Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yavaş yavaş yorulduğumuzu hissediyorum.

perim kuzum senin daha 6. ayın canımcım.sabretmekten başka elimizden bişey gelmiyor.

hamileyken silik çıkıyor anlıyorum hamileyim
değilsede asla çıkmadı şimdiye kadar
hep bembeyazdı
beni kadırmadı yani testler
markaları neydi hatırlamıyorum
ama pericim en iyisi
sen bir daha erken yapma
anlıyorum dayanamıyorsun
bende duramıyordum
Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh

Periiimmm hayırlısı olsun canım benim
sabahtan beri girmemişitim,login olmadan bi okiim dedim geçmişii
heyecan yaptım bayyaa oohh yeeaahhhh

bende geçmişi okumadan pat diye dalmıştım. esincim geçmiş olsun kaan a dikkat et.
perişko sen üzülünce hepimiz üzülüyoruz bak. olacak... mutlaka olacak. imkansız değil. sadece sabredelim yeter canım.
gözden kaçırdığım şeyler varsa kusura bakmayın. herkesi öptüm.
oğluşumuzda hayırlı olsun. hoş gelsin sefalar getirsin

Son düzenleme:
yaa ne güzell oluurrrr.....

inşallaahhhh hepimizz annee olacaazzz...ben de yoruldummm...ama yaa bu ay olurrsaaa diyoruummmm...Allahtan ümit kesilmez....

inşallah canım güzel haberleri herkes bekliyor. ben yeni sayılırım daha 3. ay bu 2- 3 güne halam gelmezse...:119::119::119: hayırlısı...
senin kaç ay oldu denemeler? :44:

inşallah canım güzel haberleri herkes bekliyor. ben yeni sayılırım daha 3. ay bu 2- 3 güne halam gelmezse...:119::119::119: hayırlısı...
senin kaç ay oldu denemeler? :44:

benim çok oldu canımcım...2 yılı geçiyor nerdeyse isteyeli..eşimin değerleri sınırda...bizim hayatımız biraz düzensiz eşim işi nedeniyle evde olamıyor..bazen 2 ay gelemediği oluyor..ben de işi bıraktım gitmeye çalışıyorum yanına türkiye de olursa..karışık azcık yani...doktor düzenli deniceksiniz dedi ama olamıyor malesef...birkez aşılama denedik. tutmadı..kısmet. denk gelirse tüp istiyorum artık..
sizin daha çok yeniymiş..hiç canını sıkma...eşin yanında, biprobleminiz yoksa gelir bebişiniz kısa zamanda....

ilk iki ay çok üzüldüm ama burda kızlarla tanışınca kendimi topladım. doğru söylüyorsun yeniyiz daha biz. eşimde de bendede sorun yok. değerlerimiz çok iyi. hem öğretmeniz ikimizde mesaimiz az hep birlikteyiz. hatta ben yapışık ikiz gibiyiz diyorum. neyse...
bu ay hep şöyle düşündüm. bi sorun yok elbet olacak. olmadı aşılama, olmadı çatlatma patlatma, olmadı tüp bebek oda olmadı yaşım 40 oldu gider kimsesiz bi çoçuk evlat edinirim. yani bu evde bigün mutlaka çocuk sesleri yankılanacak. aynen böyle düşünüyorum relaxım yani şekerim.
imkansız diye bişey yok bu dünyada.
öz halam (gerçek bir şahsiyet) 30 unda evlendi. benim gibi. 4-5 yıl uğraştı olmadı bebişi. eşinin değerleri kötüydü. paralarıda yoktu tüplü dalış yapamadılar. derken derken halam geldi 40 yaşına. 2 ay adet olmamış. menapoza giriyorum demiş garibim. ama aslında iki aylık hamişmiş. doğal kendiliğinden oluverdi prensesimiz 41 inde anne oldu yani halam. işte umut etmek için bir sebep size.
çok uzattım ama bugün hepimiz duygudan duyguya geçtik bende etkisindeyim hala işte...
öptüüm

ne güzel yazmışsııınnn...ve çok şanslısıınnn mutlu bir yuvan var...halana da ne mutlu...bu hikayeler bize de umut oluyor...sabretmek, şükretmek gerek.....yoksa dediğin gibi elimizden geleni yapıcaz artık.....

Kadir Gecesi değer gecesidir. Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.Hayırlı kandiller...

Kizlar sonucc gene 0.100 hahahhaa artik guluyorummmmmmmmm cok guluyorummmmm

Evet uzulmuyorummmmm kendim ettim kendim buldummm hahahahhaha

Nova marka testi Allah bildigi gibi yapsin

perimm allahtan hayırlısı olsun hakkındaa üzülmee ben inanıyorumm allahn izniyle günün birinde bize mutlu haberi verceksin insallahhh

canlarımmmmmmmmmmm bitanelerimmmmmm umarım herşey yolundadır
ve pericim inşalllahhhhhh öbür aya hamiş kalırsınnnnnnnnnnn gülümmmmmmmmmmmm

rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etssin inşallah bu akşam herkes birbirine dua etsin bi isim listesi çıkaralım bu akşama özel isim isim dua edelim birbirimize ne dersiniz kızlar kimin kime duasının geçeceğini kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…