- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.141
hakılsın canım ilki öyle olunca insan üzülüyo yine mi diye. aslında şimdi bile o kadar mutlu olamıyorum kalp atışı nı duyacak mıyım sağlıklı olacak mı diye
isilimmmmm canimmmm biraz durgundum bu aralar icimde bi sknti vardi abimin sagligiyla ilgili az once aldigim haberle dahada coktum
Acikcasi burdaki sohbeti bozmayip sizleri uzmemek adina cok fazla girip yazmadim
Burda bu tarz seyleri soylemeyi sevmiyorum ama eski neseli halim yok uzun zamandir
O yuzden girip burda sizleri de etkilemek istemedm
Abim uzun suredir rahatsizdi cogunuz biliyorsunuz kucukken yakalandigi kanser hastaligi hala ona cektiriyor. Hayati zehir oldu yuvasi dagildi baba olamadi... Kanserde aldigi ilaclar bi bobregine zarar verdiginden onu kucukken almislardi buyudugunde yetmedi tek bobrek nakil oldu suan nakil olan bobrek kendini atmaya calisiyor vucut kabul etmiyor 6 sene sonra Allahim sen bana guc ver. Yazmak bile cok zor....
Bu yuzd ben iyi degildim ve degilim canlarim az once konustuk ben hayatimda boyle guclu insan tanimadim hala pozitif hala umutla bakiyor hayataa... Kucukken gecirdigi kanser mahvetti tum hayatimi 33 yasinda ama yasamadi hicbirsey hayati hastanelerde gectiii hepp hepppp. Gozumu actigimda abim hastaydi ve hala hasta artik kanser kelimesini duymaya tahammulum yokk inanim. Allahim sabir ver guc ver nolur bitsin artik...
Kusura bakamayin canlarim lutfen sizi uzmiceme soz verdim kendime burda baska bisi yasiyoruz cunku... hepinizi cok seviyorum biz gene pozitifiz herseyin guzel olucaina inanmak isityorum ben guclu olmak zorundayim
isilimmmmm canimmmm biraz durgundum bu aralar icimde bi sknti vardi abimin sagligiyla ilgili az once aldigim haberle dahada coktum
Acikcasi burdaki sohbeti bozmayip sizleri uzmemek adina cok fazla girip yazmadim
Burda bu tarz seyleri soylemeyi sevmiyorum ama eski neseli halim yok uzun zamandir
Abim uzun suredir rahatsizdi cogunuz biliyorsunuz kucukken yakalandigi kanser hastaligi hala ona cektiriyor. Hayati zehir oldu yuvasi dagildi baba olamadi... Kanserde aldigi ilaclar bi bobregine zarar verdiginden onu kucukken almislardi buyudugunde yetmedi tek bobrek nakil oldu suan nakil olan bobrek kendini atmaya calisiyor vucut kabul etmiyor 6 sene sonra Allahim sen bana guc ver. Yazmak bile cok zor....
Bu yuzd ben iyi degildim ve degilim canlarim az once konustuk ben hayatimda boyle guclu insan tanimadim hala pozitif hala umutla bakiyor hayataa... Kucukken gecirdigi kanser mahvetti tum hayatimi 33 yasinda ama yasamadi hicbirsey hayati hastanelerde gectiii hepp hepppp. Gozumu actigimda abim hastaydi ve hala hasta artik kanser kelimesini duymaya tahammulum yokk inanim. Allahim sabir ver guc ver nolur bitsin artik...
Kusura bakamayin canlarim lutfen sizi uzmiceme soz verdim kendime burda baska bisi yasiyoruz cunku... hepinizi cok seviyorum biz gene pozitifiz herseyin guzel olucaina inanmak isityorum ben guclu olmak zorundayim
Canim benim tebrik ederim cok sevindimmmm artik seni listeye hamis olarak yaziyorummm Allah sona kadar sevindirsin saglikla kucagina al ins tatlmmmmAllah şifasını versin canım İNŞALLAH en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Rabbim büyüktür. gün doğmadan neler doğar. güçlü olman lazım seninde bi yola çıktın çünkü ve üzülmek olmaz dua edelim dua her derde deva
Memetdeyam canm arkadasim cok sagol Allahim guzel ikizlerini sana bagislasin tatlm benim aminnnn cok sagolllCanım benim,çok üzüldümÇok çok geçmiş olsun.Allah ım inşallah şifalığını versin ve bu hastalığı üzerinden kaldırsın inşallah.Allah ım sizlerede sabırlar güç ve kuvvet versin.Dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yok.Allah ım acil şifalar versin inşallah,yeter ki ol desin Rabbim iyileşmeyecek hastalık,olmayacak şey yok şüphesiz ki.İnşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız abininde...
Canim benim cok sagol amin deragunummm pozitif olmaya devam her zamannncanım allah güç sabur versin abine de şifalar versin rabbim
Canım uzme kendini 33 yasında olması büyük artı sağlıyor ona unutma .yası daha büyük olması sıkıntı hiç öyle düşünme lütfen sizden güç alıyor Abin o yüzden hiç moral bozmak yokk kanıtlanan birşey varki moralle hersey düzeliyor,hikayesini az cok hatırlıyorum onu cok sevecek biri çıkar karşısına insallah her zaman yanında olur. İki gun once tv de gösterdi rahmi olmayan kadın hamile kalmis hemde 14 haftaya kadar büyümüş .Rabbim yeterki ol desin hastalığından da kurtulur bebeği de olur.olmasa bile iki günlük bebekler bırakılıyor yetiştirme yurtlarına evlâtlık alırlar küçük oldugu için de hemen alışirlar hem bebeğinde guzel bı ailesi olur :)) HERSEY GUZEL OLACAK hep öyle duşun su guzel zamanı hep duayla geçir
canımm perimmm benimmm bende dün gece rüyamda seni gördüm sıkıntılıydın koşturuyodun bi yerlere,canın sıkılmasın die anlatmamıştım ama içime doğmuş demek ki.isilimmmmm canimmmm biraz durgundum bu aralar icimde bi sknti vardi abimin sagligiyla ilgili az once aldigim haberle dahada coktum
canımm perimmm benimmm bende dün gece rüyamda seni gördüm sıkıntılıydın koşturuyodun bi yerlere,canın sıkılmasın die anlatmamıştım ama içime doğmuş demek ki.
Allahım abine acil şifalar versin bitanemm,inşallah herşey yoluna girecek sen inan buna her zaman böyle düşünün.yaşadıkları onun sınavı atlatıcak inşallah ve rabbim mükafatını verecek.istediğin zaman bizimle paylaşabilirsin canım biz burda sadece sevinçlerimizi değil dertlerimizi sıkıntılarımızı da paylaşıyoruz ve hepimizin de dualarıyla geçecek bu zor günler inşallllaaahhhh bebişim seviyorum seniiii geçecek inan herşey
Isilimmmm senin kalbin oyle temizki ve ben seni oyle cok seviyorumkii Allahim sana gostermis demekki skntimi canim benimmm.... Cok sagolll iyiki varsiniz iyikiiii canlarimmmmm.... Gececek bitanem gececekkkkkkkkkk
Seni cok seviyorum melek kalplimmmmmm
kız ben de seni bir iki hafta önce hamiş görmüştüm bi arkadaşı görünce iki aya kalmadan hamile kalmıştı hazırda bekle tutuyo genelde rüyam
Bu gece de beni gör noluuurrrrrrr
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
:119: :119: :118: :118:
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
Aserenhan Hamileee
enderfts Hamileee
eylemsevcan Hamileee
mehmetderya HamileeeTopigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr
ADDD83 Hamileee
Vitaminc HamileeeTopiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr
Alpellaaa Hamileee
Zeytinnn HamileeeTopiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr
Sonesinti HamileeeTopiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr
Candost17 Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
wishper NOBAT: 4 Temmuz
meessttrraa NOBAT belli değil.
isilisil38 Hersey cok guzel olacak...
Alya35 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi
eliz117 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi
Hafzak NOBAT: 11 Temmuz Rahim filmi çektirdi
Sevval NOBAT 12 Temmuz
Bojou: Bat(asıca): 15 Temmuz Rahim filmi çektirdi
jonguil NOBAT:15 Temmuz
İdilga NOBAT: 15 Temmuz
Viole NOBAT: 17 Temmuz
Medmus NOBAT: 20 Temmuz
PeriLous NOBAT: 20 Temmuz
Perisoko NOBAT: 21 Temmuz - Rahim Filmi çektirdi ilk ay hamile kalamadı.
eerdgn NOBAT: 22 Temmuz
Aybice NOBAT: 27 Temmuz
Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)
19asos03 NOBAT: 31 Temmuz
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
Ayy gercekten mi derosummmm insallah ya insallahhhh canimmmmmmmkız ben de seni bir iki hafta önce hamiş görmüştüm bi arkadaşı görünce iki aya kalmadan hamile kalmıştı hazırda bekle tutuyo genelde rüyam
kızlar benim henüz gelen giden yok... ayyy gözüm ve aklım hep ordaaaa..kafayı yiyecem yaww...dün gece belim çok ağrıdı... sabaha kesin olurum dedim henüz yok.. beklemedeyim iştee..... GÜP GÜP GÜP GÜP....
Canim benim tebrik ederim cok sevindimmmm artik seni listeye hamis olarak yaziyorummm Allah sona kadar sevindirsin saglikla kucagina al ins tatlmmmm
Cok saoll, yer gok dua ustune dogru diyorsun tatlim Allah hepimizin yuzunu guldursunnnn
Memetdeyam canm arkadasim cok sagol Allahim guzel ikizlerini sana bagislasin tatlm benim aminnnn cok sagolll
Canim benim cok sagol amin deragunummm pozitif olmaya devam her zamannn
Haklisin alyam zaten ben bunlara ragmen cok mutlu bir ailede buyudum hicbiseyi sorun etmedim bu yaa kadar hep pozitif baktim ailemden ogrendim bunu hayat sloganim benim hersey cok guzel olucak eminim buna sagol tatlimmm
Desteginiz icin hepinize tsk ederim canlar hadi havayi degistirelim biraz aserenhan hamisss yasasinnnn bu ay bu liste patlar benden soylemesi :)
Gunumuz aydinn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kim hamis???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?