Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Kizlar ben geldim aha da böyleyim
profa gittik adam xl ne rahat diyor nasıl şa kaybettin sen bunu ha mol olmuş ha kimyasal yine kürtaj olacaksın dedi sagolsun coookkk rahatladım valla .halam kadın dogum Dr uyka görüştü benim icin progesteron baktirsin demiş Prof da istedi 5 in altındaysa ölmüştur dedi .halamda 15 üstü iyidir dedi bakalım aksam esim gidip alacak sonucu .cuma tekrar kontrol

perimmm giremedim bugün birtürlü aklım hep sendeydi şimdi eve geldimde gördüm kanını vermişsin ne zaman çıkcak sonuç:18:

vitamincimmm geçmiş olsun dünürüm allahım şifalar versin inşallah

alyam hoşgeldin hayırlısı olsun tatlım iyisin dimi

Son düzenleme:

vay arkadaş ahanda büyümüş bebek nereye kaybettin o kafayı yemiş bence okumaktan tövbe tövbee hayırlısı annem ya ne diyelim sen iyisin ya şükür

Alyammmmm ay hadi ins gusel seyler cikicak ben inaniyorummmmmmmmmm bebis seninle kalcak bitaenmmmmmmmmm

Esosum kan verdim 40 dkya alicammmmm, insssss

Perim koş gel hemen beliyoruz
asosum sıfıra sıfır elde var yine sıfır bekliyom cuma yi Prof bide sunu söyledi 10 tane tanı koysam en yakın mol gebelik olur sana , Yasin genc cok cocuk doğurursun .parsiyel mol daha iyi dimi dedim ben olsam tam mol olmak isterdim dedi

Alyammmm koptum ben o dohturaaaaa anoyyyy adama bak laaaa sen prof olmussun ama insan olamamissinnn dohhturrrr diyip cantani kafasina kafasina vursaydinnnnnnnnnn deli min neyyyy hayirlisinolsun bebekom canikommmmmm senin icin en iyisi olsunnnn kuzukom totukommmmmmmm

Ay hiç sorma kuzum belki abartmışlar yok oyle birşey normal bu bebek demesini beklerken nelere karşılaştım bosuna üzülüyorsun dıyo bana bu cok iyi Halim dedim tabii anladıysa
perim sen kesin pozitifi görcen bak54:

Kiz sinsirella Niye bize haber vermiyon bebek 8 hafta olmuşbebise masallahhh sana halayyyy

canim uzun süredir pc yoktu bide ev tasima telasi vardi ben idrar testi yaptim pozitif cikti bi saat sonra türkiyeye uctum (yurtdisindayim) haliyle ordada giremedimdete. daha 2 gün önce geldim hemen söyledim iste :)))

periii haberlerini bekliyorum sekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…