Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım belli ki adetin azcık düzensizleşmiş hamiş kalıcağının işareti bu boşver hesaplama salla gitsin en uzun günü baz al

adet düzensizliği hamiş kalmanın işareti miymiş? iyiymiş o zaman perimmmmm benim de ne zaman bebiş yapma kararı aldık adetlerim manyaklaştı

adet düzensizliği hamiş kalmanın işareti miymiş? iyiymiş o zaman perimmmmm benim de ne zaman bebiş yapma kararı aldık adetlerim manyaklaştı

Evet violem öyle bişey varmış, bizim endoş var mesela onun da düzensizleşti şıpp hamiş kaldı. İnşallah canım
periiimmmm benide no bat'a eklermisin rica etsem

Tabii canım. Nobat tarihini virirviirrr

listeninnnnn başına oturmuşum anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aşağı düşmek istemiyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

TATLIM TAKMA KAFANA BENİMDE BAZEN HİÇ OLMUYOR BAZEN COŞUYOR YÜRÜDÜĞÜM ZAMAN DAHA FAZLA OLUYOR MESELA
İYİ DÜŞÜN KÖTÜ ŞEYLERİ AKLINA GETİRME TATLIM

perim benim de 12 ağustos nobatım bu ay güzel haberler vericem inşallah beni de ekler misin tatlım

Evet violem öyle bişey varmış, bizim endoş var mesela onun da düzensizleşti şıpp hamiş kaldı. İnşallah canım

Tabii canım. Nobat tarihini virirviirrr

perimmm balımmm nasılsınnn anne kuzusuu bayramda tekrar görürsünn canmmm benmmm..evett canmmm bnm adet düzenimm manyamıstı amaa mutlu son :) insallah sende önümüzdeki ay hamişsin sende aynı belirtileri yasıosunnn insallahh

mrb kızlar ben geldim sonunda yeni hamişelerimizi tebrik ederim allah tamamına erdirsin bu arada alt listede çok az kalmışız çok heyecanlandımm..................

Yeni gelen kankarellalarrrrrrrr bebetolarr canikolarrrrrrr mutlu pozitiş topiğimzde hamiş olmaya hoşgeldiniiizzzzzzzzz sefalar getirdinizzzzzzzz

Siz bize biz size şans getiririz inşallahhhh.

Son düzenleme:

İyiyim canımm valla endoşumun haberiyle kendime geldimmm boğazım düğüm düğümdü onlar giderkennnn doyamadımmm, anneye babaya abiye doyulurmuuuuuuuuuuuuuuuuu

İnşallahhh bitanemmmmmmmm

Yeni gelen kankarellalarrrrrrrr bebetolarr canikolarrrrrrr mutlu pozitiş topiğimzde hamiş olmaya hoşgeldiniiizzzzzzzzz safalar getirdinizzzzzzzz

Siz bize biz size şans getiririz inşallahhhh.

inşallahhhhh

vallahi ben totem yaptım peritoşşşşş

wwoooowwwwwwwww bizim topik tavan yapmış tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah bu topik sizlerede uğurlu gelir ve tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…