Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Malesef şuan bunları bile zor yazıyorum çokkk üzüldüm ama herşeyin hayırlısı ne deyim
Rabbim bugüne kadar hiçbir kulunun duasını geri çevirmemiş bizlerinkinide çevirmemiştir vardır bi zamanı gün doğmadan neler doğar dur bakalım

hheyyyyyyyyyyyyy millettttttttttttt
nere gidivediniz be ya gardaşlaaaaa
olmeyo böööle hepinizi listeden diskalifiye ediyom tek kendim kalıyom byyyyyyyyyy

he he he yeni liste buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bebegim inan kendi bebegim tutunamadıgı kadar cok uzuldum ama ne yapalım yapacak bısey yok ılahı takdır

arkadaslar ben dun sonuctan sonra ıstdakı doktorumu aradım cok uzuldum ya bızı ugrastıracak rahimmin alıcılıgını arastıralım bi dedi

böyle sacma bişey duyan varmı rahimin alıcılıgını arastırmak

ben bugun kıllandım ve burda bı doktora gıttım ne tahlıl ne ılac varsa yaptırdıgım kullandıgım hepsını aldım gittim ve bana doktorum dalga gecer gıbı rahımın alıcılıgını arastıralım dedı dıye

soyledım. doktorda sasırdı rahımın alıcılıgı nasıl arastırılıyormus ya daha once hıc oyle bısey duymamıstım dedı. ben tutmamasına uzulmedım dun allaha sukur ben ve esım saglıklıyız cok

ıstedıgımız bebegımızı kucagımıza alamazsak bız evlatlık almayı pilanlıyoruz. olmadı onu deneyecegız. ama benım doktorumun bukadar ılgısız olup ben ekımden beri gidiyorum ne arastırcaksan

arastırsaydın benı bukadar uzdukten sonramı aklın basına geldı demı. doktorumu ve kliniğimi degiştiriyorum artık

idim gercekten cok üzüldüm ama cok fazla yıpratma kendini bak bana dun agladım zırladım bugun delı gıbı basım agrıyo sadece kendımıze zarar verıyoruz. sonra vaktı gelınce bız

ıstemessekte kosa kosa gelıcek bebıslerımız

Sevvalim bak bu islerde doktor o kadar onemlikiiiii idiylede konustuk senin doktor biraz ilgisiz alakasiiiz canim kac sene oldu sizin deneyeli ve problem neydi beni aydinlatabilir misin? Evlat edinmek de oldukca guzel bir dusunce evet ama acele etme tup bebek sansin vardiki yapildi demeki bebek sahibi olma sansin da var ve bana gore cok yuksek sansin bu doktorla daha iyi seyler olucak gibi hissediyorum

canım,bugün daha iyisin canım
umudunu hiç kaybetme tatlım,İdilimin söylediğine göre 26 yaşındaymışsın,daha çok körpeciksin, genceciksin :)
olur hayırlısıyla bebişim
sabrımızın mükafatını elbet görücez,ben inanıyoruuumm
dr.unu değiştirmen de çok iyi olmuş canım,anladığm kadarıyla ilgisiz bir dr.un varmış
şimdi herşey çok daha güzel olucaaakkkk

bizim bir komşumuz bir türlü bebişi olmayınca bir kız çocuğu evlatlık aldı onu büyütürken
kendiliğinden hamiş kaldı doğurdu
tekrar kaldı doğurdu tekrar kaldı doğurdu
3 tanede kendi evladıyla beraber 4 çoğu büyüttü
evlatlığı şimdi yeni evlendi bu hayatta herşey oluyorrrrrrrrr

canmmm hakkında hayırlısı olsunnn vardır bi hayırr,inşallahh en kısa zamanda bekletmeden gelir bebişinn.. :/ suanda ifade etcek kelime bulamıyorumm..amaa topiğimizz hamiş olmayan kalmayacakkk allahın izniyleee..

canım bizim iki bucuk yıl oldu denemye baslayalı esım benım varıkoselden amelıyat oldu spermlerde ılerı hareketlılerde bırazcık dusukuk var o yzden tüp bebege basladık artık baska bi doktora gidicem kararlıyım embriyolarımıda almayı düsünmüyorum bahceciden

Canım arkadaşlarııımmm bugün okadar yoğundum kii gelemedim bir türlü arada pidilgamın değerini bakmak için giriyim dedim ama böle bi sonuç beklemiyodum sevvalim pidilim sabrın sonu selamettir sebredip muradımıza ereceğiz inşallah
iğne mi yaptı ki kızlar iğne yüzünden mi değeri yüksek çıktı

bende de sonuç negatif kızlar bu sabah itibariyle ateşim düştü bu akşam yarın kırmızıları bekliyorum zaten karnımda sancılanmalar başladı bileee çok ümitli değildim malum ama rüyamdan sonra ümitlenmiştim açıkçası ama olsun pidilgamında dediği gibi vardır bunda da bir hayır
ama kızlar bişeyi farkettim bebiş bebiş diyip hayatımı yaşamaktan geri kalmışım ne eğlenmeyi ne gezmeyi ne eşimle kaliteli vakit geçirmeyi düşünür olmuşum artık yeter dedim olursa olur olmazsa komşumun kızı için ölürüm okadar seviyorum onu canım içi betüşüm o benim başkasının çocuğu bukadar sevilebiliyosa bende başkasının çocuğuna annelik yaparım dedim öğlenden sonra neşem yerine geldi napıyım ölemem yaaa verende allah alanda vermeyende allah şükürler olsun bugünümüzee şükürler olsun eşimin yanımda oluşuna
adet olıyım hemen rahim filmi randevumu alıcam perimle aynı taktiği uygulayacaz bu ay bakalım hadi hayırlısı

bu arada kızlar size gerçekten çok alıştım yaa seviyorum sizi ben

evet canım bugun daha iyiyim hala kırgın ve kızgınım ama doktoruma benım emeklerımı bosa harcadıı benden 10 degıl 20 mılyar alsaydıda tutsaydı

1 2 ay bekleyecegız bakalım biraz bünyem kendine gelsin cok fazla östrojen aldımya kücük bi tane miyom olusmus bugun doktor oyle soyledı zararsızmıs ama cok kucuk bellı belırsız dedı

oyy sevvalim yaa seni gördüm dahada keyfim yerine geldii gülüm benimmm
canım bende araştırıyom yaa tüpü bana dediler ki dondurulmuş emriyonun kalitesinde mutlaka düşme oluyor bizim tercihimiz o ay elde edlen emriyodur banada mantıklı geldi

canım sana ozel msj atıom dolu sıl su kutunu kızımmmmmmmm:)

Kızlarrrrrrrrrrrrrr sevval , idilga hakkınızda hayırlıısı olsun canlarım olsun verende alanda allah şükürler olsun.....

Kızlar bebege odaklanıp hayatı kaçırmayın boşverin diyemem ama gezin tozun coşun kocalarınıza herzamnkinden daha çok ilgi gösterin başka şeylerle ilgilenin giden zamn geri gelmiyorrrr hayat süprizlerle dolu inş.bu topikteki herkes en kısa zamnda hamiş kalacak ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…