- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.061
anooyyyyy şu hale bakınnn topik altın çağını yaşıyoorrrrrr bence bu ay hepimiz hamiş kalıcaz onun belirtisi buuuuuuuuuuu
toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 2 ziyaretçi)
perisoko, twilight, romaroma, addd83, 19asos03+, aybice+, yelkenlikiz, ilkay10, crimson, eerdgn, godofmercy+, sonesinti, idilga, alya35+, beyazz_35, bojou
perim valla haklısın,,, sanıyorum ben bi mesaj yazmıştım, onu gören duyan herkes geldiHoş da geldiler :)))))))))
"perim ve pidilgam, sayenizde hamileyim...." diye başlayan
ulan erdgn sapıkmısın olum sen duyanda hem periyle hem idiyle yattında çocugu onlardan peydahladın sanacak gavurrrrrrrrrrrrrrrrrr sapıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
o zaman sezarın hakkını vermek lazım adoşummmmmmmmm
Aklımda kuum tavsiyennnn...
Yuh kızlar size, sabahtan beri bi romantik fikri veremediniz: Yok çaydı çorbaydı....
Bakın ne egzantirik bir fikir çıktı.
Yapcam yapcam, kesin yapcam
....vahşi güdülerine söz geçiremeyen, alabildiğine özgür ve önyargısız bir kadının ........
anammmmmmmm ne güzelll bi tanımlamadırrr.hayran kaldımmm haaaa.kuzummm sen niden sinema yorumcusu felan olmadın.
ulan erdgn sapıkmısın olum sen duyanda hem periyle hem idiyle yattında çocugu onlardan peydahladın sanacak gavurrrrrrrrrrrrrrrrrr sapıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım benimm görüşürüüzz, kendine dikkat et, sağlıklı beslen, akşam bol su iç kendini çok yorma tamam mııısize doyamıyorummmmmm ama ben gidiyamm.
yarın yine aynı yerde aynı saatte görüşmek üzere(trt spikerinden alıntıdır)
hepiniziiiii öptümmm
Estafurullah bebekmm Allah şimdiye yazmış bebişin zamanını, hepimizin senin pozitif düşünmende ve stressiz hamişlik yaşamanda faydası olabilsiyse ne mutlu bizeeeeeeeeeeeeeeeeperim valla haklısın,,, sanıyorum ben bi mesaj yazmıştım, onu gören duyan herkes geldiHoş da geldiler :)))))))))
"perim ve pidilgam, sayenizde hamileyim...." diye başlayan
adoşuum varken yaratıcılık bize düşmezzz yawrııımm
sahi ne yapıcan bebişkoomm,aklıma bişi gelmiyoo geyikten başka kusura bakma
Sorma paybicemmm harcanıyom burlarda
aslında yaklaşmıştım bi ara sinemaya,film yıldızı olduydum ya, o da 20 dk.falan sürdü
Adoş duymasıın ama elimizden bi tutan yok kiii
canım benimm görüşürüüzz, kendine dikkat et, sağlıklı beslen, akşam bol su iç kendini çok yorma tamam mıııAnladın senn onuuuu Içime içime geliyor valla
estafurullah bebekmm allah şimdiye yazmış bebişin zamanını, hepimizin senin pozitif düşünmende ve stressiz hamişlik yaşamanda faydası olabilsiyse ne mutlu bizeeeeeeeeeeeeeeee
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öğüre öğüreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kusarcasına gülebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ahhahahhaha ayyy allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
....vahşi güdülerine söz geçiremeyen, alabildiğine özgür ve önyargısız bir kadının ........
HANGİ ROMANDAN ÇALDIN LAN BUNU GAVURR YOSMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
size doyamıyorummmmmm ama ben gidiyamm.
yarın yine aynı yerde aynı saatte görüşmek üzere(trt spikerinden alıntıdır)
hepiniziiiii öptümmm
adoşuum varken yaratıcılık bize düşmezzz yawrııımm
sahi ne yapıcan bebişkoomm,aklıma bişi gelmiyoo geyikten başka kusura bakma
Sorma paybicemmm harcanıyom burlarda
aslında yaklaşmıştım bi ara sinemaya,film yıldızı olduydum ya, o da 20 dk.falan sürdü
Adoş duymasıın ama elimizden bi tutan yok kiii
allooooo hop hişt neler olmuş nelerrrr
şaka gibisin adoşum yavrum benim pek tatlısın zaten yanıyodum artıkın sayende fokurduyoruuummm
ne filmiydi lan o emanuel serilerinden miydi totoşumun yıldızı seni gel ben tutarım senin bi yerlerinden gel kız seni artisit yapayim ama önce tadına bakayım modundayım
gızzzzzzzzzzzzzz zilliii evi yeni temizledin hemen batıracan ziliii götüngen davul olasın emii davul edepli terbiyeli gül aşüfteeeeeeeeeeeeeeeeee
ya çorba ya kuku, başka öneri yok bebeğim :))))))))))))))))))))))
ne filmiydi lan o emanuel serilerinden miydi totoşumun yıldızı seni gel ben tutarım senin bi yerlerinden gel kız seni artisit yapayim ama önce tadına bakayım modundayım
gızzzzzzzzzzzzzz zilliii evi yeni temizledin hemen batıracan ziliii götüngen davul olasın emii davul edepli terbiyeli gül aşüfteeeeeeeeeeeeeeeeee
anoyyyyyyyy benim de 31.günümdü ve aynı şeyleri ben de yaşadım, test yaptım ve çıktı.selam.. Kızlar benim bugün 31. Günüm gelen giden yok hala ... Göğüs ağrısı dışında başka bi belirtide yok 3 gündür ara ara karın ağrısı oldu ama bişey gelmedi.. Poffffffffff çıldırıciiiiiimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?