Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
sesszi sinema oynuyoz ben soyundum ve saklandım peri ile idilgada beni bulmaya çalışıyooooo

buldummmmmmmmmmmmmm filmin ismiiiiiiiii

yumurtalarinin goturdugu yere gitttttttttttt miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???? yoksammmmmmm

MEHMET DERYAMMMM cnmmm yemeklerimi hazirladim cilt bakimlarimi yaptimmmmmmm pek sevindirm ERDOGANA valla istah geldi banadaaaaaaaaaa islerimi bitirdim simdi sporumu yapicam insallah bu arada bakimm dedim oku oku bitmiiiiiiiiiiii masallahhhhhhhhhhhhhh

iste halvet haftam dolayisiylaa DUALARINIZI BEKLIYORUMMMM :))))

oyleeeee cnmcmmm isteee
perimdeee uyumus azcikk oyle dioduuuu

mucksssssssssssssssssssssssssss ikizlerimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

o neki????yenirmi??

yoğurtlu güzel olur

sesszi sinema oynuyoz ben soyundum ve saklandım peri ile idilgada beni bulmaya çalışıyooooo

hayalgücüm geniledi sayendee sağol varrolllll

%100 seviiiişşşşşşşşş
no alınganlık nobat yess bebişşşşşş

o zaman sezarın hakkını vermek lazım adoşummmmmmmmm
Aklımda kuum tavsiyennnn...
Yuh kızlar size, sabahtan beri bi romantik fikri veremediniz: Yok çaydı çorbaydı....
Bakın ne egzantirik bir fikir çıktı.
Yapcam yapcam, kesin yapcam

yıkıldım burdaaaaa annammm bu nası bı muhabbet üzerimdeki uzaylı gerginliğini atıp dalasım geldi hahahaha
herifin donlarını duruyodum sıze gulmekten hep ters durmusum hahahaha sil bastannnn

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Kisss halvet zamanlarimizdai gecirme kimseyi aklindan allah muhafazaaaaaaaaaa

Aybıcem bas agrin tamamenn gecmistirrr sanirsammmm gecengun agriyan :)))

idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seninde az çok hayal edebiliyorum yosma fotolarını görmüşler ama bize nasip olmadııııııııııııııııı ama sende çok ziillii hatunsundur seni de paybice gibi mikmeye doyamam heral
Offfffffffff benim hafızam çok tehlikeli entirikalrla dolu allahım acaba benim babam tecavüzcü coşkun yada nuri alçomuydu ovvvvvvvvvvvvv yovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ABOWWWWWWWWWWWWWWWwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

kisss halvet zamanlarimizdai gecirme kimseyi aklindan allah muhafazaaaaaaaaaa

AYBICEM bas agrin tamamenn gecmistirrr sanirsammmm gecengun agriyan :)))

oyyyyyy pidilllllllllllllll nasılsın şkerim.sanki eskisi gibi uğramıyorsun topiğeeeee.alınacam amaaaa baş ağrısıda arada bi vuruyo sankim

yavrum yanlış kişilerde yanlış cevaplar arıyosun derdinin dermanı adoşda ne ararsan var gel belejjjjjjjjjjjjjj

Eee artıkın sezarı da ayrı kutlarsın ama yavaştan sakin ürkütmeden bi kedi gibi yaklaş ok mi dostum anladın sen onu

leyn oruçluyummmm.kızımmm bakkkk gitttttt

oruclu ama cumleye bakkk aybice hatunummmmmmmm ASKIN BANA DEGDI DEGELI :)))))))))))))))))))))) demissinnnnnnnnnnnnnn

degmelerrrrrrrr hep vardaaaaaaaa sonucc sonucccccc

ayy bu arada cidden ben bu aYKI NOBAT i biii bilmiyorummm vallaaaaaaaaaaaaa halada hesaplayamadimm bu ay HALAMI beklemiyorummm illa bi akraba gelcekse caniminn taa ici kardescim haftaya carsamba londraya yanimiza geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
baska akraba istemiommmmmmmmmmmmmmmmm
hele hele halamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii IYKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

OPTUM KACTIM SPORAAAAAAAA

CANIMMMMMMMMMM İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA SANA DA SEVİNİRİZ PİDİLİMMMMMMM...
EN ÇAPKIN SPERMCAN, NAZLI YUMURTANI BULSUN İNŞALLAHHHHHHHHH.
VE TIK TIKKKKKKKKKKKKKKK.........

HALVET HAFTASINDA OLAN PİDİLİME VE POJOMA HAYIRLI HALVETLER DİLİYORUMMMMMMM...
BİR DE AKLIMA GELDİ: DÜN EVE BİR KELEBEK GİRMİŞ, UÇUP DURUYORDU, BEN DE İNCİTMEDEN TUTTUM, DIŞARI BIRAKTIM, UÇTU GİTTİ,,, ACABA B BENİM KELEBEĞİM MİYDİ?????
BİR DE EĞER HERŞEY YOLUNDA GİDERSE İNŞALLAH DOĞUM TARİHİ 2 nİSAN 2013 ÇIKIYOR:))))))))))))))))
BİZİM DE HEP DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İSİM KIZ OLURSA NİSANNNNNNNNNNNNN:))))))))))
PİDİLİM SEN SABAH DEMİŞTİN İÇİME KIZ DOĞUYOR DİYE:)))))))))))
TESADÜF MÜ ACABA ?????????
AY NE ÇOK KONUŞASIM VARMIŞ

leyn oruçluyummmm.kızımmm bakkkk gitttttt

ooyyyy allahtan oruçluyuumm,yoksam altıma bişiiiceeemmm

"yımırtamı bıraktığım yerde bekliyorum sessizce"
altın portakal şeysine katılcak bu filmde,edilgen sevişmeleriinn pörtlemesi sonucu buhranlara kapılmış,vahşi güdülerine söz geçiremeyen, alabildiğine özgür ve önyargısız bir kadının (Pidilgaa) öyküsü anlatılmışş

Kolay gelsin canım,ellerine sağlık.Becerikli hatunun hali başka oluyor.

Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tüm Ümmet i Muhammed e ve sizlere inşallah en yakın ve en hayırlı zamanda çifter çifter sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah...

Bu arada duam tutar inşallah,demedi demeyin.Bizim adama sinirlenince veya iyi bir şey yaptığı zaman hani bebişte çok istiyoruz ya,hep Allah avradın ikiz doğura derdim ve sanırım gerçek olacak Allah ım nasip ederse inşallah...

yoksaaaaaaaa hepinizin içinde bi ADOŞmu saklı nee anoyyyyyyyyyy bekleme canım bekleme halayı kışla gitsin yau

tabii sen kaptin bebisi hayal gucun rahatladiii bizde dahaaaa durmak yok calismaya devammm misalll bu gece 10. gun geceeeeeesiiiii ee artik gerisini demiimmmmmmmmm

mod sudur

seksi giyinmis bi smile yokmuu yahuuuuuuuuuuu

ayy yogggggggggggggg benim cumleler kaymaya basladi
kactimmmmmm

Ayyy azıcık gözüm dalmışşşşşşş çok yoruldum kaç gündüürrrrr evin altını üstüne getirdim temizlemektennnn sırf evi değill evdeki bütün çekmeceleriiiiiii düzenledimmmm elektrik prizlerinin içine kadar sildimmmmmmmm anoyyy bel mel kalmadıııı bide benim hala bi gelmişki bu ay sormayınnnnn uçan halı yetiştiremiyorum yaa doncana 2 uzun yetmiooooooo bi geldi pir geldi çirkin surattttttttttttttttttttt

Asosum yavrucanım noliy bu ayy bebiş mi geldi yoksaaaaaa rahat bırak bünyeyiiiiiiiiiiiiiiiii

Offfffffffffffff Adoooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş Allah seni napmasınnnnnnnn seviorum seni yaaaaaaaaaaaaa gül gül öldüm geneeeeeeeeee

Son düzenleme:

:114:anladım, okey dastii

....vahşi güdülerine söz geçiremeyen, alabildiğine özgür ve önyargısız bir kadının ........
anammmmmmmm ne güzelll bi tanımlamadırrr.hayran kaldımmm haaaa.kuzummm sen niden sinema yorumcusu felan olmadın.

hahahahha ve pidilganın arkasında kötü ve vahşi kadın olan ben çıplak bir halde heryerde onu kovalıyorum

kız aşüfte böyle dua mı olur ya adamın başka bir karısı yada dostu olaydı ne olacaktı zilliiii adam karı ikiz dogdurdu diye koşar ona giderdi aşüfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Anooyyyyy şu hale bakınnn topik altın çağını yaşıyoorrrrrr bence bu ay hepimiz hamiş kalıcaz onun belirtisi buuuuuuuuuuu

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 2 ziyaretçi)
Perisoko, twilight, RomaRoma, ADDD83, 19asos03+, aybice+, yelkenlikiz, ilkay10, crimson, eerdgn, GodOfMercy+, sonesinti, idilga, alya35+, beyazz_35, bojou

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…