- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #11.161
Kıslar ben birazdan çıkacam bir hafta kadar topikte olmam çünkü gidecegim yerlerde int yok o yüzden hamınıza selamlar çok öptüm kendinize iyi davranın canlarım baş başşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kıslar ben birazdan çıkacam bir hafta kadar topikte olmam çünkü gidecegim yerlerde int yok o yüzden hamınıza selamlar çok öptüm kendinize iyi davranın canlarım baş başşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canımmm seni böyle neşeli pozitif görmek ne güzel ya özlemişim vallaaa
inşallahhhh bebişin seninledir canımmm hayırlısıyla,olmuş gibi hissetmiştim bu ay senin için
umutlar bitmedi bitmeyecekkkkk,kırmızılar gelmedi gelmeyeceekkkkkk
ZEYTINIMMMMMMM cekirdegimmmmm bagdat caddesinde bi doktor daha buldum arkadasim cok methettiiiiiiiiii ozellikle ileri yaz gebelikte 1 numara diyoooo ee 35 ustu yaniii :))))))
duydunmu kii hisss senin doktor olabilirmi sende bagdat caddesindeydin sanirsam ????? bu doktorun adi ARDA LEMBET misss bennn teksan dan vazgectimmmmmm
ckalede arkadasima gidicem ama asil doktor ariyorum kendimeee bu arda lembet bana mantikli geldii yani arkadasim 40 ustu bu doktorla super bi kiz dogurmusss bakalimm arastiralimmmm kislarrrrrrrr
zeytinim tum testlerin yapiliyomu cnmcm |?? bu testlerle ilgilide birbirimizi bilgilendirelim 12. haftada sanirim bi test var 16 da ic organlarini bile tarayan bi ultrasonnn diyolaarr
yaptirin kislarrr
öncelikle şunu belırtmek ıstıorum arkadaslar bu bıtkılerı kullanıp hamıle kalan cok ınsana tanık oldum .. bende ılk bebegıme bu sekılde hamıle kalmıstım(düşük yaptım)eskılerın koca karı tabırıyle ettıgımız ılacları var yöntemlerı var ama ben bazen bunlara ınanıorum...1 senedır hıc korunmadık ıgun bıle ama hamıle kalamıordum doktora gıttıgım zaman hersey yolunda dıordu .. bıgun kayınvalıdem bana dedıkı sana CIBAR yapalım dedı CIBAR ne ya dedım ???eczanelerde buluo buseyden adet olduktan sonra bıttıgı gun ılık bı suyla dus alın sonra belinize o eczaneden aldıgınız CIBARI yapıstırın ve 4 gun hıc cıkarmayın 4 gunden sonra o ay kalmıorsanız bıle dıger ay hamıle kalınıo ben bu sekılde hamıle kalmıstım bı zararı yok denemenızı tavsıye ederım..
eczanelerde satılıyormus ve yumurta catlatıyormussssssssssssss
AAA duymustumm cnmcmm benn bunuuuuu sonra unuttummm tabiiiii
amaaa burda bulamammm((
hayirlisi artikkkk
ama bunu sende yap cnmcmmm
bende kardesime ismarlarim olmazsa gelirken getirrirr
duydum bendee
cnmmmm sen erken duznin bozulmadan hastalanmissinnnnnn
buay hicbisey yapma cnmmmm ilaclarin etkisi devam ediyodurr hamislik sansin fazla haberin olsunnnnnnnnnnn
bence hergun bugunden itibaren 1 adacayi yap kendine 7 dak demlee
birde bal-tarcin-corek ye sabahlari
cemede git yumurtani takiplendirrrr
bak hersey guzel olucakkk cnmmmmmmmmmm
10. gunden itibaern git ceme baksin bakalim yumurtana capina
hadii insallahh olucakkkkk bu ayy cnmmmm
icimden boyle geldiiiiiii
ceme soyleeeeee benide eylule kadar bisey olmazsaaaaa pesindeyim heppp :))))
optummmmucksss senii
ben yemegeee alisverise kacar cnmcmmlarrrr
kızlar ben bal tarçın çörekotuna başladım,lh ve prolaktin yüksek çıkmıştı ya benimm faydası olur mu acep bilen var mı?
3 gündürrr gözüm seyiriyorrrrrrrrrrrişte böyle geziyorumm çok sıkıldımmmmmm
Hamişlik belirtisiymiş buda sabah okudummmmmYok artık Başka biçok şeyden de olabilirrr
kislarrrr beyaz 35 vardi yurtdisindannnnnnn o nerelerde hic gremiyorum onuu bennnnn iphone la giriyodu hani dil kursundaydiiiiiiiii nerelerdeee ???????????????????
ZEYTINIMM senin doktorunda ismini alalimmmm memnun kaldiysan sen ?????
3 gündürrr gözüm seyiriyorrrrrrrrrrrişte böyle geziyorumm çok sıkıldımmmmmm
Hamişlik belirtisiymiş buda sabah okudummmmmYok artık Başka biçok şeyden de olabilirrr
cnmcmmm
senin prolaktininn yuksek cikma sebebiii sen hamislik gecirdin ya o donemde senin sut kanallarinda sut olusmaya basladigi icinnnnn yani kanallarin acildigi icinn prolaktinle sut salgilanmaya baslar yani vucudun buna hazirliyodu kendini ondan yukselmistirrr
duserr o merak etmeeee
degerlerin normale donmek uzeredir kafana takmaaaaa
sen corek otu bal tarcini icccc incir kuru yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
optumm cnmmm
Kızlar mesaim bitti hepinizi öpüyorum
adoşum hayırlı yolculuklar tatile gidiyon anladığım kadarıyla bol bol dinlen eğlen
Perim çoooookk teşekkür ederim aşkitom yazdım aldım tarifi başlayalım bakalım ananas ve kivide duydum adoştan onuda yiycem artık utansın şu spermler yaaaaa yarı canlıyı koysan tutar hale geldi rahimim utansınlarda bi faaaliyete geçsinler artıkın
ışılım narin prensesim üzme o tatlı canını herşeyin düzelecek bak görürsün stres her türlü hastalığın tetikçisidir. Sen ben iyi olucam de bak gör nasıl toparlanıcak tüm değerlerin
kızlar size bi hikaye anlatayım kurstan arkimin abisinin çocuğu oldu 7 aylık hatta 6,5 aylık doğdu ve 800 gr. Doğdu doktorla r yaşar diye bekleme dediler anne babasına babası perişan ağlıyodu ama annesi inatla bebeğim yaşayacak ağlama dedi kocasına yaşayacak dedi hiç ağlamadı demir gibi sapasağlam durdu ve şunu söledi bende yıkılırsam bebeğim kime tutunacak kimden güç alacak evet kızlar bebekler anneden ayrıyken bile onunla yaşıyorlar bu yüzden biz sağlam sağlıklı olalım bebeklerimiz gelicek eşimin sperm sayısı çok düşük olmasına rağmen ben kendimi çok iyi besliyorum es kaza tutu diyelim benim güçlü olmam lazım diyorum o yüzden bayanlar hem bedeniniz hem aklınız sağlam olsun bebklerimizin bize ihtiyacı var tamam mı kızlaaaarrrrr
yeter bu akadar laklak behlül kaçarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?