Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Asosumm menüne bayıldımm iftara ben de geliyorummmmmmmm

Paybicemmm uyduruver bişiler gitsin bebekim sen ne yapsan güzel olur zaten

nedemek perim cumartsi 8-9 kişi misafirim var yarın akşam temizlik yapcam hem annemlerede hazırlık olu çarşambayada onlar geliyo çünkii.. cumarteside yemeklerle uğraşırım çok uğraştırıcı bir mönüm yok patlıcanlarım közlenmiş buzlukta zatenn yapraklarımda sarıldı bi pişiricem

sicakta corba olurmu bilmem ama yogurt corbasini acaip tuttummmm
3-4 bardak suyu kettleda kaynat dok tencereye gulum azda zeytinyagi at icinede 1 kasik pirinc pisince pirincler bir kapta
1 yumurta-1 bardak gibi yogurt-1 kasik unu cirp iyce cnmmm sonra yavas yavas ekleeeeeeeeeeeee
kesilmesin dikkat et
kesilirsede blendirlarsin :))))

en son pistikten sonra tuz (bastan koyma keser yogurdu) vee naneeeeeeeeeee

istege bagli tereyag icinde kirmizi pul biber ve nane kizdirilip uzernede dokulebilir

hemen patatesleri soy gulum at suya haslansinn
blendirla uzerine biraz sut biraz tereyagi ateste cevirttir sonra dok borcama uzerinede boll kasar rendele
borek gibi oluyo dilim dilim yaparsin

hadi bu seferlikkkk tavukkkkkkkkkkkkk aslinda tavukkk yenmicekk amaaa pek bi caresiz gordum senii :))) bu dedigim kusbasi etlede olur

kucucuk kucuuk dogranicak atese az yagla uzerine ne baharat biliyosan ne var ne yok koyyyy cnmmmm sonraq biraz daha zeytin yag ekle

patatesin yaninaaaa kokorec gibi olur bu
etliside tavuklusudaaaaa

yada tavuk yada bonfileyi al yanmaz tavada arkaon yaptirt sonra az zeytin yagi icine biber koy yesil en son domaets de koy kendi suyunu salr zaten kapa kapagini hep beraber kizarir gibi olsun atesi kapa uzerine 1 e r dilim kasar koy kapa kapaginiii

dondurma en guzel tatli zaten kavunla beraberr ohh missss

közlenmiş patlıcan beni bitirdi.bayılıyorum yaaaa harika görünüyorlarrrrr perim

ben bide genelede 1 kilo kadar kiymadan koftemi yapiyorum bolca 12-13 tane tane yapip buzdolabi posedine onlarida hoppp derindondurucuyaaaaaaaa
herdaim hazir yemekkkk

ve patlicanlarida zaman zaman kozleyip buzdolabi posetlerine ve kirmizi biber kozudeeeeeee hopppppp masada :)))

kofteyi simdi cikardim bugun 2 taneyi birlestirip arasina kasar peniri koyup firina surmeyi dusunuyorum yemegin yaninda

AYBICEMMM

diz borcama kofteni - tavugunu - etini artik ne varsaaaaa
uzerine patates - biber susleyerekkkkkkk
en uzerine bolca domates
haydeee firinaaaaaaaaaaaaaa

olmadiiiiiii guzelll bi menemennnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhhh

işte budurrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.çorbam patates pürem tavuğummmmmmmmmm oohhhhhhh iki saat içinde hepüsünü yapabilerimmm .tşklerrrrr canımın taaaaaaaaaaaaa içi

BEN sporaaaa kacarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

opuyorumm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mucksssssssssssssssss

BROKOLI bulursan onuda al cnmcmmm haslayiver direkkkk

suyunu ic :)))))) brokolinin uzerinede dokkkk bolcaaaaaaaaaaaaa yogurttt ohh missssssssssss

seviommm yahuuu bennn siziiiiiiiiiii hepiciginiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

POJUMMMMMMMMMMMMMMMMMM

oooooooooooOOOOOOOOOOoooooooooooooooo

tut kolumdannn cekk goturrrrrrr beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

patlıcanı falan bede atıyorumda köfteyi hiç denemedim.deniyeyim hazırl olur.genelde sebzeleri atıyorum ben hemen hazır oluyor iş çıkışında :)

canımm hayırlısıyla gelsinn saglıkla gelsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım ya bak nekaadr güzel kötü düşünmee sakın yat dinlen kanama içtenmiymiş yoksa geliyomu kanama varmııı sendee
birde cok alttan baktırmamaya calısss nolur nolmaz
ilişki yok sakın haaaa..
ayaklarını uzatıp bol bol yatman lazımmm hattaa sen o 4 günü cıkart 1 hafta yaptırmaya calısss

perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız sen damadımı bukdar yakısıklı yapcakkk güzel güzel hediyeerrr almışınn çok güzeller bayıldımmmmmmmmmmmmmm
zevkli gacıı seniiiiiiiiiiiiiii

esoşummm damadıma güle güle giydirr bunları cicişlerini emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pidişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
becerikli hatunum benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim menümm bugünlük çookk az paşa gönlümm yapmak istemiyorrrrrrrr

pitoşunn menüsüüüüü

menemenn
makarna
semizotu salatası
dünden kalmaa sigara böreğii

sorma dünürüm perim senin damadı vallahi süsledi püsledi baksana şu kıyafetlere çok tatlılar
çok yakışacak ama benim oğluma bunlar yüreğine sağlık perimin

Ali Nazik tarifi,

Ateşte közlenmiş patlıcanlarımızı bıçakla güzelce doğruyoruz. Başka bir kapta süzme yoğurdu akışkan kıvama gelene kadar çırpıyoruz. Sarımsaklarımızı az tuzla birlikte yemekte ağzımıza gelmeyecek kadar eziyoruz ve yoğurda katıyoruz. Tavaya az kaylı koyun kıymasını koyup, hafifçe kavurmaya başlıyoruz. Yemek kendi yağıyla pişecek fakat tavaya yapışmaması için çok az yağ ya da su kullanabilirsiniz. Kıyma tam olarak kavrulmazdan az önce içerisine kırmızı pul biber ve bir miktarda karabiber ekleyelim. Dikkat edelim: kavurma sırasında kıyma sert ve kıtır hale gelmeden kaldıralım ocaktan. Tüm malzemeleri hazır olan yemeğimizin önce patlıcanları bir kapta ısıtılmış yağ ile bir miktar çevrilir. Aynı kaba hazırlanmış sarımsaklı süzme yoğurt eklenir. Yoğurdun kesilmemesi için patlıcanların altını kapatmadan az önce yoğurt ilave edilmelidir. Amaç yoğurttaki soğukluğu ortadan kaldırmak sofrada sıcak bir yemek sunmaktır. Son aşamada ise kıyma, yemeğin üzerini kapatacak kadar yayılır. Afiyet olsun.

Notlar, püf noktaları:

Siz malzemelerin miktarını göz kararı istediğiniz gibi seçin, dikkat etmeniz gereken tek şey, patlıcanlar yoğurdun içinde yüzmesin.

Patlıcanların kabuğunu soyduktan sonra 10 dakika içerisinde mikrodalga fırında da közleyebilirsiniz (ateşte közlenmiş kadar güzel olmuyor ama yapılabilir).

Zevke göre ayrı bir kapta tereyağı eritilerek içerisine kırmızı biber konulur ve yemeğin üzerine dökülür.

İsterseniz kıymanın üstüne ince kyılmış sivri biber koyarak süsleyebilirsiniz.

Süzme yoğurt yerine normal yoğurtta kullanılabilir.

Kıymayı kavururken içine çok az salça eklenebilir.

Malzemeler: (5 kişilik, 15-20 dakikada hazır)
Patlıcan
Kıyma
Yoğurt
Sarımsak
Kırmızı biber, tuz, karabiber.

AYBICEM cimmm

KOFTE derin dondurucudaki en guzel kurtarici cnmcmmmmmm
2 kisiysen 12 serli yap yap at ayri ayriiiiiiiiii
hoppp kofte patates firindaaaaaa makarna

hopppp domatesi rendele yagla kaynat icine firinda kizarmis kofteleri patatesleri koy ayri gune izmir kofte

koy iclerine kasari birlestir kofteleri yaninaaaaaa bulgur pilavi soganliii ohhhhhh

cikar yine kofteleri borcama yuvarlat kofteleri 1 kofte 1 dilim patates 1 kofte 1 patlican yuvarlak ince dilim 1 kofte 1 domatess siralaaa cnmmmmmmm uzerine domates rendelee hopp firinaaaaaaaaaaaaa

hayal gucu ileee urettttttttttttttttttttt uretebildigineeeeeeeeeeeeeee

yine yap kofteni firindaaaaaaaa tavadada gozleme hazir yufkadann hophop koy tabaga uzerine koftelerinide diz al sana durummmmm

ben yaparim kocis yer ben tadina bakarrrrrr sporumu yaparrrrrrrrrrrr

yerimmmm ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiide monunudeeeeeeeeeeeee gobusundekii bebisinideeeeeee cnmmm benimmmm
sana semizotu cok faydali
aslinda hepimize semiz cok faydali fullllll su ve folik asit
burda yok o yuzden monulerime alamiyorummmmmmmm

cnmmmmm semizini bolcaaa yogurtlaaa iyce yikadiktan sonraaa cig cig oylece yeee yaninada sigara boregii ohh misssssss makarna yemesende olurrrrr

semizi yikarken sirkeli suda
yada bi kaba olca su uzerine bilcaa tuz dokun ki icinde bocuk yada toz toprak varsa dibe cokturturrrrrrrrrr

ama direk yogurtlusuna bayiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

vvitommmmmmmmm bol yogurt - sut unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tatlida pasoo dondurma mumkunsee sade dondurmaaaaaa gomullll cnmcmmm

benn bazenn cok güzel yimekler yaparkeneee
bazen nerde birbirine bukdr uymayacak sacma sapan seyler varsa onları ypıyorummmmmmmmm

birde uydurma yimeklerimm çok vardır heeeeeeeeeeee
adını soranlaraa hep farklı bir isim veriyorummm

ben , keyfim ve kahyam spora kacyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya bu yeni yaptigim spor acaip esneklik kazandirdi banaa gece halvet sonrasi bacak dikmede koptummmmmmmmmmmmmmmmmmm

senin annen seni yapmaya calisirken akrobat olduuuuuuuuuuu yyyoowwwwwwiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

ama valla parmak uclari tavana degicukkkk nerdeysem ters taklayla bacak dikisi sonlandirdimmm

ayyy konustuklarimiza bakkkkkkkkkkkk
ADDDDDDD gel ve benii durdurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canımm beceriklişimm benimmm
ben o saltaları yıkamaa seysini abartıyorummm
sirkeli suda 10 dkk bekletiyorummm
tüm böcüklerini pislerini havalandırıyorummm :)))
sonraa temiz suda 10 dkk bekletiyorummmm
snrada öyle bir duruluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))
içim ancak rahatlıyorr
zaten semizotunun yarısı çöpe gidiyo toprak cok oldugu içinnn

bende bol yogurtlu seviyorummm,
hatta içine bir damlaa hakiki zeytinyagıda damlat iyice karıstır tatlımm süperr oluyooo
yemeğini hiç yememmm

kocişş sagolsunn dondurmacıı hergün 2 kg versen yerrr
bizimde evin yanında dondurmacı var kendilerii yapıyooo mah arası ama en azından taze günlükk
bende külahtaa hergün sade yiyorumm

süt içemiyorum 1 aydırrrrrrr
ama onun yerineee sabhaları yaptıgım ayıptır söylemesiii kahvaltı krallar gibiiii
dereotu,nane,yeşil sogan,domates üstüne kekik yağ döküyorum
haftada 4-5 kere yumurtamı yiyorum
bol peynir kasar ve tulum peynirii yiyorumm..burdanda onu kapatıyormdur inşşş..

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu topiktekii tümm arkadaslarımaaaaaaaaaaaaaaaaaa yardım et onların dualarını kabul ettt
bir an evvell bir melekleri olsunn onlarıı hasret bırakmaaa nolur Allahımmmmmmmmmmmmmmmm

benim gibi hamiş olan arkadaslarımada güç kvvet ver sağ salim bebeklerini kucaklarına alsınlar inşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…