- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.161
cnmmmmm icindeki keyfsizlik bu yuzdendi demek ama haklisinn ne denebilir kiiii
ben hic bilmiyodummm cokk uzuldummm inannnnnnnnnnn cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Allahhhh abini yasama ve annecigine size bagislasin insallahhh cnmmmm
dualarimiza abinide ekleyelim allah onada guzel gunler gostersin saglikli yasam versinn cnm benimmmmmmmmmm
ayy inannn cokk uzuldummmmm
icim agridi okurkenn simdiii
kız ben de seni bir iki hafta önce hamiş görmüştüm bi arkadaşı görünce iki aya kalmadan hamile kalmıştı hazırda bekle tutuyo genelde rüyam
bu arada lutfen artik birileride beni ruyasindaa gorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yoksammm kabus olup cokucemmmmm uykularinizaaa haaaa
gorunn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
isin sakasi esim cok guzel ruya gormus bana ble anlatmiyo zaman gelince diyoooo ama o kadar sakin ve hreseyin cok guzel olacagindan o kadar emin kiiiiii bende ona inaniyorummmmmmm :))))))) hayirlisiiiii artikkk
ay sağol tatlım önmüzdeki ayda sizin için çekeriz halayları İNŞALLAH.:46
Serçe parmak olayım hani bana hani bana diycemama bana daha var ben beklerim
senin halvet tarihin neydi cnmcmmmmm bebisinin tohumlarinin atildigi tarih onu soyle cinsiyet tahmini yapmak istiyorumm hadiiiii :))
inan okurken çok üzüldüm perim çok büyük geçmiş olsun rabbim tez vakit versin şifasını sizlerede bol güç vede güzel sabırlar versin inşallah
aserehanım sanada hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıklı büyüsün inşallah göbüşünde..
kızlar düz hepinize isim isim dua ettim inşallah kabur olur.. hadi bakalım rast gele hayırlı gele
inan okurken çok üzüldüm perim çok büyük geçmiş olsun rabbim tez vakit versin şifasını sizlerede bol güç vede güzel sabırlar versin inşallah
aserehanım sanada hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıklı büyüsün inşallah göbüşünde..
kızlar düz hepinize isim isim dua ettim inşallah kabur olur.. hadi bakalım rast gele hayırlı gele
Allahım yardımcın olsun az olsun arka sayfalara göz atabildim çok üzüldüm talımmmmmmm Allah sabırlar versin gülümmmmmmm
rabbim iyileştiği çakı gibi olduğu günleri sana göstersinnn inşallahhhhhhhhhhhhhh
aserenhannnnnnnnnnnn
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim şu mübarek eyların hürmetine kucağına almak nasip etsin gülümmmmmmmmm
endercimmmmmmmmmmm
seni de çok tebrik ederimmmmmmmmmm
çok çok sevindimmmmmmmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmm
bizim bat bile kesin değil bu ay gecikme olabiliyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?