Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Adoşummm çok özlicez seniiii....

İyi tatiller canım bol bol dinlen küçük denizi denize sokkkkkkk

AMA biz senidee oslerizzzzzzzzzzzzz 6 gr likkk DENIZIDEE oslerizzzzzzzzzzzzzzzzz
iyi dinlen bakalim iyi tatillerrrr
usutme bi yerleriniiiiiiiiiiiiiiiiiii
dikkat et kendine
cok guneste kalmaaaa
faktorlu cik guneseeeeeeeeee
boll sivi tukettt
sut urunu tukettttttttt
havuza girmeeeeeeee

veeeeeeeeeeeeeeee

biziii OZLEEEEEEEEEEEE meyi unutmaaaa
vee dua etmeyide unutma bizeeee

SENII SEWIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ denizinideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mucksss

öncelikle şunu belırtmek ıstıorum arkadaslar bu bıtkılerı kullanıp hamıle kalan cok ınsana tanık oldum .. bende ılk bebegıme bu sekılde hamıle kalmıstım(düşük yaptım)eskılerın koca karı tabırıyle ettıgımız ılacları var yöntemlerı var ama ben bazen bunlara ınanıorum...1 senedır hıc korunmadık ıgun bıle ama hamıle kalamıordum doktora gıttıgım zaman hersey yolunda dıordu .. bıgun kayınvalıdem bana dedıkı sana CIBAR yapalım dedı CIBAR ne ya dedım ???eczanelerde buluo buseyden adet olduktan sonra bıttıgı gun ılık bı suyla dus alın sonra belinize o eczaneden aldıgınız CIBARI yapıstırın ve 4 gun hıc cıkarmayın 4 gunden sonra o ay kalmıorsanız bıle dıger ay hamıle kalınıo ben bu sekılde hamıle kalmıstım bı zararı yok denemenızı tavsıye ederım..

eczanelerde satılıyormus ve yumurta catlatıyormussssssssssssss

ISILIMMM burcdasimmm romantikk prensesimmmmmmmmm ozledik seniii cokk calistiryolarr seniiiiiiiiiiiiiiiii cnmm benimmmmmmmucksssss
ALLAH hepimize guzel gunler gostericekk insallahhhhh topigimizin listesine baksanizaaaa hamislerrrr bekleyenlerii gectiiii azicikk kaldikk hamisligi bekleyennnnnnnnn
bereketlii topikkkkk buuuuuuu

HAFZAKKKKK immmm hadii bakalimmmmmmm guzelll haberlerr verr bizeee cnmcmmmm
o hormonal seyleri bende cok arastirdim bende cok istemiyodum cunkuu asilamada catlatma ignesi ardindan progestan veriyoalr baska bisey yokkkkk
cokcok biseyler kullanma zaten cnmmmmmmm

ADD in ardindan su dokelimmmmmmmmmmmmm topikte su yokkkkkk biz kokoslarrr ADD IN ARKASINDANNN PARFUM PISLAYALIMMM

tatlım evet benimkide bagdat caddesindeydi ondaki tedavimle hamile kaldım tabi önce allahın izniyle ..enim doktorun ultrasonu yurt dısından gelme türkiyede 4 hastanede 1 de benim dr varmıs.tatlım ben ikili yi yaptırdım temiz cıktı 3 lüyü yaptırıcam bu ay sonu ama artık dr mu bırakıcam canım cünkü pahallı bi kadın her muanede 180 tl alıo artık oysa hamileyimde söle karından bakmaya bile alıo zaten kalana kadar ve şimdi sürekli ödemek biraz yordu canım bizi nası olsa hamileyim de artık cok sükür söle özel bi hastanede bi dr devam edicem.sürekli bu parayı vermek testler falan filan derken gercekten yıpratıo daha bebek ihtiyacları dogum falan yani canım bebeğim için herseyi yaparım ama günah o kadar paraya diorum kendimce kolay kazanmıolar ki öle işte canım senin dediğini tanımıorum ama sunu söyleyebilirim bu kadın hamile kalamayanlar için gercekten cok ii bir docent doktor.artık ben hamileyim die hani bırakıcam ben :)

güle güle git canımmm kendine ve denizimize iyi bakkkk

AAA duymustumm cnmcmm benn bunuuuuu sonra unuttummm tabiiiii
amaaa burda bulamammm ((
hayirlisi artikkkk
ama bunu sende yap cnmcmmm
bende kardesime ismarlarim olmazsa gelirken getirrirr
duydum bendee

cnmmmm sen erken duznin bozulmadan hastalanmissinnnnnn
buay hicbisey yapma cnmmmm ilaclarin etkisi devam ediyodurr hamislik sansin fazla haberin olsunnnnnnnnnnn
bence hergun bugunden itibaren 1 adacayi yap kendine 7 dak demlee
birde bal-tarcin-corek ye sabahlari
cemede git yumurtani takiplendirrrr
bak hersey guzel olucakkk cnmmmmmmmmmm
10. gunden itibaern git ceme baksin bakalim yumurtana capina

hadii insallahh olucakkkkk bu ayy cnmmmm
icimden boyle geldiiiiiii
ceme soyleeeeee benide eylule kadar bisey olmazsaaaaa pesindeyim heppp :))))

optummmmucksss senii
ben yemegeee alisverise kacar cnmcmmlarrrr

3 gündürrr gözüm seyiriyorrrrrrrrrrr işte böyle geziyorumm çok sıkıldımmmmmm

Hamişlik belirtisiymiş buda sabah okudummmmm Yok artık Başka biçok şeyden de olabilirrr

kızlar ben bal tarçın çörekotuna başladım,lh ve prolaktin yüksek çıkmıştı ya benimm faydası olur mu acep bilen var mı?

kislarrrr beyaz 35 vardi yurtdisindannnnnnn o nerelerde hic gremiyorum onuu bennnnn iphone la giriyodu hani dil kursundaydiiiiiiiii nerelerdeee ???????????????????

ZEYTINIMM senin doktorunda ismini alalimmmm memnun kaldiysan sen ?????

aldırt bebegım kardesıne bende buralarda bakarım olmadı yollarım kardesın sana getırır denemeke fayda var tabı okadar cok ılac almakansa oramıza buramıza yapıstırırız cıbarcanları ne olcak

ben bu ay hıc bısey yapmıcam canım cem yapma dedı

sonra cem ıstanbul tup bebege yonlendırdı benı

aret kamara

aksam oradan bırıyle gorustuk gıtmeden once bızden bı suru test ıstedıler

testın bı tane en erken 3 haftada cıkıyırmus

kandakı kramozomların kopmalarına bakıyorlarmıs

kadınlarda 16ıncı kramozomda kopma olursa tutmuyormus

cok detaylı arastırıyorlar yanı bızden hıc boyle seyler ıstememıslerdı

15 20 gun sonra yaptırıcaz bakalım biraz vucudum dınlensınde

yollarım bak okadar cok test ıstedıkı bızden

kızlar ben bal tarçın çörekotuna başladım,lh ve prolaktin yüksek çıkmıştı ya benimm faydası olur mu acep bilen var mı?

cnmcmmm
senin prolaktininn yuksek cikma sebebiii sen hamislik gecirdin ya o donemde senin sut kanallarinda sut olusmaya basladigi icinnnnn yani kanallarin acildigi icinn prolaktinle sut salgilanmaya baslar yani vucudun buna hazirliyodu kendini ondan yukselmistirrr
duserr o merak etmeeee
degerlerin normale donmek uzeredir kafana takmaaaaa

sen corek otu bal tarcini icccc incir kuru yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

optumm cnmmm

Hamişlik belirtisiymiş buda sabah okudummmmm Yok artık Başka biçok şeyden de olabilirrr

inşallaaaahhhhh hamişliktendir canımmmm,bu gidişle belirtilerin kitabını yazcazzz vallaaaaaa

kislarrrr beyaz 35 vardi yurtdisindannnnnnn o nerelerde hic gremiyorum onuu bennnnn iphone la giriyodu hani dil kursundaydiiiiiiiii nerelerdeee ???????????????????

ZEYTINIMM senin doktorunda ismini alalimmmm memnun kaldiysan sen ?????

gercekten memnun kaldım canım ben 2,5 sene ugrastım baska dr larla kactane degiştirdim bu kadınıda bana arkadas önerdi basladıgımız ilk tedavi ilede önce allahım sonra dr sayesinde şimdi cekirdekleyiz hemde tek yumurtam olmustu tedaviye ragmen...adıOÇ.DR.AYŞE GÜRBÜZ tahlilleride kendi calıstıgı devlet hastanesinde yaptırtıo zeynep kamilde ...gercekten öneririm canım kadını benim bırakmamın nedeni sadece artık hamileyim ve allaha sükür ters bi durum yok die yani bi ultrasonda görmek için cok gelio.eger gidersen memnun kalırsın tatlım

vallahi benimde çok seğirmişti tatlım birde hıçkırık çoktu bende halada devam ediyor bunların ikiside belirtiymiş gerçekten

tamammm canımm benimmm içimi rahatlattın,biliosun artık beni pidilimmm kafama takıorum herşeyi
bende öptümmm canımm çookkkkk

böhöytttttttttttttttttttttttt

neydiyonuzz gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

perimm o çok sinir bozucuuuu yaa göz seyirmesiii ama beişşş belirtisiysee olsunn çok güzel birseyy olur vallaaaaaaaaaaa

kızlarya sıcaklar basladı depremlerde basladı benim en cok korktugum sey birde bu sene bi cok yerde olucak diolar

Kızlar mesaim bitti hepinizi öpüyorum

adoşum hayırlı yolculuklar tatile gidiyon anladığım kadarıyla bol bol dinlen eğlen

Perim çoooookk teşekkür ederim aşkitom yazdım aldım tarifi başlayalım bakalım ananas ve kivide duydum adoştan onuda yiycem artık utansın şu spermler yaaaaa yarı canlıyı koysan tutar hale geldi rahimim utansınlarda bi faaaliyete geçsinler artıkın
ışılım narin prensesim üzme o tatlı canını herşeyin düzelecek bak görürsün stres her türlü hastalığın tetikçisidir. Sen ben iyi olucam de bak gör nasıl toparlanıcak tüm değerlerin

kızlar size bi hikaye anlatayım kurstan arkimin abisinin çocuğu oldu 7 aylık hatta 6,5 aylık doğdu ve 800 gr. Doğdu doktorla r yaşar diye bekleme dediler anne babasına babası perişan ağlıyodu ama annesi inatla bebeğim yaşayacak ağlama dedi kocasına yaşayacak dedi hiç ağlamadı demir gibi sapasağlam durdu ve şunu söledi bende yıkılırsam bebeğim kime tutunacak kimden güç alacak evet kızlar bebekler anneden ayrıyken bile onunla yaşıyorlar bu yüzden biz sağlam sağlıklı olalım bebeklerimiz gelicek eşimin sperm sayısı çok düşük olmasına rağmen ben kendimi çok iyi besliyorum es kaza tutu diyelim benim güçlü olmam lazım diyorum o yüzden bayanlar hem bedeniniz hem aklınız sağlam olsun bebklerimizin bize ihtiyacı var tamam mı kızlaaaarrrrr
yeter bu akadar laklak behlül kaçarrrr

tamammm bebişimm dediğini yapıcamm hatta akşam kocişle gezmeye çıkıp kafa dağıtcam düşünmiycem artıkkk

iyiki beraberizzzzzzzzzz bu topikteee seviyorum hepinizi bende eve doğru yola çıkaaaaarrrrr

kocaman kocaman öpüyoruuuuuuuummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…