Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Allah ın izniyle bugün geçer mi acaba?iyi değilim,daha işyerine girdiğim an kusmaya başladım.İnşallah bugünüde kazasız belasız atlatırız bir an öncede evlerimize gideriz.Çalışmak hem güzel hemde zor işte.Evde olunca en azından istediğin zaman dinlenme gibi bir şansın oluyor ama ne diyelim sağlık olsunda geçer inşallah her şey...

ısşılcımmmmmmmmmmmmmm gnaydınn canımmm
nezaamndırr böyleoldu bu topikk
bende anlamadımm yaz geldii gevşeklikmi çöktü üstümüze neee

ayy öyle canım ya özledim eski hallerimizi,izne ayrılanlar oldu ondandır herhalde

canım tuzlu bişiler öneriyolardı hamişlerimiz bulantıya bi dene istersen
çalışma hayatı zor gerçekten hele ki hamilelikte,Allah yardımcın olsun canımm

Son düzenleme:
Günaydın bebekler gunümüz guzel geçsin insallah dun dua ederken sizi de ettim hamile olamayanlar hamile olsun hamilelerde sağlıklı bebeklerini kucağına alsın dedim insallah tedavilerimiz sonuc verir de bizde hamileyimmm diye yırtarız kendimizi buralarda
Mestraa canım sen adet mı oldun yoksammm öyle ise de üzülme sakın başaracağız hep birlikte kuzummm
Mehmetderya canım beyaz leblebi ye tatlım mide asitini emdiginden bulantın azalacaktir insallah sifa olur
Kızlar dun kadın doğumda hemşire olan arkadaşımla konuştum 3 aydan fazla ilaçla uğraşma film cekil dedi çekildim dedim bende insallah çekildiğin ay olmaz dedi genelde düşüyor dedi
o yüzden film yıldızı olmayanlar hemen olsun ( aybicem ve henüz cektirmeyenler) film çekildiği ay bebeği olmayanlar da hiç üzülmesin bize sağlam bebekler lazım dimiiii :)))
O arkadasımda Servisinde çalışan bı kızın filminde yanında olmuş bir sonraki ay hemen hamile kaldı dedi
Biz bu işi başaracağız kızlar cogu gitti azı kaldı

Gunaydinnnnnn canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinerjii eksigi var topigimizdeeee hadi biraz sinerji enerjiiiiiii

Dun saatlerce dualar ettim hepimizeeee hersey cok guzel oluckkkkk coookkkkkkkkkk

Alyammmmm yaklastik kuzummmm cok yaklastikkk bende okuyorum filmden sonra hemen hamis kalanlarin cogu dusurmusss vucut kimyasal aliyor diyee Allahim saglikli evlat versin her iste vardir bi hayir tatlimmmm ama cok yaklastik ben hissediorummm

Bana hep bu ay diilde Agustosta olucak gibi gelioooo ablam oyle demisti biz evlendigimizdeee ben onun tertemiz kalbine cok inanirim cikar her dedigiii ins hayirlisi olsunnnnn
Kizlarrrrrr ozledim herkesiiii hadi toplaasalmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn perimmmmm hoşgeldinnn
bi kaç gündür yazdıklarını gördüm bitanem bi sakinlik var üstünde sanki umarım herşey yolundadır canımm beniimmmm
topiğimize nazar değdi yaaa bu kadar sakinlik olmamıştı hiç hadi bakalımmm harekeettttttt
Allahımm dualrımızı kabul etsin inşallaaaahhhhhhhhhh perimmmmmmm

Laylalalayyyyyyyy sen gunes ben ayyyy annemde seviniyooorrrrrr

Hahahay gercek bir prens dizlerimde uyuyoooorrrrrr

Ayyy nerden geldi bu sarki aklimaaaaa hahhahahhahahahha kizlarrrr ben bu ay hicbise takmadimmmm hep baska seylerle ugrastmmmm yumos gunumu bile hesaplamadimmm ama o kendini hissettiriorrr :)))) bakalmmmm bu sekilde olmasa da daha az hayal kirikligina ugricam sanirimmmm

Teşekkür ederim canım benim,Allah razı olsun...ÇUbuk kraker felan atıştırıyorum aslında ama bazen bana mısın demiyor?Hayırlısı bakalım.İnşallah bir an önce biter bu bulantılar :) Kib.Öptüm seni...[
QUOTE=isilisil38;25374921]ayy öyle canım ya özledim eski hallerimizi,izne ayrılanlar oldu ondandır herhalde

canım tuzlu bişiler öneriyolardı hamişlerimiz bulantıya bi dene istersen
çalışma hayatı zor gerçekten hele ki hamilelikte,Allah yardımcın olsun canımm[/QUOTE]

Son düzenleme:
selam kızlar dün son hcg ölçümüm normal çıktı. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem İNŞ. henüz çok yeni ama. siz nasılsınız. bu ay tüm bekleyenlerden umutluyum. İNŞ. sizde hayırlı haberlerinizi alacaksınız

Sağolasın canım benim,inşallah.Atıştırıyorum arada leblebiyi.Çantamda tuzlu kraker,leblebi ne ararsan var yani :)...

[

QUOTE=alya35;25375436]Günaydın bebekler gunümüz guzel geçsin insallah dun dua ederken sizi de ettim hamile olamayanlar hamile olsun hamilelerde sağlıklı bebeklerini kucağına alsın dedim insallah tedavilerimiz sonuc verir de bizde hamileyimmm diye yırtarız kendimizi buralarda
Mestraa canım sen adet mı oldun yoksammm öyle ise de üzülme sakın başaracağız hep birlikte kuzummm
Mehmetderya canım beyaz leblebi ye tatlım mide asitini emdiginden bulantın azalacaktir insallah sifa olur
Kızlar dun kadın doğumda hemşire olan arkadaşımla konuştum 3 aydan fazla ilaçla uğraşma film cekil dedi çekildim dedim bende insallah çekildiğin ay olmaz dedi genelde düşüyor dedi
o yüzden film yıldızı olmayanlar hemen olsun ( aybicem ve henüz cektirmeyenler) film çekildiği ay bebeği olmayanlar da hiç üzülmesin bize sağlam bebekler lazım dimiiii :)))
O arkadasımda Servisinde çalışan bı kızın filminde yanında olmuş bir sonraki ay hemen hamile kaldı dedi
Biz bu işi başaracağız kızlar cogu gitti azı kaldı [/QUOTE]

Gördün mü bak biz sana demiştik coookkk sevindim bebeem sende bebisini imzaya ekle de gelişimini izleyelim oradan

çok sevindim canım gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh

Perim bende doktorun verdigi listeyi ortadan kaldırdım ( yumurtlama günleri ve değerlendirilmesi gereken günler yaziyor) folikasit 1 ay kadar ictim onu da bıraktım mümkün olduğunca düşünmemeye calisiyorum ama yine de aklıma gelmiyor değil. kendimce bu ay böyle yaptım bir daha ki ay iyice rahatlarsam olacak bu is :)))

isilimmmmm canimmmm biraz durgundum bu aralar icimde bi sknti vardi abimin sagligiyla ilgili az once aldigim haberle dahada coktum
Acikcasi burdaki sohbeti bozmayip sizleri uzmemek adina cok fazla girip yazmadim

Burda bu tarz seyleri soylemeyi sevmiyorum ama eski neseli halim yok uzun zamandir

O yuzden girip burda sizleri de etkilemek istemedm

Abim uzun suredir rahatsizdi cogunuz biliyorsunuz kucukken yakalandigi kanser hastaligi hala ona cektiriyor. Hayati zehir oldu yuvasi dagildi baba olamadi... Kanserde aldigi ilaclar bi bobregine zarar verdiginden onu kucukken almislardi buyudugunde yetmedi tek bobrek nakil oldu suan nakil olan bobrek kendini atmaya calisiyor vucut kabul etmiyor 6 sene sonra Allahim sen bana guc ver. Yazmak bile cok zor....

Bu yuzd ben iyi degildim ve degilim canlarim az once konustuk ben hayatimda boyle guclu insan tanimadim hala pozitif hala umutla bakiyor hayataa... Kucukken gecirdigi kanser mahvetti tum hayatimi 33 yasinda ama yasamadi hicbirsey hayati hastanelerde gectiii hepp hepppp. Gozumu actigimda abim hastaydi ve hala hasta artik kanser kelimesini duymaya tahammulum yokk inanim. Allahim sabir ver guc ver nolur bitsin artik...

Kusura bakamayin canlarim lutfen sizi uzmiceme soz verdim kendime burda baska bisi yasiyoruz cunku... hepinizi cok seviyorum biz gene pozitifiz herseyin guzel olucaina inanmak isityorum ben guclu olmak zorundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…