- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #16.901
Bende geldim kabul eder misiniz?
Günlerdir topikleri okumaktan gözlerim görmüyor.
Ilginç bişey okudummmm
ya nereden anlıyorsunuz sağdan mı soldan mı yumurtladığınızı?
Benim bir kızım var birde oğluş istiyorumda.
evet canım, bak heemn aşağıda yazmış zatenerdgnııımmmm sen dersinde toplaşmakmıııı ahanda ben geldim gelmeyen kızların dedikodusunu yapak ama bojuuu hariç onun bi gözü üzerimizde
canım pojommmcanım benim,hiç endişelenme
prensinin kesesini göreceksiin,pıtı pıtıı atan kalbini duyacaksıınn Allah'ın izniyle
negatif enerji gönderme bebişine,sakın
sen de biliyosun zaten ama yine de uyarım didim
uyarıcı geldiiii haaaanııımmmm
len bu Adoş yosması nerde yaaaaaaaaaaa
dün de yoktu
devamsızlıktan bırakalım onu
kızlar ben SABAHTAN BERİ BURDAYIM AMA KAFAM BAŞKA YERDE OLDUĞUNDAN YAZAMADIM BİRTÜRLÜ
BEBEĞİMİ GÖRMEYE GİTTİMYA BUGÜN ANLATAYIM SİZİDE SIKACAĞIM AMA
herşeyi gayet iyi ama böbreklerde biraz fazla bir gelişme gördü izleyeceğiz dedi şuan için birşeyi yokmuş bu haftalarda normalmiş ama süreci takip etcekmiş
6 mm nin üstüne çıkarsa tehlikeli dedi
sadece neden olur dedim nedeni yok dedi yeni oluşan bir bebek bu haftalarda böyle sinyaller verir bize bana dikkat edin diye dedi allahtan gelen şeyler bunlar dedi
bunları şimdi değilde sonraki haftalarda görsek daha kötü dedi 2 haftada bir takip etcez zaten geliyorsun bütün organlarına bakıyorum buna biraz daha özen göstrcez dedi ekstra birşey söz konusu değil aynen randevu tarihlerimiz değişmeyecek yani dedi
ama gelde bana anlat doktorun takip etcez demesi bile yetti bana ağlayıp durdum şimdi biraz daha iyiyim sabaha göre bebeğimde üzülmesin diye ağlamamaya çalışıyorum
oda anlamış gibi olanları tekmeleyip duruyor sabahtan beri
arkadaşım kızdı bebeğide sıkıyorsun diye bende birşey oldu sandım dedi 4 boyutluda kötü şeyler dediler sanmış
kötü birşey olsa 1 dk bekletmezler ultrasonada tahlillerede alırlardı dedi haklı aslında
ben 4 boyutluya ne zaman gircem dedim ne zaman istersen dedi doktorum sırf bebeğimizi görmek için gir dedi yoksa özel olarak bir gerek yok dedi
bizde yarın gircez bakalım randevumuzu aldık 11:30'a
işte böyle kızlar dua edin herşey yolunda gitsin
hangi yumurtalığında ağrı varsa ordan yumurtluyorsun cnm, uamrım yardımım olmuştur.
Herşey gönlünce olsun
canımmmm ne olur telaş yapma hemennn... bak arkadaşın ne güzel demiş. önemli birşey olsa zaten hemen ultrasona alırlar, tahliller falan yaparlardı. sen o güzel canını sıkma da kaanımız da üzülmesin annesi... hiçbirşey olmayacak merak etme tatlım. dualarımız sizinle olacak
kızlar ben SABAHTAN BERİ BURDAYIM AMA KAFAM BAŞKA YERDE OLDUĞUNDAN YAZAMADIM BİRTÜRLÜ
herşeyi gayet iyi ama böbreklerde biraz fazla bir gelişme gördü izleyeceğiz dedi şuan için birşeyi yokmuş bu haftalarda normalmiş ama süreci takip etcekmiş
sadece neden olur dedim nedeni yok dedi yeni oluşan bir bebek bu haftalarda böyle sinyaller verir bize bana dikkat edin diye dedi allahtan gelen şeyler bunlar dedi
bunları şimdi değilde sonraki haftalarda görsek daha kötü dedi 2 haftada bir takip etcez zaten geliyorsun bütün organlarına bakıyorum buna biraz daha özen göstrcez dedi ekstra birşey söz konusu değil aynen randevu tarihlerimiz değişmeyecek yani dedi
ama gelde bana anlat doktorun takip etcez demesi bile yetti bana ağlayıp durdum şimdi biraz daha iyiyim sabaha göre bebeğimde üzülmesin diye ağlamamaya çalışıyorum
arkadaşım kızdı bebeğide sıkıyorsun diye bende birşey oldu sandım dedi 4 boyutluda kötü şeyler dediler sanmış
kötü birşey olsa 1 dk bekletmezler ultrasonada tahlillerede alırlardı dedi haklı aslında
ben 4 boyutluya ne zaman gircem dedim ne zaman istersen dedi doktorum sırf bebeğimizi görmek için gir dedi yoksa özel olarak bir gerek yok dedi
sonesintim, pojom ve hafzakım, sizleri çok çok öpüyorummm...
benim mesaim bitti çıkıyorum, herşey çok gzüel olacak inşallahhh
hepinize iyi akşamlar canlarımm benimm...
canım Esiniimm
lütfen üzme kendini ve Kaanımızı
dr.un önemli birşey olsa bu kadar rahat hareket etmezdi değil mi tatlıımm
herşey normal ve yolunda,biz hep iyi düşünüyoruz ve iyi oluyo bitanem
endişelenmekte haklısın ama öyle ağlayıp da kendini ve prensini hırpalama bebişimm
dualarımız sizinle olucak merak etmeeee
güzel annemizin güzel oğluşu bakalım bize gülücükler atıcak mı yine,yarın görüciizz
Selamm yosmalar
dün giremedim topige dün düştüm ya ayagım kaydı dizimin üzerine çöktüm kaldım deve gibi
Belim agrıdı ama şimidi iyiyim dr aradım anlattım belinin ve götünün üzerine sert düşmedikten sonra sorun olmaz dedi öyleeeeeeeeeee işte şimdi de fena degilim dizim ve belim agrıyooooo hayıırlsı bakalım
esin üzülme canım rabbimden hayırlısı olsun inş.herşey çok güzel olur bizimde omirilik testimiz temiz çıktı çok şükür sorun yokmuuş balık yagına,demir hapına ve kalsiyum hapına başladık bakalım
Ne var ne yokkkkkkkkkkkkk uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol bitanem inşallah güzel haberler alırım
yarın detaylıda görceğimiz görüntü doğduğundakiyle hemen hemen aynı şekilmiş bende çok merak ediyorum
hem foto hem cd vercekler hepsini yüklerim
inşallah yine gülüyordur teyzesi iyiki varsınız
Selamm yosmalar
dün giremedim topige dün düştüm ya ayagım kaydı dizimin üzerine çöktüm kaldım deve gibi
Belim agrıdı ama şimidi iyiyim dr aradım anlattım belinin ve götünün üzerine sert düşmedikten sonra sorun olmaz dedi öyleeeeeeeeeee işte şimdi de fena degilim dizim ve belim agrıyooooo hayıırlsı bakalım
esin üzülme canım rabbimden hayırlısı olsun inş.herşey çok güzel olur bizimde omirilik testimiz temiz çıktı çok şükür sorun yokmuuş balık yagına,demir hapına ve kalsiyum hapına başladık bakalım
sagol bojou amcasııııııııııııııı denizinde sana selamııııııııııııı var
He yaaaa çok pis göz var üzerimizde heran tecavize ugrayabiliriz ve donsuz olay mahallini terk edebilir durumdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ayyy dün düştüm ya gülmekten kalkamadım yerden çok pis güldüm kenidmeeeeeeeeee ama güzel düştüm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok afilliydi artislük patenaj misaliiiiiiii kaydım gittim
Selamm yosmalar
Selamm yosmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?