Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
....vahşi güdülerine söz geçiremeyen, alabildiğine özgür ve önyargısız bir kadının ........

HANGİ ROMANDAN ÇALDIN LAN BUNU GAVURR YOSMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

size doyamıyorummmmmm ama ben gidiyamm.
yarın yine aynı yerde aynı saatte görüşmek üzere(trt spikerinden alıntıdır)

hepiniziiiii öptümmm

perim valla haklısın,,, sanıyorum ben bi mesaj yazmıştım, onu gören duyan herkes geldi Hoş da geldiler :)))))))))
"perim ve pidilgam, sayenizde hamileyim...." diye başlayan

perim valla haklısın,,, sanıyorum ben bi mesaj yazmıştım, onu gören duyan herkes geldi Hoş da geldiler :)))))))))

ulan erdgn sapıkmısın olum sen duyanda hem periyle hem idiyle yattında çocugu onlardan peydahladın sanacak gavurrrrrrrrrrrrrrrrrr sapıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bu galabaluk guru gurultu olmasın :)) keyflendım valley gızlar sohbetten teşkur idiyorum. çocuk yapmakta bıu kadar zorlanmasaydık acaba dusermıydım boyle kk lara yada boyle topiclere bazen dıyesım gelıyor ıyıkı olmamıs dıye ama yok artık canım sende abartmaa yoru gıt dıyorum

ulan erdgn sapıkmısın olum sen duyanda hem periyle hem idiyle yattında çocugu onlardan peydahladın sanacak gavurrrrrrrrrrrrrrrrrr sapıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

allahımmmmmmmm, 3 günlük bebemi düşürücemmmmmmmm galibaaaaa
Manyaqqqq

Adoşuum varken yaratıcılık bize düşmezzz yawrııımm
sahi ne yapıcan bebişkoomm,aklıma bişi gelmiyoo geyikten başka kusura bakma

sorma Paybicemmm harcanıyom burlarda
aslında yaklaşmıştım bi ara sinemaya,film yıldızı olduydum ya, o da 20 dk.falan sürdü
Adoş duymasıın ama elimizden bi tutan yok kiii

hepiniziiiii öptümmm
canım benimm görüşürüüzz, kendine dikkat et, sağlıklı beslen, akşam bol su iç kendini çok yorma tamam mııı Anladın senn onuuuu İçime içime geliyor valla
Estafurullah bebekmm Allah şimdiye yazmış bebişin zamanını, hepimizin senin pozitif düşünmende ve stressiz hamişlik yaşamanda faydası olabilsiyse ne mutlu bizeeeeeeeeeeeeeeee

İşte buuuuuuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öğüre öğüreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kusarcasına gülebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahhahahhaha ayyy Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam.. kızlar benim bugün 31. günüm gelen giden yok hala ... Göğüs ağrısı dışında başka bi belirtide yok 3 gündür ara ara karın ağrısı oldu ama bişey gelmedi.. poffffffffff çıldırıciiiiiimmmmmmmm

allooooo hop hişt neler olmuş nelerrrr
şaka gibisin adoşum yavrum benim pek tatlısın zaten yanıyodum artıkın sayende fokurduyoruuummm

ayyyyyyyyyyyyyy çatlicimmmmmmmmm gülmekkkteennnn haa bi çıkış yapamadımmm kulüpten nihahaaaaa

perimmmm benimmmmm meleğimsinsaol canım benim

ne filmiydi lan o emanuel serilerinden miydi totoşumun yıldızı seni gel ben tutarım senin bi yerlerinden gel kız seni artisit yapayim ama önce tadına bakayım modundayım

gızzzzzzzzzzzzzz zilliii evi yeni temizledin hemen batıracan ziliii götüngen davul olasın emii davul edepli terbiyeli gül aşüfteeeeeeeeeeeeeeeeee

....vahşi güdülerine söz geçiremeyen, alabildiğine özgür ve önyargısız bir kadının ........

HANGİ ROMANDAN ÇALDIN LAN BUNU GAVURR YOSMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

çalmadımm laaann çalmadıımm
hayalgücümü sınırlamııyooom yaaa aha da öylee çıkıyaaaa

hepiniziiiii öptümmm

ben da öptüümmm yawrııımm

yemin ediyoomm beni deli sanıcaklarr,iş yapamıyooomm ooooooyyyyy

ya çorba ya kuku, başka öneri yok bebeğim :))))))))))))))))))))))

allooooo hop hişt neler olmuş nelerrrr
şaka gibisin adoşum yavrum benim pek tatlısın zaten yanıyodum artıkın sayende fokurduyoruuummm

yananı görür allah allahhhh

bak sen şimdi eve gidince anadan üryan soyunup kocanı bekle ne bu hal avrat dersede yanıyom herif yanıyom ama beni söndürebilecek kadar kauvvetli heybetli bir itfaiyeci pompası bulamadımda acep sen de varmikine dee O anlar Yangın ayşe seni sapıkkkkkkkkkkkkkk gacı

ya çorba ya kuku, başka öneri yok bebeğim :))))))))))))))))))))))

ayyyyyyyyyyyyyy bittimmmmmm ebnnnnnn

Yaaaaaaaaaa sen hep yazzzzzzz ben hep okiymm olur muuuuuuuuuuuuuuuu hep yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben okiyiimmmmmmmmm ebetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

anoyyyyyyyy benim de 31.günümdü ve aynı şeyleri ben de yaşadım, test yaptım ve çıktı.
Canım sen de yapsana bi test !!!!!!!!!

Kasım annelerinden geliyorum esramı özlemiştim ona yazdım moonsun arkadaşımız sana selam söyledi bebişim iletmek istedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…