- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.621
Kızlar idilganın değeri 2.4 e düşmüş
Çalışmaya devam kızlara selam soyle uzulmediğimi de söyle herşeyde vardır hayır yazmışş....
Üzülmezmi yaa dün o kadar sevindikk, güçlü arkadaşım benim
Motivasyon kaybı yok, üzülmek yok, bomba gibi devam ediyoruz yolumuza el ele birlikteee
kuzucum ne yapıyorsun
Selammmmm biz geldikkk herkesler iyidir inşallah hiçbirşey okuyamadım çünkü
walla sayfayı yenileye yenileye eskisinden gıcır olduu
canım benimmm ya üzülmüştür tabiki Rabbim güç versin canım arkadaşıma,çöktüm şu an resmen...
çatlatma iğnesinden dolayı mı dün yüksek çıktı acaba?
Bilmiyorumki ışılım, iğnelerin böyle bi etkisi varmı acaba...
O öyle güçlü ve inançlı her zaman hayırlısını diliyor
Ama ne olursa olsun bu süreç bizleri yıpratıyor.
O yüzden burası bizim için çok büyük motivasyon oluyor, hepimiz aynı dili konuşuyor ve bi mucize diliyoruz.
Şu rahim filmini çektirseydi keşke gitmeden. Bana kızıyordu ama çektirdim ve tıkanıklık çıktı film sırasında açıldı ama engelliyordu bebeğimin gelmesini. Doktoru bile demiş gel filmini çekelim sonra çatlatma iğneni ol şansın %85 artar diye. Yaptırmadı ama radyasyondan korkuyor anlatmaya çalıştım ama rahim filmi esnasında alınan radyasyon gebelik bile olsa embryoya zarar vermicek kadar azmış.
Hayırlısı olsun, olucak çok az kaldı ben biliyorum. Kendimi avutmuyorum, kaldı ki avunmaya bile çok ihtiyacımız var, ama içim öyle diyor işte.... Çok az kaldı hepimiz için.
Kızlar idilganın değeri 2.4 e düşmüş
Çalışmaya devam kızlara selam soyle uzulmediğimi de söyle herşeyde vardır hayır yazmışş....
Üzülmezmi yaa dün o kadar sevindikk, güçlü arkadaşım benim
Motivasyon kaybı yok, üzülmek yok, bomba gibi devam ediyoruz yolumuza el ele birlikteee
bilmiyorumki ışılım, iğnelerin böyle bi etkisi varmı acaba...
ama ne olursa olsun bu süreç bizleri yıpratıyor.
O yüzden burası bizim için çok büyük motivasyon oluyor, hepimiz aynı dili konuşuyor ve bi mucize diliyoruz.
şu rahim filmini çektirseydi keşke gitmeden. Bana kızıyordu ama çektirdim ve tıkanıklık çıktı film sırasında açıldı ama engelliyordu bebeğimin gelmesini. Doktoru bile demiş gel filmini çekelim sonra çatlatma iğneni ol şansın %85 artar diye. Yaptırmadı ama radyasyondan korkuyor. Rahim filmi esnasında alınan radyasyon gebelik bile olsa embryoya zarar vermicek kadar azmış.
Hayırlısı olsun, olucak çok az kaldı ben biliyorum. Kendimi avutmuyorum, kaldı ki avunmaya bile çok ihtiyacımız var, ama içim öyle diyor işte.... çok az kaldı hepimiz için.
ohhh bu listenin hepsinii tanıyorummm
az olsun özz olsunn ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar benn şimdik anacumaa yardıma gidiyommmmmmmmmmmmmmmcok güzrl kokular geliyoo mutfaktannnnnnnnnnnnnnnnnn
Bilmiyorumki ışılım, iğnelerin böyle bi etkisi varmı acaba...
Ama ne olursa olsun bu süreç bizleri yıpratıyor.
Şu rahim filmini çektirseydi keşke gitmeden. Bana kızıyordu ama çektirdim ve tıkanıklık çıktı film sırasında açıldı ama engelliyordu bebeğimin gelmesini. Doktoru bile demiş gel filmini çekelim sonra çatlatma iğneni ol şansın %85 artar diye. Yaptırmadı ama radyasyondan korkuyor. rahim filmi esnasında alınan radyasyon gebelik bile olsa embryoya zarar vermicek kadar azmış.
Hayırlısı olsun, olucak çok az kaldı ben biliyorum. Kendimi avutmuyorum, kaldı ki avunmaya bile çok ihtiyacımız var, ama içim öyle diyor işte.... Çok az kaldı hepimiz için.
İdilim canım hiç üzülme en azından yumoslarinin sağlıklı olduğunu öğrendin hamile olmaman için bir sebep yok için rahat donuyorsun evine zaten evinde ailene ve arkadaslarinla moral topladın bebiste bu ay gelir bebekim bizi cok aksattın zaten don yuvana hepimiz moral toplayıp çatır çatır doğuralım
Sevvalim sende bikez daha test yaptir belki çıkmamıştır erken diye
Eylem bebisini duymussun ne guzel bir duygudur bu kendi canından can vermek .sira Derya da sende duyarsın o guzel sesi Bebisim sakın stres yapma.
Sonesinti benim içimden kız geçiyor nedense :))
Vitaminnn annenle cok vakit geçir ben hasret kaldım valla anneme trip yapıyom artık küçük cocuk gibi ona
Perimmmm bugun test sonuclarımızı esim gösterecek doktora eğer hersey normalse bende hsg cekilcem korkuyorum biraz ama anestezi istemiyorum bana destek acill.
Bat 10temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?