- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.641
pericimmmmmmmm sen evleneli ne kadar oldu facedeki fotoların çok yeni gibi gözüküyorda
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
eylemsevcan Hamileee
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!![/SIZE]
Yeni zaten cnm 5 ay oldu
bian once test yapmaya baslamak istiyorummmmmmmmm
bebegim inan kendi bebegim tutunamadıgı kadar cok uzuldum ama ne yapalım yapacak bısey yok ılahı takdır
arkadaslar ben dun sonuctan sonra ıstdakı doktorumu aradım cok uzuldum ya bızı ugrastıracak rahimmin alıcılıgını arastıralım bi dedi
böyle sacma bişey duyan varmı rahimin alıcılıgını arastırmak
ben bugun kıllandım ve burda bı doktora gıttım ne tahlıl ne ılac varsa yaptırdıgım kullandıgım hepsını aldım gittim ve bana doktorum dalga gecer gıbı rahımın alıcılıgını arastıralım dedı dıye
soyledım. doktorda sasırdı rahımın alıcılıgı nasıl arastırılıyormus ya daha once hıc oyle bısey duymamıstım dedı. ben tutmamasına uzulmedım dun allaha sukur ben ve esım saglıklıyız cok
ıstedıgımız bebegımızı kucagımıza alamazsak bız evlatlık almayı pilanlıyoruz. olmadı onu deneyecegız. ama benım doktorumun bukadar ılgısız olup ben ekımden beri gidiyorum ne arastırcaksan
arastırsaydın benı bukadar uzdukten sonramı aklın basına geldı demı. doktorumu ve kliniğimi degiştiriyorum artık
idim gercekten cok üzüldüm ama cok fazla yıpratma kendini bak bana dun agladım zırladım bugun delı gıbı basım agrıyo sadece kendımıze zarar verıyoruz. sonra vaktı gelınce bız
ıstemessekte kosa kosa gelıcek bebıslerımız
Sevvalim bak bu islerde doktor o kadar onemlikiiiii idiylede konustuk senin doktor biraz ilgisiz alakasiiiz canim kac sene oldu sizin deneyeli ve problem neydi beni aydinlatabilir misin? Evlat edinmek de oldukca guzel bir dusunce evet ama acele etme tup bebek sansin vardiki yapildi demeki bebek sahibi olma sansin da var ve bana gore cok yuksek sansin bu doktorla daha iyi seyler olucak gibi hissediyorum
canım,bugün daha iyisin canım
umudunu hiç kaybetme tatlım,İdilimin söylediğine göre 26 yaşındaymışsın,daha çok körpeciksin, genceciksin :)
olur hayırlısıyla bebişim
sabrımızın mükafatını elbet görücez,ben inanıyoruuumm
dr.unu değiştirmen de çok iyi olmuş canım,anladığm kadarıyla ilgisiz bir dr.un varmış
şimdi herşey çok daha güzel olucaaakkkk
canım bizim iki bucuk yıl oldu denemye baslayalı esım benım varıkoselden amelıyat oldu spermlerde ılerı hareketlılerde bırazcık dusukuk var o yzden tüp bebege basladık artık baska bi doktora gidicem kararlıyım embriyolarımıda almayı düsünmüyorum bahceciden
oyy sevvalim yaa seni gördüm dahada keyfim yerine geldii gülüm benimmm
canım bende araştırıyom yaa tüpü bana dediler ki dondurulmuş emriyonun kalitesinde mutlaka düşme oluyor bizim tercihimiz o ay elde edlen emriyodur banada mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?