- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.681
Sonuc 0,100 yuh diyorum. Aylardir hic simdiki kadar uzulmemistim gizleyemem. Sizi seviyorum iyiki varsiniz yola devam.. Adet olmak istiyorm artik
Valla Bebisim ben de anlamadım Dr larda anlamadı bana kalırsa
palyosum sen naptin merak ettim.bence var bebis,hemi de ikiz :) mmcx hepinizi opuyam,cok zor yaziliya tel.den
Valla bizde anlamadık mestram bekliyozyine giremiyoruumm..yine kaçırıyoruumm herşeyii...çok yoğun günler..yatılı misafir var evdee...
neler olduu?
vitooşşş çok geçmiş olsun annene ve sizeee...
alyaa senin son durumu bende anlamadımm geçmişe şöyle bir baktım...umarım herşey yolundadır...
periimm canıımmm üzülme noluurrr...birgün elbet kavuşucaz bebeklerimizee..bak enazından kocan yanında her zaman.....
hepiniizii öptüümm...kaçırsamda sayfaları, haberleri kalbim sizinlee. meraklarda heyecanlardayıımmm...
Sonuc 0,100 yuh diyorum. Aylardir hic simdiki kadar uzulmemistim gizleyemem. Sizi seviyorum iyiki varsiniz yola devam.. Adet olmak istiyorm artik
Tamam hadi affettik bir daha gidersen bı yere
Kızım azıcık benden ornek alın Lab dan bı kızı kafaladim 2 saatte çalışılan testleri 50 dk da tel açıp söylüyor
Gel kiz gel kadin burdaaaaaaaa yeterki kaçma gelen 2 gun dayanıyor bize
tesekkür ederim canim halay icin :)))) doktorumu degistirmistim ben bilion adet sorunum vardi bi hormon iyi cikmadi. ama doktor önceligi bebege verdi tam 4 ilac verdi benim ilaclardan da umudum yoktu ama sükür izine gitmeden bi saat önce hamile oldugumu ögrendim geri gelmeden bi gün öncede bebisin kalp atislarini gördük. darisi basiniza canim ins kisa zamanda bekliyorum sizide önce perinin güzel haberlerini bekliyorum burda pilav yapmaya bile gitmedim haberi almadan o derece heyecanla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?