- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.641
pidişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sagoll datlumm onu yanındayım işte cıkıcam birazdan evime geçicemmm
iyi çok şükürrrrrrrrrrr
ameliyattann cıktıgında nasıı aglıyorduuu narkozunda etkisi var tabiii
ben dayanıklı bir kadındımm ama buna dayanmaıyorumm çok acıyooooo cok acııyoo diyeee varyaaa
ben tabii salya sümükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ama cok şükürr evde dinleniyooo
perşembe günüdee gitcezz pansumanaaaaaaaaaa
cok kokrtuk ama atlattıkk canımmmmm
allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah kimseye göstermesinnnnnnnnnnn
daha kötü acılar vermesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyy
Bebekoooommmmm ayyyy kendi derdimize dustuk annecigini unuttkkk bebisim kusura bakma acil sifalarrrr gecmisler olsun beisimmm annecineeeee operim ellerindennnnnnn
c
Kizlar ben geldim aha da böyleyim
profa gittik adam xl ne rahat diyor nasıl şa kaybettin sen bunu ha mol olmuş ha kimyasal yine kürtaj olacaksın dedi sagolsun coookkk rahatladım valla .halam kadın dogum Dr uyka görüştü benim icin progesteron baktirsin demiş Prof da istedi 5 in altındaysa ölmüştur dedi .halamda 15 üstü iyidir dedi bakalım aksam esim gidip alacak sonucu .cuma tekrar kontrol
Kizlar ben geldim aha da böyleyim
profa gittik adam xl ne rahat diyor nasıl şa kaybettin sen bunu ha mol olmuş ha kimyasal yine kürtaj olacaksın dedi sagolsun coookkk rahatladım valla .halam kadın dogum Dr uyka görüştü benim icin progesteron baktirsin demiş Prof da istedi 5 in altındaysa ölmüştur dedi .halamda 15 üstü iyidir dedi bakalım aksam esim gidip alacak sonucu .cuma tekrar kontrol
perimmm giremedim bugün birtürlü aklım hep sendeydi şimdi eve geldimde gördüm kanını vermişsin ne zaman çıkcak sonuç:18:
vitamincimmm geçmiş olsun dünürüm allahım şifalar versin inşallah
alyam hoşgeldin hayırlısı olsun tatlım iyisin dimi
Alyammmmm ay hadi ins gusel seyler cikicak ben inaniyorummmmmmmmmm bebis seninle kalcak bitaenmmmmmmmmm
Esosum kan verdim 40 dkya alicammmmm, insssss
Beyazz gozun aydin canim Allah kucagina almayi nasip etsin insss
Alyammmm koptum ben o dohturaaaaa anoyyyy adama bak laaaa sen prof olmussun ama insan olamamissinnn dohhturrrr diyip cantani kafasina kafasina vursaydinnnnnnnnnndeli min neyyyy hayirlisinolsun bebekom canikommmmmm senin icin en iyisi olsunnnn kuzukom totukommmmmmmm
Kiz sinsirella Niye bize haber vermiyon bebek 8 hafta olmuştesekkür ederim canim sende kan vermissin sanirim umarim sende güzel haberler alirsin bekliyorum burda senin haberini
Parayi alana kaadarrr hep tozzzz pembe alyammmm adi bunlar yaaaaa hep boyleeeeeee yapiolarrrrrrrrr neyse sonucumu versinler de ne halleri varsa gorsunlerrrrrrrrrLannnnn coookkk geccccc o kadar beklenir mı deseydinbı de o kadar para verdin Of
Test onaydaymisssss 8:30 gibi alcammmmm telden yazicam canlarimmmmmmm offfff gecmedi zamannnnnnnnnnnnnn
Kiz sinsirella Niye bize haber vermiyon bebek 8 hafta olmuşbebise masallahhh sana halayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?