Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

şaka maka son 2'ye girdik Pidiliiimm
ağustos2ta bi hakkımız daha kalıya ev tipi bebiş yapmak için
olmazsa eylül'de tüp bebiş çalışmaları
yıpratıcı bi süreç gibi,çok da araştırmadım ama bedenen de hırpalıyo sanırım alınan ilaçlar falan
sen ne düşünüyosun tedavi konusudna?
bu arada sen halen hsg çektirmiş değilsinn Pidiliimm,belki de ondan sonra gelecektir bebişin,neden bekliyosun tatlım?
gel bakayım kollarıma, anlat bana bebişiimm rahatlaaa

ben çıktım öpüldünüzzzzzzzz

idilimmmm hakkatten ya bendeki ii sabırmı heeeeehehehhehehe ben bile şaşdım kaldım

İnsallah canim hepimize nasip olur bu guzel duygu
kiz benim bebis Nazlı değil kendimi Belli etcem diye hızla büyüyor da bizim Dr uyuz ille alcak ya da bir şey konduracak ici rahat etmiyo

o dr lar varya pireye kızıp yogan yakıyolar...

iyiki de başka dr lara gitmişsiniz yoksa ALLAH korusun... minnak bebişimiz inşallah ömrünce böyle inatçı ve gayretli olur... sana mı çekti acep?

bayıldım saftirik yaaaa

CANIMMM agustosta 1 calisma hakkimiz daha var ev tipi icin
ben eylul 14 de allah kismet ederse turkiyeye donmus ve ise baslamis oluyorummmmm o tarihten sonra tuplu dalis dusunuyorum doktorum teksan beydi ama sanirsam onsdan vazgectim arda lambet diye bi doktorla iletisim kurdumm taaa buralardan :))))) eylulde benii bekliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama turkiyeye donunce ilk olarak tum tahlillerimi tekrar yaptirirm kocisinkileride burda yaptirirz tum tahlillerimizle beraber doktora sonra tiktik
ama bu surecte kendiliginden geliverse super olucakk
o hormonlari almak istemiorummmmmm anliiiiimisinnnnnnnn
bu doktoru 2 arkadasim cok tavsiye etti 35 yas uzeri gebelik icin cok iyiymis bende iletisim kurdum bakalim hayirlisiiiiiiiiiiii
ama sen daha cucuk deilmisin tup icin erken deilmii be cnmcmcmmm ????????

ayriyetten ben tuplerime baktirmadim ne bilimm pek bi eminim tuplerim aci dieee
icimdeki his oyle diooooo :)))))))))))))))) maydanozlu sutte buhardada oturdum :))))))) dogal yolari denedimmm brokoli kurude yapmistimmm daha oncelerindennnn meme kistleri icinnn ee bu tup acmayada yariyomusssss
veee burda doktora gidemiyorum zaten ondan hersey eyluleeeeee

eeeeeeeyyyyyyyyyyyyluldeeeee gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll hohohowwwwwwwwwwww eyluldeeee gellllllllllllllllllllllllllllllllll

nerdemiş bu daktır,ist.da mı?
leen Pidilgooşş yaşdaşım diyoom burçdaşım diyom yaa
ne küçüüğü yawrımm ne küçüğüüü
ufalayım da cebine gireyimm

inşallah ev tipi olur bebişlerimiz Pidilimm :)
ben de almak isemiyorum o hormonlarıı
hakkımızda hayırlısı olsuun darling

eylül herkes için önemli desene ben de anneme gitcem memeleke döndüğümde yep yeni bi hayata başlamış gibi olcam inşallah eylülde tekrar bismillah deyip dalcam bebek çalışmalarına

kızlar ben martta başladım bebeiş çalışmalırna haziranda düşük yaptım şimdi ben marta göre mi bi yıl doldurmuş olcam korunmasız yoksa hazirana göre mi

hmsssssssss pikisii o zamnnnnn takil bana hayatini yasaaaa sekercimmm
benim doktor bagdat caddesinde ist da arda lembet ismi googldan yaz bak incele icine sinmesi onemli ama benim 2 pimpirikli arkadaslarim bunda dogum yapinca bende bu doktora yoneldimmm
hee bide dedim cok ilgileniyosunuz diye teksan beyden size donuyorummm yanii
yengecdas olarakk
herzaman heryerde herdaimm IILGIIIIIIIIIIIIIIIIII
isityammmm didimmmmmm

piki didiiiii

35 yas uzeri gebelik uzerinde calismalari var o yuzden dondum bakalimmm hayirlisiiiiiiiii
insallahhh sekercimmmmm bu tuplu dalislara gerek kalmadan hallederiz ne bilimm vardir her iste bi hayirr cnnmcmmmm
sen nerdesin il olarak ????????
ist daysan dusun bu doktoruuu
ayy kiss ist daysan gorusuruzz geldigimizdee kahve icerizzz burcdasim halvetdasimmm ayy kiss bide hamisdas oldukmuuu amannnnn

canım benimm bursa'dayım ben
ist.a yakınız ama burdakileri bi araştırayım olmazsa arda'ya da bakarız
burda bi dr.buldum ama emin değilim,hsg mi çektirdiğim dr,
eltimin tüp bebiş tedavisini o yaptı,3 aylık minnak bi kızımız var

evet,ne güzel olurduu kahve içerdüükkk
inşaallah o da olur bir gün bebişimm

gel gündüzleee gecee olalııım
gel berabeerrrr hamiş olalıııııııımmm

kisslaaar sizde mi yendeçsiniz yandan yandan. ayyy bende bende yendeçim en hamaratından. yaaa nedir bu yandeçlerin yumoşlarından çektiği yaaaw. hande kazanovaya soralim mi yengeçler ağustosta hamiş olcekk mi acıbaaaaaaa

ya topigimizde ne kadanda cokk YENGEC varr yahuuuuuuuuuuuuu

YENGECLER

idilga 22 haziran
bojuo
vitamin
isilisil
neyzen
daha daha varrrrrr kimlerdii kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlarrrrrr.dün işten çıktım eve gitttim üzerimi değiştirmeden eşim ısrar etti kana gidecez die ben hayır gitmicem ha oladum ha olcam falan filan baya bi nazlandım.sonrar tmm dedim dayanamadımm.birden kapı çaldııı tak çıkacaz haydaaaaaaaaaa benim hala geldii.ne ettin dedim yaffff hani gelmicektin.yok seni bırakmama dedi(batasıca)eşimde okadar geldi geliyor dedin işte beğendinmi söylene söylene geirttin dedi ama amaaa şeyyyy beennnnnn diyemedimmm.halamda tüm şiddetiyle geldii ve üzerimden bi ağırlık kalktı sanki.doktorumu değiştiriyorum ve film yıldızı olacam üzüldümmü üzülmedim test yaptığım gün zaten biraz atlattmıştım şimdide deliliğe vuruyorummm biraz ama biri bişey dese gidecem o derece.amannnnnn napimmm yaa böyle yapa yapa kendi canımıza ediyozzzzzz pöfffff

haklısın aybiceeeemmmmm salla gitsin bundan sonra beklemiycem bende garip bir duygu üzülsen isyan etmekten korkuyosun üzülmemek olmuyo belli etmesende sızlıyo kalbin azıcık.. :119: olduğu kadar, olmadığı kader :119:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…