Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
cnmmmmm icindeki keyfsizlik bu yuzdendi demek ama haklisinn ne denebilir kiiii
ben hic bilmiyodummm cokk uzuldummm inannnnnnnnnnn cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Allahhhh abini yasama ve annecigine size bagislasin insallahhh cnmmmm
dualarimiza abinide ekleyelim allah onada guzel gunler gostersin saglikli yasam versinn cnm benimmmmmmmmmm
ayy inannn cokk uzuldummmmm
icim agridi okurkenn simdiii

Canim kankarellam benimmm dun sanada soylemedim konusurken icini skmak istemedim bebisim ama durgunlugum suskunlugum bu yuzden iste kendi sorunlarimla bile olsa cok korkarim birini uzmek incitmektennn hele de sizleri com svdiklerimii

Kiyamam sana uzumle sen canm benmmm bunu da atlaticaz Allahin izniyle

insallahhhhh cnmmm insallahhhhhhhh
allahh hep diyorum ya once saglikkkk sonra hakkimizda hayirli olan neyse onlari versin
kadermizle sevdiklerimizin kaaderleriyle bizi uzmesinn
canimm abini dualarima eklicem insallahh allahin izniyle sagligina kavusucakkk
onun herseye ragmen hep pozitif olmasida bize ders ve ornek olsun diyorum cnmmmm
insallahhh herseyi inancimizla pozitifligimizle dualarimizla sabrimiz ve umudumuzla atlaticaz cnmmm

ama iz burda herseyimizi paylasiyoruz tabiki olumsuz zamanlarimizda olucak onlarida hepberaber insallahh asicaz cnmmmmm
sen iyi ollllll

bu arada lutfen artik birileride beni ruyasindaa gorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yoksammm kabus olup cokucemmmmm uykularinizaaa haaaa
gorunn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

isin sakasi esim cok guzel ruya gormus bana ble anlatmiyo zaman gelince diyoooo ama o kadar sakin ve hreseyin cok guzel olacagindan o kadar emin kiiiiii bende ona inaniyorummmmmmm :))))))) hayirlisiiiii artikkk

Kavilleşelim söz ben seni görcem ama sende beni allahım gönlünüzü göre versin inşallah o kadar güzel bi rüya ki söylemek bile istemiyo eşin anlaşılan rüyalarının çıkması dileğiyle o vakit.....

iznimd evam ediyorrrrr

ve sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmm

inşallah yeni hamişler eklenmiştirrrrrrrrrrr

sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Allahım yardımcın olsun az olsun arka sayfalara göz atabildim çok üzüldüm talımmmmmmm Allah sabırlar versin gülümmmmmmm
rabbim iyileştiği çakı gibi olduğu günleri sana göstersinnn inşallahhhhhhhhhhhhhh

aserenhannnnnnnnnnnn
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim şu mübarek eyların hürmetine kucağına almak nasip etsin gülümmmmmmmmm

endercimmmmmmmmmmm
seni de çok tebrik ederimmmmmmmmmm

çok çok sevindimmmmmmmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmm

Allahım yardımcın olsun az olsun arka sayfalara göz atabildim çok üzüldüm talımmmmmmm Allah sabırlar versin gülümmmmmmm
rabbim iyileştiği çakı gibi olduğu günleri sana göstersinnn inşallahhhhhhhhhhhhhh

aserenhannnnnnnnnnnn
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim şu mübarek eyların hürmetine kucağına almak nasip etsin gülümmmmmmmmm

endercimmmmmmmmmmm
seni de çok tebrik ederimmmmmmmmmm

çok çok sevindimmmmmmmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmm

inan okurken çok üzüldüm perim çok büyük geçmiş olsun rabbim tez vakit versin şifasını sizlerede bol güç vede güzel sabırlar versin inşallah
aserehanım sanada hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıklı büyüsün inşallah göbüşünde..
kızlar düz hepinize isim isim dua ettim inşallah kabur olur.. hadi bakalım rast gele hayırlı gele

senin halvet tarihin neydi cnmcmmmmm bebisinin tohumlarinin atildigi tarih onu soyle cinsiyet tahmini yapmak istiyorumm hadiiiii :))

benim kürtajdan sonraki adetim baya sürdü sonrasında ablamın nikahı vardı onun telaşı vs. yumurtlama günüm geçti sanıyordum tam tarih vermicem 10-17haziran arası deyim ben sana. sen ona göre tahminini yap.

Allah razı olsun canım inş. güzel dileklerin için sağol

önümüzdeki ayada senden hamiş haberi gelirde şurda çekeriz halayını inş.

Allah razı olsun bitanem ya. Rabbim cümlemize nasip etsin

bizim bat bile kesin değil bu ay gecikme olabiliyormuş :)

Hadi sen şanslısın dün bu sefer trabzonda doktora gittim yine 3 ay dedi, üstüne hastanede bi teyze düşük yaptığımı söyleyince olmasaymış iyiymiş böyle devam eder mi ki dedi moral verme konusunda süperiz anlıycağın neyse ben ramazanda orucumu tutarım ondan sonra düşünecem el mahkum yoksa çokta istekli hale gelmiştim ama ne yapayım elimden bişey gelmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…