Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ne datlu muhabbetler edıyonuz ağzım sulandı Allah muhabbetınızı artırsın bacularrr:)

perim ağızlarını burunlarını kırsaydın kuşum yuh küccücük ilçede bile devlet hastanesi yani 30 dk da şip sonuç hazır bune yaaaa

Kocisimle gidiooooosssssssssssss gidioooossssssssdaaaaa gidiiioooooosssss

Hayirlisiiii olsuuuunnnnn

Bekleyin beni anacimmmmmmmm :)

Tamam hadi affettik bir daha gidersen bı yere
perim ağızlarını burunlarını kırsaydın kuşum yuh küccücük ilçede bile devlet hastanesi yani 30 dk da şip sonuç hazır bune yaaaa

Kızım azıcık benden ornek alın Lab dan bı kızı kafaladim 2 saatte çalışılan testleri 50 dk da tel açıp söylüyor
:)) katulcamda dılı cozmeye calısıyorum nasıl dalsam nerden dalsam dıye valla okumakta keyflı:))

Gel kiz gel kadin burdaaaaaaaa yeterki kaçma gelen 2 gun dayanıyor bize

aaa cokk sevindim kisssssssss

HEMEN HALAYINI CEKIYORUMMM hadiii bu halayyyyyyyyyyy PERIMINDE gelecek guzel haberineeeeee yoll acsinnnnnn

PERIMMMMM bakk halayim hazir beklemedeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hatta tutmayinnn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cekicemmm benn halayiiii

Ayyy çabuk yarıldık burdaaaaaaa adamı da heyecan sardı bari arabayı iyi kullansa

ALYAM SENIN son durum nedir valla ben anlayamadim simdi bebis var mi yok mu durum nedirrrrrrr
ama durum neyse hep ne diyoruzzzz enn hayirlisi olsaun bizim icindeeeeee

ee sabir ama buda yuce rabbimm duy artikk sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

UMUTLARIMIZI VE SABIRLARIMIZIN karsiliginda bebislerimizi ver nasip et bize yarabbimmmm :)))
amin amin amin

aaa cokk sevindim kisssssssss

HEMEN HALAYINI CEKIYORUMMM hadiii bu halayyyyyyyyyyy PERIMINDE gelecek guzel haberineeeeee yoll acsinnnnnn

tesekkür ederim canim halay icin :)))) doktorumu degistirmistim ben bilion adet sorunum vardi bi hormon iyi cikmadi. ama doktor önceligi bebege verdi tam 4 ilac verdi benim ilaclardan da umudum yoktu ama sükür izine gitmeden bi saat önce hamile oldugumu ögrendim geri gelmeden bi gün öncede bebisin kalp atislarini gördük. darisi basiniza canim ins kisa zamanda bekliyorum sizide önce perinin güzel haberlerini bekliyorum burda pilav yapmaya bile gitmedim haberi almadan o derece heyecanla bekliyorum.

iftarımı açtım hemen koştum hadi hayırlısı yavrum ceylanım hadi esmer bombammmm
sonuç ne olursa olsun canımız sağolsun hayırlısı olsun hadi bebişimmm

Valla Bebisim ben de anlamadım Dr larda anlamadı bana kalırsa

Sonuc 0,100 yuh diyorum. Aylardir hic simdiki kadar uzulmemistim gizleyemem. Sizi seviyorum iyiki varsiniz yola devam.. Adet olmak istiyorm artik

Sonuc 0,100 yuh diyorum. Aylardir hic simdiki kadar uzulmemistim gizleyemem. Sizi seviyorum iyiki varsiniz yola devam.. Adet olmak istiyorm artik

Neee o nasıl oluyor yaa hani çift çizgiler gecikmeler halana da o ha diyim artık gelme bee gelmmmmeee

canimmmmmmmmmm bitanemcimmmmm bak beni iyi dinleeeeee
biz senle hep ne diyoruzz bizim ikimizin erkek bebisi olucakkkkkkkkkk ve SIKi dur geliooo bu ayy benim yaptigim teste gore kii hic sasmadi bu ay erkek ayiiiiii yanii bu ayki calismalarimizin sonucunda sennn allahin izniyle kesin hamissindeeeee ben bendeeeeeeee demek istiyorummmmmm cnmcmmmm
bu ay senin ayin bak bu cummlemi unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ALLAHH hayirli olan haberi aldirsin dedim demekki hayirli olan bu suan icinnnn cnmmm
SAKIN HAA Uuzlmek yokkkk isyan etmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk biz calisicaz ALLAH da ol dicek ve olucak HEPSI BUKADAR CNMIN iciiiiiiii

simdiiii dogruuuuuuuuuuuuuu disardaaaaaa yemek yemegeeeeeeeee
uzulup kocisinide uzme lutfennnn
sen kendin daha bebissin ve cokk yenisinnnnnnnn sakinn cnmmmm
allaha cok sukur verdigin hersey icin deeeeeeeee ve durmak yok yola devammmmmmmmmmm calismaya devam cnmin iciiiii

idilgam ne güzel yazmış bak ağzına yüreğine sağlık yerim ben seni tatlımm benimmmm herşeyin hayırlısııııı

canım uzme kendini cok,hayırlısı olsun.cok merak ettim,kocişin tel.den girdim.hakkında en hayırlısı olsun,seni seviyoruz kara bocukum.mcx mcx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…