Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Paybiceemm demincek mariah carey diye bi arkadaş vardı topicte onu şeettiydik
Asoşşuumm5 ziyeretçiden biri Periimdir gelir birazdan meraklanma

hoşgeldiniz esoşummm nasılsınz bakalım?bizi pidilgamın haberini beklioz heyecanla :18::18::18:

selam canım hoşgeldin sende

HOŞBULDUK CANIM İYİYİZ HERZAMANKİ GİBİ DÖNÜYORUZ BULANIYORUZ ALIŞTIM ARTIK SENDE İYİSİNDİR İNŞALLAH
HII BİRDE PERŞEMBE GÜNE RANDEVUMUZU ALDIK BEKLİYORUZ BAKALIM İNŞALLAH CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENİRİZ 14-16 DA SÖYLERİM DEMİŞTİ 15 E GİRMİŞ OLUYORUM:26:
İDİNİN SONUÇTA İNŞALLAH YÜKSELMİŞTİR ŞÖYLE TAVAN YAPSINDA BİZDE RAHATLAYALIM ODA BEKLEMEK BİZE BÖYLE ZORSA O NE HALDEDİR KİMBİLİR

yok bitanem alerjisi var esimin polen vs. Burun tukanikligi oluyor bu mevsimde artarmis o da kulagi felanetkileyip bas donmesine sebep olabilirmis doktor oyle dedii bebekim
geçmiş olsun canım, benim de kayınvalidemde var polen alerjisi, ilaçlarla ayakta duruyor kadıncağız...

terledim haaaaa, viihhhh ,
çok heyecanlıııı.
Inşallahhh güzle bir haber duyarız...

ben de böööylllee bulanmak,dönmeeekkk istiyorruummmm
bu bebiişşşş aşkııı değilll de nediiiiirrrr
yineee dönmeeeekkk yineee kusmaaaakkk filaaaann

Kızlar idilganın değeri 2.4 e düşmüş

Çalışmaya devam kızlara selam soyle uzulmediğimi de söyle herşeyde vardır hayır yazmışş....

Üzülmezmi yaa dün o kadar sevindikk, güçlü arkadaşım benim

Motivasyon kaybı yok, üzülmek yok, bomba gibi devam ediyoruz yolumuza el ele birlikteee

ben kendi adıma söyliiimm,üzüldüm açıkçasıı..
Pidilgamdan umutluydum hem de çookk
ama elbet bunda da vardır bir hayır,Allahım onun o güzel kalbine göre,
en güzel en hayırlı enn sağlıklı bebişini verecektir ona umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…