Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kizlar
nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum dünden beri cok ağrım vardı bugun Dr çağırdı gittik baktık cok kanama var dedi bebek hala küçücük 6 haftalık gözüküyor dedi.sonra baktı baktı kalp atışı yok meger Bebisim beni bırakıp coktannn gitmiş .baska Dr görsün dedi radyolojiye gittik oda baktı yok( saat 2 de alacaklar son kez ekrana baktım HOSCAKAL BEBEĞİM dedim((

Alyam ne diyeceğimi inan ki bilemedim ve çok üzüldüm.Ama senin ve eşinin canı sağolsun.Belkide bebeğin sağlıklı değildi.Allah ım her şeyin hakkınızda en hayırlı olanını nasip eylesin inşallah.Her şerde muhakkak bir hayır vardır bizim bilmediğimiz.Çok şükür ki hamile kalabiliyorsun.Bunu bilmekte çok güzel bir şey.Allah ım sana güç ve kuvvet versin inşallah.Yar ve yardımcınız olsun...

QUOTE=alya35;26000101]Kizlar
nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum dünden beri cok ağrım vardı bugun Dr çağırdı gittik baktık cok kanama var dedi bebek hala küçücük 6 haftalık gözüküyor dedi.sonra baktı baktı kalp atışı yok meger Bebisim beni bırakıp coktannn gitmiş .baska Dr görsün dedi radyolojiye gittik oda baktı yok( saat 2 de alacaklar son kez ekrana baktım HOSCAKAL BEBEĞİM dedim(([/QUOTE]

Alyam canım benimm
çok üzüldüm,ne diyeceğimi bilmiyorum
bu mübarek günde Allahım sana sabır versin..
vardır bunda da bir hayır,bebeğin sağlıkla gelmeyecekmiş san demek ki
oooffff çok üzgünümm.......

Esiniiiiiiimmmm canım benim geçmiş olsun,Allah korumuşş
serbest düşüş dalında madalyaya mı koşuyosun yawrıımm aman tikkat ol
Kaanımıza

VALLAHİ ÖYLE OLCAK SANIRIM BOJUMMM ALLAHIM KORUSUN ARTIK BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM AMA OLDU İŞTE BENDE NASIL OLDU ANLAMADIM ZATEN

CANIM BENİMMMM ÇOK ÜZÜLDÜM VEREN ALLAHIM İNŞALLAH TEKRAR VERECEK TEZ VAKİTTE BU MÜBAREK GÜNDE VARDIR BUNDADA BİR HAYIR DİYORUM BUNU SEN GİBİ KANDİL GÜNÜ BEBEĞİNİ ALDIRMAK ZORUNDA KALAN BİRİ OLARAK
ALLAHIM SABRINI VERECEK SEN YETERKİ GÜÇLÜ DİMDİK DUR ONA SIĞIN BOL BOL DUA ET
BAK GÖRECEKSİN ÇOK GEÇMEDEN GELECEK MELEĞİN YENİDEN
ÖPÜYORUM SENİ KOCAMANNNNN KENDİNE DİKKAT ET TATLIM

bebeğim canım kıyamam sana rabbim şu mübarek günler hatırına güzel sabırlar versin sana hayırlısı bitanem herşeyin hayırlısı ağlama üzülme nolur inan çok iyi anlıyorum seni döndüm tam 1 yıl öncesine kıpır kıpır olan ayakları kolları taş kesilmişti öylece yatıyodu herşeyin hayırlısı bitanem

ay çok üzüldüm canım allah sabır versin bundada vardır bir hikmet ((

alyammm canım benim çok üzüldüm inan ne diycemi bilmiyorum şok oldum,Rabbim sana ve eşine sağlıklı uzun ömürler versin.demek ki hayırlısı böyleymiş bitanem Allahım yakın zamanda sağlıklı bebişini gönderecek inşallah tevekkül et canım sabırlı ol.dikkat et kendine bizi habersiz bırakma alyam çok öpüyorum seni...

Ne diyecegimi bilmiyorum artik sozun bittigi yerdeyim Alyam basindan beri ters giden biseyler vardi hicbirimiz icinden cikamadik belki buyumeye devam etse bi kusuru olacakti Allah gostermesin hayat boyi sende yavrunla uzulecektin bilemeyizzz bilemeyizzz vardir bunda da bi hayir canimm yaaa benim hic aklim ermedi bu isee ama inaniyorumki senin icinde bebegin icinde hayirlisi neuse o olmustur. Simdi cok uzuleceksin kalbin aglicak biliyorum ama diger turlu bir omur gulmeyecekti belki yuzun yeni bebegin gelecek sana tekrar guc verecek yasama sevincin olacakkk. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Alyam uzulme demek bos uzuleceksin evet ama genede olumlu dusunmekten vazgecme kendini yipratmamaya calis canim seni seviyorum

canım okuyunca mahvoldum içim yandı ama arkadasların dediği gibi bunda da bı hayır var....Allah yardımcın olsun

Allah sana, eşine sabır versin...çok üzüldüm..tek teselli tekrar olabileceğini biliyorsun..bundan sonra şansın daha yükseldiğini herkes söylüyor...biz o aşamaya bile gelemedik daha...en yakın zamanda bir melek daha konacak göbişine en sağlıklısı, en güzeli hem de.....

Herkesin duaları kabul olsun bu mübarek günde......

KADIR GECEMIZ MUBAREK OLSUN DUAlarimiz kabul olsun,ruhumuz huzur ,kalbimiz vicdan sevgi, bedenimiz saglikla dolsun sevdiklemizle birlikte uzun omurlu mutlu dileklerimizin hayirliisyla yerine geldigi bir yasam sunsun yuce rabbimm hepimize insallahh KADIR GECEMIZ MUBAREL OLSUNNN DUALARIMIZ KABUL OLSUNNNNN INSALAHHHHHH

Allahin selami uzerimize olsun verdigi herey icin hamdolsun yuce rabbim isteyen hepimize ol de bebislerimiz hayirlisiyle olsun ama once ailelerimizle hepimiz icin saglik olsun.

Bu gecede nasıl dua edelim?
Bunu da Hazret-i Âişe (r.a.) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim:
“Dedim ki, ‘Yâ Resulallah, Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’
Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam “Allahümme inneke afüvvün tuhibbü’l-afve fa’fu annî (Allah’ım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin’ buyurdu“
[/
B]

Son düzenleme:
cnmmmm yenii bebisinnn gelippp sgalikla mutlulukla hamislik geciripppp bebsini kucagina alip kokladigindaaaaaaaa iyki geldn iyki seni dogurdum dedigiinde tummm bu gunleri unutucaksin insallahhhhhh
hakkimizda hep hayirli olani istiyoruz yuce rabbimde ne bizi annelik duygularimizla sinasin nede uzssunnnnn boylesi daha hayirliymiss hemde simdi hamile kalma sansin daha fazla hayirlisi olsun cnmmm vardir her serde bi hayir

Alya canım öncelikle geçmiş olsun.Biliyorsun bendede aynı şey oldu 1 ağustosta kürtaj yapıldı.Ki bende biraz farklıydı ben her gittiğimde kalp atışının biraz daha azaldığını gözlerimle gördüm.Evet çok üzücü bi durum belki ama hepsi Allah'tan.Allah tekrar hamile kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.

Herkesin kadir gecesi mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah arkadaşlar.

Son düzenleme:
[h=6]“Allâhümme inneke afüvvün, kerîmün, tühibbü’l-afve, fa’fü annî.”[/h]
[h=6]Allah’ım, Sen çok affedicisin, çok cömertsin, af-fetmeyi seversin. Bizleri de affeyle. [/h]

:26::26::26::26::26: yaa ben kaçırmışım. sorucaktım nasılsın diye..geçmiş yazılarına baktım inanamadım...çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda nurtopu gibi bir bebeğiniz olur...hayat işte....

balım bitanem canım benim şuan masada olman lazım rabbim kolaylık versin sana güzel sabırlar versin iyi yönden düşün mol gebelik değil ve uzun süre beklemene gerek yok 1 ay bilemedin 2 ay beklersin sonra devam bitanem yine gelecek bebişin allahın izni ile merak etme

Kızlar öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun. Allah inşalalh hepimizin dualarını duyar kabul eder, bizlere hayırlısıyla bebişler nasip eder.

19asos03, canım ben vajinismusu yendikten sonra jinekolojik muayene vs yaptırdım o dönem hemen bebek istedim nedense. Kan tahlilleri yapıldı herşey normal çıktı. 2-3 ay sonra regl gecikmesi şikayetiyle gittiğimde doktor ultrason muayenesini itedi ve rahim yapımın uterus bikornis olduğu yazıyordu sonuç kağıdında. Çift boynuzlu rahim. O jinekoloğum bana bişey anlatmadı doğru düzgün bu nedir vs diye. Sonra başka bir doktor buldum, ona gösterdim ultrason filmlerini, rahim yapım kalp şeklinde görünüyor imiş, çift boynuzlu olması bu nedenle imiş. 1 yıl korunmasız ilişki tavsiye ediyoruz önce dedi. Eğer 1 yıl sonunda olmaz ise rahim filmi çekeriz, duruma bakakrız dedi. Senin rahim yapındaki durum tam olarak nedir?

ne kadar garip benimki tamamen ayrı 2 rahimmiş tek ağız var.. sanırım kalp şeklinde benimkide amaaann napalım hayırlısı olsun ama hep bu topikte ol takip edelim birbirimizi çünküüüü birbirimize yardımımız olabileceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…