- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.841
Valla bende anlamadım kist falan olabilir mı :44::44: yada yerleşme kanaması
canımın içi takılıyom ben sana,kızma taam
çok seviyom ki ben seniii kocamaannnn
utanma gııııızz hadi gel bakiim geeeell
yaklaşş
Tamam lannnn siz haklısınızben orayı su sanmıştım esime de hep su içirmiştim neyse ise yaradı nitekim
esimin hareketsiz sayısı fazlaydı neredeyse hepsi hareketlendi , bide ileri hareketi yavasti o da hızlandı ayrıca sperm sayısı da arttı butun degerler de 2-3 kat artis oldu
suyun mucizesi bu olsa gerekk
işe yaramış ya sen ona bak
hemencik deoldunn
darısı başımızaaa.amiinn
canıımm,her zaman herkes için çok güzel dua ediyosun,Allah senden razı olsun
Allahım sana da bebişlerini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiinn
yerim kız seni balım benimm kür kürdür önemli olan niyet nede olsa
vitom geçmiş olsun tatlımm iyi gezmeler sana ozamandaa
Canım çok teşekkür ederim.Amin,inşallah.Allah ım senden de razı olsun ve duaları kabul olan kullarından nasip eylesin hepimizi.Kişinin kendine ettiği duadan çok başkasının ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş.Çünkü hepimizin muhakkak günahları var ve hepimizin dili başkası için daha günahsız,temiz bir şekilde dua ediyor çünkü.Hele birde burdaki olayda bambaşka bir şey,birbirimizi biliyoruz nitekim ama sonuç itibariyle birbirimizin yüzünü bile görmüş insanlar değiliz ama duygular okadar içten ve temizki.Seviyorum hepinizi,hepinizin mutlu olmasını istiyorum.Hiç bebişi olmayan kalmasın inşallah ve topiğimizi bu seferde bebişlerimiz için devam ettiririz inşallah...
caNlarimmm gunoossssssss gunaydoossssss bebiklerimmmmmmm ayy nasi ozledim sizi burnumun diregi sizliyorrr burnumda tutuyosunuzzzzz yaaaAa aaaaaa nas bi sevgidir buuu hepinizi tek tek aniyor ozluyorum resmen bennnnnn her zaman soyledigim gibii sahici samimi bi dostluk var burdaaa hersey gercekkk arabadayim suannn yazliga gidiyoruz cumartesi donucez bu tatil bize cok iyi geldiii herkes iyidir umarm cok okuyamadim son sayfaya baktm pitosum elini kesmis dikkat et annem bebegmmmm aybicemi cok merak ediyorum ne oldu sonuuccc bitanem yaaAaa hepinizi cok ozledimmmm pojummm hamis olursa sen faceden msg at kuzummmm faceden atinca direk msg gibi goruorum teldeeeee opuyorum hepinizi seviormmmmm cokkkkkkkk canisko bebiskolarimmmmmmMmmmmmmmmmmmmmm oyyyy yirim len siziiiiiiiiiiii
caNlarimmm gunoossssssss gunaydoossssss bebiklerimmmmmmm ayy nasi ozledim sizi burnumun diregi sizliyorrr burnumda tutuyosunuzzzzz yaaaAa aaaaaa nas bi sevgidir buuu hepinizi tek tek aniyor ozluyorum resmen bennnnnn her zaman soyledigim gibii sahici samimi bi dostluk var burdaaa hersey gercekkk arabadayim suannn yazliga gidiyoruz cumartesi donucez bu tatil bize cok iyi geldiii herkes iyidir umarm cok okuyamadim son sayfaya baktm pitosum elini kesmis dikkat et annem bebegmmmm aybicemi cok merak ediyorum ne oldu sonuuccc bitanem yaaAaa hepinizi cok ozledimmmm pojummm hamis olursa sen faceden msg at kuzummmm faceden atinca direk msg gibi goruorum teldeeeee opuyorum hepinizi seviormmmmm cokkkkkkkk canisko bebiskolarimmmmmmMmmmmmmmmmmmmmm oyyyy yirim len siziiiiiiiiiiii
GÜNAYDINNN :119::119::119::119::119: CANLARIM.
HERKES İYİ MAŞALLAH.
AY YİNE BOMBA GİBİYİZ.
BİRİ SU KÜRÜ YAPAR BİRİ PARMAĞINI KESER.
VİTOM DİKKAT ET CANIM KENDİNE.
ALYAM SÜPERSİN, SU BEBEK OLSUN İSMİ DE İSTERSEN
AYBİCEMİN HALASI GELMİŞ, HİÇ DE HOŞ GELMEMİŞ. HALALARI SEVMİYORUZ
BİR DAHAKİ AYA TEYZEMİZİ BEKLİYORUZİNŞALLAH
HEPİNİZİ ÖPTÜM.
BU ARADA, KK NIN EN CANLI VE EN İÇTEN TOPİĞİYİZ.
SİZLERİ ÇOK SEVİYAMMMM
GÜNAYDINNN :119::119::119::119::119: CANLARIM.
HERKES İYİ MAŞALLAH.
AY YİNE BOMBA GİBİYİZ.
BİRİ SU KÜRÜ YAPAR BİRİ PARMAĞINI KESER.
VİTOM DİKKAT ET CANIM KENDİNE.
ALYAM SÜPERSİN, SU BEBEK OLSUN İSMİ DE İSTERSEN
AYBİCEMİN HALASI GELMİŞ, HİÇ DE HOŞ GELMEMİŞ. HALALARI SEVMİYORUZ
BİR DAHAKİ AYA TEYZEMİZİ BEKLİYORUZİNŞALLAH
HEPİNİZİ ÖPTÜM.
BU ARADA, KK NIN EN CANLI VE EN İÇTEN TOPİĞİYİZ.
SİZLERİ ÇOK SEVİYAMMMM
günaydın canlarımmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmm
ben çok halsizim,midem de bulanmaya başladı kafamı kaldıramıyorum.işyerime geliyorum ofisimde yatıyorum sürekli,bilgisayarın başına oturamıyorum bile.size bakıyım dedim merak ettim hepinizi
aybicemmm halanı bir daha görmemek üzere yollayalım bu sefer,su dökmeyelim arkasından
geçmişi pek okuyamıyorum herkes iyi veolsuuuuuunnnnnnnnnn
ayyy kıyamammmm, geçicek canım geçicek, bunlar tatlı bulantılar.günaydın canlarımmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmm
ben çok halsizim,midem de bulanmaya başladı kafamı kaldıramıyorum.işyerime geliyorum ofisimde yatıyorum sürekli,bilgisayarın başına oturamıyorum bile.size bakıyım dedim merak ettim hepinizi
aybicemmm halanı bir daha görmemek üzere yollayalım bu sefer,su dökmeyelim arkasından
geçmişi pek okuyamıyorum herkes iyi veolsuuuuuunnnnnnnnnn
Perdoganıımmm canımcım napıyosunuz bakiiimm
ayyy böyle çoğul hitap edince pek hoş oluyaaa
can içinde caann Allahım sen büyüksüünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?