- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.801
herkesee günaydınnnn..
ASOSUMMM gözünaydınnnn canımmmmmmmm :))))
haklısın aybiceeeemmmmm salla gitsin bundan sonra beklemiycem bende garip bir duygu üzülsen isyan etmekten korkuyosun üzülmemek olmuyo belli etmesende sızlıyo kalbin azıcık.. :119: olduğu kadar, olmadığı kader :119:
sen zaten meyilliymişin yawrımm ben bişi yapmadıımm
sen yoldan gönüllü çıktııııııınn
o dr lar varya pireye kızıp yogan yakıyolar...
iyiki de başka dr lara gitmişsiniz yoksa ALLAH korusun... minnak bebişimiz inşallah ömrünce böyle inatçı ve gayretli olur...sana mı çekti acep?
bayıldım saftirik yaaaa
CANIMMM agustosta 1 calisma hakkimiz daha var ev tipi icin
ben eylul 14 de allah kismet ederse turkiyeye donmus ve ise baslamis oluyorummmmm o tarihten sonra tuplu dalis dusunuyorum doktorum teksan beydi ama sanirsam onsdan vazgectim arda lambet diye bi doktorla iletisim kurdumm taaa buralardan :))))) eylulde benii bekliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama turkiyeye donunce ilk olarak tum tahlillerimi tekrar yaptirirm kocisinkileride burda yaptirirz tum tahlillerimizle beraber doktora sonra tiktik
ama bu surecte kendiliginden geliverse super olucakk
o hormonlari almak istemiorummmmmm anliiiiimisinnnnnnnn
bu doktoru 2 arkadasim cok tavsiye etti 35 yas uzeri gebelik icin cok iyiymis bende iletisim kurdum bakalim hayirlisiiiiiiiiiiii
ama sen daha cucuk deilmisin tup icin erken deilmii be cnmcmcmmm ????????
ayriyetten ben tuplerime baktirmadim ne bilimm pek bi eminim tuplerim aci dieee
icimdeki his oyle diooooo :)))))))))))))))) maydanozlu sutte buhardada oturdum :))))))) dogal yolari denedimmm brokoli kurude yapmistimmm daha oncelerindennnn meme kistleri icinnn ee bu tup acmayada yariyomusssss
veee burda doktora gidemiyorum zaten ondan hersey eyluleeeeee
eeeeeeeyyyyyyyyyyyyluldeeeee gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll hohohowwwwwwwwwwww eyluldeeee gellllllllllllllllllllllllllllllllll
eylül herkes için önemli desene ben de anneme gitcem memeleke döndüğümde yep yeni bi hayata başlamış gibi olcam inşallah eylülde tekrar bismillah deyip dalcam bebek çalışmalarına
günaydın kızlarrrrrr.dün işten çıktım eve gitttim üzerimi değiştirmeden eşim ısrar etti kana gidecez die ben hayır gitmicem ha oladum ha olcam falan filan baya bi nazlandım.sonrar tmm dedim dayanamadımm.birden kapı çaldııı tak çıkacaz haydaaaaaaaaaa benim hala geldii.ne ettin dedim yaffff hani gelmicektin.yok seni bırakmama dedi(batasıca)eşimde okadar geldi geliyor dedin işte beğendinmi söylene söylene geirttin dediama amaaa şeyyyy beennnnnn diyemedimmm.halamda tüm şiddetiyle geldii ve üzerimden bi ağırlık kalktı sanki.doktorumu değiştiriyorum ve film yıldızı olacam üzüldümmü üzülmedim test yaptığım gün zaten biraz atlattmıştım şimdide deliliğe vuruyorummm biraz ama biri bişey dese gidecem o derece.amannnnnn napimmm yaa böyle yapa yapa kendi canımıza ediyozzzzzz pöfffff
herkesede günoooşşş kızlar canım annemler geldi :119: :119: çok mutluyum ya bennnn:119:
günaydın kızlarrrrrr.dün işten çıktım eve gitttim üzerimi değiştirmeden eşim ısrar etti kana gidecez die ben hayır gitmicem ha oladum ha olcam falan filan baya bi nazlandım.sonrar tmm dedim dayanamadımm.birden kapı çaldııı tak çıkacaz haydaaaaaaaaaa benim hala geldii.ne ettin dedim yaffff hani gelmicektin.yok seni bırakmama dedi(batasıca)eşimde okadar geldi geliyor dedin işte beğendinmi söylene söylene geirttin dediama amaaa şeyyyy beennnnnn diyemedimmm.halamda tüm şiddetiyle geldii ve üzerimden bi ağırlık kalktı sanki.doktorumu değiştiriyorum ve film yıldızı olacam üzüldümmü üzülmedim test yaptığım gün zaten biraz atlattmıştım şimdide deliliğe vuruyorummm biraz ama biri bişey dese gidecem o derece.amannnnnn napimmm yaa böyle yapa yapa kendi canımıza ediyozzzzzz pöfffff
öyle canım vakti zamnı var ama biz kendimizle uğraşmaktan zamınında geleceğini bazen unutuyoruz galiba.ilaç tedavisi almayı düşünmüyorum bu ay.sadece film çektirecem bide belki çörekotu kürü bide eşime keçiboynuzu .kızlar belki çok defa paylaşıldı ama namazda gözü olmayaynın ezanda kulağı olmaz misali hiç verilen tarifleri okumadım gibi bişey.bilen yapan olumlu sonuçlar alandan tarif bekliyorum.eşim pekmezini içiyor ama ben kürünü yapmak istiyorum bu ay
sağol penderim ama dehşet uykusuzum nasıl geçicek bugün bilmiyorum
oki canım bugün randevu alacam.aneztezili bakalımmm.oda çıksın aradan.O kadar dedik hala bak git diye ne yüzsuz bişey bu beee
neyse artık bizde Ağustos bebisi istiyoz o zaman saglık olsun saglikla gelsin minik kuzu:119::119::119:
sende geç kalmadan adet biter bitmez iliski yasak en geç 7-8 gun gidip film çekiliyorsun sonra geliyooorrrrrr bebiiss
evet balım inşşş yaklaşmışımdır.aybişimm günaydınn balımm hayırlısı olsun hakkında bencede film yıldızı ol aklından gitsin bebeimm,insallahh cok yaklastınn mutlu sonaa canımniçii
Kuzum esine keciboynuzu yap ama kendine birşey yapma bu ay filmde hiçbirşey verilmiyor
Keciboynuzu;
2,5 su bardağı kaynamış suya 7-8 keciboynuzu at 3 dk bekleyip soğumaya bırak 1 bardak ilininca icsin geri kalan bir bardağı sabah soguk icecek 1 hafta yap yeter sonra gece yatağa giderken hergun 1 bardak su icecek.
Kuzum esine keciboynuzu yap ama kendine birşey yapma bu ay filmde hiçbirşey verilmiyor
Keciboynuzu;
2,5 su bardağı kaynamış suya 7-8 keciboynuzu at 3 dk bekleyip soğumaya bırak 1 bardak ilininca icsin geri kalan bir bardağı sabah soguk icecek 1 hafta yap yeter sonra gece yatağa giderken hergun 1 bardak su icecek.
Paybişiiimm hayırlısı olsunn bebişimm
bence de öncelikle dr.unu değiştiriyosunn
gittiğin dr.senden hsg istemezse de sen iste,çektir,film yıldızı ol,süper bi duygu
bi söz var ya,herkes bi gün 15 dk.lığına ünlü olcak,heeh o kadar sürüyo zaten
eşin de yeniden sperm testi yaptırsın
tüplerin de açıktır inşallah,eşinin sonuçları da normalse kafan rahat devam edersiniz
bu arada keçi boynuzu kürünü yapıyom ben kocike
şöyle
6-7 adet k.boynuzunu küçük küçük kır,kırabildiğin kadar,3-4 cm.lik parçalar olabilir
500 ml.(2 su bardağı) suyu kaynat,at içine onlar 3-4 dk.kaynasın
kaynadıktan sonra kapat,k.boynuzları içinde 20 dk.beklesin
20 dk.dan sonra al k.boynuzlarını içinden
önce 1 su bardağı sabah, 1 su bardağı yatağa girmeden önce
bu 1 hafta devam edicek
1 haftadan sonra sadece akşam yatağa girmeden önce,buna da 3 ay devam edin
tamam mı bebişiimm
Kızlar günaydın hepimize.. Kasıklarımda inanılmaz bi ağrı ve çok az da olsa kahve telvesi gibi akıntı.. nedir bu ne yapayım önerileriniz var mı ? :'( Bat 09.08.2012
Paybişiiimm hayırlısı olsunn bebişimm
bence de öncelikle dr.unu değiştiriyosunn
gittiğin dr.senden hsg istemezse de sen iste,çektir,film yıldızı ol,süper bi duygu
bi söz var ya,herkes bi gün 15 dk.lığına ünlü olcak,heeh o kadar sürüyo zaten
eşin de yeniden sperm testi yaptırsın
tüplerin de açıktır inşallah,eşinin sonuçları da normalse kafan rahat devam edersiniz
bu arada keçi boynuzu kürünü yapıyom ben kocike
şöyle
6-7 adet k.boynuzunu küçük küçük kır,kırabildiğin kadar,3-4 cm.lik parçalar olabilir
500 ml.(2 su bardağı) suyu kaynat,at içine onlar 3-4 dk.kaynasın
kaynadıktan sonra kapat,k.boynuzları içinde 20 dk.beklesin
20 dk.dan sonra al k.boynuzlarını içinden
önce 1 su bardağı sabah, 1 su bardağı yatağa girmeden önce
bu 1 hafta devam edicek
1 haftadan sonra sadece akşam yatağa girmeden önce,buna da 3 ay devam edin
tamam mı bebişiimm
ben bunu kocişe hayatta içeremem boynuzlar içindemi kalacak peki bu 3 dk dan sonraaa
zatan canım direk film için gidecem .öncesindede doktorla görüşecem.bakalım ne dicek.eşim testlerini yeni yapmıştı canım.tmm canım kürü yapıyorum inş bu ovulasyon testide alacam.sen almıştın sanki öyle hatırlıyorum.netten getittirmeyi düşünüyorum.marka tavsiyeniz varmı.gg den alcam
20 dk.bekletip alıyosun Asoşuummben bunu kocişe hayatta içeremem boynuzlar içindemi kalacak peki bu 3 dk dan sonraaa
Yavrim gece icecegi sadece su bunu 1 hafta yapıyorsun sadece 3 ay icinde aralıklı olarak yapın diyor ama geceleri hep bir bardak su icsin diyor ben oyle okudum.esime de sadece 1 hafta yaptım Dr ilac vermedi sadece bu kur düzeltti degerlerini
Evet seker soğuyana kadar icinde kalıyor esim tadını cok sevmişti
ben kullanmadığım caydanligimin alt kısmında yapmıştım sürerken soguturken cok rahat oluyor
leynnn şimdi farkettim şimdi adam sumu içecek kürmü içecek yatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?