Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
birdaha hayal kırıklığına uğramazsın inşallah tatlımmmmmmmm
aslında silikte olsa baya erken çıkmış daha 1 hafta var çok kişide
adete 1-2 gün kala ancak gösteriyor o testler
hadi Allahtan hayırlısı gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy kuzum gecmiş olsun kıyamam allah korumus ya nası düştün hemde 2 kere uff cok üzüldüm

ayyyy çok heyecanlıyım
sonuç ne olursa olsun yumoşlarımız sağolsun
ama yine de perim bu ay hamiş olsuuunnnnn

Eylemsevcosum adetlerim cok duzensizlesmistiyumurtlama gcikiyordu bu ay erken yumurtladim adete 5 gun var suan listeye yazdigim gec tarih ins hayirlisi bebisimmmmm bu ay soz verdim olmazsa hiiiccc uzulmicem kendi istegimle verdim kannn erkendennn uzulmeye hakkim yokkkk :)))))

ayyy pericimm kalbim seninle o kadar heycalandım ki emir beyde hissetti heyacanımı sanırım tekmeler atmaya başladııı ay hadi inş.allahım haırlısı ile ol de olsun kadir gecesine gireceğimiz su günlerde

Oleeyyyyy pitiskom geldiiii bebekmmmm bu ani kacirmani istemiodummmm gelmen icin dua ettmm oleyyy ins iyi haber veririmmm sen gelsn ama sonuc gelmedi daha hahahahha

o kliniğin nurmarasını ver bana
accık onları topa tutuyum
milletvekiliyim acele edin falan diyim
bak nasıl hemen söylerler ssonucuuuuuuuuuuuuuu

hic gerileri okumada kutttttttttttttt dalisi yaptimmmmmmm:)))

herkeseeee cokk guzelll bir hafta diliyorummmmmm keyifliiii saglikli mutluuuuuuu askli meskli guzel haberler alicagimizzzzzzzzzzzz bir hafta olsunnnnnnnnnnnnn

opuyorumm herkesiiiiiiiiiiiii

dun kendimi cok iyi hssttimmmmm diye gaza geldim bayaa bi yuruyus yaptim doga ve carsi bi arada 3 -4 saatlik gece sirt agrisii mide agrisi falan filan derkennnnn mahvoldummmmm bu dusme beniiii cokk uzdu yahuuuuuuuuuuuu

gunun monusu

firinda kofte
peynirli makarna
corbiss
brokoli yogurtlu
yesillik salatasiii
kefir-kola-yogurt

tataliiii
browniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii- sada dondurma ileeeeeeeeeee
meyveli yogurtttt

MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

kız biz kudurduk sen günün menusünden bahsediyonnn peri hamiş olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz geberdik burda heyecandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…