Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Canim toprağı bol olsun Allah rahmet eylesin günahlarını bagislasin ins.sende dikkat et kendine sıcaklarda

Kuzum film çekildin mı çatlak ve ya kırık olmasın kıyamam sana Hiç birşeyden de eksik kalmıyon az otur evindeAyagini yüksekte tut sisi insin ihmal etme sakın film cekil.hatirlarsan kaçağın ayağı alcidayken hamile kaldım sende de olursa herkesler ayağını kırar artikin

gecmis olsun canim. Allah beterinden sakinsin

aminnnnn cnmmaminnnnn aminnnnnnn

cokk sewindimm oldumu simdi tamammi hersey cnmmmm
gordunmu bebeisi herseyii
aaa mucize gbi oldu bu
iste aalah ol dedinin kaniti bu olsa gerekk
hayirlissiyla kucaginada al inslllh cn mmmmmm cokkkkkkkkkkkkkkk sewindim

Evet kuzum oldu radyoloji bu kez rapora mol le ilgili hiçbirşey yazmadı :119::119::119::119:
Kuzum 3 mm olmuş kalp atımı da başlamış 3 Dr da gördü ben buradayım aldırma beni diyor Bebisim
darisi tez zamanda size ins Allahım su guzel günlerde isteyen herkese nasip etsin

anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu kur olur alla muhaffazaaaa :)
kolum bilegim buz saili onu onemsemorm
da popo ustu yaaaa kuyruk sokumumdan korkuom ama yatarken yururken cok bisey yokkkkk
yataktan kalkarken vAR bide oturuken varrr
bisey yoktur insallh
kirik cikik lsa duramam dimiiiiiiiiiiiii ayy akil werin banaaaaa
kuyruk sokumuna buz olurmuuuu

aksam voltaaren bide zyag ile hafif surucezz ne bilimmmmmmmmmm

:94: idiliiiimmmmm ahanda çiçeklerimi aldım geldi geçmiş olsunaaa

artik hiccc tinma cnmmmm oluruna birak bak o tutunucaksa zaten buluyo yolunu aaallha yarim ediooo melegine merak etme sennnnn beslenmene dikkat etttt keyfine bakkkkkkkkkk
co sewindimm
allah hicbirimizi uzmesinnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sismis diyince kulağıma hoş gelmedi sen ayak kol ve kuyruk sokumundan film cekil hazır yumurt günlerin yeni gelmişken sonra cekilemezsin kusum ihmale gelmez birşey yok derse istediğini sürersin coookkk gecmis olsun

artik hiccc tinma cnmmmm oluruna birak bak o tutunucaksa zaten buluyo yolunu aaallha yarim ediooo melegine merak etme sennnnn beslenmene dikkat etttt keyfine bakkkkkkkkkk
co sewindimm
allah hicbirimizi uzmesinnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnsallah tutanacak belli etti kendini en basta bana da Dr korkuttu beni(Allahım hepimize yaşatsın o eşsiz duyguyu

Itanemmmmmmmmmm bitanemmmmmmmm oyyyyyy kiyamam sanaaaaaa icim gittiiiiii okurken yaaaaaaa Allah beterinden saklasinnnnnn ayyyy gorunmez kaza durduk yereeee yaaaaa cnm benm dikkat et kendineeee nazar degmis sana nazaaaaararrrrrrr elemtere fiisssss kem gozlere siiiisssss cnm bnmmmmmmmmmm

kızlar ben adet oldum yeni batımı yazmıyorum çünkü adetimin bittiği gün anneme gidiyorum geldiğimde de adetime iki üç gün kalmış oluyo yavrular

idilgacım çok geçmiş olsun...

vardır bunda da bir hayr...

bence bi kere dr git...

belki ilerde hamiş olunca sorun olur....

Rabbim beterinden saklasın...

Çok sevdiğim, açıklayıcı videodan bi kez daha . Döllenme , keşke anlatıldığı gibi kolay olsa ama işte böyle gerçekleşiyor.

[video=youtube;RTnztRYnKtw]http://www.youtube.com/watch?v=RTnztRYnKtw[/video]

Canım selam Yazdığını okudumm, üzülme tatlım ama eşinin morfolojisiyle ilgili iyi bi doktorla görüşün bence inş en yakın zamanda güzel haberlerini alırız. Belli olmaz belki de erken kan verdin

kızlar ben adet oldum yeni batımı yazmıyorum çünkü adetimin bittiği gün anneme gidiyorum geldiğimde de adetime iki üç gün kalmış oluyo yavrular

Derrrrrroşşş boşver yavrummmmm salla gitsinnn git anneciğine sarıl öp koklaaaaaaaaaa ben de öyle yapıcammm. Kafamı boşaltıcamm, rahatlamak istiyorum artık, sürekli evde düşünmekten yoruldummm, herşey güzel olucak

Pitişkommmmmmmmm Kelime türetmeye gel bebişiimmmmmmmmmm uyumadan türetelim birazzzzzzzz

Nasıl oldun bebişimmmmmmmmmmmmmmmmm acı varmı acııı :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…