Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
KIZLARRR NAPIYONUZZ

ZEYTİNNİMM CANIM ALLAHIM BU NASIL Bİ GÜZELLİK RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN BİZEDE NASİP ETSİN BU ANLARI YAŞAMAYI İNŞALLAH

PİDİLGAMM KIRKIZI OLMADIĞI SÜRECE ÜMİT VAR SEN DERDİN HEP BİZE UNUTTUN MUU AMA KENDİNİ HERŞEYE HAZIRLA CANIM BAK Bİ TEORİM VAR MANTIKLI GELİRSE DENE ŞİMDİ PİTİRİĞİM SEN İLK GÜN TAHLİL YAPTIRDIN 3,8 ÇIKTI İKİNCİ GÜN 2,4 ÇIKTI İLACIN ETKİSİYLE HGC YÜKSEK ÇIKTIYSA ŞİMDİYE SIFIRA İNMİŞ OLMASI LAZIM ÇÜNKÜ İLACIN ETKİSİNİN GEÇTİĞİNİ GÖSTERİR BU AMA BEBİŞİN ETKİSİ İLE DEĞERİN 0,100 DEN YÜKSEK ÇIKMIŞSA ŞİMDİ 5 İN ÜSTÜNDE OLMASI GEREKİR BEN OLSAM SENİN DURUMUNDA Kİİ NORMALDE BENDE ADET GECİKMEDEN TEST YAPMA TARAFTARI DEĞİLİM AMA SENİN DURUMUN ÖZEL SONUÇTA

PERİİİMMM JİNEKOLOGLARDAN DAHADA BİLGİLİ VALLAAA BENDE BU AY RAHİM FİLMİ SONUCU DÜŞÜK SPERM SAYISIYLA HAMİLE KALANLAR KATEGORİSİNE GİRERİM İNŞALLAH.
PERİM CUMAYA RAHİM FİLMİ ÇEKİMİM VAR PEK YAKINDA DA SİNEMALARDAAAA BİDE AŞKİTOM YENİ NOBATIM 11 TEMMUZ SON NOBATIM OLMASI DİLEĞİYLE İNŞ. 3 TEMMUZDA EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ 2 YILI DOLDURUVCAZ NASİPSE İNŞALLAH.

ADOŞUUMM BANA BEBİŞ TARİHİ İÇİN TAHMİNDE BULUNDU ÜSTELİK ŞİİRDE YAZICAK BEBEĞİME YAA KISKANIN KIZLAARRRRR

şekerimm ben hamişimm çok bakamıyom ama sana yinede söyliceklerim varr

bakk 2. resimde sol taraftaa karnı burnundaa hemidee yere dogru eğilmişşş afedersindee doğurur pozisyondaa bir bayan var yanii sen varsın...
onun yanında daaa köpekk varr o nedemekkkti faldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama genel olarak temizz görünüyoo canımm..
kızz doguruyonn daha ne olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

öğleden sonra yoğundum girmedimm pidilimmmmmmmmmm tariflerini aldımm bebişim afiyet olsun hepimize muckkkkkk yarın görüşenze heee unutmadan aklınıza gelirse candostuma dua ediveriniz

canlarım ananası bol bol yiyin gercekten tüp bebek merkezine gittigimde herkesin elinde ananas var banada hemsirem soylemişti ananas embriyonun tutunmasını saglıyoms

hepimiz hamiş olucazzzzzzzzzzzzzz

hepimz anne olucazzzzzzzzzzzzzzz

insallahhhhhhhhhhhhhhhhh

anoyyy kızz görmemişimm bakk tabaktaaakii sanaaaaaaaaaaaaa

saçlarını tepeden toplamışınnnn,,
karnın şişkooooo böyle yatkta ayaklarını uzatmısın sırtın yatagın başına dogru yaslanmışş..

ayy hamişş kalcan sen vallaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaa
koçişinde karşında sana bakıyooo garsın gibii hazırola geçmiş bakkk bakkk

Ailede ileri yaşta bir kimsenin sağlık problemleri olmuş ama bitiyor iyileşip ayağa kalkıyor.

Bebeğinizin isminde m harfi olucak

Bu ara Londradan bir misafirin olucak

Bu ay mükemmel bir haber alıp çok çok mutlu olucaksın, bence bebiş haberi olucak bu süper haber

Kesinlikle halvet görüntüsü yok artık bebiş var.

Parmağına kırmızı oje sür. Eşin çok seviyor.

Türkiyede bikaç kilo almışsın dikkat et

Kardeşinin erkek arkadaşıile ilgili bi sıkıntısı olucak veya olmuş ama iyi bir insan evlenicekler. :123:

Annen bi akrabanızdan hainlik görmüş bi bayan aman ne sinsi, ona dikkat etsin.

Eşinin eline bu ara para geçiyor, güle güle harcayın :119:

hahah ayy neler söyledim bennn hepsi içerimden geldi valla

Aminnnn yavrum aminnnnnnnnnnnnnnnnn saol canmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dilin bal yesin

HAFZAK imm cnmm benimmm nice mutlu 33 -43 lu -53 lu yillara cnmm benim insallahh evlilik yildonumu hediyeni yuce rabbimmmm bebislerle versinn sanaaaaaaaaa allah yardimcin yardimcimiz olsunn cnmmmmmmmm
eger muayene hassasligin varsaaaa hafif narkozluuuuuu filmm cektirmeni tavsiye ederim cnmcmmmmmmm
bu arada londraya dondukkkk burda test imkanimmmm yokkkkkk bakalim beklicez hakkimizda hayirlisiiii olsun insallahhhhhh

VITOMMMMMMMMMMMMMMM yerimm ben seniiiii yerimmmmmmmmmmm minikkkk annemmm benimmmmmmmm annesininn kuzusuuuuuuu kocisininnn minnakkiii vitommmmmmmmmmm agzina saglikkkkkkkkkkkkk bebisininde seninde sansin bahtin acik olsun insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dua etmeyi unutmaaaaaaaaaa bizeeeeee
bebisinlede hep konusssssss SIKI SIKI tutun banaa de hepppppppppppp muckssssssssss

öğleden sonra yoğundum girmedimm pidilimmmmmmmmmm tariflerini aldımm bebişim afiyet olsun hepimize muckkkkkk yarın görüşenze heee unutmadan aklınıza gelirse candostuma dua ediveriniz

ALLAHHHH hepimizinn VE seninn arkadasininn hep yaninda olsunn insallahhhhhhh cnmmmmmm ben durumu tam kavrayamadimm ama acil sifalarr diliyorumm arkadasinaaaa
arkadasina heppp dekiii israfil melegim mikail melegim ve cebrail melegimmmmmm hepppp yanimda olun ve sifa verinn banaaa allahin izniyle meleklerimm bana yardim edinnn tum vucudumu temizleyin sifa olusn bana desinnn cnmmmmmmm
unutma bunu soyleeeeee onaaa
sendee yolla ona melekleriniiiiiiii
sifa olsunn insallahhhhhhhhhhhhh cnmmmmm
opuyorum seniiiii
guzel arkadasimm benimmmmmmmmm
allaha emanetttt olll
arkadasinada simdi bi ayetel kursi yolluyorummmmm sifa niyetineeeeeeeee

muckss

Mesoşummmmmmmmmmmmmm herşeyi bebişe ulaşabilmek için yapıyoruzzz bak sende neler yapıyosunnn gelicek bebekom gelcekkkkkkk bol bol halvet bol bol duaaa

Hafzoşummm bebekommmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok heyecanlandım şimcuukkkkkkkkkkkk

Önümüzdeki ay çok önemliii çokkkkkkkk inş olucak bebekmmm inşşşşşşşşş merak etme sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben HSG mucizesine çok inanıyorummmmmmmmmmmmm

Yerli yabancı heryerden sürekli araştırma yapıyorummm nacizhane bildiklerimi paylaşıyorum canm benmmmmm yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

oyy kızlarr seviyomm siziii seviyommmm

ama ben cuma günü artık evime gitmeyii planlıyorummmmmmmmm
kocişimii çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
hemde haftasonuu babalarr günüüü birde 20 hazirann bizim evlilik yıldönümümüzzzzzzzzzzzz
kocişee yemek ısmarlamayı düşünoyrumm galata kulesii olablir,oraya gitmiştik ama kahve içmiştik akşam eğlencesi çok güzel oluyormusss

halvet yasagımız halannnn devamm tabiiii hamişlik boyunca yasakmı kalcakk nee

tecavüzcü pitamin olurumm artıkkkkk
yaa bu nasıı iştirr yaa
cocuk yapmak için halvetee gitt,
çocuk düşmesinn diye halvetten uzak durrrrrrrrr

olsunn olsunn bebişimm benle olsunn benn razıyımmmmmmmmmmmmm

CANIMM BENIMMM KAKIRELLAMMMM agzina diline yuregine saglikkkkkk insallaahhhhh yuce raabim sana buayyyyyy hayirlii bebis haberleriiiiii vermeyii nasip etsinnnn canimmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahh gonlunun tumm muratlarni versinnn cnmmmmmm benimmmmmmmmmmm

agzina saglikkk

ayyy seviommmm benn siziiiiiiiii hepinizziiiiiiii hemideeeeeeeeeeeeeeee

VITOMMMMMMMMMMMM canimmmmmmmm suann o vaziyetteyim valla sac tepeden tolanmiss yanliz orda dam ustunde un eleyen tombul tombul memelerde varrr ahandaa benimkilerrrrrrrrin basina gelicekk halleriiii ayyyyyyy iwit iwit gordummmmmmmmm
hadii insallahhh
hepimiz icin hakkimizda hayirlar olsunnnnnnnnnnnnnnnn

ayy kislarr biz BEBISDAS larizz arkadasdan oteeeeee bisey buuuuuuuuu
bebisler bile hepimizinn gibii geliooooo ne guzell
:))

çok yoğundumm canlarımmm ya yoruldummmmmmm

sayfalar ne kadar ilerlemiş yaaa ben kaçırdım siziiii

vitoşşşuuummmm halvet falan düşünme sakınnn uslu dur

perimm sen süper fal bakıon yavrummm bende isterim ama kahvem yokkkk

İdilgammmm hakkatenn dogru dedinn vallaaaaa canımm Alalhımm senin ve tümm bebek isteyenn annelerinn yüzüne baksınn onlarıı üzmesinnn hayırlı evlatlarla gönlüne göre versn minik melekleriniii..
benm gibide düşük riski olannlarınnn yardımcısıı olsunn tutunsunn bebişleriiii gitmesinnnnnnnnnnnnnnnn

Işıllcımmmm tamam annem tamamm yok halvettt yasakkk tamamm sözz zatn yapmamm

canımmm seni böyle neşeli pozitif görmek ne güzel ya özlemişim vallaaa

inşallahhhh bebişin seninledir canımmm hayırlısıyla,olmuş gibi hissetmiştim bu ay senin için

umutlar bitmedi bitmeyecekkkkk,kırmızılar gelmedi gelmeyeceekkkkkk

Pidilgam öle mii yaa londrayıda moderen bilirdikk olsun ozamn canım nobat beklemeye devamm napalım
inşallah pidilgam inş. öle olur inşallah. Sağlıkla 5 çocukla Dolu dolu mutlu huzurlu yıllarımız olur inşallah hepimizinde benimde

perim inşallah canım inşallah olmazsada canımız sağolsun dimiii yumoşlarımız sağolsun Oluyosun tabii perim olmaz olurmusun bitanem ben bu kadar yüksek olasılık olduğunu bilmiyodum mesela 10 da 9 ne demek çok yüksek bi oran bu inş. Bizde o 9 a dahil oluruz sen kesin perimde benim eş durumundan tayinim çıkabilir Ama olsun bende ümitliyim önümüzdeki aydan

ya bide kızlar incir kürü nasıl yapılıyodu bana bi yazar mısnız Tüm boş vaktimi topikte harcıyorum araştırma yapmaya fırsatım kalmıyooo

esoşummm bitanecik güzel annemmm benimmmm kocaman olmuş bebişin maşallahhh Allah nazarlardan saklasın,sağlıkla gelsin annesine
Allahım ne kadar yüce bi duygu bu Rabbim hepimize nasip eder inşalllaaaahhhhhh

kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Son düzenleme:

AMİN TATLIM DARISI BAŞINA ARTIK BİRANEVVEL CİNSİYET CİNSİYET BEN ERKEK DİYORUM EŞİMDE SEN GİBİ KIZ

esoşummm bitanecik güzel annemmm benimmmm kocaman olmuş bebişin maşallahhh Allah nazarlardan saklasın,sağlıkla gelsin annesine
Allahım ne kadar yüce bi duygu bu Rabbim hepimize nasip eder inşalllaaaahhhhhh

EVET CANIM BÜYÜMÜŞ SANADA GÖSTERECEK İNŞALLAH TEZ VAKİTTE TEKRARDAN KELEBEĞİNİ KONACAK VEDE BİRDAHA GİTMEYECEK SENDEN

Son düzenleme:
Kıslar ben birazdan çıkacam bir hafta kadar topikte olmam çünkü gidecegim yerlerde int yok o yüzden hamınıza selamlar çok öptüm kendinize iyi davranın canlarım baş başşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Ne zaman istersen bakarım yavrişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…