- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.021
yok gazoz olayını bırakalı çok oldu direk konuya dalış yapıyoz
elim ayağım ateş gibi yanıyorum ben ya vücudumu ateşler basıyo ayaklarımdan duman çıkıyo resmen yaaa
Heyyyyisigi gören geliyo biri kapıyı kapasın saka saka
Gel kadın burdaaaaa gelllll
param olsa da bende alsam( iyyyy igrenccc oldu)
vay beee
hafzakım hayırlısı olsun tatlım hadi inşallah
benim içimede bojuyla peri doğuyor nedense
leynnnnnnnnnnnnn bikerede benimmmm adım geçsin içinizden nolur sanki
aynısını yazıcaktıımm60
Esiniimmmmm datlu kuşuuumm,hayırlısı bebişiiimmm.senin içini de yiriiimm dışını daaaoğluşun az daha büyüsün öyle yiriiimm
leeeennn geçirdiikk yaaa işteeeeeeeee Paybuşşşkaaaaaaaa
aklıma geldi,bizim oraların havası vardır Payduşkaa
o neki????yenirmi??
tamam canımmmm biraz alınganımdırda mizacım böyle yaniKizz saka saka pomposss
kızlar benim dün evliliğimin birinci yılını kutladık sizle paylaşmak istedim
amin canım cümlemizin mutluluğu daim olsun
huhuhuhvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ne yapanız lannnnnnnnnnnnn ben bayılmak üzeriyim bu şerooo patron bugün dellendi sıcak mı desem azgınlık mı desem bişeyler vurdu işte biyerlerineeeeeeeeeeeee pezooonun bütün evrakları inceledik ne arıyosak o da belli deil tamamen götlük başka bişey degil
Erdgn bence sen memelerine bebek resmi çiz sonra da kocana çin çin yaparsın
Ben ikinci bebekte kukuma bebek dövmesi yaptırıp öyle söylecem kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eee ne de olsa en çok emek kukumun hakkıdır yani
Ovvvvvvvvv muhabbet çirkinleştiiiiiiiiiiiii adoşşşşşşşşşşş igrençsinnnnnnnnnnnnnnnn
seni aklımdan geçirdim ama çıplak ve çok seksiiiiiiiiiiiiiiii avatarın gibiiiiiiiiii ovvvvvvvvvvvvvvv mikmeye doyamadıgın bi hatun gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçirdim seni aklımdan ve başka yerlerimden
bende kızların yazdıklarını okuyorum öyle.son 45 dk mesainin bitmesine.sizler nasılsınız,neler yapıyorsunuz bakalım???
seni aklımdan geçirdim ama çıplak ve çok seksiiiiiiiiiiiiiiii avatarın gibiiiiiiiiii ovvvvvvvvvvvvvvv mikmeye doyamadıgın bi hatun gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçirdim seni aklımdan ve başka yerlerimden
payduşkayı bilmem ama panpişleri yiyolar
tamam canımmmm biraz alınganımdırda mizacım böyle yani
:13::13:
anoyyyyyyyyykıızzz bu topiğe giriş yaptın.burdaaaaa alınganlıkkkk yokkk şekerim %100 şaka %100 espiri %100......aklıma gelmiyo leynnn .pojuuuuu noktalı yerleri doldurmada çok ustaymışsın sana bıraktımmm orayıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?