Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

öyle canım vakti zamnı var ama biz kendimizle uğraşmaktan zamınında geleceğini bazen unutuyoruz galiba.ilaç tedavisi almayı düşünmüyorum bu ay.sadece film çektirecem bide belki çörekotu kürü bide eşime keçiboynuzu .kızlar belki çok defa paylaşıldı ama namazda gözü olmayaynın ezanda kulağı olmaz misali hiç verilen tarifleri okumadım gibi bişey.bilen yapan olumlu sonuçlar alandan tarif bekliyorum.eşim pekmezini içiyor ama ben kürünü yapmak istiyorum bu ay

perii annesinde.pidilin kardeşi geliyo.alyanında anneciği yanında asosundaaa gelmişşş.

leynnn benim başım kelmi

sen zaten meyilliymişin yawrımm ben bişi yapmadıımm
sen yoldan gönüllü çıktııııııınn

Heee yavrim dogru soyluyon ben çıktım yoldan eyvah kotu yola mı düştüm ben simdi

Catlak lan bu

Hic sorma balım alıyorlardı bebisimi ama hemen gösterdi kendisini büyüdü 4 günde topac gibi oldu radyolog ilk gittiğimde keseyi beğenmemişti ne çabuk büyümüş dedi.sonra da kalp atışını beğenmedi yavasmis amaaannnnn cok da tinn didim

evet pidilim sende film YILDIZI ollllll sonra gelsin ev bebisiiii

eylül herkes için önemli desene ben de anneme gitcem memeleke döndüğümde yep yeni bi hayata başlamış gibi olcam inşallah eylülde tekrar bismillah deyip dalcam bebek çalışmalarına

insallah bebisin seni bekletmeden hemen gelip gobusune konar

O kadar dedik hala bak git diye ne yüzsuz bişey bu beee
neyse artık bizde Ağustos bebisi istiyoz o zaman saglık olsun saglikla gelsin minik kuzu:119::119::119:
sende geç kalmadan adet biter bitmez iliski yasak en geç 7-8 gun gidip film çekiliyorsun sonra geliyooorrrrrr bebiiss
herkesede günoooşşş kızlar canım annemler geldi :119: :119: çok mutluyum ya bennnn:119:

Gozun Aydın kusum annenin olması baska valla bana o kadar iyi baktı ki bu hafta o olmasa ac kalırdim valla

aybişimm günaydınn balımm hayırlısı olsun hakkında bencede film yıldızı ol aklından gitsin bebeimm,insallahh cok yaklastınn mutlu sonaa canımniçii

Kuzum esine keciboynuzu yap ama kendine birşey yapma bu ay filmde hiçbirşey verilmiyor
Keciboynuzu;
2,5 su bardağı kaynamış suya 7-8 keciboynuzu at 3 dk bekleyip soğumaya bırak 1 bardak ilininca icsin geri kalan bir bardağı sabah soguk icecek 1 hafta yap yeter sonra gece yatağa giderken hergun 1 bardak su icecek.

Kızlar günaydın hepimize.. Kasıklarımda inanılmaz bi ağrı ve çok az da olsa kahve telvesi gibi akıntı.. nedir bu ne yapayım önerileriniz var mı ? :'( Bat 09.08.2012

oki canım bugün randevu alacam.aneztezili bakalımmm.oda çıksın aradan.
aybişimm günaydınn balımm hayırlısı olsun hakkında bencede film yıldızı ol aklından gitsin bebeimm,insallahh cok yaklastınn mutlu sonaa canımniçii
evet balım inşşş yaklaşmışımdır.

yani günlük yapılacak demi bu şekerim

Paybişiiimm hayırlısı olsunn bebişimm
bence de öncelikle dr.unu değiştiriyosunn
gittiğin dr.senden hsg istemezse de sen iste,çektir,film yıldızı ol,süper bi duygu
bi söz var ya,herkes bi gün 15 dk.lığına ünlü olcak,heeh o kadar sürüyo zaten
eşin de yeniden sperm testi yaptırsın
tüplerin de açıktır inşallah,eşinin sonuçları da normalse kafan rahat devam edersiniz
bu arada keçi boynuzu kürünü yapıyom ben kocike
şöyle
6-7 adet k.boynuzunu küçük küçük kır,kırabildiğin kadar,3-4 cm.lik parçalar olabilir
500 ml.(2 su bardağı) suyu kaynat,at içine onlar 3-4 dk.kaynasın
kaynadıktan sonra kapat,k.boynuzları içinde 20 dk.beklesin
20 dk.dan sonra al k.boynuzlarını içinden
önce 1 su bardağı sabah, 1 su bardağı yatağa girmeden önce
bu 1 hafta devam edicek
1 haftadan sonra sadece akşam yatağa girmeden önce,buna da 3 ay devam edin

tamam mı bebişiimm

ben bunu kocişe hayatta içeremem boynuzlar içindemi kalacak peki bu 3 dk dan sonraaa

zatan canım direk film için gidecem .öncesindede doktorla görüşecem.bakalım ne dicek.eşim testlerini yeni yapmıştı canım.tmm canım kürü yapıyorum inş bu ovulasyon testide alacam.sen almıştın sanki öyle hatırlıyorum.netten getittirmeyi düşünüyorum.marka tavsiyeniz varmı.gg den alcam

Kızlar günaydın hepimize.. Kasıklarımda inanılmaz bi ağrı ve çok az da olsa kahve telvesi gibi akıntı.. nedir bu ne yapayım önerileriniz var mı ? :'( Bat 09.08.2012

canım ben sorunu anlayamadım açıkçası regli oldun kasıklarınmı ağrıyo?

Yavrim gece icecegi sadece su bunu 1 hafta yapıyorsun sadece 3 ay icinde aralıklı olarak yapın diyor ama geceleri hep bir bardak su icsin diyor ben oyle okudum.esime de sadece 1 hafta yaptım Dr ilac vermedi sadece bu kur düzeltti degerlerini

ben bunu kocişe hayatta içeremem boynuzlar içindemi kalacak peki bu 3 dk dan sonraaa

Evet seker soğuyana kadar icinde kalıyor esim tadını cok sevmişti
ben kullanmadığım caydanligimin alt kısmında yapmıştım sürerken soguturken cok rahat oluyor

ben şu tükürükle yapılandan aldım
babystart ovulasyon testi
ama çok da memnun değilim açıkçası
yımırt günlerinde eğrelti otu görünümü olur diyo ama ben her zaman göremedim
yımırt günlerimi biliyom zaten,ağrıdan sızıdan,akıntıdan anlaşılıyo
o yüzden alıcaksan bu tip olanları tavsiye etmem
digital olanlar var, sanırım onu Pidilim kullanıyo sorarsın
ya da bişeyerek olanlar var
hatta bişeyerek olanların en ucuzu bile olsa çok net belirliyo
bence onlardan al
benim adım hıdır,elimden gelen budur beybii

20 dk.bekletip alıyosun Asoşuumm

Palyooşşş zillisi,İbrahim Saraçoğlu'nun resmi sitesinde benim dediğim gibi yazıya,
ordan bakıp yapıyam ben

Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Keiboynuzu

hamiş bak gitt

eşinde ne gibi sorun vardı datlum??

günaydın kızancıklarrrrrrrrrrrrr
sabah sabah elimi bir kesmişim kiiiiiiiiiiii üffffffffffffffffffffffff
parmagımın ucu tam feci sızladıııııııııııı :2::2::2::2::2:

neyse kan durduuuuuuuuuuu

naparsınız be yaa ne var n e yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…