- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.541
Kizlarrrrrr gunayydddiiinnn
Günaydın canım,nasılsın?Bak öyle böyle derken dr lar yüzünden üzüldün okadar.Maşallah 7 hafta geride kalmış bile.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
Benim ismim altında nergis yazıyor ya,nergis kim :)?Onu nasıl değiştirebilirim?
Sinir oluyorum bazen Dr umaonun yüzünden 20 günde 1 kilo vermisim öğrendiğimizden beri hep şüphe var icimizde hayırlısı artık cuma belli olacak hersey kuzum da büyümeye çalışıyor icimde en son gittiğimizde 3 mm boyu vardı
günaydın kızlarrr.haftasonunu sabırla bekledimmm iice kseinleşin die ..ne kesinleşecekse.....sabaha karşı test yaptım negatif.halam hala gelmedii.veee içimi sıkmaya başladı
İnsallah canim eskiye göre icim daha rahat beni bırakmaz diyorum artıkİyi düşün iyi olacak inşallah Allah ın izniyle canım.Sen kalbini ferah tut...
günaydın kızlarrr.haftasonunu sabırla bekledimmm iice kseinleşin die ..ne kesinleşecekse.....sabaha karşı test yaptım negatif.halam hala gelmedii.veee içimi sıkmaya başladı
Bende de papatya yazıyordu değiştirdim onceden ama simdi hatırlamıyorum
:119:günaydın kızlaaaarrrr günaydııınnn :119: halam ve ben sizleri ziyarete geldik nasılsınız bakalımmmm
günaydın herkeseee mutlu haftalarrr
günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun inş hepimiz için
aybicemm hayırlısı olsun bitanemm inşallahhh bebişin seninledir ve testte çıkmamıştır canım benimm
pidilgammm geçmiş olsun canım arkadaşım Allah acil şifalar versin,bi an önce toparlanıp çalışmaya devammmm
asoscum halanı şiddetle kınıyorum tatlım son gelişi olsun inşallahhhhhh
herkesler nasılllllllllllllllll
Gunaydin hamisdasimcanim hastaneye ne zaman gidiyorsun
herkeseee günaydınnn nasılsınızzz bugunnn..
PİDİLGAMM cok gecms olsunn canmmmmm ınsallahh en kısa zamanda toparlanırsınn,dikkat et kendinee balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?