- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.921
benide hamile listesine eklerseniz sevinirim :)))
canım belli ki adetin azcık düzensizleşmiş hamiş kalıcağının işareti bu boşver hesaplama salla gitsin en uzun günü baz al
Eklerim tabii canım.
Bu arada herkesin bünyesi farklı akıntı hep olmak zorunda değildir heralde canım takılma, stres yapma
adet düzensizliği hamiş kalmanın işareti miymiş?iyiymiş o zaman perimmmmm benim de ne zaman bebiş yapma kararı aldık adetlerim manyaklaştı
periiimmmm benide no bat'a eklermisin rica etsem
Evet violem öyle bişey varmış, bizim endoş var mesela onun da düzensizleşti şıpp hamiş kaldı. İnşallah canım
Tabii canım. Nobat tarihini virirviirrr
listeninnnnn başına oturmuşum anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aşağı düşmek istemiyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kizlar bi soru sordum ama arada kaynadi bilen varsa cevap versin lütfen 8 haftalik hamileyim cumartesi tatilden evime döndüm tatilde yogun akintim vardi hamilelikte akinti olmasi lazimmis ama eve gelince benim akintilarim bitti. hamile arkadaslar özellikle size soruyorum akintilariniz devam ediyomu.
Evet violem öyle bişey varmış, bizim endoş var mesela onun da düzensizleşti şıpp hamiş kaldı. İnşallah canım
Tabii canım. Nobat tarihini virirviirrr
TATLIM TAKMA KAFANA BENİMDE BAZEN HİÇ OLMUYOR BAZEN COŞUYOR YÜRÜDÜĞÜM ZAMAN DAHA FAZLA OLUYOR MESELA
İYİ DÜŞÜN KÖTÜ ŞEYLERİ AKLINA GETİRME TATLIM
perimmm balımmm nasılsınnn anne kuzusuu bayramda tekrar görürsünn canmmm benmmm..evett canmmm bnm adet düzenimm manyamıstı amaa mutlu son :) insallah sende önümüzdeki ay hamişsin sende aynı belirtileri yasıosunnn insallahh
Yeni gelen kankarellalarrrrrrrr bebetolarr canikolarrrrrrr mutlu pozitiş topiğimzde hamiş olmaya hoşgeldiniiizzzzzzzzz safalar getirdinizzzzzzzz
Siz bize biz size şans getiririz inşallahhhh.
Bende düşmiceksin gibi hissediyorum bebişimmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?