Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canımmm sen kendi moralini hep yüksek tut canımm..
Allah büyüktürrr ben inanıyorumm sende inanmışınkiii moralinn çok iyiii..
Allahh yardımcın olsun ccnımmmmmmmmmmmm

Ey tanrım
bize 1 taneee bebişşşşşşşşşşşşş
1 de yetmezz 2 taneeee
2 de yetmezz 3 taneee
3 de yetmezzz 5 taneee
verrrrrrrrrrrrrrrr verrrrrrrrrrrr verrrrrrrrrrrrrrrrrrrr verrrrrrrrrr
Ver Allahımm verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugün çok değişik bi gün oldu kızlar ne hissettiğimi anlayamıyorum bi gülüyorum bi hüzünleniyorum sevvalimde kaldı aklım ama atlatıcak inş. Bu günlerde geçicek inş. Idilgam hamiş %99 onun sevinci bi taraftan
gerçekten karışık bi gün olmuş kızlar yoruldum bugün ben

kendinize iyi bakın kızlar yarına görüşmek üzere

şükürler olsun yaradanıma bu günleride gördük.idilim nasıl sevindim anlatamam sakın kaygılanma o değerler artacak.bak topiği terketmeme rahmen sırf bu müjdeli haberi almak için ara ara girip bakıyordum.canım benim hayırlı olsun yaradanım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

bebegim bu deger daha erkenden boyleyse tutmus canım hayırlısı olsun

yaa evden çıkmam gerekti...ancak şimdi bakabildimmm..karnıma ağrılar girdi vallaa sonuçları merak ettiim..

idilgam, sevvaliimmm ve bütün kızlar için herşeyin hayırlısı olsuunnn...

sevvalcim hep birlikte devam edicez inşallaahh. tutsa da tutmasa da birlikteyiizz.en önemlisi sağlık...sıra bize gelecekk...

idiliimmmm çok sevindiiiimmm, umutluydum senden ben. ama kendine dikkat et, yolculukta yapıcaksın..inşaallaaah yükselen değerinle halayını çekicezzz topikçee...

Allah ım tamamına erdirir inşallah canım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...Halay çekmeyeli de baya oldu :)

canlarım günaydın hepinize.
ayy korkum biraz hafifledi gibi.bilmeyenler için arkadaşım rahatsızlanmıştı.şuan sonucunu bekliyoruz.Rabbimin izniyle inş güzel temiz çıkacak sonuçları.kızlar hatırlarsanız lütfen dua etmeyi unutmayın.

bana gelince bu ay önemli günlerin sadace iki gününü değerlendirebildim.ondan sonra arkadaşımı duyunca bişey yapamadım.sanırım temmuza kaldı benimki......

sevvalim canım bakındım biraz.sonuç olumsuzmuş.Rabbim herşeyin en güzeli bilir hayatım ona sığın.bide daha erken değilmiydi test için benmi acaba yanlış hatırlıyorum:44:

idimmmmmm canımmmm inan çok sevindim senin adına.inş değerlerin kat kat yükselirde bi kaç güne kesin halayını çekeriz tatlım.(yemeklerini özledim)
perim balım rahim filminin ardından inş seninde güzzel haberlerini alırız canımcım.
penderim canımm sen naptın nasılsın görüşmeyeli

pitaminim adoşum esinim mehmet derya minaklarınız nasıl canlarım

ışılım havzakım pojum arzum perdoğanım sizler nasılsınız ballarım

nicikini unuttuklarım sizler nasılsınız

Son düzenleme:
Günaydın canım.Çok şükür iyiyiz.Sen nasılsın?Allah ım arkadaşına da acil şifalar versin.Rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun.Hastalara şifa,dertlere deva versin inşallah.

günaydın aybicemmm merak ettik seni,inşallah arkadaşının sonuçları temiz çıkacak bitanemm Rabbim meleğinin yüzüne baksın inşallahh
senin içinde hayırlısı olsun tatlımm kısmetinizde varsa tek seferde de gelebilir bebişin belli olmaz
benim için haziran bitti kırmızılar erken geldi,yumoş takibine başlıycam.
hakkımızda hayırlısı olsunnn öpüyoorummmmmmmmm

Günaydın canım.Çok şükür iyiyiz.Sen nasılsın?Allah ım arkadaşına da acil şifalar versin.Rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun.Hastalara şifa,dertlere deva versin inşallah.

bende çok şükür biraz kendime gelebildim canım.amin inşş ....

saol balım inşşşş sonuçlar ii olacak Rabbim onu yawrusuna bağışlayacak.
liste yavaş yavaş yukarı çıkıyor bizede az kaldı inanıyorum canım.temuzda inş güzel haberi almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…