- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.501
Kızlarr 3gündür yapıyorum ovulasyon testiii bu bugün yaptığım
Eki Görüntüle 470316
Geçen aylarda da yapmıştım aynı marka çok çok silikti
Eki Görüntüle 470318
3 gündür yapıyorum baştan aşağı 3 gün önceki 2 gün önceki ve en altta bugünki sanki hafif bi ilerleme var gibi geldi bana :26:
Ayyy bu ay herşey bana ümit verir cinstenn hadi hayırlısıı
Yorum istiyorum banane yorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alyacım innnşallah herşey sorunsuz devam eder böyleeeeee.... hayırlısı olsun canım... hayat mucizelerle doluuuu
ne güselllallah bağışlasın canımmm,,,
eylemimsevcoşummm ahanda bunu sana göstermeye çalışıorum bebişimm bi yorum yap be ya :18:
tam 1 saattir bu topiği okuyorum. inanın her birinizin evine konuk oldum. öyle güzel bi arkadaşlık oluşmuşki aranızda... ve hep pozitifsiniz.
nooooolur beni de alın aranıza
çok yalnızım :18:
tam 1 saattir bu topiği okuyorum. inanın her birinizin evine konuk oldum. öyle güzel bi arkadaşlık oluşmuşki aranızda... ve hep pozitifsiniz.
aaaaaaaaaaaaa ne demek canım benimmm başımızın üstünde yerin varrrrr hadi gellllllltam 1 saattir bu topiği okuyorum. inanın her birinizin evine konuk oldum. öyle güzel bi arkadaşlık oluşmuşki aranızda... ve hep pozitifsiniz.
çünkü tatlım
adete doğru ovulasyonun gerilemesi lazım hatta hiç kalmaması lazımmmmmmmmm
seninki gerçekten gittikçe ilerlemiş
ve halen kırmızılar gelmemiş
inşallah o iki damla da üstüne görmedir
yarın tekrar bir gebelik testi yap canım
sabah ilk idrarla yap oldumu
ben artık bebek var diyorum inşallahhhhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaaaaaa ne demek canım benimmm başımızın üstünde yerin varrrrr hadi gelllllllKendinden bahset azcıkk bebiş mi istiyosunn ne zamandıırrr neler yapıosunnnnnn
Burda kendini hiç yalnız hissetmezsinnn biz çok severiz senii ebeetttttt
Bende yavaş yavaş inanmaya başladım ancak testte neden çıkmıyorrr gerçi bu yerleşmeyse henüz çıkmazzzzzzz
Artık çatlicammm bi kan verim diyorum bi bekliyim diormmmm :26::26::26::26:
aaaaaaaaaaaaa ne demek canım benimmm başımızın üstünde yerin varrrrr hadi gelllllllKendinden bahset azcıkk bebiş mi istiyosunn ne zamandıırrr neler yapıosunnnnnn
Bende yavaş yavaş inanmaya başladım ancak testte neden çıkmıyorrr gerçi bu yerleşmeyse henüz çıkmazzzzzzz
vallaa kuzum be öyle anlamıyorum ovulasyon testinen filan.ama kızalr var dioooobu konuyla igili açılmış bi topik vardi sanki oraya baktınmı hiç kuzum ne diyorlar??
Ya çok kararsızım kan verdiğim esnada halam alttan gelirse ama hiç gelecek gibi değilbizi de çatlatıyosun beraberindee tebrik ederiiiimmmm
yaw git bi kan ver Perişkooommm
SEBOOOOOOOOO PERİMİ teste götüüüüüüüüüürrrrrr
kan için az bekle az daha kesinleşsin normal gebelik testlerindede
göstermeye başlasın ondan sonra git hemen gitme canım
leynnnn adoşşş yavaş yavaş gel sezyeni korkutacan şimdiseyzannnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnnnnnn zillii alttan alttan okudugunu gördüm zaten az daha sesini çıkarmayadın soracadım zaten kimsin nesin necisin ne yersin ne içersin hangi pozisyonda sevişirsin hepsini anlat bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Periiiiiiiiiiiiiii kız yuh bayagı koyu ovu testin hadi inş.canım
Canım benim ben baya araştırmıştım bunuLh hormonunu ölçüyor ya bu testler. Aslında bi miktar bulunuyor idrarımızda. Ama ben aynı markayı 3 aydır felan adet dönemine yakın yapıyordum çok çok silik çıkıyordu hiç böyle çıkmamıştı. Lh hormonu ile gebelik hormonu BHCG birbirine çok benziyor o yüzden bu ovulasyon testleri gebeliği gebelik testlerinden bile önce ölçebiliyor ama güvenirliği tartışılır bebişimm
Şeytan diyor git kan ver amaaaa
Ya çok kararsızım kan verdiğim esnada halam alttan gelirse ama hiç gelecek gibi değil
:18::18::18::18::18:
Yarın annemler gelicek 1 günlüğüne varsa onlara süpriz yapıcaktım Ailemizin böyle bi mutluluğa çokk ihtiyacı var. O yüzden öğrenmek istiyorm bian önce ama hayırlısı bugün de bekliyim ben. Testlerim de bitti zaten :18::18:
Evet perdoşum konuyu değişelimmmmmmmm iftara menüde ne varrrrrrrrrrrr cicişcanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?