- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.361
canım regli belirtilerim varr.ya ama bi arkadaşım ben rüyasında görmüş rüyayı çok anlatmadı ne istiyorsa o olacak inşşş dedi.ümidim yokmu var her ay olduğu gibi ama dediğim gibi karnım ağrıyaaa
amain canım inşşşş
paybişimmmmm balımmm yapp bii testttt sebastiana sölielimmmmm getirsinn :))
canım inşallah hamilesindirrrr.........
penderim inan hiç test filan yapasım yok.zaten diyorum hep tek hep tek.zaten geçen ay beş gün geçti fıs çıktı birazda onun etkisi var.eşimde sürekli var ben biliyorum var dio beni iice strese sokuy yafff.
ranam canım benim inşşşş.ama bu ay içimde hiç yok gibi
patlat bir test kuzum hdi yavrummm
penderim inan hiç test filan yapasım yok.zaten diyorum hep tek hep tek.zaten geçen ay beş gün geçti fıs çıktı birazda onun etkisi var.eşimde sürekli var ben biliyorum var dio beni iice strese sokuy yafff.
Oohhhh ooohh herkes burdaymıış ne güzelll
öle enderimm halvete devam durmak yok dün akşam yeni bi ciciş giydim koçiş duş alıyodu o gelene kadar uyumuşum oda gelince ışığı yakmamış cicimi görmediiölee uyumuşuzz sahura kalktık bunu gece niye giymedin diyooo Dedim giydim ama gören kiiimmm
canım regli belirtilerim varr.ya ama bi arkadaşım ben rüyasında görmüş rüyayı çok anlatmadı ne istiyorsa o olacak inşşş dedi.ümidim yokmu var her ay olduğu gibi ama dediğim gibi karnım ağrıyaaa
amain canım inşşşş
hepimiz içinnnn en hayırlısııııı en kısa zamnda inşşşş canımmm pojummmmhiç umudum yok diyenler hep hamiş kaldııı Payboşuuummm
hayırlısı olsun hakkında bebeem
anoyyyyy okadar hazırlık yap sonra uyu.sonra suçu kocişe atttt ışığı açmamış dieeeee.leynnn yakaydınn ışığıııı oturup bekleyeydin adamıOohhhh ooohh herkes burdaymıış ne güzelll
öle enderimm halvete devam durmak yok dün akşam yeni bi ciciş giydim koçiş duş alıyodu o gelene kadar uyumuşum oda gelince ışığı yakmamış cicimi görmediiölee uyumuşuzz sahura kalktık bunu gece niye giymedin diyooo Dedim giydim ama gören kiiimmm
kızlar hepinize günaydınnnn :119::119::119::119:
Keyifler yine bomba maşallah....
Dün öğleden sonra dışarda işlerim çıktı, birden çıkmak zorunda kaldım.
çıkmışken de bi doktora gidiyim dedim.
Kan verdim, sonucunu sabah aldım hcg 399 çıktıııı...
Ultrasonda da baktı ama çok belli belirsiz dedi. Ufacıcık bir nokta gösterdi
Alttan baksak görürüz ama ben önermiyorum dedi.
Perşembe günü ultrasonda görünür dedi,
hayırlısı bakalımmm
çok güzel bir duygu, allah hepimize bu duyguyu yaşatsın kızlar... Aminnn
keyifler yine bomba maşallah....
dün öğleden sonra dışarda işlerim çıktı, birden çıkmak zorunda kaldım.
kan verdim, sonucunu sabah aldım HCG 399 çıktıııı...
ultrasonda da baktı ama çok belli belirsiz dedi. ufacıcık bir nokta gösterdi
alttan baksak görürüz ama ben önermiyorum dedi.
perşembe günü ultrasonda görünür dedi,
hayırlısı bakalımmm
çok güzel bir duygu, allah hepimize bu duyguyu yaşatsın kızlar... aminnn
bu ne güzel bi haber canım yaaaaGüzel duygu dimi inşallah erdoşumm inşllah bizede nasip olur o duyguları yaşamak
hepimiz içinnnn en hayırlısııııı en kısa zamnda inşşşş canımmm pojummmm
anoyyyyy okadar hazırlık yap sonra uyu.sonra suçu kocişe atttt ışığı açmamış dieeeee.leynnn yakaydınn ışığıııı oturup bekleyeydin adamı%90 suçlu bulundun
keyifler yine bomba maşallah....
dün öğleden sonra dışarda işlerim çıktı, birden çıkmak zorunda kaldım.
kan verdim, sonucunu sabah aldım HCG 399 çıktıııı...
ultrasonda da baktı ama çok belli belirsiz dedi. ufacıcık bir nokta gösterdi
alttan baksak görürüz ama ben önermiyorum dedi.
perşembe günü ultrasonda görünür dedi,
hayırlısı bakalımmm
çok güzel bir duygu, allah hepimize bu duyguyu yaşatsın kızlar... aminnn
insallah rabbim en kısa zamanda sanada yasatır ranamm canmm benmm..aminnn..allah büyükk dua etcem senin içinde kuzummcanım şimdi bebeğinin gelişimini okudumda nasıl muhteşem bi mucize...Aman Allahım... küçücük gözle görünmeyen bir zerreden eksiksiz bir varlık oluşuyo... :44:
Rabbim Peygamber Efendimiz'in hatrına, bu mübarek ramazan ayının hürmetine ve cuma vakitlerinin hürmetine bizlerede en kısa zamanda yaşatsın inşallah...
gözlerim doldu okurkennn
oyyy balımm insallah bu ay fıss cıkmazzz yarabbimm bebişini kondurmustu göbüşünee aybişimm bnmmpenderim inan hiç test filan yapasım yok.zaten diyorum hep tek hep tek.zaten geçen ay beş gün geçti fıs çıktı birazda onun etkisi var.eşimde sürekli var ben biliyorum var dio beni iice strese sokuy yafff.
Oohhhh ooohh herkes burdaymıış ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?