- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.961
canım alyam bi problem mi var senin
Mol gebelik dediler kuzum belirsiz bı sekilde bekliyoruz cuma tekrar çağırdılar((
ayyy canım teŞEKKÜR EDERİM. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SANA DA VERSİN, YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CANIM.errdgn canım benim inan çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza inşallah.
KIYAMAM YAAA ÇOKTTALI, HOŞGELDİN CNMMM...slm kızlar ...
bu topik uğurluymuşşş e zaman benide yazın bari..
8 ağustos bnm bat fakat pko olduğu için ne zman gelir bilinmz..
rabbim bu mübarek ayda göbüşlerimizi bebişle taçlandırsın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
ayyy canım teŞEKKÜR EDERİM. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SANA DA VERSİN, YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CANIM.
AMA BEN HALA İNANAMIYORUM... SANKİ İÇİNİZDEN BİRİNE SEVİNİYOR GİBİYİM SANKİ....
KIYAMAM YAAA ÇOKTTALI, HOŞGELDİN CNMMM...
UĞURLU TABİİİİİİİİ
kızlar benim dün evliliğimin birinci yılını kutladık sizle paylaşmak istedim
Uğurlu bu topik. Ebet gel sende uğurlannnnnnnnnn
Duyan geliiyoooro duyan geliiiyoooorrrrrrrrrrr
Netim olsada bende girsemmmmm (param olasada ben alsam esnaf söyleminin kk versiyonuuuuuuuuuu)
Patron çıldırdııııııııııııııı topikte dampinnggggggggggggg
Herkes listelerniyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sen de gel sen de hamiş kalllll gel abla gellllllll derya kuzusu bu bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hhaha ayy çıldırdım haaa
Yelkenli kıııızzzzzzzzzzzzz yeelkenin nerde kııızzzzzzzzzz gezdir biziii ızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hadi inşşş rüyalar gerçek olurrrrrrrrr
uğurlu bu topik. Ebet gel sende uğurlannnnnnnnnn
duyan geliiyoooro duyan geliiiyoooorrrrrrrrrrr
netim olsada bende girsemmmmm (param olasada ben alsam esnaf söyleminin kk versiyonuuuuuuuuuu)
patron çıldırdııııııııııııııı topikte dampinnggggggggggggg
herkes listelerniyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sen de gel sen de hamiş kalllll gel abla gellllllll derya kuzusu bu bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hhaha ayy çıldırdım haaa
yelkenli kıııızzzzzzzzzzzzz yeelkenin nerde kııızzzzzzzzzz gezdir biziii ızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi inşşş rüyalar gerçek olurrrrrrrrr
gebeymişsin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Uğurlu bu topik. Ebet gel sende uğurlannnnnnnnnn
Duyan geliiyoooro duyan geliiiyoooorrrrrrrrrrr
Netim olsada bende girsemmmmm (param olasada ben alsam esnaf söyleminin kk versiyonuuuuuuuuuu)
Patron çıldırdııııııııııııııı topikte dampinnggggggggggggg
Herkes listelerniyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende hamiş kalırsam bu topikte uğruna gerçekten inanabilirsiniz4 sene olucak bekleyişim çünkü
bakıp görekk
datayları alalım babyyyy.burasıııı perinin topiği burdan çıkış yokkkkkkkkkkkkkk yine sıyırdım
allahım daha nice yıllarınızı mutlu huzurlu çoluğunuzla çocuğunuzla kutlamanızı nasip etsin inşallah mutluluğunuz artarak çoğalsın hiç eksilmesin tatlım
aman tatlım sıradan işte ben bi slayt hazırladım tabi beceremedim yemeğe gittik evde süslendiö öle işte aslında gelinliği giyecektim de ramazan olunca pek vakit kalmadı
periiiiii
ilköncelikle sizin topiğe geldim totem yaptım ugur getirsin diyeee
sonracıma erdgn adını perdogan yapmış hamiş kalmış bende pomapoma yaptım
haaa bide pidilga dediki bebiş resmi koy didiiiii avatarıma bebiş resmi koydummmmmmmmmmmmm
olimbooş,yelkoooşşş hoşgeldoooşşş
aman tatlım sıradan işte ben bi slayt hazırladım tabi beceremedim yemeğe gittik evde süslendiö öle işte aslında gelinliği giyecektim de ramazan olunca pek vakit kalmadı
Kız pomaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş o halde sen bu ay kesin hamişsin Allahın izniyleeeeeeeeeeeee toplu totem yapmışsınnnn
Paybicemmmmmmmmmmmmmmmmmm seni seviyorum güzellll annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anoooyyyyyyyy vallahada Allah söyletiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?