- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.501
bugn dedemin 52 siydi kızlar mezara gittikte dua ettim ..
Allah kabul eder inşşş...
sıcaktn beynimm durdu resmennnnnnnnnnnnn
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cıbıldak gezsen hanii yine bu sıcaktannn kurtulamazsınnnnnnnnnnnnnn
benn dustummm bugunnn sabahhhhh nehir kenarina gittik olimpiyat mesalesi nehiden gecicek toren var dieeeee
ista orda kocis tutamadi beniiii
dotumun ustune cokk fena dustum bennn
yatiommmmm
sag bilegim sis buz bagli
kuyruk sokumum acioooo aa yatarken ii gibi
kolum falan siyrili kanadi ama o onmsizzzzzzzz yaaaaaaaaaaaaaaaa gecmis olsuna gelin banaaaaaaaaaaaaaaa
O zaman fırtınayı patlatıyorum :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
biiizzzzzzzzz ikimiz geldiiikkkkkk:)))
kuzucum bana kendini gösterdi ben buradayım dedi kalp atışını 3 Dr da gördü kuzum 6+1 olmuş 6 gun geriden geliyordu 4 gun geriden geliyor artık büyümüş kuzum.dr 4gunde cok büyümüş dedi ayyyyy cookkkk mutluyum bunları sizinle paylaştığıma
kizlar dualarınız icin cok Sagolun Allahım size de bu duyguları tattırsın ins.hemen kuzumu eski haline gettireyim :)))
gecmis olsun canim. Allah beterinden sakinsin
cokk sewindimm oldumu simdi tamammi hersey cnmmmm
gordunmu bebeisi herseyii
aaa mucize gbi oldu bu
iste aalah ol dedinin kaniti bu olsa gerekk
hayirlissiyla kucaginada al inslllh cn mmmmmm cokkkkkkkkkkkkkkk sewindim
Canim toprağı bol olsun Allah rahmet eylesin günahlarını bagislasin ins.sende dikkat et kendine sıcaklarda
Kuzum film çekildin mı çatlak ve ya kırık olmasın kıyamam sanaHiç birşeyden de eksik kalmıyon az otur evinde Ayagini yüksekte tut sisi insin ihmal etme sakın film cekil.hatirlarsan kaçağın ayağı alcidayken hamile kaldım sende de olursa herkesler ayağını kırar artikin
benn dustummm bugunnn sabahhhhh nehir kenarina gittik olimpiyat mesalesi nehiden gecicek toren var dieeeee
ista orda kocis tutamadi beniiii
dotumun ustune cokk fena dustum bennn
yatiommmmm
sag bilegim sis buz bagli
kuyruk sokumum acioooo aa yatarken ii gibi
kolum falan siyrili kanadi ama o onmsizzzzzzzz yaaaaaaaaaaaaaaaa gecmis olsuna gelin banaaaaaaaaaaaaaaa
Evet kuzum olduradyoloji bu kez rapora mol le ilgili hiçbirşey yazmadı :119::119::119::119:
Kuzum 3 mm olmuş kalp atımı da başlamış 3 Dr da gördü ben buradayım aldırma beni diyor Bebisim
darisi tez zamanda size ins Allahım su guzel günlerde isteyen herkese nasip etsin
:94: idiliiiimmmmm ahanda çiçeklerimi aldım geldi geçmiş olsunaaa
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu kur olur alla muhaffazaaaa :)
kolum bilegim buz saili onu onemsemorm
da popo ustu yaaaa kuyruk sokumumdan korkuom ama yatarken yururken cok bisey yokkkkk
yataktan kalkarken vAR bide oturuken varrr
bisey yoktur insallh
kirik cikik lsa duramam dimiiiiiiiiiiiii ayy akil werin banaaaaa
kuyruk sokumuna buz olurmuuuu
aksam voltaaren bide zyag ile hafif surucezz ne bilimmmmmmmmmm
artik hiccc tinma cnmmmm oluruna birak bak o tutunucaksa zaten buluyo yolunu aaallha yarim ediooo melegine merak etme sennnnn beslenmene dikkat etttt keyfine bakkkkkkkkkk
co sewindimm
allah hicbirimizi uzmesinnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cok sagol kuzum hoş geldin gitme bir dahaBebesinde kocaman olmuş
idilgacım çok geçmiş olsun...
vardır bunda da bir hayr...
bence bi kere dr git...
belki ilerde hamiş olunca sorun olur....
Rabbim beterinden saklasın...
kızlar ben adet oldum yeni batımı yazmıyorum çünkü adetimin bittiği gün anneme gidiyorum geldiğimde de adetime iki üç gün kalmış oluyo yavrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?