Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar ben SABAHTAN BERİ BURDAYIM AMA KAFAM BAŞKA YERDE OLDUĞUNDAN YAZAMADIM BİRTÜRLÜ
BEBEĞİMİ GÖRMEYE GİTTİMYA BUGÜN ANLATAYIM SİZİDE SIKACAĞIM AMA

herşeyi gayet iyi ama böbreklerde biraz fazla bir gelişme gördü izleyeceğiz dedi şuan için birşeyi yokmuş bu haftalarda normalmiş ama süreci takip etcekmiş
6 mm nin üstüne çıkarsa tehlikeli dedi
sadece neden olur dedim nedeni yok dedi yeni oluşan bir bebek bu haftalarda böyle sinyaller verir bize bana dikkat edin diye dedi allahtan gelen şeyler bunlar dedi
bunları şimdi değilde sonraki haftalarda görsek daha kötü dedi 2 haftada bir takip etcez zaten geliyorsun bütün organlarına bakıyorum buna biraz daha özen göstrcez dedi ekstra birşey söz konusu değil aynen randevu tarihlerimiz değişmeyecek yani dedi
ama gelde bana anlat doktorun takip etcez demesi bile yetti bana ağlayıp durdum şimdi biraz daha iyiyim sabaha göre bebeğimde üzülmesin diye ağlamamaya çalışıyorum
oda anlamış gibi olanları tekmeleyip duruyor sabahtan beri
arkadaşım kızdı bebeğide sıkıyorsun diye bende birşey oldu sandım dedi 4 boyutluda kötü şeyler dediler sanmış
kötü birşey olsa 1 dk bekletmezler ultrasonada tahlillerede alırlardı dedi haklı aslında
ben 4 boyutluya ne zaman gircem dedim ne zaman istersen dedi doktorum sırf bebeğimizi görmek için gir dedi yoksa özel olarak bir gerek yok dedi
bizde yarın gircez bakalım randevumuzu aldık 11:30'a

işte böyle kızlar dua edin herşey yolunda gitsin

Son düzenleme:

canım bende öle bliyorum ne tarafın ağırıyosa otaraftan yumurtluyon demek oluyo ama anlamak için kendini iyicene dinlemen gerek

erdgnııımmmm sen dersinde toplaşmakmıııı ahanda ben geldim gelmeyen kızların dedikodusunu yapak ama bojuuu hariç onun bi gözü üzerimizde
evet canım, bak heemn aşağıda yazmış zaten
yapalım dedikodu valla. bugün zaman geçmek bilmedi, geldim geldim, kendim konuştum kendim dinledim.
canım benim iyi ki varsınız

canım pojommm inşallah canım,,, boş zamanım var ya kendimi dinleyip duruyorum işte saçma sapan.
uyarın için sağol bebekim...
adoş kızını öğrendi ya, aklı bir karış havadadır, bizi de unutmuştur.
olsa da yalasa

canımmmm ne olur telaş yapma hemennn... bak arkadaşın ne güzel demiş. önemli birşey olsa zaten hemen ultrasona alırlar, tahliller falan yaparlardı. sen o güzel canını sıkma da kaanımız da üzülmesin annesi... hiçbirşey olmayacak merak etme tatlım. dualarımız sizinle olacak

hangi yumurtalığında ağrı varsa ordan yumurtluyorsun cnm, uamrım yardımım olmuştur.
Herşey gönlünce olsun

hiç dikkat etmemişim buna evet hep bir ağrı olur 16.17 günlerde ama bilmek lazımmış demekki.

Değişirmi acaba bu her ay. Değişiyodur heralde.
Allah hepimizin kalbine göre versin inş.
Hayırlı sağlıklı......

inşallah tatlım inşallah allah korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi

sonesintim, pojom ve hafzakım, sizleri çok çok öpüyorummm...
benim mesaim bitti çıkıyorum, herşey çok gzüel olacak inşallahhh
hepinize iyi akşamlar canlarımm benimm...

canım Esiniimm
lütfen üzme kendini ve Kaanımızı
dr.un önemli birşey olsa bu kadar rahat hareket etmezdi değil mi tatlıımm
herşey normal ve yolunda,biz hep iyi düşünüyoruz ve iyi oluyo bitanem
endişelenmekte haklısın ama öyle ağlayıp da kendini ve prensini hırpalama bebişimm
dualarımız sizinle olucak merak etmeeee
güzel annemizin güzel oğluşu bakalım bize gülücükler atıcak mı yine,yarın görüciizz

sağol bitanem inşallah güzel haberler alırım
yarın detaylıda görceğimiz görüntü doğduğundakiyle hemen hemen aynı şekilmiş bende çok merak ediyorum
hem foto hem cd vercekler hepsini yüklerim
inşallah yine gülüyordur teyzesi iyiki varsınız

Selamm yosmalar

dün giremedim topige dün düştüm ya ayagım kaydı dizimin üzerine çöktüm kaldım deve gibi

Belim agrıdı ama şimidi iyiyim dr aradım anlattım belinin ve götünün üzerine sert düşmedikten sonra sorun olmaz dedi öyleeeeeeeeeee işte şimdi de fena degilim dizim ve belim agrıyooooo hayıırlsı bakalım
esin üzülme canım rabbimden hayırlısı olsun inş.herşey çok güzel olur bizimde omirilik testimiz temiz çıktı çok şükür sorun yokmuuş balık yagına,demir hapına ve kalsiyum hapına başladık bakalım

Ne var ne yokkkkkkkkkkkkk uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah tatlım inşallah
sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine biraz kuzum

ayyy ne heyecanlı yaaa,ne güzel duygudur kimbilirrr
merak ederiz biz,hemen yüklersiinn
canım Esinim siz de iyi ki varsınız

hadeeeee çok geçmiş olsun bebişiimmm verilmiş sadakan varmıışş
ne bu böyle topikimizin hatunlarına nazar değdii heee
önce Pidi şimdi seen
elemtere fiş kem gözlereee şişşşşş

testiniz de temiz çıkmış, çok şüküür DENİZKIZIMIZ O BİZİİMMMM FISTIKIMIIIIZZZ
ayyyyy yiriiiiiiiiiimmmmmmm

sagol bojou amcasııııııııııııııı denizinde sana selamııııııııııııı var

He yaaaa çok pis göz var üzerimizde heran tecavize ugrayabiliriz ve donsuz olay mahallini terk edebilir durumdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ayyy dün düştüm ya gülmekten kalkamadım yerden çok pis güldüm kenidmeeeeeeeeee ama güzel düştüm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok afilliydi artislük patenaj misaliiiiiiii kaydım gittim

boju amcası yir sizi
yawrıım bu performansla olimpiyata katılaydın eyiydi
Pidiliimm döt üstü düşüş dalında,sen de artistik patinajda bi madalyayı hakettiniz

Kuzum biraz araştırma yaptım genelde gozlenen ve sonrasinda düzelen birşeymis.buyuklerde susuzluktan oluyor diye biliyorum o yüzden sende bol su iç hem suyun azalmasın hem bebek susuz kalmasın. Anne vücudu mükemmel birşey eminim onu koruyup duzeltecektir.erken farkedilmesi guzel takibini aksatma ayrıca erken farkedilince doğduktan sonra duzeltiliyormus hiç kendini kasma kaanimiz mutsuz bebek olmasın ki yarın yine sana gülücükler atsın

balim goruyormusun annelik içgüdüsü iste hemen korumussun onu
cok gecmis olsun sürekli dinlen bı de magnezyum yağı var ağrıyı kesiyor onu sorup kullan malum ilac yasak sana
ay bu arada ben veya bir baskası düşünce gülmekten katılıyorum

gecmis olsun canim.
birsey sorcam senin balik yaginin markasi ne. her balik yagi iyi degilmis.

pidiloş, sen miydin o esmer güzeli? sırbistan maçında el sallayan haniii. gördüm galbaaa
bizim veleybolcu kızlar nasıl ama fistik gibin. hem çocuk yapmışlar hem kariyer yaw
kardeşin geldi miii?
ne getirdi iiii?
incik boncuk,
kime kime?
sana banaaaaa

Son düzenleme:
Adoş'um geçmiş olsun dikkat et kendine.Allah ım esirgemiş seni ve minik denizimizi...

Kaan'ımın annesi üzülme ne olur,Allah ım inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin.İnşallah hiçbir sorun yoktur.Tabiki siz her ihtimale karşı kontrollerinizi yaptıracaksınız ama inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın Kaan'ımızı.Sen üzülme ki oda üzülmesin annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…