Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Yaa sayfa değişti karmakarışık oldu telden zorlanıyorum ne oldu böyle (

canım allah kavuştursun ana kuzusu...

saol bitanemm güzel annem benimmmm

inşallahhhhh

vallahi ben totem yaptım peritoşşşşş
ne totemi yaptın bebişim söyle bizde yapalımmmmm
inşşş canım ama geçen aya göre bu ay çok umutsuzum.bakalımmm.annişi yollamışsınn kuzum benimmmmm
işte o zaman kesin hamişsiinnnn
bunu kimden duyduysam o ay hamiştiii biliyosunnnnnnn
allah kavuştursun annem çok mu uzaka gitti annecikin :26:

saol canım benimm onlar mersinde ben ankaradaaaa

uzun bir aradan sonra hoşgeldiiinnn :119: :119:

hoş bulduk canım nasılsın bakalım. benim bat yaklaştı hiç bi belirti yok düşükten mi nedir ara ara lekenmelerim oldu bu ay önceki hamileleikte göğüslerim çok acıyordu battan 10 gün önce bile başlamıştı bu ay belirti yok

errdgn canım benim inan çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza inşallah.

Perim Allah kavuştursun kuzum benim annemde yanımda Pazartesi bebeği alacaklar diye yanıma gelmişti cuma gunu bebek belli olunca o da gidicek sanırım

inşşş canım ama geçen aya göre bu ay çok umutsuzum.bakalımmm.annişi yollamışsınn kuzum benimmmmm

aybişimmm bnde en umutsuz oldugum ay hamiş oldugmu öğrenmiştimm insallahh sendede öle olurr balımmm,hatırlasana sadece 2 gün halvet oldu bu ay yok falan die dertlenmiştimm bisürüü..hadi insallahh canmmmmmmmm

slm kızlar ...
bu topik uğurluymuşşş e zaman benide yazın bari..
8 ağustos bnm bat fakat pko olduğu için ne zman gelir bilinmz..
rabbim bu mübarek ayda göbüşlerimizi bebişle taçlandırsın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

gitmemiştim ki sizin yüzünüzden internet paketim bitti bi hafta erken :) on gün sonra anneme gideceğim üç hafta o yüzden bilgisayarımı da götürürüm inşallah merak ederim yoksam

Ay dogru yaa nasıl da unutmusum sınırsız al bebeğim sınırsız onlar para tuzağı

gız gısımlarıııııııııııııııı:)) maşallahınız var anammm aksamdan berı yazılanları okuyacam dıye canım cıktıııı:))))
masallah hamış haberı var fotosuda superrr:)))) halaya katılayım :))

zumrut ruyasından aklıma geldı bırkaç gun evvel bende ruyamda ablamı gordum emzıklı kendısı bır gogsunden bebegı emıyordu dıgerındednde sut fıskırıyordu :)) nedır dıye baktım hamılelıge delalet olabılırmıs cocugu daha 4 aylık korunuyoprlar bı kacak polmazsa kendıme yorabılırım su anda adet oldugum ıcın gelecek aylara umıtt hadı benımde halayımı hepberaber cekmek umuduyla

periiiiii

ilköncelikle sizin topiğe geldim totem yaptım ugur getirsin diyeee

sonracıma erdgn adını perdogan yapmış hamiş kalmış bende pomapoma yaptım

haaa bide pidilga dediki bebiş resmi koy didiiiii avatarıma bebiş resmi koydummmmmmmmmmmmm

Uğurlu bu topik. Ebet gel sende uğurlannnnnnnnnn

Duyan geliiyoooro duyan geliiiyoooorrrrrrrrrrr

Netim olsada bende girsemmmmm (param olasada ben alsam esnaf söyleminin kk versiyonuuuuuuuuuu)

Patron çıldırdııııııııııııııı topikte dampinnggggggggggggg

Herkes listelerniyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sen de gel sen de hamiş kalllll gel abla gellllllll derya kuzusu bu bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hhaha ayy çıldırdım haaa

Yelkenli kıııızzzzzzzzzzzzz yeelkenin nerde kııızzzzzzzzzz gezdir biziii ızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hadi inşşş rüyalar gerçek olurrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…