- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #11.141
Eki Görüntüle 444495 Eki Görüntüle 444496 Eki Görüntüle 444497 Eki Görüntüle 444498 Eki Görüntüle 444499 Eki Görüntüle 444500 Eki Görüntüle 444501 Eki Görüntüle 444502 Eki Görüntüle 444503 Eki Görüntüle 444504
PERIMMMMMMMMM nireleree gittinnnnnn
kimse bisey soylemiyooo
hassaslasicammmmm simdiiii ahanda 1-2-3 hassaslastimm hassasimm suannnn:2:
Eki Görüntüle 444495 Eki Görüntüle 444496 Eki Görüntüle 444497 Eki Görüntüle 444498 Eki Görüntüle 444499 Eki Görüntüle 444500 Eki Görüntüle 444501 Eki Görüntüle 444502 Eki Görüntüle 444503 Eki Görüntüle 444504
hadi bakalim neyse halimmmm diyeyimmm
yorum yapanlarinnnnnnnn dillerine saglikkkkk olsunn gobuslerine bebislerrr kollarinaaa bebislerr dolsunnnnnn insallahhhh
ay bende kendime yorum yapimm bariii :))))
gorunurde halihazirda halvet goruntuleri goremedim ki benim fal maslaahh pozisyon tarif kitabi gibi olurdu :))))
ay ne diyorum bennnnn :26:
kız peri ağzından bal damlıyor kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yerim seni çıtır çıtır kara böcüküm benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
göbüşüne en kısa zamanda bebiş girsin işallah kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
KIZLARRR NAPIYONUZZ
ZEYTİNNİMM CANIM ALLAHIM BU NASIL Bİ GÜZELLİK RABBİM NAZARLARDAN KORUSUNBİZEDE NASİP ETSİN BU ANLARI YAŞAMAYI İNŞALLAH
PİDİLGAMM KIRKIZI OLMADIĞI SÜRECE ÜMİT VAR SEN DERDİN HEP BİZE UNUTTUN MUU AMA KENDİNİ HERŞEYE HAZIRLA CANIM BAK Bİ TEORİM VAR MANTIKLI GELİRSE DENE ŞİMDİ PİTİRİĞİM SEN İLK GÜN TAHLİL YAPTIRDIN 3,8 ÇIKTI İKİNCİ GÜN 2,4 ÇIKTI İLACIN ETKİSİYLE HGC YÜKSEK ÇIKTIYSA ŞİMDİYE SIFIRA İNMİŞ OLMASI LAZIM ÇÜNKÜ İLACIN ETKİSİNİN GEÇTİĞİNİ GÖSTERİR BU AMA BEBİŞİN ETKİSİ İLE DEĞERİN 0,100 DEN YÜKSEK ÇIKMIŞSA ŞİMDİ 5 İN ÜSTÜNDE OLMASI GEREKİR BEN OLSAM SENİN DURUMUNDA Kİİ NORMALDE BENDE ADET GECİKMEDEN TEST YAPMA TARAFTARI DEĞİLİM AMA SENİN DURUMUN ÖZEL SONUÇTA
PERİİİMMM JİNEKOLOGLARDAN DAHADA BİLGİLİ VALLAAA BENDE BU AY RAHİM FİLMİ SONUCU DÜŞÜK SPERM SAYISIYLA HAMİLE KALANLAR KATEGORİSİNE GİRERİM İNŞALLAH.
PERİM CUMAYA RAHİM FİLMİ ÇEKİMİM VAR PEK YAKINDA DA SİNEMALARDAAAABİDE AŞKİTOM YENİ NOBATIM 11 TEMMUZ SON NOBATIM OLMASI DİLEĞİYLE İNŞ. 3 TEMMUZDA EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ 2 YILI DOLDURUVCAZ NASİPSE İNŞALLAH.
ADOŞUUMM BANA BEBİŞ TARİHİ İÇİN TAHMİNDE BULUNDU ÜSTELİK ŞİİRDE YAZICAK BEBEĞİME YAA KISKANIN KIZLAARRRRR
şekerimm ben hamişimm çok bakamıyom ama sana yinede söyliceklerim varr
bakk 2. resimde sol taraftaa karnı burnundaa hemidee yere dogru eğilmişşş afedersindee doğurur pozisyondaa bir bayan var yanii sen varsın...
onun yanında daaa köpekk varr o nedemekkkti faldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama genel olarak temizz görünüyoo canımm..
kızz doguruyonn daha ne olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öğleden sonra yoğundum girmedimm pidilimmmmmmmmmm tariflerini aldımm bebişim afiyet olsun hepimize muckkkkkk yarın görüşenzeheee unutmadan aklınıza gelirse candostuma dua ediveriniz
Mesoşummmmmmmmmmmmmm herşeyi bebişe ulaşabilmek için yapıyoruzzz bak sende neler yapıyosunnn gelicek bebekom gelcekkkkkkk bol bol halvet bol bol duaaaben geldiim..ama kargo gelmiş onu almaya gidicem.artık gelince okurum geçmişi..
doktora gittim inatçı çıktı..garanti olsun diye ilaç verdi...çok üzüldüm..umarım dengem alt üst olmaz..rezervin iyi ama rahim duvarın kalınlaşmamış dedi..biz yumurtayı garantiliyelim dedi..hooff poff...4 gün gonal f kullancakmışım...annem eczacı benim hiç istemedi hormon ilacı almamı ..o yüzden söylemicem bakalım..tutarsa herkese süpriz olacak....2 yumurta varmış solda sol tarafım hsgyle açılmıştı...doktor fazla umutlanmayın dedi aşılamadan...pfff...hayırlısı bakalım..başka aya kalırsa bizim iş uzar da uzar...onun için tüp dedi..
neyse içimi döktüm....
KIZLARRR NAPIYONUZZ
ZEYTİNNİMM CANIM ALLAHIM BU NASIL Bİ GÜZELLİK RABBİM NAZARLARDAN KORUSUNBİZEDE NASİP ETSİN BU ANLARI YAŞAMAYI İNŞALLAH
PİDİLGAMM KIRKIZI OLMADIĞI SÜRECE ÜMİT VAR SEN DERDİN HEP BİZE UNUTTUN MUU AMA KENDİNİ HERŞEYE HAZIRLA CANIM BAK Bİ TEORİM VAR MANTIKLI GELİRSE DENE ŞİMDİ PİTİRİĞİM SEN İLK GÜN TAHLİL YAPTIRDIN 3,8 ÇIKTI İKİNCİ GÜN 2,4 ÇIKTI İLACIN ETKİSİYLE HGC YÜKSEK ÇIKTIYSA ŞİMDİYE SIFIRA İNMİŞ OLMASI LAZIM ÇÜNKÜ İLACIN ETKİSİNİN GEÇTİĞİNİ GÖSTERİR BU AMA BEBİŞİN ETKİSİ İLE DEĞERİN 0,100 DEN YÜKSEK ÇIKMIŞSA ŞİMDİ 5 İN ÜSTÜNDE OLMASI GEREKİR BEN OLSAM SENİN DURUMUNDA Kİİ NORMALDE BENDE ADET GECİKMEDEN TEST YAPMA TARAFTARI DEĞİLİM AMA SENİN DURUMUN ÖZEL SONUÇTA
PERİİİMMM JİNEKOLOGLARDAN DAHADA BİLGİLİ VALLAAA BENDE BU AY RAHİM FİLMİ SONUCU DÜŞÜK SPERM SAYISIYLA HAMİLE KALANLAR KATEGORİSİNE GİRERİM İNŞALLAH.
PERİM CUMAYA RAHİM FİLMİ ÇEKİMİM VAR PEK YAKINDA DA SİNEMALARDAAAABİDE AŞKİTOM YENİ NOBATIM 11 TEMMUZ SON NOBATIM OLMASI DİLEĞİYLE İNŞ. 3 TEMMUZDA EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ 2 YILI DOLDURUVCAZ NASİPSE İNŞALLAH.
ADOŞUUMM BANA BEBİŞ TARİHİ İÇİN TAHMİNDE BULUNDU ÜSTELİK ŞİİRDE YAZICAK BEBEĞİME YAA KISKANIN KIZLAARRRRR
Ailede ileri yaşta bir kimsenin sağlık problemleri olmuş ama bitiyor iyileşip ayağa kalkıyor.
Bebeğinizin isminde m harfi olucak
Bu ara Londradan bir misafirin olucak
Bu ay mükemmel bir haber alıp çok çok mutlu olucaksın, bence bebiş haberi olucak bu süper haber
Kesinlikle halvet görüntüsü yok artık bebiş var.
Parmağına kırmızı oje sür. Eşin çok seviyor.
Türkiyede bikaç kilo almışsın dikkat et
Kardeşinin erkek arkadaşıile ilgili bi sıkıntısı olucak veya olmuş ama iyi bir insan evlenicekler. :123:
Annen bi akrabanızdan hainlik görmüş bi bayan aman ne sinsi, ona dikkat etsin.
Eşinin eline bu ara para geçiyor, güle güle harcayın :119:
hahah ayy neler söyledim bennn hepsi içerimden geldi valla
Aminnnn yavrum aminnnnnnnnnnnnnnnnn saol canmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dilin bal yesin
canııımmm Esiniiimmm Allahım nazarlardan korusuunnn
ne kadar da büyümüüşşş,kocaman KIZ olmuuşş
bana da çitlembik bi kız olcak gibi geliyo esinim,hayırlısı tabii
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnn bebişimmm
esoşummm bitanecik güzel annemmm benimmmm kocaman olmuş bebişin maşallahhh Allah nazarlardan saklasın,sağlıkla gelsin annesine
Allahım ne kadar yüce bi duygu bu Rabbim hepimize nasip eder inşalllaaaahhhhhh
çok yoğundumm canlarımmm ya yoruldummmmmmm
sayfalar ne kadar ilerlemiş yaaa ben kaçırdım siziiii
vitoşşşuuummmm halvet falan düşünme sakınnn uslu dur
perimm sen süper fal bakıon yavrummmbende isterim ama kahvem yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?