Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bizde seni çok seviyooooorruuuuuzzzzzzz canımmmm halaya durmamak için zor tutuyorum kendimiiiiii

canımmmmmmmmm suan kelimelerle ifade etcek bişe bulamıyorumm o kadar mutluyumm kii gercektenn cok tuhaf bişee yaaaaaaaa anlatamıyorummm..hamişsinnnnnnn yaaaaaaaaa hamişşşşşşşşşşşşşş..şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yawru kuşuumm
ikiz değil seniiinn İDİİİİZZZZ

yerimmm benn seniii yerimmmmmmmmmmmm canımm benimmmmmm

HEPİMİZZ BENİMM BEBEKLERİMSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ALLAHIMMMM HEPİMİZİİ MUTLU ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

yerimmm benn seniii yerimmmmmmmmmmmm canımm benimmmmmm

hepimizz benimm bebeklerimsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

allahımmmm hepimizii mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canımmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy neler olmuşşşş...
Ben bu topiğe (daha doğrusu bir öncekine) yeni yeni girmeye başladığımda senin kan testi sonucunu beklerken yaşadığımız heyecanı unutamıyorum, ve sonrasında senin kabullenişini....

Doktorunun aşılama yapalım dediği günkü heyecanı da kendi heyecanım gibi yaşamıştım.

Ve şu an heyecan doruk noktasında.

Idilim ne diyeceğimi bilemedimmmmmmmmmmmm.
çok mutlu oldum inannnnnnnnnnn...
Allah gönlünün muradını verdi sonunda inşallah....
Bunu en çok hak edenlerden biri de sendin, hiç isyan etmedin, her ay yeni umut diye başladın, ve sonunda allahım sana nasip etttiiiiiiiiiiii....
Hayırlı uğurlu olsun canımmm...

kızlar sonuc kocamannnnnnnnnnn 0,19 inanamıyorum hayallerim ümitlerin herseyim gitti suan kocaman bi boslugun ortasında gibiyim

sevvalcimmm ne olur üzülmeee, allah herşeyin hayırlısını versin demiştik, hep öyle dua ettik.
Ne olur üzülme,,,inşallah erken olduğu için çıkmamıştır. Allah çok büyük, ne olacağı hiç belli olmaz. Umutsuzluğa kapılma, bak peri de yazmış ablasının durumunu, ben de boş umut vermek istemem ama allah çok büyük...

kıslarrrr allah hepimizee yardım etsın ınsallahhhhhhhhhhh ama hepinizz küçücüksünüzzzz daha yolun basıııı hepimiz anne olucaz allahın izniyle sadece sabır SEWWAlim dahaa 26 yasında küçücük kafasını rahat bıraktıgı an hamişşş olucakkkkk buna inanıyorummmmm
PANİK PERİMMMM canımın içiiiiiiiiiiiiii senin içinde sende küçücüksün kızzzz bennn hepinizin abloşuyumm ( hernekadar küçücükk görünsemdeeeeeeeeeee genç kalmak için herdaim mücadelemde başarıya ulaşmış olsamdaaaaa :))))))) nüfüs yasşı gidiooooooooooooooo
beneim zamanım daralıyoooooooooooooooo
kii bizim listedee allaha şükürrr lvel 2 ye cokk az kaldıııı hepimiz allahın izni ile basarıcazzzz

eşime söyledim telefonlaaa ama oda benim gibiiii seni çok seviyorum hayırlısıysa olsunnn dedii :))) yeterki bize bişey olmasın :)))))

AYYYYY TATLIM YAAAA ÇOK SEVİNDİMMM ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH
ARTIK KENDİNE DAHA FAZLA DİKKAT ET YORMA HİÇBİRŞEKİLDE CANIM BENİM YAAAA

belirti falan bişey oldu mu bebişim?

yok be cnmmmm hiçbişey yok daha aşılanalıda zaten 10 gün oldu daha NOBAT ma 10 gün var :))
ay inşlalah hayırlısı olsunnnnn
ama eğer benim tutarsa tavsiye edebilecegim tek sey var yumurta takibi yaptırmanızzzzzzzzzz ona göre çatlayıp çatlamadıgına baktırmanızzzz ve direkkkkk ilk ay catlatıp halvet
olmadımı
2.ay catlatıp aşılama

tabii tutarsa benimkiiiii :))

afedersin ama ben de hiç güççük diilim yawrım
hayırlısı olsun tabii,bu ay olmazsa ben de aşılama yaptırabilirim,kısmet

kızlar sonuc kocamannnnnnnnnnn 0,19 inanamıyorum hayallerim ümitlerin herseyim gitti suan kocaman bi boslugun ortasında gibiyim

sevalcim hayırlısı böyleymiş demekki ama lütfen böyle düşünme hayaller ümitler asla bitmemeli sen inanacaksın güçlü olacaksınki herşey daha güzel olsun
ben inanıyorum yüce rabbi burdaki kimsenin kucağını boş bırakmayacak kocaman öpüyorum senide üzülme lütfen tatlım

Canlarimmmm bu topigi actigim gunden beri yasadigim en mutlu ve en huzunlu gun oldu bu... Bi yanda idilim bi yanda sevvalimmm. hepimiz ayni zamanlarda gulemeskte sunu cok iyi biliyorumki birgun kucuk meleklerimizin o essiz yuzunu hepimiz gorucez ve o zman bu gunleri tebessumle anicaz... Oyle erdemli oyle sabir gerektiren bir bekleyiski bu... Ve biz bu bekleyisi en az kalp kirikligi en az umut kaybi ile atlatanilmek icin burdayiz... Deli gibi istedigimiz biseyin ne zaman gelecegini bilmemek cok yorucu olabiliyor ama unutmayalimki suprizler her zman daha cok mutlu eder ve sasirtir

İste hep bardagin dolu tarafini gorebilmeyi bazen ne kadar zor olsada hep guclu kalabilmeyi ogrendik burda birbirimizden....

Simdi cikiyorum misafirler gelecek malum. Hepinizi cok seviyor ve yarin idilimin yukselmis degeriyle gune baslamayi diliyorum

Sevvalim birlikte el ele yolumuza devam edicez bitanem uzulmek yok aklim sende lutfen toparlanmaya calis yarin yepyeni birgun unutma

Hoscakalin canlarim

ALLAHIN İZNİYLE TOPİĞMİMİZZZ hepberaberr cosucakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sonra bebişlerimizle buluşucaz canlı canlıda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hepimizin halaylarını nasip etsin inşallahhhhhhhhh

yarın ben sonucuyolda olursam PERİME msj atarım o topikte paylaşır inşalllaaaahhhhhhhhh hayırlısıııııı olsunnn

SİZİ SEVİYORUMM
DUA EDİN NOLUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRR
MUCKSSSSSSSSSSSSS

kızlarr ben geldimm geçmişi okuyamadımm baktım herkes burdaa anlatın bakalım noluyooooooooooooooooooooooooooo

çABIKKKKK özett geçinnnnnnnnnnnnn

kızlarr ben geldimm geçmişi okuyamadımm baktım herkes burdaa anlatın bakalım noluyooooooooooooooooooooooooooo

çABIKKKKK özett geçinnnnnnnnnnnnn

Nirdesin giz sennnn anca feysde kronik takiliyonnnnnn pitisko hamile galibaaaaaaaaaa İnsallahhhhhh sanirimmmmmmmmm ayyyyyyy demesi bile ne guzel yaaaaaaaaaaaaaa

Sevvosunda degerler pek iyi cikmadi ama o cok gucluuuuuuu cokkkkkkkkkkkkkk

ANOYYYYYYYYYYYYYYYYYYY kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pidişimmmmmmmmmmmmm ayy canımmm vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çokk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Allahımm hepinize teker teker vercekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yawww bennn suan varyaa tavana falan fırlayıp uçmak istiyorumm heyecandannnn
canımmm şimdidenn nazarlarr değmesinnn inşşşşşşşşşşşşşşşş
bakk sakın ağır birsy kaldırayım demee nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kendine çok iyi bakkk öldürürümm valaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…