- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.861
Işlııımmmm canım beniimmm kıyamaaam
beyaz leblebi,çıbık kraker falan yesen,onlar iyi geliyomuş hamiş bulantısına
biliyosundur gerçi
bol bol dinlen tatlım
inşaallah uzun sürmez bulantıların
güzel anniş,Işıl annişşş yiriiimm seniiii
günaydın canlarımmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmm
ben çok halsizim,midem de bulanmaya başladı kafamı kaldıramıyorum.işyerime geliyorum ofisimde yatıyorum sürekli,bilgisayarın başına oturamıyorum bile.size bakıyım dedim merak ettim hepinizi
aybicemmm halanı bir daha görmemek üzere yollayalım bu sefer,su dökmeyelim arkasından
geçmişi pek okuyamıyorum herkes iyi veolsuuuuuunnnnnnnnnn
ayyy kıyamammmm, geçicek canım geçicek, bunlar tatlı bulantılar.
ama bende hiç bulantı yok, sende 7.hafta mı başladı ışılım??? benim için erken mi ki acaba???
canımmm pojommmm, sana da
iyiyiz galiba, bi sıkıntımız yok, ne bulantı ne bişey, hiçbirşeyim yok, sadece memeişler davul gibi o kadar
yarın kese görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır.
sizlere nasıl dua ediyorum anlatamam canım, hem de tek tek isim vererekinşallah dualarım kabul olur da hepimiz hamile oluruz. aminnnn
günaydın canım....
ilk hamileliğimde ne bulantı ne kusma ne halsizlik yaşadım..
ama razıyım valla darısı tez zamanda hepimizin başına inşallah....bulantı, kusma, halsizlik ve sonrasında da tatlı mı tatlı bi bebişşşş
ya canım her lafı söylüyorum yine geliyor yine glieyor.dedim bu son uyarım bi daha gelme kocişimde artık seni istemiyo bakalım önümüzdeki günlere.canım benim dikkat et kendi.enerji verecek şeyler yemeye çalışgünaydın canlarımmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmm
ben çok halsizim,midem de bulanmaya başladı kafamı kaldıramıyorum.işyerime geliyorum ofisimde yatıyorum sürekli,bilgisayarın başına oturamıyorum bile.size bakıyım dedim merak ettim hepinizi
aybicemmm halanı bir daha görmemek üzere yollayalım bu sefer,su dökmeyelim arkasından
geçmişi pek okuyamıyorum herkes iyi veolsuuuuuunnnnnnnnnn
aybicem canım benim hakkımızda hayırlısı olsun...
geçen ay bende çektirdim hsg yi... bence anestezili çektirmene gerek yok... boşu boşuna o kadar ilaç alma... 2-3 dk lık bişey sadece... tüplerinde bişey çıkmaz Allahın izniyle ama için rahat etmiş olur... benim filmim adetin 10. günü çekilmişti... 1 gün öncesinden antibiyotik başlamıştım ve de filmden sonrada bitirene kadar devam ettim... enfeksiyonlara karşı...
ondan sonrada yeni dr nun tepesine bin...tedavini takip ettir... inşallah ondan sonra bebişin sana gelecek inşallah...
Valla bende anlamadım kist falan olabilir mı :44::44: yada yerleşme kanaması
ya canım her lafı söylüyorum yine geliyor yine glieyor.dedim bu son uyarım bi daha gelme kocişimde artık seni istemiyo bakalım önümüzdeki günlere.canım benim dikkat et kendi.enerji verecek şeyler yemeye çalış
evt hayılısı olsun cnm.canım benim bi kaç sıkıntım vardı ondan aneztezili çektircem.evet tohturumun peşini bırakmıcam daha
KISLARRRRRRRRRRRRRRRR enn kiymetlimm canimin icimmmm kardescimmm yoldaa geliyoo yanimizaa cokk mutluyummmmmmmmmmmm heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOooooo
sizi seviyorummmm
dun gece hepimiz icin dua ettim allahh tumm dileklerimizi hayirlisiyla kismet etsin insallahhhhhhhh
kislarrrrrrrrrrrrrr
yuzme yarislariiii bugunn bizimm
BBC Sport - London 2012 Olympics
ogleden sonra sirbistan turkiye macindan ell sallicammm :))) ordanda havaalnina kardescimi almayaaa
ayy guzell bir gun olsun insallahhhhhh
opyorummmm sizi seviyorummmmm
yuce rabbim emeklerimizi ve umutlarimizi bosa cikarmaaaaaaaaaa diyorummm
ve GUNUN MONUSU
PRATIK bu aksam kislarrrrr
firinda balik
firinda patates
firinda hazir pizza
kefir yogurt salata
uzerine profiterol
meyve
kahve
muckssssssssssssssssssssssssssssssssss
ve herkeseee bendenn
cnmm balik burda cok hafif bisey el buyuklugunde ve okyanus baligi uzerine kaplama yapmislar hemen firina atiyosun 25 dak hazir onunla birlikte az bi pataeste firinda
herseyim genelde firinda oldugu icin hafiftir
pizzada burda incecikkkkkk baligin yanina ekmek yerine 2 ser dilim pizza zaten 3 kisi olucaz tamamdir :))))))))
yanina hergun evde kendim yaptigim kefirimm enn sagliklisiii
Höykürmeeekkkk istiyoruuummmm askımı daglara taslara aayyyyy aayyyyy
selam herkese.kürtaj oldum arkadaslar,bitti.şimdi evde dinleniyorum..
selam herkese.kürtaj oldum arkadaslar,bitti.şimdi evde dinleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?