- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.121
günaydıııııınnnn kııııızlaaaaarrrrr
topiğimiz ne olmuş kimsecikler yokkkkkkk
ayy öyle canım ya özledim eski hallerimizi,izne ayrılanlar oldu ondandır herhaldeısşılcımmmmmmmmmmmmmm gnaydınn canımmm
nezaamndırr böyleoldu bu topikk
bende anlamadımm yaz geldii gevşeklikmi çöktü üstümüze neee
Allah ın izniyle bugün geçer mi acaba?iyi değilim,daha işyerine girdiğim an kusmaya başladım.İnşallah bugünüde kazasız belasız atlatırız bir an öncede evlerimize gideriz.Çalışmak hem güzel hemde zor işte.Evde olunca en azından istediğin zaman dinlenme gibi bir şansın oluyor ama ne diyelim sağlık olsunda geçer inşallah her şey...
Gunaydinnnnnn canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinerjii eksigi var topigimizdeeee hadi biraz sinerji enerjiiiiiii
Dun saatlerce dualar ettim hepimizeeee hersey cok guzel oluckkkkk coookkkkkkkkkk
Alyammmmm yaklastik kuzummmm cok yaklastikkk bende okuyorum filmden sonra hemen hamis kalanlarin cogu dusurmusss vucut kimyasal aliyor diyee Allahim saglikli evlat versin her iste vardir bi hayir tatlimmmm ama cok yaklastik ben hissediorummm
Bana hep bu ay diilde Agustosta olucak gibi gelioooo ablam oyle demisti biz evlendigimizdeee ben onun tertemiz kalbine cok inanirim cikar her dedigiii ins hayirlisi olsunnnnn
Kizlarrrrrr ozledim herkesiiii hadi toplaasalmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar dün son hcg ölçümüm normal çıktı. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem İNŞ. henüz çok yeni ama. siz nasılsınız. bu ay tüm bekleyenlerdenumutluyum. İNŞ. sizde hayırlı haberlerinizi alacaksınız
selam kızlar dün son hcg ölçümüm normal çıktı. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem İNŞ. henüz çok yeni ama. siz nasılsınız. bu ay tüm bekleyenlerdenumutluyum. İNŞ. sizde hayırlı haberlerinizi alacaksınız
Gördün mü bak biz sana demiştik coookkk sevindim bebeem sende bebisini imzaya ekle de gelişimini izleyelim oradan
çok sevindim canım gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
sağol caım inş. en kısa sürede sizinde hayırlı haberlerini alırız. ekledim ama benimki büyük değil bu kadar
İNŞ. canım darısı sana olsun İNŞ. en kısa zamanda
bak canım demiştim her şey güzel diye hadi bakalım gülerek büyüt şimdi
günaydınn perimmmmm hoşgeldinnn
bi kaç gündür yazdıklarını gördüm bitanem bi sakinlik var üstünde sanki umarım herşey yolundadır canımm beniimmmm
topiğimize nazar değdi yaaa bu kadar sakinlik olmamıştı hiç hadi bakalımmm harekeettttttt
Allahımm dualrımızı kabul etsin inşallaaaahhhhhhhhhh perimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?