- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.281
Asosumm menüne bayıldımm iftara ben de geliyorummmmmmmm
Paybicemmm uyduruver bişiler gitsin bebekim sen ne yapsan güzel olur zaten
Eki Görüntüle 472516 Eki Görüntüle 472517
Közlenmiş biber içine közlenmiş patlıcan salatası bohçası
Renkli patates topları çok sevimli oluyor
Eki Görüntüle 472516 Eki Görüntüle 472517
Közlenmiş biber içine közlenmiş patlıcan salatası bohçası
Renkli patates topları çok sevimli oluyor
sicakta corba olurmu bilmem ama yogurt corbasini acaip tuttummmm
3-4 bardak suyu kettleda kaynat dok tencereye gulum azda zeytinyagi at icinede 1 kasik pirinc pisince pirincler bir kapta
1 yumurta-1 bardak gibi yogurt-1 kasik unu cirp iyce cnmmm sonra yavas yavas ekleeeeeeeeeeeee
kesilmesin dikkat et
kesilirsede blendirlarsin :))))
en son pistikten sonra tuz (bastan koyma keser yogurdu) vee naneeeeeeeeeee
istege bagli tereyag icinde kirmizi pul biber ve nane kizdirilip uzernede dokulebilir
hemen patatesleri soy gulum at suya haslansinn
blendirla uzerine biraz sut biraz tereyagi ateste cevirttir sonra dok borcama uzerinede boll kasar rendele
borek gibi oluyo dilim dilim yaparsin
hadi bu seferlikkkk tavukkkkkkkkkkkkk aslinda tavukkk yenmicekk amaaa pek bi caresiz gordum senii :))) bu dedigim kusbasi etlede olur
kucucuk kucuuk dogranicak atese az yagla uzerine ne baharat biliyosan ne var ne yok koyyyy cnmmmm sonraq biraz daha zeytin yag ekle
patatesin yaninaaaa kokorec gibi olur bu
etliside tavuklusudaaaaa
yada tavuk yada bonfileyi al yanmaz tavada arkaon yaptirt sonra az zeytin yagi icine biber koy yesil en son domaets de koy kendi suyunu salr zaten kapa kapagini hep beraber kizarir gibi olsun atesi kapa uzerine 1 e r dilim kasar koy kapa kapaginiii
dondurma en guzel tatli zaten kavunla beraberr ohh missss
ben bide genelede 1 kilo kadar kiymadan koftemi yapiyorum bolca 12-13 tane tane yapip buzdolabi posedine onlarida hoppp derindondurucuyaaaaaaaa
herdaim hazir yemekkkk
ve patlicanlarida zaman zaman kozleyip buzdolabi posetlerine ve kirmizi biber kozudeeeeeee hopppppp masada :)))
kofteyi simdi cikardim bugun 2 taneyi birlestirip arasina kasar peniri koyup firina surmeyi dusunuyorum yemegin yaninda
AYBICEMMM
diz borcama kofteni - tavugunu - etini artik ne varsaaaaa
uzerine patates - biber susleyerekkkkkkk
en uzerine bolca domates
haydeee firinaaaaaaaaaaaaaa
olmadiiiiiii guzelll bi menemennnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhhh
amin canım, hepimzie, çok teşekür ederimm
evet pitaminim ben de hamileyim....
cumartesiye doktordan randevu aldım, o da tamam desin de içimiz rahatlasın diye bekliyoruz canım...
minik pitaminin bi arkadaşı daha olucak inşallah.
canım ya bak nekaadr güzel kötü düşünmee sakın yat dinlen kanama içtenmiymiş yoksa geliyomu kanama varmııı sendeeKizlar toplaşin bı iyi bı kötü haber
iyi haber kese iki günde 5,4 mm iken 10 olmuşhatta göremediğimiz plesentayi da gördük
kotu haber ağrılarım kanamam olmuş onun ağrısiymis((4 gun rapor verdi yarın tekrar göreyim dedi alttan bakacak tam görmek icin
Eki Görüntüle 472375 Eki Görüntüle 472376
Esoşum Kaanıma söz vermiştim ciciler alıcam diye, hamiş kalmadım ama kalmasamda alıcaktım gönlümden koptu. Umarım beğenir kabul edersin bitanem. Teyzesinden çam sakızı çoban armağanıGüzel günlerde giysin mutlu mutlu kahkahalar atsın içlerinde Kaanım, 8 Ağustos gibi elimde olucak. Bi ara özelden adresini yollarsan sevinirim güzel annemm. Seviyorum seni
canımm hayırlısıyla gelsinn saglıkla gelsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım ya bak nekaadr güzel kötü düşünmee sakın yat dinlen kanama içtenmiymiş yoksa geliyomu kanama varmııı sendee
birde cok alttan baktırmamaya calısss nolur nolmaz
ilişki yok sakın haaaa..
ayaklarını uzatıp bol bol yatman lazımmm hattaa sen o 4 günü cıkart 1 hafta yaptırmaya calısss
perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız sen damadımı bukdar yakısıklı yapcakkk güzel güzel hediyeerrr almışınn çok güzeller bayıldımmmmmmmmmmmmmm
zevkli gacıı seniiiiiiiiiiiiiii
esoşummm damadıma güle güle giydirr bunları cicişlerini emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pidişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
becerikli hatunum benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim menümm bugünlük çookk az paşa gönlümm yapmak istemiyorrrrrrrr
pitoşunn menüsüüüüü
menemenn
makarna
semizotu salatası
dünden kalmaasigara böreğii
yerimmmm ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiide monunudeeeeeeeeeeeee gobusundekii bebisinideeeeeee cnmmm benimmmm
sana semizotu cok faydali
aslinda hepimize semiz cok faydali fullllll su ve folik asit
burda yok o yuzden monulerime alamiyorummmmmmmm
cnmmmmm semizini bolcaaa yogurtlaaa iyce yikadiktan sonraaa cig cig oylece yeee yaninada sigara boregii ohh misssssss makarna yemesende olurrrrr
semizi yikarken sirkeli suda
yada bi kaba olca su uzerine bilcaa tuz dokun ki icinde bocuk yada toz toprak varsa dibe cokturturrrrrrrrrr
ama direk yogurtlusuna bayiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vvitommmmmmmmm bol yogurt - sut unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlida pasoo dondurma mumkunsee sade dondurmaaaaaa gomullll cnmcmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?