Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Nasılsınız?Hafta sonunuz nasıl geçti?

İdilgam çok geçmiş olsun.Bununla geçmiş olsun diyeyim,Allah daha beterlerinden korusun.Kendine çokkk dikkat et,Allah ım acil şifalar versin,hemencecik iyileşiver inşallah...

Günaydın canım,nasılsın?Bak öyle böyle derken dr lar yüzünden üzüldün okadar.Maşallah 7 hafta geride kalmış bile.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

Sinir oluyorum bazen Dr uma onun yüzünden 20 günde 1 kilo vermisim öğrendiğimizden beri hep şüphe var icimizde hayırlısı artık cuma belli olacak hersey kuzum da büyümeye çalışıyor icimde en son gittiğimizde 3 mm boyu vardı

günaydın kızlarrr.haftasonunu sabırla bekledimmm iice kseinleşin die ..ne kesinleşecekse.....sabaha karşı test yaptım negatif.halam hala gelmedii.veee içimi sıkmaya başladı

İyi düşün iyi olacak inşallah Allah ın izniyle canım.Sen kalbini ferah tut...

günaydın kızlarrr.haftasonunu sabırla bekledimmm iice kseinleşin die ..ne kesinleşecekse.....sabaha karşı test yaptım negatif.halam hala gelmedii.veee içimi sıkmaya başladı

Testi attın mı yoksa yanında mı kiz hemen çıkmıyor cogu kez

Günaydın canım,hayırlısı olsun.Demekki bu ay kısmet değilmiş olmadığına göre.Her şeyin bir vakti zamanı var.Allah ım en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah...

:119:günaydın kızlaaaarrrr günaydııınnn :119: halam ve ben sizleri ziyarete geldik nasılsınız bakalımmmm

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun inş hepimiz için

aybicemm hayırlısı olsun bitanemm inşallahhh bebişin seninledir ve testte çıkmamıştır canım benimm

pidilgammm geçmiş olsun canım arkadaşım Allah acil şifalar versin,bi an önce toparlanıp çalışmaya devammmm

asoscum halanı şiddetle kınıyorum tatlım son gelişi olsun inşallahhhhhh

herkesler nasılllllllllllllllll

Gunaydin hamisdasim canim hastaneye ne zaman gidiyorsun

herkeseee günaydınnn nasılsınızzz bugunnn..

PİDİLGAMM cok gecms olsunn canmmmmm ınsallahh en kısa zamanda toparlanırsınn,dikkat et kendinee balımm

Gunaydin hamisdasim canim hastaneye ne zaman gidiyorsun

cuma günü gittim canımm nete girmediğim için yazamadım size,çok şükür kalp atışını duyduk 3,5 mm lik bebişimizi gördük.cumadan beri bakıyorum sürekli ultrason resmine
cuma günü tam 6 haftayı doldurduk 9.haftada çağırdı doktorum tekrar ama benim bu hafta diğer doktoruma randevum var

sen naptın alyammm geçmişi tam okuyamadım daha

umarım herşey yolundadır sizleri çokkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm bitanelerimmmmmmmmmm
halaları gelmeye sicelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................

herkeseee günaydınnn nasılsınızzz bugunnn..

PİDİLGAMM cok gecms olsunn canmmmmm ınsallahh en kısa zamanda toparlanırsınn,dikkat et kendinee balımm

günaydın penderim iyiyiz biz bebişimle bulantım başladı ama olsun dayanırım sağlıklı olsunda
sen nasılsın canımmmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…