Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
errdgn canım benim inan çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza inşallah.
ayyy canım teŞEKKÜR EDERİM. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SANA DA VERSİN, YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CANIM.
AMA BEN HALA İNANAMIYORUM... SANKİ İÇİNİZDEN BİRİNE SEVİNİYOR GİBİYİM SANKİ....

KIYAMAM YAAA ÇOKTTALI, HOŞGELDİN CNMMM...
UĞURLU TABİİİİİİİİ

gebeymişsin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

hahahaah iyi pazarrrcııı işteeee budurrr:))
yelkenliyi sattık agaaaa çocuk ısı masraflıymış
amaaaaaaaaaa ben sizi yıne gezdırırım hele sız halay sırasına gecın ceke ceke gezerız
ruyamız hayrolsun ınsallah sut cok fıskırıyordu ben kalırsam burdakı herkesde kalır :) malum 2.5 yıldır tık yokk anacımmm

cem yılmaz yahşi batıda ızgara tavuk satarken diyordu ya ...
Param ollsa d ben alsaaamm

datayları alalım babyyyy.burasıııı perinin topiği burdan çıkış yokkkkkkkkkkkkkk yine sıyırdım

aman tatlım sıradan işte ben bi slayt hazırladım tabi beceremedim yemeğe gittik evde süslendiö öle işte aslında gelinliği giyecektim de ramazan olunca pek vakit kalmadı

aman tatlım sıradan işte ben bi slayt hazırladım tabi beceremedim yemeğe gittik evde süslendiö öle işte aslında gelinliği giyecektim de ramazan olunca pek vakit kalmadı

deroooşşşş kutlarıım datluumm
daha nice yıllara sağlıkla,mutlulukla,huzzurlaaa ve bebişlerinizleeeeeee ulaşmanız dileğiylee

Kız pomaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş o halde sen bu ay kesin hamişsin Allahın izniyleeeeeeeeeeeee toplu totem yapmışsınnnn

Paybicemmmmmmmmmmmmmmmmmm seni seviyorum güzellll annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Anoooyyyyyyyy vallahada Allah söyletiiiiiiiiiiiiiii

vaayyy nice yıllara annem büssürü bebişli hemde
olimpoş yeldooşş hoşgeldiniz aramızaaa su 2 günde ne kadar çok arkadaş girdi aramızaaa

bende seniii seviyammmmmmmm datluuuuuummmmmmmm annemmiiiiiiiiii Allahmı söyletti
bayılırımm anneemmm lafınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…