- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.321
of walla moralim bozuldu yarın adet günüm.. bugun gittim bi test aldım olmadı ya hayatımda ilk kez denedim bu gebelik testini onda da iki cizgi göreyim diye gözlerimi bişe şaşı yaptım yok yok.. bunun tutmama ihtimali var mı yaa?? evet deyin evett deyin.. yarın hasta olmayım hamile olayım hala umudum var lütfen Allah'ım.. :2:
of walla moralim bozuldu yarın adet günüm.. bugun gittim bi test aldım olmadı ya hayatımda ilk kez denedim bu gebelik testini onda da iki cizgi göreyim diye gözlerimi bişe şaşı yaptım yok yok.. bunun tutmama ihtimali var mı yaa?? evet deyin evett deyin.. yarın hasta olmayım hamile olayım hala umudum var lütfen Allah'ım.. :2:
aaa noliy kızzz böyle bebek mi istenirrr hiç okumamışsın sen bizim topiğiiiiiii, yazını görünce bizim topik mi diye kontrol etme ihtiyacı duydum. Böyle istenmez canım her zaman hayırlısını dile Allahtan, elbet olur, belki testte çıkmamıştır erkense, hem bu çatlayan son yumurtan mı ayol ne bu sızlanmaaa her zaman bi sonraki ay vardır unutma. Benim de 6 oldu her ay yeni bi umutla başlıyorum senelerce bekleyen insanlar da var Allahım aratmasın ama her zaman hayırlısını versinnnnnnn
Hayırlıysa beri hayırsızsa geriiiiiiiiiiiii
Sağlıklısın yaşıyorsun en büyük mucize buu bebişte olur elbet ayolllllllllllllllllll sal akışına bırakkkkkkkkkkkkk
he cnaım dogru diyon da test sonucuyla beni basbasa görseydin şaşı bak şaşır durumuhehe:) hayırlısı daha bi leke yokkk Allahtan ümit kesilmezzzzzz hayırlısı herseyin hadi bakam iftar gelse bariii
Mesela benim gözlerim çizgi gözilla bi çizgi görürüm testlerdeee beni en çok yanıltan ay bu ay oldu 10 dakika üzüldüm sonra gelecek aya sarıldım dört elle biz ağlasakta sızlasakta dövünsekte ki bunları gerektirecek bi durumda değiliz, o istediği zaman gelicek. Hayırlı gelsin sağlıkla gelsinler inşallahhh
canımm sen adet oldun muu?? hadi bakam ben de hayırlısı diğer ay.. adet olmadım ama halabu arada bu gebelik testini damlayla mı yaptınız yaa abuk bi soru olcak ama
gece gece hayallere daldım...
hayırlısı...
birazcık midem ağrıyo bu sabahbide 8 deki mesai ye 8.30 da geldim uyumusum oh ne güzeeeelllll
günaydınnn kuzucanlarrrr nasılızzz bugünn haftanın son mesai günüü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?