Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ofofofofofof sıkılıyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

candost cinsiyeti belli yavruşunun?

Benimki kız gibi ama yrn kesin belli olacak yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar koskocaman bir negatifle ben geldimmmmmmmm.herzamanki gibi dayanamadım kan verdim ve az önce aradım değerleriniz 2 nin altında yani negatif dediler.bundada vardır bir hayır diyelim ve bu ayıda kapatalım.aslında bu seferki aşılama diye diğer aylara göre daha umutluydum ama kısmet işte.bu doktorlarda bir alem ne çok seviyorlar boş umut vermeyi .arayıp sonucu bildirdim ama iki gün erken yaptırmışsın pzt tekrar yaptır diyo iki günde ne olacaksa sanki.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooo muhabbetinize doyum olmuyo olum nerdesiniz lan sevişiyonuz mu sıçıyonuz mu agda mı yapıyonuz muz mu yiyonuz alooooooooooooooooooooo nerdesiniz laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????????????????????????????

v

hakkında hayırlsıı olsun canım vardır rabbimin bir bildigi üzülme canım inş.herşey iyi olur canım

Allah canını almasın nasıl sevişecik ramazan ramazan
tamam ben oruç değilim ama ben kovalıyom adam olmaz diyo kaçıyoooooooooooooo

hakkında hayırlsıı olsun canım vardır rabbimin bir bildigi üzülme canım inş.herşey iyi olur canım
haklısın tatlım bundada vardır bir hayır üzülsem ne olacak zaten.ben eşime çok üzüldüm bu ay ilk defa bu moda girmişti ve nedense aşılamayı çok bir halt sandı garibim ve hefeslendi galiba.çünkü az önce telefonda söyledim ve inanmadı hadi şaka yapıyosun dedi.sonra toparladı ama belli benden fazla umutlanmış.

ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ofofofofofof sıkılıyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

candost cinsiyeti belli yavruşunun?

Benimki kız gibi ama yrn kesin belli olacak yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım sen nerelerdesin ya uzun zamandır yoktun?
Benimkine de dr. 12.haftada kız gibi demişti.Bi daha da kendi dr.uma gidemedim şehir dışındayım.Başka bi dr.a gittim o da söylemedi.Off hala belli değil.Senin gönlünden geçen ne?

kız sen nerelerdesinnnnnnnnnnnnn
kayboldun ortalıktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ooooooooo olum bayagı büyümüş meaşallah senin ki artıkın belli olurdu ne die söylemedi ki götüngen dr ya:2:

Banada 12 haftada kız gibi ama tam emin degilim demişti şimdi yrn kesin söyler artıkın babakılm bende kız diyorum artıkın

kızlaaarrrr hadi hareket biraz konuşamıyorum susuzluktan rabbim kabul etsin geldim eve dinlenmeye çalışıorum ama nerde balkon yıkadım şu sıcakta bide çamaşır sercem diyee
eee sizler neler yaptınız bugün pek bi sessizizzz

Zeytoşum dön artık yaaa nerelerdesin bebekommm, döndüm muuuuu?? Oğluşun napıyooo

dönmedim tatlım daha eşim gelicek yıllık izne giricek ayın besinde bikacgün kalıp dönücez..oğluş tepiklio iste..netten dolayı pek giremiorum ama dönünce acısını cıkarıcam :)

arzucumm hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlıımm
hayat mucizelerle dolu,bak Alyama
belki dr.un dediği gibi,erken olduğu için çıkmamıştır

hakıında hayırlısı olsun canım... bende bu ay klomen kullanıyorum... salı günü kontrolüm var ve çatlatma iğnesini bende isticem... bu çatlatma iğnesi hangi marka ve de ne kadar? bulunmuyo falan diye duymuştum... :26:

geçmişi okudum ve de geldimm...

bende senin şu imzandan koymak istiyorum artıkkkk

bebitommmmmmmmmmmm inşşş hamişsindirrrrrrrrrrrrr
senn sabırlı gacısınnnnnnnnn hemen test yapmıyorsun maasalllahın var ondan zorlamıyorummmmmm
varsın bebişin olsundaaa testi geçç yapp boşverr tatlımmmmmmmmmmmmm

ne baarıyonn Adoş yosmasııı
çalışıyozz heralde
aylak bakkal mikini tartar pozisyonunda diiliz senin gibiiiiiiiiii

giriyooz işimiz çıkıyaaaaaaaaaa,kalıya öyleee

önce kocanın sana koyması lazım yavrum mercimegi sağlam vereceksin fırına öyle unundan hamırından yagından duzundan çalmak yok

Inş.canım tez vakitte eklersin sende amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…