- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.661
ne datlu muhabbetler edıyonuz ağzım sulandıAllah muhabbetınızı artırsın bacularrr:)
teşekkür ediyoruz arkadaşım madem öle sende katıl bize
canim uzun süredir pc yoktu bide ev tasima telasi vardi ben idrar testi yaptim pozitif cikti bi saat sonra türkiyeye uctum (yurtdisindayim) haliyle ordada giremedimdete. daha 2 gün önce geldim hemen söyledim iste :)))
periii haberlerini bekliyorum sekerimmm
perimağızlarını burunlarını kırsaydın kuşum yuh küccücük ilçede bile devlet hastanesi yani 30 dk da şip sonuç hazır bune yaaaa
:)) katulcamda dılı cozmeye calısıyorum nasıl dalsam nerden dalsam dıyevalla okumakta keyflı:))
Kocisimle gidiooooosssssssssssss gidioooossssssssdaaaaa gidiiioooooosssss
Hayirlisiiii olsuuuunnnnn
Bekleyin beni anacimmmmmmmm :)
canimm benim pc yoktu cepten takip etmek zor oldu yeni eve tasindim idarelik bi pc buldum simdi. bi kac günönce türkiyeden geldim ben bi aydir türkiyedeydim calismalar bitti benim canimm. hamileyim cok sükür. en son gittigim bi doktor vardi hormonlar problemliymis benim dedi bebek istionmu hormon tedavisimi yapalim dedim bebek istiom bi kac ilac verdi o ay hamile kaldim 8 haftalik hamileyim simdi :)) ins darisi sizlerin basina
Ayyy çabuk yarıldık burdaaaaaaaadamı da heyecan sardı bari arabayı iyi kullansa
aaa cokk sevindim kisssssssss
HEMEN HALAYINI CEKIYORUMMM hadiii bu halayyyyyyyyyyy PERIMINDE gelecek guzel haberineeeeee yoll acsinnnnnn
ALYAM SENIN son durum nedir valla ben anlayamadim simdi bebis var mi yok mu durum nedirrrrrrr
ama durum neyse hep ne diyoruzzzz enn hayirlisi olsaun bizim icindeeeeee
ee sabir ama buda yuce rabbimm duy artikk sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
UMUTLARIMIZI VE SABIRLARIMIZIN karsiliginda bebislerimizi ver nasip et bize yarabbimmmm :)))
amin amin amin
Sonuc 0,100 yuh diyorum. Aylardir hic simdiki kadar uzulmemistim gizleyemem. Sizi seviyorum iyiki varsiniz yola devam.. Adet olmak istiyorm artik
Sonuc 0,100 yuh diyorum. Aylardir hic simdiki kadar uzulmemistim gizleyemem. Sizi seviyorum iyiki varsiniz yola devam.. Adet olmak istiyorm artik
canım uzme kendini cok,hayırlısı olsun.cok merak ettim,kociÅin tel.den girdim.hakkında en hayırlısı olsun,seni seviyoruz kara bocukum.mcx mcxSonuc 0,100 yuh diyorum. Aylardir hic simdiki kadar uzulmemistim gizleyemem. Sizi seviyorum iyiki varsiniz yola devam.. Adet olmak istiyorm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?