- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.641
yavaş yavaş yorulduğumuzu hissediyorum.
haklisin kanimca ....................................
yavaş yavaş yorulduğumuzu hissediyorum.
haklisin kanimca ....................................
pidilim yaaaa ne olcek böyle regli günüm geçsinde test yapamk için dört gözle regli günü bekelrdim.artık o anı yaşamak istemiyorum.sinir bozucu pofffffffffffffff.saçmaladımmm ya kusuruma bakmayın
pidilim yaaaa ne olcek böyle regli günüm geçsinde test yapamk için dört gözle regli günü bekelrdim.artık o anı yaşamak istemiyorum.sinir bozucu pofffffffffffffff.saçmaladımmm ya kusuruma bakmayın
Sacmalamadin tatlim cok guzel soyledin bence...
ayy bayıldım bunlaraaaaa....keşke yapabilseeemmmm nerde o yeteneeekkk meesssteeeeee
merhabalar kızlar salı gün biranda tatil işimiz çıktı işyerimde biraz karışıktı o yüzden yazamadım buraya herkes çok merak etmiş sağolun hepiniz
iyiyim çok şükür 2 kere düşmeme rağmen aynı tarafıma hemde allahaıma bin şükür kaan iyi olan bana oldu karnımı koruyum derken sol ayağım mor ve yaralı bunada şükür
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi teket eker öpüyorum iyiki varsınız
bi hamiş kalalım ben hepimize yapar gönderirim canım. bu arada geçmiş ollsun
Periiimmm hayırlısı olsun canım benim
sabahtan beri girmemişitim,login olmadan bi okiim dedim geçmişii
heyecan yaptım bayyaa oohh yeeaahhhh
yaa ne güzell oluurrrr.....
inşallaahhhh hepimizz annee olacaazzz...ben de yoruldummm...ama yaa bu ay olurrsaaa diyoruummmm...Allahtan ümit kesilmez....
inşallah canım güzel haberleri herkes bekliyor. ben yeni sayılırım daha 3. ay bu 2- 3 güne halam gelmezse...:119::119::119: hayırlısı...
senin kaç ay oldu denemeler? :44:
benim çok oldu canımcım...2 yılı geçiyor nerdeyse isteyeli..eşimin değerleri sınırda...bizim hayatımız biraz düzensiz eşim işi nedeniyle evde olamıyor..bazen 2 ay gelemediği oluyor..ben de işi bıraktım gitmeye çalışıyorum yanına türkiye de olursa..karışık azcık yani...doktor düzenli deniceksiniz dedi ama olamıyor malesef...birkez aşılama denedik. tutmadı..kısmet. denk gelirse tüp istiyorum artık..
sizin daha çok yeniymiş..hiç canını sıkma...eşin yanında, biprobleminiz yoksa gelir bebişiniz kısa zamanda....
ilk iki ay çok üzüldüm ama burda kızlarla tanışınca kendimi topladım. doğru söylüyorsun yeniyiz daha biz. eşimde de bendede sorun yok. değerlerimiz çok iyi. hem öğretmeniz ikimizde mesaimiz az hep birlikteyiz.hatta ben yapışık ikiz gibiyiz diyorum. neyse...
bu ay hep şöyle düşündüm. bi sorun yok elbet olacak. olmadı aşılama, olmadı çatlatma patlatma, olmadı tüp bebek oda olmadı yaşım 40 oldu gider kimsesiz bi çoçuk evlat edinirim. yani bu evde bigün mutlaka çocuk sesleri yankılanacak. aynen böyle düşünüyorum relaxım yani şekerim.
imkansız diye bişey yok bu dünyada.
öz halam (gerçek bir şahsiyet) 30 unda evlendi. benim gibi.4-5 yıl uğraştı olmadı bebişi. eşinin değerleri kötüydü. paralarıda yoktu tüplü dalış yapamadılar. derken derken halam geldi 40 yaşına. 2 ay adet olmamış. menapoza giriyorum demiş garibim. ama aslında iki aylık hamişmiş. doğal kendiliğinden oluverdi prensesimiz 41 inde anne oldu yani halam. işte umut etmek için bir sebep size.
çok uzattım ama bugün hepimiz duygudan duyguya geçtik bende etkisindeyim hala işte...
öptüüm
Kizlar sonucc gene 0.100 hahahhaa artik guluyorummmmmmmmm cok guluyorummmmm
Evet uzulmuyorummmmm kendim ettim kendim buldummm hahahahhaha
Nova marka testi Allah bildigi gibi yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?