Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Valla bende anlamadım kist falan olabilir mı :44::44: yada yerleşme kanaması

canım bana öyle geldi.mesela bende durum buna benzer. kist oluştu bu şekilde atılıyor diye düşündüm.çünkü daha önce bu şekilde olmamıştım

yerim kız seni balım benimmkür kürdür önemli olan niyet nede olsa
vitom geçmiş olsun tatlımm iyi gezmeler sana ozamandaa

Canım çok teşekkür ederim.Amin,inşallah.Allah ım senden de razı olsun ve duaları kabul olan kullarından nasip eylesin hepimizi.Kişinin kendine ettiği duadan çok başkasının ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş.Çünkü hepimizin muhakkak günahları var ve hepimizin dili başkası için daha günahsız,temiz bir şekilde dua ediyor çünkü.Hele birde burdaki olayda bambaşka bir şey,birbirimizi biliyoruz nitekim ama sonuç itibariyle birbirimizin yüzünü bile görmüş insanlar değiliz ama duygular okadar içten ve temizki.Seviyorum hepinizi,hepinizin mutlu olmasını istiyorum.Hiç bebişi olmayan kalmasın inşallah ve topiğimizi bu seferde bebişlerimiz için devam ettiririz inşallah...

caNlarimmm gunoossssssss gunaydoossssss bebiklerimmmmmmm ayy nasi ozledim sizi burnumun diregi sizliyorrr burnumda tutuyosunuzzzzz yaaaAa aaaaaa nas bi sevgidir buuu hepinizi tek tek aniyor ozluyorum resmen bennnnnn her zaman soyledigim gibii sahici samimi bi dostluk var burdaaa hersey gercekkk arabadayim suannn yazliga gidiyoruz cumartesi donucez bu tatil bize cok iyi geldiii herkes iyidir umarm cok okuyamadim son sayfaya baktm pitosum elini kesmis dikkat et annem bebegmmmm aybicemi cok merak ediyorum ne oldu sonuuccc bitanem yaaAaa hepinizi cok ozledimmmm pojummm hamis olursa sen faceden msg at kuzummmm faceden atinca direk msg gibi goruorum teldeeeee opuyorum hepinizi seviormmmmm cokkkkkkkk canisko bebiskolarimmmmmmMmmmmmmmmmmmmmm oyyyy yirim len siziiiiiiiiiiii

yerim kız seni balım benimmkür kürdür önemli olan niyet nede olsa
vitom geçmiş olsun tatlımm iyi gezmeler sana ozamandaa

Eveettt bende oyle Didim iste kur kurdur niyet ettim bebise diyip içirin gitsin

Ahh kuzum bizde seni seviyoz hemde cookkk ikizlerimizin annisi:119::119::119:

GÜNAYDINNN :119::119::119::119::119: CANLARIM.
HERKES İYİ MAŞALLAH.
AY YİNE BOMBA GİBİYİZ.
BİRİ SU KÜRÜ YAPAR BİRİ PARMAĞINI KESER.
VİTOM DİKKAT ET CANIM KENDİNE.
ALYAM SÜPERSİN, SU BEBEK OLSUN İSMİ DE İSTERSEN
AYBİCEMİN HALASI GELMİŞ, HİÇ DE HOŞ GELMEMİŞ. HALALARI SEVMİYORUZ
BİR DAHAKİ AYA TEYZEMİZİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH
HEPİNİZİ ÖPTÜM.
BU ARADA, KK NIN EN CANLI VE EN İÇTEN TOPİĞİYİZ.
SİZLERİ ÇOK SEVİYAMMMM

Canım bizde seni çok özledik.Daha az önce aklımdan geçiyordun sende...
Bebişin bir an önce gelir inşallah.Çok gezme çalış birazda :)Öpüyorum seni güzel annecik...(Allah ım söyletiyor inşallah hadi bakalım)

Yirim seni yirim sen bizi mı özledin çabuk gel bekletme ama tatilde keyfini çıkar kuzum bebisi de yap gel kiz olursa kumsal erkek olursa ada koyarız ismini:)))

Hee yavrim rezil oldum sorma Erkek olursa adını UMUT koyacağım karar verdim yipratan sürecin sonunda umutları ayakta tutmak cok zormus kiz olursa aklımda daha güzelleri var ama SU da cok guzel
topige de

canımmm biz de seni çok özledik perimm... ama sayılı gün çabuk geeçr, sen tatilini yap, kafanı boşalt, kendini motive et, çalışmalara ara vermeee veeee innnnnnnşallahhhhhhhhhhhhhh olarak dönnnnnnnnn...
biraz önce ben de söyledimmmm, en sıcak, en samimi arkadaşlık burda var valla: en güzel topik bizim toopik
(dipnot: bir üst satırda ikonuna basıyorum diye son 3 tıkta ikonuna basmışım yanlışlıkla. allahım yoksa bir işaret mi,??? hadi inşallah. herkes olsun lütfenn allahım) amin

günaydın herkese...

rüyamda bi bebek gördüm harikaydı...

hepinizi neşeli gördüm... daha iyi olur inşallah...

bi de bişey sorucam kızlar...

çatlatma iğnesi olduktan sonra 36 saat içinde mi ilişki olcak yoksa 36 saat sonra mı yoksa 36. saat mi??

sanırım kafayı yiyorum...

keyfine bakkk bebişimmmmmm.iice eğlen.seni özledikkkk kuzummmmmmmmm

ben kırmızı kartı dün akşam yedim canum

biz de seni yirizzz leeenn
az yiyelim de kocişine de kalsın

Perdoganıımmm canımcım napıyosunuz bakiiimm
ayyy böyle çoğul hitap edince pek hoş oluyaaa
can içinde caann Allahım sen büyüksüünn

günaydın canlarımmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmm

ben çok halsizim,midem de bulanmaya başladı kafamı kaldıramıyorum.işyerime geliyorum ofisimde yatıyorum sürekli,bilgisayarın başına oturamıyorum bile.size bakıyım dedim merak ettim hepinizi

aybicemmm halanı bir daha görmemek üzere yollayalım bu sefer,su dökmeyelim arkasından

geçmişi pek okuyamıyorum herkes iyi ve olsuuuuuunnnnnnnnnn

aybicem canım benim hakkımızda hayırlısı olsun...

geçen ay bende çektirdim hsg yi... bence anestezili çektirmene gerek yok... boşu boşuna o kadar ilaç alma... 2-3 dk lık bişey sadece... tüplerinde bişey çıkmaz Allahın izniyle ama için rahat etmiş olur... benim filmim adetin 10. günü çekilmişti... 1 gün öncesinden antibiyotik başlamıştım ve de filmden sonrada bitirene kadar devam ettim... enfeksiyonlara karşı...

ondan sonrada yeni dr nun tepesine bin... tedavini takip ettir... inşallah ondan sonra bebişin sana gelecek inşallah...

can içinde caann Allahım sen büyüksüünn [/QUOTE]

canımmm pojommmm, sana da
iyiyiz galiba, bi sıkıntımız yok, ne bulantı ne bişey, hiçbirşeyim yok, sadece memeişler davul gibi o kadar
yarın kese görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır.
sizlere nasıl dua ediyorum anlatamam canım, hem de tek tek isim vererek inşallah dualarım kabul olur da hepimiz hamile oluruz. aminnnn

Işlııımmmm canım beniimmm kıyamaaam
beyaz leblebi,çıbık kraker falan yesen,onlar iyi geliyomuş hamiş bulantısına
biliyosundur gerçi
bol bol dinlen tatlım
inşaallah uzun sürmez bulantıların
güzel anniş,Işıl annişşş yiriiimm seniiii

ayyy kıyamammmm, geçicek canım geçicek, bunlar tatlı bulantılar.
ama bende hiç bulantı yok, sende 7.hafta mı başladı ışılım??? benim için erken mi ki acaba???

can içinde caann Allahım sen büyüksüünn

canımmm pojommmm, sana da
iyiyiz galiba, bi sıkıntımız yok, ne bulantı ne bişey, hiçbirşeyim yok, sadece memeişler davul gibi o kadar
yarın kese görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır.
sizlere nasıl dua ediyorum anlatamam canım, hem de tek tek isim vererek inşallah dualarım kabul olur da hepimiz hamile oluruz. aminnnn[/QUOTE]

ağzın bal yisiiinn bebişiimmm,Allah kabul etsin dualarını,dualarımızıı
kesenizi de görün hayırlısıyla inşaallah
varsın memişler tombiş olsuunn,bi sıkıntın yok ya çok şükürr
sağlıkla gelsin minnakımız prensimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…