Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Sonuc 0,100 yuh diyorum. Aylardir hic simdiki kadar uzulmemistim gizleyemem. Sizi seviyorum iyiki varsiniz yola devam.. Adet olmak istiyorm artik

canım benim üzülme lütfen bırakma sakın kendin bizde bu istek dostluk oldukça herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle kocaman öptük seniiiiii tatlı arkadaşım benim

yine giremiyoruumm..yine kaçırıyoruumm herşeyii...çok yoğun günler..yatılı misafir var evdee...

neler olduu?

vitooşşş çok geçmiş olsun annene ve sizeee...

alyaa senin son durumu bende anlamadımm geçmişe şöyle bir baktım...umarım herşey yolundadır...

periimm canıımmm üzülme noluurrr...birgün elbet kavuşucaz bebeklerimizee..bak enazından kocan yanında her zaman.....

hepiniizii öptüümm...kaçırsamda sayfaları, haberleri kalbim sizinlee. meraklarda heyecanlardayıımmm...

Valla bizde anlamadık mestram bekliyoz kiz evdeki misafirleri yolla de ki cocuk yapicuk hadi gidinnnn

Perim üzülme nolur kuzum iyi bı gebelik olmayacaksa olmaması daha iyi kuzum keske ben 0,100 görseydim yine de yok diye üzüleydim bak daha hiç birşey belli değil umutlarımı ayakta tutmaya calisiyorum
profun ve halamin konustugu dr un istedigi progesteron bakıldı Prof 5 in altındaysa ölmüstür zaten dedi halamın Dr 15 altı iyi bebek beklemeyin dedi benim degerim 10 Temmuz yani ilk öğrendiğim gun 15 di ve hiç düşmemiş 28 olmuş
Karnimda bir bebek varsa ona lütfen kendini belli et bana bugun dedim Dr odalarına girene kadar hep ayetel kursi okudum insallah sonu guzel olur

Cok cokkk iyiyim canlarimmm suannnnnn yemege gittikkk evimize geldikkkk ask yasiyoruzzzzz yarinda annemler gelicekkkkk cok cok mutluyum mmm her zaman bi sonraki ay vardir diilmi canlarimmmm ebettttt iyiki varsiniz yaaaa ailemden farksizsinizzzz cok seviorum hepiniziiiiii

Herseyyyy cooookkkk gusel olucakkkkkkkkkk

Sonuc 0,100 yuh diyorum. Aylardir hic simdiki kadar uzulmemistim gizleyemem. Sizi seviyorum iyiki varsiniz yola devam.. Adet olmak istiyorm artik

periimm onda da vardır bi hayır daha güzel ve hayırlı bir vakitte gelicek inşallah canımın içi isyan etmek yok ısrarla arıcaz bebişlerimizi biz üstümüze düşeni yapıcaz ve Allah en hayırlı zamanda güldürcek yüzümüzü tatlım ben buna inanıyorum bu yüzden üzülme seni seviyoruzzzzz

perisoko çok üzüldüm. sende demişsin zaten aylar torbaya mı girdi. şansımız devam ediyor.
bende elektrikler kesikti. merak etmiştim durumu.
gerçi siz çok pozitivsiniz.
demek ki zamanı değil.
Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.
bu topikteki herkesin dilekleri gerçek olsun.

herkese iyi gecelelr...

kaçmam bacım sohbet sararsa nereye kaçam eskı topiciğimiz pek bı durgunlasmıs zaten super olur burası bu arada ankaradayım arkedesler 29 yasındayım çalışmıyorum kppss boğusmalarım var yaklasık 2,5 senedır sıpamız olsun ıstıyoruz ılac mılac baktık ama sınav hazırlıgında bıraktık herseyı acelemmm yok dıyorum eskıden uzuluyordum sımdııııı amaaannnnn dıyorum ne dıtyım rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınsallah.

ınsallah en yakın zamanda guzel haberını alırsın perısoko

hımmmm gozun aydınnnn ben meraK ETTIM BU 4 ILAC NE IMIS DETAY ALABILIRMIYIZZZZ ACABAAAA:)

İsme göre fal bakmak

Fal için sözkonusu isimdeki fiziksel, zihinsel,
duygusal, ruhsal enerji sembollerinin açıklamalarına
bakmak gerek. İsimdeki harflerin anlamlarını biraraya
getirerek anlamlı sonuç çıkarıyorsunuz. Örnek-1 : Aranan ad “Elif” olsun, harf tablosundan
E-L-İ-F harflerinin karşılığını bulup alt alta
getiriyoruz ve isim falına bakılmış oluyor.

“ Daimi bir ruhsal karışıklık içerisindesiniz. Belki de
buna bağlı olarak sanatsal yönleriniz ağır basıyor.
Kırılgan bir yapıya sahipsiniz.Aynı zamanda sükuneti seven,
güvenilir ve uysal bir yapıya sahipsiniz.”

HARFLER & ANLAMLARI
A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek
kişiliği temsil eder.

B : Ön sezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En
olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen kişiliktir,
aynı zamanda.

C : Güzel sanatlara yatkınlığı temsil eden duygusal
kişiliği ifade eder.

Ç : Zevk ve sefa düşkünü kişiliği ifade eder.

D : Üstün gücü temsil eder, hırslı ve zorluklara direnen
kişiliği ifade eder.

E : Ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci
birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişiliği
ifade eder.

F : Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin
işaretçisidir.

G : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma
arzusunu ifade eder.

H : Sakin ve durağan bir kişiliği ifade eder.

I,İ : Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişiliği temsil eder.

J : Kaprisli ve kıskanç kişilik belirtisidir.

K : Başarılı, ünvan sahibi ve daima yükselen bir kişiliği
ifade eder.

L : Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik ifadesidir.

M : Ticarete yatkınlık ve yüksek zeka seviyeli kişiliği
ifade eder.

N : Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder.

O,Ö : Gizemli kişilik sahibidir. Gizliliği sever ve
duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir.

P : Kendinden emin kişilik, girdikleri ortamda kendine güvenli
tavırlarıyla dikkat çekerler.

R : Tereddütlü kişilik demektir, karar vermede zorlanmalar
yaşarlar.

S,Ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran
kişilik.

T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine
açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.

U,Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini
ağırdan alan bir profil çizen kişilik.

V : Kendi içine dönük, umursamaz bir kişiliği ifade eder,
bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle hareket
eden kişilik örneği.

Y : Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli
yaşarlar,geçmişlerini asla unutmazlar ve güçlü bir kişilik
yapısı gösterirler.

Z : Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda
başarılı kişilik ifadesidir.

herkese iyi akşamlar...
benim için bu ay denemeler başlıyor. inşallah iyi haberlerimi buradan duyururum.
ağustosta hepimizin göbişleri çifter çifter bebişlerle dolsun inşşşşaalllllaaah...
Rab'bim eşlerimize güzel haberler vermeyi nasip etsin innşşşşşalllllaaaah...
Aaaaaaaamin

günaydın hatunlar geçmişe bi bakayım dedim ama pazartesiyi dün olarak gösteriyo bi gariplik yokmu sizcede

şimdi baktım diğer topiklerdede aynı durum mevcud.formda dün yazılan bütün yazılar sanırım silinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…