Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

amiiinnnnn canım ponjuuummm benim yiyorum da bi işe yaramıyo ama olsun bebişim sağlıklı olsunda çekmeye razıyım ben sıkıntıları
eylülde tüplü dalış varmış canım hadi hayırlısı bakalım inşallah gerek kalmadan gelir tontirik bebişin de teyzesi de yir onuuuuu

günaydın canım....

ilk hamileliğimde ne bulantı ne kusma ne halsizlik yaşadım..

ama razıyım valla darısı tez zamanda hepimizin başına inşallah.... bulantı, kusma, halsizlik ve sonrasında da tatlı mı tatlı bi bebişşşş

ayyy kıyamammmm, geçicek canım geçicek, bunlar tatlı bulantılar.
ama bende hiç bulantı yok, sende 7.hafta mı başladı ışılım??? benim için erken mi ki acaba???

inşallah canım geçer hayırlısıyla,benimki cumartesi yoğun olarak başladı canım 6+1 ken.belki sende olmaz bulantı bebişim herkeste olmayabiliyo,benim ilk hamişliğimde olmamıştı hiç

ağzın bal yisiiinn bebişiimmm,Allah kabul etsin dualarını,dualarımızıı
kesenizi de görün hayırlısıyla inşaallah
varsın memişler tombiş olsuunn,bi sıkıntın yok ya çok şükürr
sağlıkla gelsin minnakımız prensimiz [/QUOTE]
CANIM ALLAH MI SÖYLETTİ NE ??? PRENSİMİZ Mİİ
EVET EVET BEN DE PRENS İSTİYAMMM, KÜÇÜK ADAM GİBİ OLSUN

bende de yoktu canım ilk hamileliğimde ama 8.haftada sonlanmıştı o belki daha sonra olurdu bilemicemm
haklısın tabi ranacımm sağlıkla gelsin bebişler de çekilir bunlar,darısı tüm arkidişlerimin başına inşallahhhhhh

ya canım her lafı söylüyorum yine geliyor yine glieyor.dedim bu son uyarım bi daha gelme kocişimde artık seni istemiyo bakalım önümüzdeki günlere.canım benim dikkat et kendi.enerji verecek şeyler yemeye çalış

evt hayılısı olsun cnm.canım benim bi kaç sıkıntım vardı ondan aneztezili çektircem.evet tohturumun peşini bırakmıcam daha

bu sefer gelemeyecek aybicemm çok pis kızdım ona
tamm canım dediğini yapcam yemeye çalışcamm

KISLARRRRRRRRRRRRRRRR enn kiymetlimm canimin icimmmm kardescimmm yoldaa geliyoo yanimizaa cokk mutluyummmmmmmmmmmm heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOooooo

sizi seviyorummmm
dun gece hepimiz icin dua ettim allahh tumm dileklerimizi hayirlisiyla kismet etsin insallahhhhhhhh

kislarrrrrrrrrrrrrr

yuzme yarislariiii bugunn bizimm

BBC Sport - London 2012 Olympics

ogleden sonra sirbistan turkiye macindan ell sallicammm :))) ordanda havaalnina kardescimi almayaaa
ayy guzell bir gun olsun insallahhhhhh

opyorummmm sizi seviyorummmmm
yuce rabbim emeklerimizi ve umutlarimizi bosa cikarmaaaaaaaaaa diyorummm

ve GUNUN MONUSU

PRATIK bu aksam kislarrrrr

firinda balik
firinda patates
firinda hazir pizza
kefir yogurt salata

uzerine profiterol
meyve
kahve

muckssssssssssssssssssssssssssssssssss

ve herkeseee bendenn

pidilim mönün güzel her akşamki mönün güzel tam takdirlik ama bu kadar çok şeyi yiyebiliyomusunuz ben çok nadir yapıyorum böle çok şey çünkü yiyemiyoz mesala sadece pizza olurdu bizim öğün yemeğimiz bide içecek

cnmm balik burda cok hafif bisey el buyuklugunde ve okyanus baligi uzerine kaplama yapmislar hemen firina atiyosun 25 dak hazir onunla birlikte az bi pataeste firinda
herseyim genelde firinda oldugu icin hafiftir
pizzada burda incecikkkkkk baligin yanina ekmek yerine 2 ser dilim pizza zaten 3 kisi olucaz tamamdir :))))))))

yanina hergun evde kendim yaptigim kefirimm enn sagliklisiii

gözün aydın pidilgam, kardeşinle musmutlu günler diliyorum sana canım.
kardeş sevgisi çok başka diil mi, hele bir de kız kardeşse, dünyalara bedel oluyor.

Son düzenleme:

kefiri kendin mi yapıyosun o nasıl oluyo anlatsanaaa ooohh kardeşinde geldi mis miss

selam herkese.kürtaj oldum arkadaslar,bitti.şimdi evde dinleniyorum..

selam canım, çok geçmiş olsun. inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun da çalışmalarına başlarsın, herşeyde vardır bir hayır. umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…