Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ye kuzum yeee yarasın minişimizzeeeeeee.ohhhhhhhhhh yesinde büyüsün kocaman olsunnnnnnn

Dun 12 saatlik nöbetim vardı uyumuşum masa üstünde:)) esime saat 11 olunca yemek diye sizlanmaya başladım :)) cok zor gecti valla cok çaresiz hissettim kendimi( günlük 5-7 öğün yiyorum topac olcam:))

ye kuzum yeee yarasın minişimizzeeeeeee.ohhhhhhhhhh yesinde büyüsün kocaman olsunnnnnnn

Dun 12 saatlik nöbetim vardı uyumuşum masa üstünde:)) esime saat 11 olunca yemek diye sizlanmaya başladım :)) cok zor gecti valla cok çaresiz hissettim kendimi( günlük 5-7 öğün yiyorum topac olcam:))

pompala coşşş beybiii
yaw ben pekmezi diil kürü yapıyaam,daa hızlı olmaları içüünn onu da yapiim anasını satiiimmm
kociş çok sevinceekk

datlum geçmişş olsuunn
bol su evet,o 3,5 lt.içilecekk işte o kaa

alınganlık gelmez bize diyim sana.biz o bildikleriiii kızlarada benzemeyiz hemmm.biz anca güleriz elimizden bukadarı geliyo.alınganlık aşıyo bizi pek beceremiyoz.ayy ne var az alıngan az nazlı olaydık

azıcık yamuk prensoş olaydık eyiydii

tatlım benim yerim seni ben napıosun nasılsın kime alınagandın sen

Asoşuum kimseye alınmadıımm,dalga geçiyamm
var ya öyle antikler,herbişeye darılıyo alınıyo
ondan şeetmiştiimm
takılma sen darlinngg

Canım yiyebiliyorken ye tabiki ama abur cuburda yeme.Bebişe faydalı olmayan ama sana kilo aldıracak olan şeylerden uzak dur bence.Ne kadar kilo alırsan sonradan okadar zor vermesi.Ben şuana kadar almadım hiç.2 kg vermiştim onu tamamlayamadım daha.Yemezsen olacağı budur ama yiyemiyorum ki.Dün akşam bile kus kus maf oldu midem ve boğazım okadar yanıyor ki kusunca oturup ağlıyorum artık acıdan.Ama ne diyelim,sağlıklı sıhhatli nasip etsinde Allah ım inşallah bunlarda geçer...

12 saaatlik nöbet çok yaaa.diikkat et kuzum cidden kendine bol su tüket

canım 2 tane grup var benim kayıtlı olduğum hala devam ediyor ama diğerinden bir bilgim yok

Canım senin de kayıtlı olduğun grup 2012 aralık anneleriydi facede.ben de ondan bahsediyorum,devam ediyor mu o? Ben göremiyorum artık,arayınca da çıkmıyo Yoksa beni çıkardılar mı, sorunu iletirmisin grup kurucusuna ltfn...

Pidiliimm bakalım biz dereceye girebilcez mi
en tombiş hamiş olmak istiyaam Allah'ın izniyle
çok çalıştıım,çok yol katettim
birazcık doping yaptım ama o sayılmaz
en başta,beni bu yolda yanlız bırakmayan siz sevgili topikdaşlarıma
sonra da en büyük katkılarından dolayı KOCİKİMEE VE SPERMCANLARA bi teşekkkürü borç biliriimm

beklemek zor darlinnggg
hemencik belli olsuun,bebişş olsuunn
yarın mı vericeksin kan??

büyük ihtimal yarın akşama kadar gelmezse canım acile giderim.çünkü en azından bilimde ona göre söktürücü bişeyler kullanayım dımı

dr dan şimdi geldim

5 tane yumurtam oluşmuş üçü küçükmüş. diğerleri biri sağda biri solda... bugün 9. günüm... biri 10 mm biride 13 mm olmuş... onları değerlendirecez dedi dr... günde 2 mm büyürmüş. :44:

cuma sabahı yeniden gidicem... ovitrelle istedim ben kendim dr dan... aldım eczaneden şimdi... cuma günü yanımda bulundurucam... yumoşlar istenilen boyutlara geldiyse iğnemi vurulcam... tedavimi hızlandırayım istedim...

sizce nasıl kızlar? :44:

60:

Bence süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Benimde 5 yumurtam vardı iğne bile yaptırmadığım halde maşallah ikizlerim geldi.
Gelsin senden de ikizler,üçüzler inşallah...

Bence süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Benimde 5 yumurtam vardı iğne bile yaptırmadığım halde maşallah ikizlerim geldi.
Gelsin senden de ikizler,üçüzler inşallah...

canım çok mutlu etti msjın beniii..... inşallah iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatlarlar ve de ikizlerim gelir....

burayla turkiye arasinda tam 2 saat fark var gecen aksam mac bizde 10 daydi sizde 12 brezilya-turkiye

cin-turkiye sabah saat 10 daydi sizde ogleyin 12

yarin MAC 16 45 SIZDE bizde 14 45 insalahhh macta olucazzzzzzzzzzzz insallahh kazansinnn filenin hatunlari :))))))

cumada var pazar gunude hepsinde bizdee varizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz oleyyyyyyyyyyy

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ALYAMMM cnmm o hemsire arkadasina selam soyleee amaaaaaa cok alakasiz be yavrummm dolmisss nereeeeeeeee sut nereeeee hee belkimde uzerine yogurt dokulerek yenen dolmissden bahsediyodur hani yogurt var dieee
sut urunlerinden alicagin calsiyumu hicbiseyden almayiyosunnnn sakin inanmaaa onlar hurafeeeeeeeeeeeeee
abur cubur biseylerde yemeyin kislarrrrrr bunlari bide vermesi varr amann diyeyimm
hep faydali seylerrrrrrrrr bol meyve bal ceviz badem kiwi sut urunleri et balik sebzeeeeeeeeee
no pilav-no karbonhidrat-no beyaz ekmek -no cokk tatli-no tuzzzz-no sekerrr-- nooooooo ...................

yesssssssssssss
VITAMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cnmm benimm sen nerelerdesinnnnnnnn annecigine arkadas bende yatar oldumm vallaaaaaaaaaa mucksssssss

POJUMMMMMMMMM kutlu haftamiz bittii bekleme dua fasli haftamizin acilisi hayirli and ugurlu olsun sekercimmmmmmmmmmm aksam sonlandirmayi ters taklayla yapamadimmmmmmmmmmmm
bu arada halla dollemeye calisioz ama insallahh icimde yumurta kalmistir o dususten sonraaaa :))))))

IKIZLERIMINNN annesiiiii cnmm benimmmmm napiyoo bebislerinnnnnnnnnnnnn
amann cnmmmm guzel seyler yemeyi ihmal etmeeeeeeeee
calsium hapi destegi alabilirsin doktorunla konusss
ve vitamin takviyesii
ayyyyy cokk guzell
insallahhhh allah banada yasatsinnnnn bi ikiz olayini yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aminnnn

tatlı kuşum balım benim çok geçmiş olsun iyimisin şimdi günde 4 lt su içmek zorundasınn başka yolu yok dicerm ama benim kardeşim gebe kalmadan evvel idrar yolu enfeksiyonuna yakalandı doğurana kadar devam etti ve her ay neredeyse 1 kutu antibiyotik içtiiii yaaaaa ve o yüzden erken doğurdu 36. haftası yeni bitmişti bebişimizin onuda doğurmadan 1 hafta evvel görünen ama hisedilmeyen sancıları ve enfeksiyonun tavan yapması sonucu hastanede yattı acilen amekliyata alınıp şak diye çıkardılar prensesimiziii
o yüzdeennn bolbol suuuuuuuuuuuuu

bence gayet ii canım.inş tutar bebişin.(bu arada bide kızın varmış sanırım senin dımı?)
tedavi işte budur ya.takip takip takip....
doktoruma okdar kızıyorumki keşke yüssüzlük yapıp ben gideydim her gün yumurta takibine geldim diyeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…