Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
paybişimmmmm balımmm yapp bii testttt sebastiana sölielimmmmm getirsinn :))

canım inşallah hamilesindirrrr.........

penderim inan hiç test filan yapasım yok.zaten diyorum hep tek hep tek.zaten geçen ay beş gün geçti fıs çıktı birazda onun etkisi var.eşimde sürekli var ben biliyorum var dio beni iice strese sokuy yafff.

ranam canım benim inşşşş.ama bu ay içimde hiç yok gibi

hiç umudum yok diyenler hep hamiş kaldııı Payboşuuummm
hayırlısı olsun hakkında bebeem

Oohhhh ooohh herkes burdaymıış ne güzelll
öle enderimm halvete devam durmak yok dün akşam yeni bi ciciş giydim koçiş duş alıyodu o gelene kadar uyumuşum oda gelince ışığı yakmamış cicimi görmedii ölee uyumuşuzz sahura kalktık bunu gece niye giymedin diyooo Dedim giydim ama gören kiiimmm

canım zaten hep öyle olmuyo mu...

ümidimiz yokken ya da iyice kendini salmışken bebiş geliveriyooo.... ceeeeeeeeee

inşallah hakkında hayırlısı olur

çok tatlısınızzz

nobatın bugünse enazından akşama kadar bekle derim ben canım inş. şu mübarek ramazan ve cuma günü hürmetine hamişdir canımm inşş...

kızlar hepinize günaydınnnn :119::119::119::119:
keyifler yine bomba maşallah....

dün öğleden sonra dışarda işlerim çıktı, birden çıkmak zorunda kaldım.
çıkmışken de bi doktora gidiyim dedim.
kan verdim, sonucunu sabah aldım HCG 399 çıktıııı...
ultrasonda da baktı ama çok belli belirsiz dedi. ufacıcık bir nokta gösterdi
alttan baksak görürüz ama ben önermiyorum dedi.
perşembe günü ultrasonda görünür dedi,
hayırlısı bakalımmm
çok güzel bir duygu, allah hepimize bu duyguyu yaşatsın kızlar... aminnn

Bu surede Yusuf Peygamber'in hayatta karşılaştığı sıkıntılar ve bunlara sabrederek nasıl başarıya ulaştığı anlatılmakta ve inananlar için faydalı öğütler, önemli mesajlar verilmektedir. Kur’an’da baştan sona kadar bir tek konuyu anlatan tek sure budur.

yusuf suresinin mealini okudum şu ayeti beniii benden aldı
"Allah bize lütfetti. Çünkü kim (Allah'tan) korkar ve sabrederse, şüphesiz Allah muhakkakki güzel davrananların güzel iş yapanlaın mükâfatını zayi etmez, dedi."

hiç umudum yok diyenler hep hamiş kaldııı Payboşuuummm
hayırlısı olsun hakkında bebeem
hepimiz içinnnn en hayırlısııııı en kısa zamnda inşşşş canımmm pojummmm
anoyyyyy okadar hazırlık yap sonra uyu.sonra suçu kocişe atttt ışığı açmamış dieeeee.leynnn yakaydınn ışığıııı oturup bekleyeydin adamı %90 suçlu bulundun

aman yapma boşver bu sefer bende yapmıycam 30 günde bir oluyorum ve 31 inde olmam lazım ama ayın 3 üne 4üne kadar yapmıycam kesin kararlıyım bu defa çünkü ilk hamişliğimde inat ettim yapmadım 3-4 gün bi baktım hamişimmmm ama 31 yada1 inda olmazsam oruç tutmuycam belki hamişimdir diye kışın tutarım inşallah tu7tamadıklarımıda

bu ne güzel bi haber canım yaaaa Güzel duygu dimi inşallah erdoşumm inşllah bizede nasip olur o duyguları yaşamak

AMİİİİİİNNNN

canım beniiimmm kan sonucun süperrr
perşembe günü görrsün meleğini inşallaahh
oooyyyyy bebek kokusu geliya burnumaaaa

bu ne güzel bi haber canım yaaaa Güzel duygu dimi inşallah erdoşumm inşllah bizede nasip olur o duyguları yaşamak

inşallah canım,,,
dün birşeyler yazdım senin için okudun mu bilmiyorum. totem yapmıştım ben ekndimce: benim hamilelik haberime ilk kim bir cevap yazarsa o ilk ay kesin hamile kalacak demiştim içimden... ilk sonesinti yazdı, o zaten hamile... sonra da sen yazdın hafzakımm inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alacağız...sonra da herkesinnn

napıyıımm aybicem yaaa içim geçmişş

AMİİİİİİNNNN

canım beniiimmm kan sonucun süperrr
perşembe günü görrsün meleğini inşallaahh
oooyyyyy bebek kokusu geliya burnumaaaa

insallah rabbim en kısa zamanda sanada yasatır ranamm canmm benmm..aminnn..allah büyükk dua etcem senin içinde kuzumm

oyyy balımm insallah bu ay fıss cıkmazzz yarabbimm bebişini kondurmustu göbüşünee aybişimm bnmm

yaaa hafzosumm cok tatlısınn :)) bu gece tekrarlıcann öleyseeee : kociş duşa girerse alarmı kurr uyuyakalmaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…