Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Hangi gün
Söyle hangi gün
Açıyor birer birer çiçekler
Gel yeter
Olmasın elinde çiçekler
Yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
Ansızın o sokak köşesinden
Biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter
İster bir saat sürsün gel yeter
İstersen dursun dünya
İstersen dönsün hızla
Fark etmez bir kez olsun gel yeter ...

canım benimmm ya üzülmüştür tabiki Rabbim güç versin canım arkadaşıma,çöktüm şu an resmen...
çatlatma iğnesinden dolayı mı dün yüksek çıktı acaba?

kuzucum ne yapıyorsun

iyidir tatlımmm benimmmmm sen napıyorsuunnn

Selammmmm biz geldikkk herkesler iyidir inşallah hiçbirşey okuyamadım çünkü

canummm ayy heyacanlandımm şimdii mnnakımm bellii mii olcakmışş yirimm onu yirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son 2 gün inşş gösterirrr malummm yerleriniiii annesiii

walla sayfayı yenileye yenileye eskisinden gıcır olduu

ayyy allah iyiliğinii vermesinn emiiiii delüüüüüüüüüüüü

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

deragun Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

jonguil NOBAT:13 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

İdilga NOBAT: 19 Haziran

Aybice NOBAT: 23 Haziran

enderfts NOBAT: 24 Haziran

Perisoko NOBAT: 24 Haziran

tatlicadi55 NOBAT: 25 Haziran

eerdgn NOBAT: 26 Haziran

gulgun45 NOBAT: 1 Temmuz

19asos03 NOBAT: 4 Temmuz

isilisil38 NOBAT: 7 Temmuz

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

canımm valla bendee cok üzüldümm...
bizz üzülürüzz senin yerinee lütfen sen moralini yüksekk tuttt.....sen iyi olkiii sen kendini iyi hissetkiiiii bebişinnn gelsinnn bir an öncee ve öylede olcakkkk
senn içini ferah tutt hiçbir problem yokkk sıpamm naza çekiyoo kendiniii bakkk işteee bu okdrr bellliii kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

herşeyy güzell olcakk kızlarr Allahımm sağlık v ersinn önceee
sonra hepsiii gelirrrrrrrrrrrr

Allahtan herşeyinn hayırlısııııııııııııııı

canım benimmm ya üzülmüştür tabiki Rabbim güç versin canım arkadaşıma,çöktüm şu an resmen...
çatlatma iğnesinden dolayı mı dün yüksek çıktı acaba?

Bilmiyorumki ışılım, iğnelerin böyle bi etkisi varmı acaba...

O öyle güçlü ve inançlı her zaman hayırlısını diliyor

Ama ne olursa olsun bu süreç bizleri yıpratıyor.

O yüzden burası bizim için çok büyük motivasyon oluyor, hepimiz aynı dili konuşuyor ve bi mucize diliyoruz.

Şu rahim filmini çektirseydi keşke gitmeden. Bana kızıyordu ama çektirdim ve tıkanıklık çıktı film sırasında açıldı ama engelliyordu bebeğimin gelmesini. Doktoru bile demiş gel filmini çekelim sonra çatlatma iğneni ol şansın %85 artar diye. Yaptırmadı ama radyasyondan korkuyor. rahim filmi esnasında alınan radyasyon gebelik bile olsa embryoya zarar vermicek kadar azmış.

Hayırlısı olsun, olucak çok az kaldı ben biliyorum. Kendimi avutmuyorum, kaldı ki avunmaya bile çok ihtiyacımız var, ama içim öyle diyor işte.... Çok az kaldı hepimiz için.

Son düzenleme:
ohhh bu listenin hepsinii tanıyorummm
az olsun özz olsunn ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar benn şimdik anacumaa yardıma gidiyommmmmmmmmmmmmmmcok güzrl kokular geliyoo mutfaktannnnnnnnnnnnnnnnnn

Idillim canım benim,
(yaaa bir saattir birşeyler yazıp yazıp siliyorum, ne yazacağımı bilemedim, her yazdığım saçma geldi.)
ama şunu söyleyebilirim.
Evet ben de üzüldüm ama pidilin bunun üstesinden geleceğine inanıyorum...
O hep demez miydi en hayırlı bebişler en hayırlı zamanlarda gelsin diye...
Hayırlısı değilmiş tatlım, yumurtalarına sağlık...
Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah...

iğnenin etkisini duymuştum ama kaç gün sonra kanda düşüyo değer onu bilmiyorum canımmm
gözyaşlarıma engel olamıyorum,çok seviyorum onu ve adım kadar eminim çok çok iyi bi anne olacak pidilim.o yüzden duygulandım,Rabbim hayırlı zamnda sağlıkla ve tez zamanda yaşatsın ona annelik duygusunu ve hepimize inşallah.
ben burda sizinle paylaşmasam hala bunalımda olurdum biliyorum kendimi,ama olacak olacak olacak biliyorum.hepinizi çok seviyorum iyiki varız ve iyiki bulduk birbirimizi.geçecek bu zorlu bekleyişşşşşşş

Bende çok üzüldüm ama Allah a sığınıp bol bol dua edelim.Dua bütün kapıları açar inşallah.Demekki kısmet değilmiş.Belkide kendiliğinden süpriz yapıp gelecek nazlı bebiş.Allah ım her şeyin en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah....

evet çok az kaldı ben de buna çok inanıyorum perimmm

İdilim canım hiç üzülme en azından yumoslarinin sağlıklı olduğunu öğrendin hamile olmaman için bir sebep yok için rahat donuyorsun evine zaten evinde ailene ve arkadaslarinla moral topladın bebiste bu ay gelir bebekim bizi cok aksattın zaten don yuvana hepimiz moral toplayıp çatır çatır doğuralım
Sevvalim sende bikez daha test yaptir belki çıkmamıştır erken diye
Eylem bebisini duymussun ne guzel bir duygudur bu kendi canından can vermek .sira Derya da sende duyarsın o guzel sesi Bebisim sakın stres yapma.
Sonesinti benim içimden kız geçiyor nedense :))
Vitaminnn annenle cok vakit geçir ben hasret kaldım valla anneme trip yapıyom artık küçük cocuk gibi ona
Perimmmm bugun test sonuclarımızı esim gösterecek doktora eğer hersey normalse bende hsg cekilcem korkuyorum biraz ama anestezi istemiyorum bana destek acill.
Bat 10temmuz

ohhh bu listenin hepsinii tanıyorummm
az olsun özz olsunn ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar benn şimdik anacumaa yardıma gidiyommmmmmmmmmmmmmmcok güzrl kokular geliyoo mutfaktannnnnnnnnnnnnnnnnn

yiyerek mi yardım ediceen Pitommiinimmm
ye tabiii yeee yarasın minnak Pitomiiniimizeeee
tombilik pörtletmecesii

canım benim hakkında hayırlısı olsun.Rabbim innş o güzel gönlünü güzel bi bebkle taclandıracak.yeterki biz beklemeyi sabretmeyi bilelim.yakında herşey çok güzel olcak hepimiz için.tatlım benimmmm.neyseki topiğimizde senin gibi güclü biri varda bişyler yazarken zorlanmıyoruz.biliyoruzki pidilim herşeyin üstesinden gelir.

inşallaaah Periimm,umarım az kalmıştırrr
yokssaaaaa
oynatmayaa az kaldıııı

Canımmmmm hiç korkmaaaa bak benimde eşiminde herşeyi normal çıktıııııııı ama tek bişe kalmıştı o da rahim filmii ben şüpheleniyordum zamanında uzun süreli akıntılarım olmuştu onlar zarar vemiş olabilir diyordum hep ve içimi yiyorduuuuuu. Hiçbişe okumadım kimseyi dinlemedim gözümü kararttım gittimmmmm bebeğimiz için neler yapıyoruzzz en önemlisi stres yapıyoruz. Ben bunu çok kafaya takmıştım olacağı varsa bile engelliyordum tüplerimde sorun olduğunu düşünüpp. Zira düşündüğüm gibi ufak tefek tıkanıklıklar çıktııı Allahtan film esnasında açıldı şuan o kadar mutlu ve rahatımkiii, önümüzdeki 3 ayın şansımı arttırıcağını bilmek daha da mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor benii. Yapılan bi çalışma rahim filmi çektiren 10 bayandan 9unun ilk ay hamile kaldığını gösteriyor. Çok ciddi bi rakam buu. Filmde hiçbişe yok sakın korkmaaa rahat olll derin nefes alll gözlerini kapat ve bebeğini düşün sen ne olduğunu anlamadan bitiyor çok kısa bi işlem, benim biraz ağrım oldu tıkanıklık var diye ama adet dönemi sancısından farksız lütfen ihmal etme çektir. Kaybedeceğin hiçbişe yok. Ben bu filmden sonra bebeğime yaklaştığımı hissediyorummmmmmmmm bundan daha güzel ne olabilirkiiii

Doğru söylüyorsun tatlım insan düşünüyor ister istemez tıkanıklık varsa diye bende istiyordum ama korku iste. Ben doktorumu değiştirdim bu cok tatlı bir bayan konuşması bile moral oluyor sonuclara göre rahim filmi dedi bende ilaçla daha iki ay oldu bı ay daha deneseydik dedim :)) gecen ay da sogan kuru yapmıştım belki etki eder de bu ay hamile kalırım demiştim (ama içimden diyorum). :)))) o da 3,5 yıllık evli değil mısın sen dedi evetttt dedim korma uyuturuz dedi o da bende cok acımazsa anestezi istemiyorum dedim ve kabul ettim bebeğe bir adım daha yaklaştım ins.sonuclar 1saate belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…