Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

inş hamişsindir canım çok heveslenme sadece hayal kırıklığı kötü oluo

ya artık arkadasların cocugunu görünce içimde bişeyler eksik geliyo... 6 -7 ayı buldu.. bu kadar zor olacagını dsünmemiştim.. daha cok uzamaz inşş.. keşke evlenince hiç korunmasaymısım diyorum..

aaa noliy kızzz böyle bebek mi istenirrr hiç okumamışsın sen bizim topiğiiiiiii, yazını görünce bizim topik mi diye kontrol etme ihtiyacı duydum. Böyle istenmez canım her zaman hayırlısını dile Allahtan, elbet olur, belki testte çıkmamıştır erkense, hem bu çatlayan son yumurtan mı ayol ne bu sızlanmaaa her zaman bi sonraki ay vardır unutma. Benim de 6 oldu her ay yeni bi umutla başlıyorum senelerce bekleyen insanlar da var Allahım aratmasın ama her zaman hayırlısını versinnnnnnn

Hayırlıysa beri hayırsızsa geriiiiiiiiiiiii

Sağlıklısın yaşıyorsun en büyük mucize buu bebişte olur elbet ayolllllllllllllllllll sal akışına bırakkkkkkkkkkkkk

he cnaım dogru diyon da test sonucuyla beni basbasa görseydin şaşı bak şaşır durumu hehe:) hayırlısı daha bi leke yokkk Allahtan ümit kesilmezzzzzz hayırlısı herseyin hadi bakam iftar gelse bariii

he cnaım dogru diyon da test sonucuyla beni basbasa görseydin şaşı bak şaşır durumu hehe:) hayırlısı daha bi leke yokkk Allahtan ümit kesilmezzzzzz hayırlısı herseyin hadi bakam iftar gelse bariii

Mesela benim gözlerim çizgi göz illa bi çizgi görürüm testlerdeee beni en çok yanıltan ay bu ay oldu 10 dakika üzüldüm sonra gelecek aya sarıldım dört elle biz ağlasakta sızlasakta dövünsekte ki bunları gerektirecek bi durumda değiliz, o istediği zaman gelicek. Hayırlı gelsin sağlıkla gelsinler inşallahhh

canımm sen adet oldun muu?? hadi bakam ben de hayırlısı diğer ay.. adet olmadım ama hala bu arada bu gebelik testini damlayla mı yaptınız yaa abuk bi soru olcak ama

bennn geldimmm...

ama kimsecikler yokk... :/

ben tek kalmaktan çok korkarım.... ara ara girip baktım mesajlarınıza Rabbim bu günümüzü aratmasın inşallah...

hepinizi çok sevddiimmmm..... :))

hatunlar nasılsınız çok yoğun geçen 2 günden sonra müdür uyurken iki satır yazayım dedim sizee
bugün alyam kontrollere gidicek sanırım yanlış hatırlamıyosam Allahım inşallah güzel haberlerle döner bize ikiz haberiyle hattaaa
perim yeni avatarın hayırlı olsun aşkımmm hala bak git hıııı
bugün gazetede olimpiyatlara sabotaj yapılabilir ihtimalini okudum ayy pitiriğimiz gitmese oraya yaaaa :18: :18: yapar bu millet ben korkarım onların psikopatlarıda ayrı bi maynak oluyooo

benden bukadar sizde durumlar nedir kızlarrrrrrr

birazcık midem ağrıyo bu sabah bide 8 deki mesai ye 8.30 da geldim uyumusum oh ne güzeeeelllll

Hafzak'ım,Asos'um nasılsınız?Kızlar sizlere dualar yazayım hep birlikte okuyalım inşallah...

Ey Allah ım sevgili peygamberin Muhammed Mustafa hürmetine senden şunu isterim diye duada bulunun kızlar isteğinizi belirtin,inşallah kabul olur.

Bize bizden daha yakın,
Bizi birbirimizden daha çok seven,
Her bir insana bir gönül lütuf eden
Ve o gönüllerde Aşkı yaşatan,
Ey en güzel isimlerin sahibi olan
ALLAH (C.C).

Bu günlerimiz nasıl mübarek ise,
Bu amellerimiz nasıl Senin rızana ise
Ve niyetlerimiz nasıl halis ise,
Yarınlara da erişebileceksek eğer
Böylesine günler,
Böylesine ameller
Ve böylesine niyetler nasip eyle.
Her ne kadar şuan emaneten sahip olduklarımıza
Ve de olacaklarımıza layık olamasak da!
Şüphesiz ki, Sen gönüllerimizde yaşattıklarımızı da
Aklımızdan geçirdiklerimizi de en iyi bilensin.
Sen dualarımızı kabul eyle.Amin.

Sen doğacak olan bebeklerimize,bizlere,ailelerimize sağlık,sıhhat nasip et YA RABBİM.Amin...

günaydınnn kuzucanlarrrr nasılızzz bugünn haftanın son mesai günüü :)))

günaydınn tazee annee iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız bebişinle beraber nasıl gidiyor bakalım
Yaa evet bugün son mesai gerçi ben yarın öğlene kadar çalışıyorum ama kimse olmadığından gelip uyuyorum burda Onada çalışmak diyemeyiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…