- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.041
sesszi sinema oynuyoz ben soyundum ve saklandım peri ile idilgada beni bulmaya çalışıyooooo
o neki????yenirmi??
sesszi sinema oynuyoz ben soyundum ve saklandım peri ile idilgada beni bulmaya çalışıyooooo
anoyyyyyyyyykıızzz bu topiğe giriş yaptın.burdaaaaa alınganlıkkkk yokkk şekerim %100 şaka %100 espiri %100......aklıma gelmiyo leynnn .pojuuuuu noktalı yerleri doldurmada çok ustaymışsın sana bıraktımmm orayıda
huhuhuhvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ne yapanız lannnnnnnnnnnnn ben bayılmak üzeriyim bu şerooo patron bugün dellendi sıcak mı desem azgınlık mı desem bişeyler vurdu işte biyerlerineeeeeeeeeeeee pezooonun bütün evrakları inceledik ne arıyosak o da belli deil tamamen götlük başka bişey degil
Erdgn bence sen memelerine bebek resmi çiz sonra da kocana çin çin yaparsın
Ben ikinci bebekte kukuma bebek dövmesi yaptırıp öyle söylecem kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eee ne de olsa en çok emek kukumun hakkıdır yani
Ovvvvvvvvv muhabbet çirkinleştiiiiiiiiiiiii adoşşşşşşşşşşş igrençsinnnnnnnnnnnnnnnn
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Kisss halvet zamanlarimizdai gecirme kimseyi aklindan allah muhafazaaaaaaaaaa
Aybıcem bas agrin tamamenn gecmistirrr sanirsammmm gecengun agriyan :)))
ABOWWWWWWWWWWWWWWWwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kisss halvet zamanlarimizdai gecirme kimseyi aklindan allah muhafazaaaaaaaaaa
AYBICEM bas agrin tamamenn gecmistirrr sanirsammmm gecengun agriyan :)))
o zaman sezarın hakkını vermek lazım adoşummmmmmmmm
Aklımda kuum tavsiyennnn...
Yuh kızlar size, sabahtan beri bi romantik fikri veremediniz: Yok çaydı çorbaydı....
Bakın ne egzantirik bir fikir çıktı.
Yapcam yapcam, kesin yapcam
leyn oruçluyummmm.kızımmm bakkkk gitttttt
buldummmmmmmmmmmmmm filmin ismiiiiiiiii
yumurtalarinin goturdugu yere gitttttttttttt miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???? yoksammmmmmm
MEHMET DERYAMMMM cnmmm yemeklerimi hazirladim cilt bakimlarimi yaptimmmmmmm pek sevindirm ERDOGANA valla istah geldi banadaaaaaaaaaa islerimi bitirdim simdi sporumu yapicam insallah bu arada bakimm dedim oku oku bitmiiiiiiiiiiii masallahhhhhhhhhhhhhh
iste halvet haftam dolayisiylaa DUALARINIZI BEKLIYORUMMMM :))))
oyleeeee cnmcmmm isteee
perimdeee uyumus azcikk oyle dioduuuu
mucksssssssssssssssssssssssssss ikizlerimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
leyn oruçluyummmm.kızımmm bakkkk gitttttt
yumurtalarinin goturdugu yere gitttttttttttt miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???? yoksammmmmmm
MEHMET DERYAMMMM cnmmm yemeklerimi hazirladim cilt bakimlarimi yaptimmmmmmm pek sevindirm ERDOGANA valla istah geldi banadaaaaaaaaaa islerimi bitirdim simdi sporumu yapicam insallah bu arada bakimm dedim oku oku bitmiiiiiiiiiiii masallahhhhhhhhhhhhhh
oyleeeee cnmcmmm isteee
oyleeeee cnmcmmm isteee
oruclu ama cumleye bakkk aybice hatunummmmmmmm ASKIN BANA DEGDI DEGELI :)))))))))))))))))))))) demissinnnnnnnnnnnnnn
degmelerrrrrrrr hep vardaaaaaaaa sonucc sonucccccc
ayy bu arada cidden ben bu aYKI NOBAT i biii bilmiyorummm vallaaaaaaaaaaaaa halada hesaplayamadimm bu ay HALAMI beklemiyorummm illa bi akraba gelcekse caniminn taa ici kardescim haftaya carsamba londraya yanimiza geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
baska akraba istemiommmmmmmmmmmmmmmmm
hele hele halamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii IYKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
OPTUM KACTIM SPORAAAAAAAA
idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seninde az çok hayal edebiliyorum yosma fotolarını görmüşler ama bize nasip olmadııııııııııııııııı ama sende çok ziillii hatunsundur seni de paybice gibi mikmeye doyamam heral
Offfffffffff benim hafızam çok tehlikeli entirikalrla dolu allahım acaba benim babam tecavüzcü coşkun yada nuri alçomuydu ovvvvvvvvvvvvv yovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
yavrum yanlış kişilerde yanlış cevaplar arıyosun derdinin dermanı adoşda ne ararsan var gel belejjjjjjjjjjjjjj
Eee artıkın sezarı da ayrı kutlarsın ama yavaştan sakin ürkütmeden bi kedi gibi yaklaş ok mi dostum anladın sen onu
....vahşi güdülerine söz geçiremeyen, alabildiğine özgür ve önyargısız bir kadının ........ooyyyy allahtan oruçluyuumm,yoksam altıma bişiiiceeemmm
"yımırtamı bıraktığım yerde bekliyorum sessizce"
altın portakal şeysine katılcak bu filmde,edilgen sevişmeleriinn pörtlemesi sonucu buhranlara kapılmış,vahşi güdülerine söz geçiremeyen, alabildiğine özgür ve önyargısız bir kadının (Pidilgaa) öyküsü anlatılmışş
Ooyyyy allahtan oruçluyuumm,yoksam altıma bişiiiceeemmm
"yımırtamı bıraktığım yerde bekliyorum sessizce"
altın portakal şeysine katılcak bu filmde,edilgen sevişmeleriinn pörtlemesi sonucu buhranlara kapılmış,vahşi güdülerine söz geçiremeyen, alabildiğine özgür ve önyargısız bir kadının (pidilgaa) öyküsü anlatılmışş
kolay gelsin canım,ellerine sağlık.becerikli hatunun hali başka oluyor.
Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tüm ümmet i muhammed e ve sizlere inşallah en yakın ve en hayırlı zamanda çifter çifter sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah...
Bu arada duam tutar inşallah,demedi demeyin.bizim adama sinirlenince veya iyi bir şey yaptığı zaman hani bebişte çok istiyoruz ya,hep allah avradın ikiz doğura derdim ve sanırım gerçek olacak allah ım nasip ederse inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?