- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.941
wwoooowwwwwwwww bizim topik tavan yapmış tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah bu topik sizlerede uğurlu gelir ve tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.
canım allah kavuştursun ana kuzusu...
ne totemi yaptın bebişim söyle bizde yapalımmmmminşallahhhhh
vallahi ben totem yaptım peritoşşşşş
işte o zaman kesin hamişsiinnnninşşş canım ama geçen aya göre bu ay çok umutsuzum.bakalımmm.annişi yollamışsınn kuzum benimmmmm
allah kavuştursun annem çok mu uzaka gitti annecikin :26:
uzun bir aradan sonra hoşgeldiiinnn :119: :119:
evettt mesaj yazma kısmına bişiler olduuuu düzelir birzdannn
deroşşş hoşgeldin bebişim özlemiştikkkk
Perim Allah kavuştursun kuzum benim annemde yanımda Pazartesi bebeği alacaklar diye yanıma gelmişticuma gunu bebek belli olunca o da gidicek sanırım
inşşş canım ama geçen aya göre bu ay çok umutsuzum.bakalımmm.annişi yollamışsınn kuzum benimmmmm
Deragun bir daha gitme kuzummm
saol alyamm, inş güzel haberlerle güle oynaya gider anneciğin
gitmemiştim ki sizin yüzünüzden internet paketim bitti bi hafta erken :)on gün sonra anneme gideceğim üç hafta o yüzden bilgisayarımı da götürürüm inşallah merak ederim yoksam
Uğurlu bu topik. Ebet gel sende uğurlannnnnnnnnnslm kızlar ...
bu topik uğurluymuşşş e zaman benide yazın bari..
8 ağustos bnm bat fakat pko olduğu için ne zman gelir bilinmz..
rabbim bu mübarek ayda göbüşlerimizi bebişle taçlandırsın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Yelkenli kıııızzzzzzzzzzzzz yeelkenin nerde kııızzzzzzzzzz gezdir biziii ızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgız gısımlarıııııııııııııııı:)) maşallahınız var anammm aksamdan berı yazılanları okuyacam dıye canım cıktıııı:))))
masallah hamış haberı var fotosuda superrr:)))) halaya katılayım :))
zumrut ruyasından aklıma geldı bırkaç gun evvel bende ruyamda ablamı gordum emzıklı kendısı bır gogsunden bebegı emıyordu dıgerındednde sut fıskırıyordu :)) nedır dıye baktım hamılelıge delalet olabılırmıs cocugu daha 4 aylık korunuyoprlar bı kacak polmazsa kendıme yorabılırımsu anda adet oldugum ıcın gelecek aylara umıtt hadı benımde halayımı hepberaber cekmek umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?