- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.601
Ooooooo mariah carey de burdaymışşşşşşşbuyrun efendimmmmmm
hoşgeldiniz esoşummm nasılsınz bakalım?bizi pidilgamın haberini beklioz heyecanla :18::18::18:
selam canım hoşgeldin sende
geçmiş olsun canım, benim de kayınvalidemde var polen alerjisi, ilaçlarla ayakta duruyor kadıncağız...yok bitanem alerjisi var esimin polen vs. Burun tukanikligi oluyor bu mevsimde artarmis o da kulagi felanetkileyip bas donmesine sebep olabilirmis doktor oyle dedii bebekim
anoooooyy n'oluyooorr yaaawwwwww
yine mi sonuuçççç bu heyecana kalp mı dayanııırrrr
Yidin bitirdin bizi idiliiimmm :))
allahım yükselsin yükselsiinn çoookkkk kocaman çıksıınn değeriii ikiizzzz olsuunnnn ikiiiiiizzzzzzzzzzzz
Paybiceemm demincek mariah carey diye bi arkadaş vardı topicte onu şeettiydik
Asoşşuumm5 ziyeretçiden biri Periimdir gelir birazdan meraklanma
HOŞBULDUK CANIM İYİYİZ HERZAMANKİ GİBİ DÖNÜYORUZ BULANIYORUZ ALIŞTIM ARTIKSENDE İYİSİNDİR İNŞALLAH
HII BİRDE PERŞEMBE GÜNE RANDEVUMUZU ALDIK BEKLİYORUZ BAKALIM İNŞALLAH CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENİRİZ 14-16 DA SÖYLERİM DEMİŞTİ 15 E GİRMİŞ OLUYORUM:26:
İDİNİN SONUÇTA İNŞALLAH YÜKSELMİŞTİR ŞÖYLE TAVAN YAPSINDA BİZDE RAHATLAYALIM ODABEKLEMEK BİZE BÖYLE ZORSA O NE HALDEDİR KİMBİLİR
walla sayfayı yenileye yenileye eskisinden gıcır olduu
walla sayfayı yenileye yenileye eskisinden gıcır olduu
Kızlar idilganın değeri 2.4 e düşmüş
Çalışmaya devam kızlara selam soyle uzulmediğimi de söyle herşeyde vardır hayır yazmışş....
Üzülmezmi yaa dün o kadar sevindikk, güçlü arkadaşım benim
Motivasyon kaybı yok, üzülmek yok, bomba gibi devam ediyoruz yolumuza el ele birlikteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?