inşallahhh o zamanda kadarrr hamiş kalırımm eşimle banaa hediyee olur bebişimizzz :))
canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...bir de bebeğimiz olsa musmus mutlu olucaz inşallah.
o da olur zamanla ne yapalım, hayırlısı olsun da, demek ki en iyi zamanı bekliyorlar...
sizi de şimdiden tebrik ederim canım, allah bir yastıkta kocatsın :))))))), mutluluğunuz daim olsun,
evinizin içi bebek sesiyle dolsuuuuuuuuunnnnn :119::119::119:
kocişinle ve bebişinle bir ömür boyu sağlıklı,mutlu,huzurlu olmanı dileriimm bebişiiimm
günaydın zeytincikgünaydınlarrrr canımm cıktı gecmişi okumaktan :) ayyy bi hoş oldum idilgamm bencede hamilesin ay hadi hayırlısı kalmayacak burda hamile kalmayann :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?