- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.501
ayyyyy kızlarrrrrrrrrr inşallahhh vardırrrr inşallahhhhhh gecen cumadan bu cumaya 7 gün bugunde 10. gün daha erkenn ama bende 0 dan baska değer görmediğim için şoktayım daha kocişimi arayamadım bilem haberi yokkkk tahlil yaptırıcagımıda söylemedim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım inşallahh hayırlı olan neyse o olsunnnnnnn
kızz ADD senin içinede çokkkkkk innanıyorum inşallahhh ikiz üçüz dördüz allah ne verdiyseee başımın üzerindeeeeeeeeee
ayy kızlarrrrrrrrr inşalahhh allah hepimiziii mutluuu etsinnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah hepimizi anne eylesinnnn enn hayırlı bebişlerleeee süslesinn kucaklarımızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
saglıkla huzurla mutluluklaaaaaaa sevgiyle aşklaaaaaaaa
3.8 i eşimden önce siz öğrendinizz ve doktorum :)))))))))))))))) ay adamları dışladık vallaaaa
SİZİ SEVİYORUMMMMMM
ALLAHIMMMMM kendimide seviyorummmmmmmm
İYKİ VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
VEE HEPİMİZZZ ÇOĞALACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ALLAHIN İZNİileeee
halayyyyyım inşallahhhhhh londradaa olur artıkkkkkkk
ayyyyy kızlarrrrrrrrrr inşallahhh vardırrrr inşallahhhhhh gecen cumadan bu cumaya 7 gün bugunde 10. gün daha erkenn ama bende 0 dan baska değer görmediğim için şoktayım daha kocişimi arayamadım bilem haberi yokkkk tahlil yaptırıcagımıda söylemedim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım inşallahh hayırlı olan neyse o olsunnnnnnn
kızz ADD senin içinede çokkkkkk innanıyorum inşallahhh ikiz üçüz dördüz allah ne verdiyseee başımın üzerindeeeeeeeeee
ayy kızlarrrrrrrrr inşalahhh allah hepimiziii mutluuu etsinnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah hepimizi anne eylesinnnn enn hayırlı bebişlerleeee süslesinn kucaklarımızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
saglıkla huzurla mutluluklaaaaaaa sevgiyle aşklaaaaaaaa
3.8 i eşimden önce siz öğrendinizz ve doktorum :)))))))))))))))) ay adamları dışladık vallaaaa
SİZİ SEVİYORUMMMMMM
ALLAHIMMMMM kendimide seviyorummmmmmmm
İYKİ VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
VEE HEPİMİZZZ ÇOĞALACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ALLAHIN İZNİileeee
halayyyyyım inşallahhhhhh londradaa olur artıkkkkkkk
Allahimmmmmmm sevincten agliyormmmmmm hamile dimiiiiiii idimmmmmm hamile dimiiiiiiiiiiiiiiiii dimiiiiiii evet diyin lutfeennnnnnn evetttha,ile diyinnnn csnli csnli halay cekicem horon tepicemmmmm deliriyorummmmmm hemen yarn olsunnn ne yazdimi ne yaptimi bilmiyorum mmmmmm
yerimmm benn seniii yerimmmmmmmmmmmm canımm benimmmmmm
hepimizz benimm bebeklerimsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
allahımmmm hepimizii mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar sonuc kocamannnnnnnnnnn 0,19 inanamıyorum hayallerim ümitlerin herseyim gitti suan kocaman bi boslugun ortasında gibiyim
kıslarrr son NOBAT 23 MAYIS
AŞILAMA 1 HAZİRAN
bugun 10. gün 12 den önce bakılmıyomus ama degerimmmmmmmmmmmmmm
3,8
yani 0 - 0,1 deilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ya allahımmmmmmmm ne diyeyimmmmmmmmmmmmmmmmm
sanırsammmm yihuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
belirti falan bişey oldu mu bebişim?
kıslarrrr allah hepimizee yardım etsın ınsallahhhhhhhhhhh ama hepinizz küçücüksünüzzzz daha yolun basıııı hepimiz anne olucaz allahın izniyle sadece sabır SEWWAlim dahaa 26 yasında küçücük kafasını rahat bıraktıgı an hamişşş olucakkkkk buna inanıyorummmmm
PANİK PERİMMMM canımın içiiiiiiiiiiiiii senin içinde sende küçücüksün kızzzz bennn hepinizin abloşuyumm ( hernekadar küçücükk görünsemdeeeeeeeeeee genç kalmak için herdaim mücadelemde başarıya ulaşmış olsamdaaaaa :))))))) nüfüs yasşı gidiooooooooooooooo
beneim zamanım daralıyoooooooooooooooo
kii bizim listedee allaha şükürrr lvel 2 ye cokk az kaldıııı hepimiz allahın izni ile basarıcazzzz
eşime söyledim telefonlaaa ama oda benim gibiiii seni çok seviyorum hayırlısıysa olsunnn dedii :))) yeterki bize bişey olmasın :)))))
kızlar sonuc kocamannnnnnnnnnn 0,19 inanamıyorum hayallerim ümitlerin herseyim gitti suan kocaman bi boslugun ortasında gibiyim
kızlarr ben geldimm geçmişi okuyamadımm baktım herkes burdaa anlatın bakalım noluyooooooooooooooooooooooooooo
çABIKKKKK özett geçinnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?