Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Heyyyyisigi gören geliyo biri kapıyı kapasın saka saka
Gel kadın burdaaaaa gelllll
param olsa da bende alsam( iyyyy igrenccc oldu)

aynısını yazıcaktıımm 60

vay beee
hafzakım hayırlısı olsun tatlım hadi inşallah
benim içimede bojuyla peri doğuyor nedense

Esiniimmmmm datlu kuşuuumm,hayırlısı bebişiiimmm.senin içini de yiriiimm dışını daaa oğluşun az daha büyüsün öyle yiriiimm

leynnnnnnnnnnnnn bikerede benimmmm adım geçsin içinizden nolur sanki

leeeennn geçirdiikk yaaa işteeeeeeeee Paybuşşşkaaaaaaaa
aklıma geldi,bizim oraların havası vardır Payduşkaa

huhuhuhvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ne yapanız lannnnnnnnnnnnn ben bayılmak üzeriyim bu şerooo patron bugün dellendi sıcak mı desem azgınlık mı desem bişeyler vurdu işte biyerlerineeeeeeeeeeeee pezooonun bütün evrakları inceledik ne arıyosak o da belli deil tamamen götlük başka bişey degil

Erdgn bence sen memelerine bebek resmi çiz sonra da kocana çin çin yaparsın

Ben ikinci bebekte kukuma bebek dövmesi yaptırıp öyle söylecem kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eee ne de olsa en çok emek kukumun hakkıdır yani

Ovvvvvvvvv muhabbet çirkinleştiiiiiiiiiiiii adoşşşşşşşşşşş igrençsinnnnnnnnnnnnnnnn

o neki????yenirmi??

Bende kızların yazdıklarını okuyorum öyle.Son 45 dk mesainin bitmesine.Sizler nasılsınız,neler yapıyorsunuz bakalım???

Son düzenleme:
kızlar benim dün evliliğimin birinci yılını kutladık sizle paylaşmak istedim

amin canım cümlemizin mutluluğu daim olsun

MUTLUU YILLLARRRRRRRRRRRRRR allahhh nice nice senelere ayni mutluluk ve heycanlaa veeeeeeee bebislerle kutlamayi nasip etsinnnnnn insallahh torunlarinizlada beraber kutlayinnnnnnn mucksssssssssssssss

BU ARADA TIKKATT gelinligi GIYMEYE ZAMAN BULUNAMAMISSSS wassssssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh direkkkkkkkkkk halvettt vahwsssssssssssss

seni aklımdan geçirdim ama çıplak ve çok seksiiiiiiiiiiiiiiii avatarın gibiiiiiiiiii ovvvvvvvvvvvvvvv mikmeye doyamadıgın bi hatun gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçirdim seni aklımdan ve başka yerlerimden

oooooooooooyyyyy geberdiiiiiiiiimmmmm gözlerimden yaş geldii gülmekteeeeeeeeeeennnn
arkadaş gördü gözlerimi silerkeen,noldu niye ağlıyooooooonnn diyoooooooo
yok didim gülüyaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
ADOŞUUUUUUUUMMMM cem yılmaz halt yimiş yanında leeeeeeeeeeeennnnnn
ooohhhhhh yeeaaaaaaaaahhhh yürü koçum kim tutar seni beeeeeeaaaaaaa

seni aklımdan geçirdim ama çıplak ve çok seksiiiiiiiiiiiiiiii avatarın gibiiiiiiiiii ovvvvvvvvvvvvvvv mikmeye doyamadıgın bi hatun gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçirdim seni aklımdan ve başka yerlerimden

tövbe estağfirullah tövbe estağfirullah

ABOWWWWWWWWWWWWWWWwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

kisss halvet zamanlarimizdai gecirme kimseyi aklindan allah muhafazaaaaaaaaaa

AYBICEM bas agrin tamamenn gecmistirrr sanirsammmm gecengun agriyan :)))

payduşkayı bilmem ama panpişleri yiyolar

tamam canımmmm biraz alınganımdırda mizacım böyle yani

:13::13:

anoyyyyyyyyykıızzz bu topiğe giriş yaptın.burdaaaaa alınganlıkkkk yokkk şekerim %100 şaka %100 espiri %100......aklıma gelmiyo leynnn .pojuuuuu noktalı yerleri doldurmada çok ustaymışsın sana bıraktımmm orayıda

tamam aybiceeee anlaştıkkkk bu sfeerlik kusurma bakmayın artıkınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…