- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #11.121
add herkes senin hislerine güveniyor benle ilgili bi his duy bakimm
valla yavrum seni umutlandırmak istemem ama bence sende tuttu gibi geliyoo aşılaman kendine çok dikkat et bu ara bol bol süt iç yogurt ye protein agırlıklı beslen bence ve dinlen agrılarının olması normal benim ark.dşnda çok agrısı olmuştu hele çatlatma ignesinden iki üç gün sonra baş agrısından aglayacak duruma gelmişti inş.sende bu ay bu listeye adınıolarak yazdıracksın ben inanıyorum ama hayırlısı ALLAHTAN İNŞ.CANIM...BUARADA BOL BOL MERYEM SURESİNİ OKU CANIM ALLAHA SIGIN HAYIRLISI İNŞ.
valla yavrum seni umutlandırmak istemem ama bence sende tuttu gibi geliyoo aşılaman kendine çok dikkat et bu ara bol bol süt iç yogurt ye protein agırlıklı beslen bence ve dinlen agrılarının olması normal benim ark.dşnda çok agrısı olmuştu hele çatlatma ignesinden iki üç gün sonra baş agrısından aglayacak duruma gelmişti inş.sende bu ay bu listeye adınıolarak yazdıracksın ben inanıyorum ama hayırlısı ALLAHTAN İNŞ.CANIM...BUARADA BOL BOL MERYEM SURESİNİ OKU CANIM ALLAHA SIGIN HAYIRLISI İNŞ.
Pidiliiimm bi yancı da ben olayıımm,beni untmuşsunn,reca ederim guşum
küserim,ağlarım wlla beni nüfusuna geçir diyee
bi hassaslık geldi şu annda
hamiş miyim acebaaağğ
bana karşı ne hissediyosun datlum,küçük mü büyüük müüü
Canım senin oğluşum olcakk, öyle doğuyor içimeee
sana karşı evde kabaran bişeyler varmış bojou böyle yatakodasında yatagın üstünde kabaran bişeyler var öyle hissediyorum
Bide senin bir yosma bir taze böyle sütten yapılan genellikle sabah kahvaltıda yenen bir tür kahvaltılık çeşidi oldugunu hatta ve hatta aşüfte oldugunu hisswediyorummmmmmmmmmmmmmm
Hmmm hellim olabilüü
Eki Görüntüle 444495 Eki Görüntüle 444496 Eki Görüntüle 444497 Eki Görüntüle 444498 Eki Görüntüle 444499 Eki Görüntüle 444500 Eki Görüntüle 444501 Eki Görüntüle 444502 Eki Görüntüle 444503 Eki Görüntüle 444504
o ugur bocuklerideeeeeeee gobuslerimize konucak olanlardannnnnnnn prens and prensess :))))))
o ugur bocuklerideeeeeeee gobuslerimize konucak olanlardannnnnnnn
ay teyzeleri yer onu kızzz sevincimiz içimizde patladı bugün cinsiyet beklıoduk :) hayırlısı olsun belli olupta dr söylememişse genelde kızda öle yapıolarmış bakalım .bende pazartesi gidicektim eşim bu hafta izinli degilmiş diger arkadaş yıllık izne cıktıgı için beni tekte yollamıo gerci bende onsuz gitmek istemiorum nası dayanırım onuda bilmiorum offf öle iste
slm kızlarrrr dünkü aşılamamdan sonra kahverengi lekelenmelerim olmuştu bugün ise o akıntı gitti ara ara kasıklarım ağrıyor ağrı kesici içsem miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?