- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.741
ye kuzum yeee yarasın minişimizzeeeeeee.ohhhhhhhhhh yesinde büyüsün kocaman olsunnnnnnn
ye kuzum yeee yarasın minişimizzeeeeeee.ohhhhhhhhhh yesinde büyüsün kocaman olsunnnnnnn
Keciboynuzu pekmezi icmeye devam etsin kuzum esim 3 ay arayla tahlil verdi morfoloji kısmında birşey yazmıyor ama ileri hareket ve hareketsiz sayısı normal değildi sonra süper ötesi oldular
Yaa hamileliğin yan etkisi mı yoksa seni görünce mı cosuyom bilmiyom
Evet yaa kuzucum büyüyor dr lar beni üzse de o hiç üzmüyor sadece yemek yemeden bos duramıyom 2 saatte ağzıma ille birseyler atmalıyımsaglık ocağı çağırdı oraya gittik 3-5 Lt su iç dedi aklım tavana vurdu mümkün değil dedim mide bulanıyor birazcık o kadar suda:))))ama içmezsem idrar yolu enf oldum geçmeyecek ( siz bilmiyorsunuz hafta sonu ateşim 38.1 oldu serum yedim geldim
alınganlık gelmez bize diyim sana.biz o bildikleriiii kızlarada benzemeyiz hemmm.biz anca güleriz elimizden bukadarı geliyo.alınganlık aşıyo bizi pek beceremiyoz.ayy ne var az alıngan az nazlı olaydık
tatlım benim yerim seni ben napıosun nasılsın kime alınagandın sen
Dun 12 saatlik nöbetim vardı uyumuşum masa üstünde:)) esime saat 11 olunca yemek diye sizlanmaya başladım :)) cok zor gecti valla cok çaresiz hissettim kendimi( günlük 5-7 öğün yiyorum topac olcam:))
Dun 12 saatlik nöbetim vardı uyumuşum masa üstünde:)) esime saat 11 olunca yemek diye sizlanmaya başladım :)) cok zor gecti valla cok çaresiz hissettim kendimi( günlük 5-7 öğün yiyorum topac olcam:))
canım 2 tane grup var benim kayıtlı olduğum hala devam ediyor ama diğerinden bir bilgim yok
beklemek zor darlinnggg
hemencik belli olsuun,bebişş olsuunn
yarın mı vericeksin kan??
büyük ihtimal yarın akşama kadar gelmezse canım acile giderim.çünkü en azından bilimde ona göre söktürücü bişeyler kullanayım dımı
Pidiliimm bakalım biz dereceye girebilcez mi
en tombiş hamiş olmak istiyaam Allah'ın izniyle
çok çalıştıım,çok yol katettim
birazcık doping yaptım ama o sayılmaz
en başta,beni bu yolda yanlız bırakmayan siz sevgili topikdaşlarıma
sonra da en büyük katkılarından dolayı KOCİKİMEE VE SPERMCANLARA bi teşekkkürü borç biliriimm
dr dan şimdi geldim
5 tane yumurtam oluşmuş üçü küçükmüş. diğerleri biri sağda biri solda... bugün 9. günüm... biri 10 mm biride 13 mm olmuş... onları değerlendirecez dedi dr... günde 2 mm büyürmüş. :44:
cuma sabahı yeniden gidicem... ovitrelle istedim ben kendim dr dan...aldım eczaneden şimdi... cuma günü yanımda bulundurucam... yumoşlar istenilen boyutlara geldiyse iğnemi vurulcam... tedavimi hızlandırayım istedim...
sizce nasıl kızlar? :44:
Bence süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
Benimde 5 yumurtam vardı iğne bile yaptırmadığım halde maşallah ikizlerim geldi.
Gelsin senden de ikizler,üçüzler inşallah...
bence gayet ii canım.inş tutar bebişin.(bu arada bide kızın varmış sanırım senin dımı?)dr dan şimdi geldim
5 tane yumurtam oluşmuş üçü küçükmüş. diğerleri biri sağda biri solda... bugün 9. günüm... biri 10 mm biride 13 mm olmuş... onları değerlendirecez dedi dr... günde 2 mm büyürmüş. :44:
cuma sabahı yeniden gidicem... ovitrelle istedim ben kendim dr dan...aldım eczaneden şimdi... cuma günü yanımda bulundurucam... yumoşlar istenilen boyutlara geldiyse iğnemi vurulcam... tedavimi hızlandırayım istedim...
sizce nasıl kızlar? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?