- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.521
kızlarrrrrrrrrrrrrr
oyy ben sizii yirim yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıslarrr son NOBAT 23 MAYIS
AŞILAMA 1 HAZİRAN
bugun 10. gün 12 den önce bakılmıyomus ama degerimmmmmmmmmmmmmm
3,8
yani 0 - 0,1 deilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ya allahımmmmmmmm ne diyeyimmmmmmmmmmmmmmmmm
sanırsammmm yihuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kıslarrr son NOBAT 23 MAYIS
AŞILAMA 1 HAZİRAN
bugun 10. gün 12 den önce bakılmıyomus ama degerimmmmmmmmmmmmmm
3,8
yani 0 - 0,1 deilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ya allahımmmmmmmm ne diyeyimmmmmmmmmmmmmmmmm
sanırsammmm yihuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
canlarım günaydın hepinize.
ayy korkum biraz hafifledi gibi.bilmeyenler için arkadaşım rahatsızlanmıştı.şuan sonucunu bekliyoruz.Rabbimin izniyle inş güzel temiz çıkacak sonuçları.kızlar hatırlarsanız lütfen dua etmeyi unutmayın.
bana gelince bu ay önemli günlerin sadace iki gününü değerlendirebildim.ondan sonra arkadaşımı duyunca bişey yapamadım.sanırım temmuza kaldı benimki......
sevvalim canım bakındım biraz.sonuç olumsuzmuş.Rabbim herşeyin en güzeli bilir hayatım ona sığın.bide daha erken değilmiydi test için benmi acaba yanlış hatırlıyorum:44:
idimmmmmm canımmmm inan çok sevindim senin adına.inş değerlerin kat kat yükselirde bi kaç güne kesin halayını çekeriz tatlım.(yemeklerini özledim)
perim balım rahim filminin ardından inş seninde güzzel haberlerini alırız canımcım.
penderim canımm sen naptın nasılsın görüşmeyeli
pitaminim adoşum esinim mehmet derya minaklarınız nasıl canlarım
ışılım havzakım pojum arzum perdoğanım sizler nasılsınız ballarım
nicikini unuttuklarım sizler nasılsınız
Günaydın canım.Çok şükür iyiyiz.Sen nasılsın?Allah ım arkadaşına da acil şifalar versin.Rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun.Hastalara şifa,dertlere deva versin inşallah.
Günaydın canım.Çok şükür iyiyiz.Sen nasılsın?Allah ım arkadaşına da acil şifalar versin.Rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun.Hastalara şifa,dertlere deva versin inşallah.
Alıntı ile cevaplamamışım...
günaydın aybicemmm merak ettik seni,inşallah arkadaşının sonuçları temiz çıkacak bitanemm Rabbim meleğinin yüzüne baksın inşallahh
senin içinde hayırlısı olsun tatlımm kısmetinizde varsa tek seferde de gelebilir bebişin belli olmaz
benim için haziran bitti kırmızılar erken geldi,yumoş takibine başlıycam.
hakkımızda hayırlısı olsunnn öpüyoorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?