Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
add herkes senin hislerine güveniyor benle ilgili bi his duy bakimm

valla yavrum seni umutlandırmak istemem ama bence sende tuttu gibi geliyoo aşılaman kendine çok dikkat et bu ara bol bol süt iç yogurt ye protein agırlıklı beslen bence ve dinlen agrılarının olması normal benim ark.dşnda çok agrısı olmuştu hele çatlatma ignesinden iki üç gün sonra baş agrısından aglayacak duruma gelmişti inş.sende bu ay bu listeye adını olarak yazdıracksın ben inanıyorum ama hayırlısı ALLAHTAN İNŞ.CANIM...BUARADA BOL BOL MERYEM SURESİNİ OKU CANIM ALLAHA SIGIN HAYIRLISI İNŞ.

Buarada halvet aşamasında olan yada olmayn arkadaşlar ben hamile kaldıgım ay bolca ananans yemiştim ve kivi
yemiştim ananasın ve kivinin bu süreçte etkisine inanıyorum okuyorum yorumlarda çogu kişi hep hamile kaldıgı ay kivi yada ananans yemiş sizde bolca yiyin bence öptüm

ZEYTINIMMMMMMM cekirdegimmmmm bagdat caddesinde bi doktor daha buldum arkadasim cok methettiiiiiiiiii ozellikle ileri yaz gebelikte 1 numara diyoooo ee 35 ustu yaniii :))))))
duydunmu kii hisss senin doktor olabilirmi sende bagdat caddesindeydin sanirsam ????? bu doktorun adi ARDA LEMBET misss bennn teksan dan vazgectimmmmmm
ckalede arkadasima gidicem ama asil doktor ariyorum kendimeee bu arda lembet bana mantikli geldii yani arkadasim 40 ustu bu doktorla super bi kiz dogurmusss bakalimm arastiralimmmm kislarrrrrrrr

zeytinim tum testlerin yapiliyomu cnmcm |?? bu testlerle ilgilide birbirimizi bilgilendirelim 12. haftada sanirim bi test var 16 da ic organlarini bile tarayan bi ultrasonnn diyolaarr
yaptirin kislarrr

o zaman hemen kalkıp süt ısıtayım kendimeee yada bir bardak ayran yapıp iöeyim...içimi şenlendirdin canım benimmmm bende cümlemizin beklentilerinin olmasını diliyorum allah sonumuzu hayr eylesin.bebek bebek diye dellencez

bana karşı ne hissediyosun datlum,küçük mü büyüük müüü

ADD PERIII ZEYTINIMMMM ve ben kalmisizzz cikartiyorummmm ISTAKALARIII okeye dort olusuzzz:)))))))))))))))))

gercii karindakileride sayarsakkkkkk 6 yizzz yanii yancilarimizda hazirrrrr

ayy yerimm ben sizii yerimmmmmm

Pidiliiimm bi yancı da ben olayıımm,beni untmuşsunn,reca ederim guşum
küserim,ağlarım wlla beni nüfusuna geçir diyee

bi hassaslık geldi şu annda
hamiş miyim acebaaağğ

Pidiliiimm bi yancı da ben olayıımm,beni untmuşsunn,reca ederim guşum
küserim,ağlarım wlla beni nüfusuna geçir diyee

bi hassaslık geldi şu annda
hamiş miyim acebaaağğ

KISIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM istee beklenennnnnn belirtiii geldii sanaaaaaa HASSASLASTINNNN birdennnn kissssssssssssssssssssssssssss
hamismisinnnnnnnnnnn yoksaammmmmmmm

POJUMMM gezntimmm demin asagida baktigimda yoktunnn gez gez baska topiklerde fingirdessss sonrada hasaaslasss:))))))
yerimm ben senii
burcdasimm
ya biz yengecgillerdeeeee dogustan bi hasasslikk aglaklik vardirr haaa:)))) dogustan hamislik gibiiiiiiiiii
amaa herhalimizde pek bi gusell oluyoo kissssssss

ahaaaaaaaa
bu gece 00.15 de hatipoglundann evlat isteme duasi varmissssssssss
kadinlar kulubu bunu duysaaaaa rating patlamasi olur atv deeeeeeee

muckssss

bana karşı ne hissediyosun datlum,küçük mü büyüük müüü

sana karşı evde kabaran bişeyler varmış bojou böyle yatakodasında yatagın üstünde kabaran bişeyler var öyle hissediyorum

Bide senin bir yosma bir taze böyle sütten yapılan genellikle sabah kahvaltıda yenen bir tür kahvaltılık çeşidi oldugunu hatta ve hatta aşüfte oldugunu hisswediyorummmmmmmmmmmmmmm

hadi bakalim neyse halimmmm diyeyimmm
yorum yapanlarinnnnnnnn dillerine saglikkkkk olsunn gobuslerine bebislerrr kollarinaaa bebislerr dolsunnnnnn insallahhhh
ay bende kendime yorum yapimm bariii :))))
gorunurde halihazirda halvet goruntuleri goremedim ki benim fal maslaahh pozisyon tarif kitabi gibi olurdu :))))

ay ne diyorum bennnnn :26:

ama yazışmışınız anam zilliler siziiiiiiiiiiiiiiii
1 saat ortadan kayboldum gelinceye kadar
öyle sayfa atlamışınızki gözlerim kaldı okumaktan
sizi gacılar sizii çılgın arvatlarrrrrrrrrrrr

hmmm hellim olabilüü

ben geldiim..ama kargo gelmiş onu almaya gidicem. artık gelince okurum geçmişi..

doktora gittim inatçı çıktı..garanti olsun diye ilaç verdi...çok üzüldüm..umarım dengem alt üst olmaz..rezervin iyi ama rahim duvarın kalınlaşmamış dedi..biz yumurtayı garantiliyelim dedi..hooff poff...4 gün gonal f kullancakmışım...annem eczacı benim hiç istemedi hormon ilacı almamı ..o yüzden söylemicem bakalım..tutarsa herkese süpriz olacak....2 yumurta varmış solda sol tarafım hsgyle açılmıştı...doktor fazla umutlanmayın dedi aşılamadan...pfff...hayırlısı bakalım..başka aya kalırsa bizim iş uzar da uzar...onun için tüp dedi..

neyse içimi döktüm....

Falimdan oturu herkese kal mi geldiiiiiiiiiiii yahuuuuuuuu cumlee yok tik yokkkkkkk yoksam kotu seylermi gordunuzzzzzzzzz

ayy zeytnimmm yaaa seninkii yinee atladımıı 1 hafta daha tühhh neyseee....hayırlısıı cnm belki yine göstermicektiii minik çekirdeğinn hee

slm kızlarrrr dünkü aşılamamdan sonra kahverengi lekelenmelerim olmuştu bugün ise o akıntı gitti ara ara kasıklarım ağrıyor ağrı kesici içsem miii

canım inşş yerleşme kanamsı flndırr oo bendede olmustuu hiççbirsey kullanmaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…