Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydııııınnn....

alyam öptüm seni görüyorum bir...

herkesin işi gücü yoğun buaralar...olsun kalpler bir nasılsa...işi biten haberdar eder kendinden...

ama ışılımın sesi hiç çıkmıyoor epeydir değil mi? inşallah iyilerdir....

Kuzum bos bırakmayalım diyorum burayı sonraki sayfalara kaymasın topigimiz o kadar emek veriyoruz birbirimizi sonucta sohbet olunca keyifli oluyor:))
benimde cok isim var:))

günaydınlar yine topikte tek tük insan var artık girmek bile gelmio içimden

Kuzum oyle düşünmeyin lütfen bu aralar az şey atlatmadik o kadar düşükler kürtajlar kolay değil
Ondan herkes kafayı dağıtmaya gitti ama gelecekler ve yine şenlenecek buralar:119::119::119::119:

....................................alya.......... ...........asos
aybice............................101............. .........201
asos...............................700............ ..........
sezyen............................100............. .........100
messs.............................100............. ..........100
mehmetderya.................................................200
TOPLAM..........................1001.............. ..........601

slm herkese

kızlar şu fatihaların elinden tutunda asosumunkide bitsin.son 400 topiğe girip girip çıkıyorsunuz işin ucundan tatan bi iki kişi.tmm topik sakin olabilir ama şöyle bi listemize bakın hemen hemn herkesin sıkıntısı var.zor dönemden geçiyor insanlar.herşey herzamn güllük gülüstanlık olamazki.

aynı fikirdeyim...kimseye zorla gel de diyemeyiz.. biz burdayız gelen nasılsa gelir haberdar eder kendinden...

ben okuyorum ama asoşum kadar hızlı değil..ders çalışıyorum bir yandan...sanırım verdiğim sayı yarına ancak tamamlanır..kalan sayıdan 50-100 devam ederim... sana da bildiririm aybikem...

senin ve tüm okuyan arkadaşların yüreklerine sağlık... herkes zamanla gelir bence şuanda önemli olan eğer perim gelmezse listeleri kim güncelleyecek :44:bi o güncelleyebiliyo çünküsüde

aybicem bendende 400 tane yaz bakalım annemin yardımıyla tabiki bu kadar okuyabildim Allah kabul etsin inşallah

çok teşekkür ediyorum ağzınıza dilinize sağlık benim için okuyan herkese namazda bol dua ettim rabbim hayırlı dualarını kabul eyle onları razı geldiğin kullarından eyle tövbelerini kabul eyle ... amin...

rica ederim elimden geldiğince okumaya çalıştım birazda yardım aldım annecikten işyerinde ancak bu kadar katılabiliyorum mazur görün artık
canım benim hepimizin duaları kabul olsun inşallah

....................................alya.......... ...........asos
aybice............................101............. .........201
asos...............................700............ ..........
Sezyen............................100............. .........100
messs.............................100............. ..........100
mehmetderya....................................... .........200
sonesinti........................................................400

toplam..........................1001.............. ...........1001

çok şşükür 2. etapta bitti.dillerinize sağlık .Rabbim kabul etsin.alyamın ve asosusumun sıkıntılarını gidersin inş ve biran önce babiş sahibi yapsın

canımın içi tamamlandı çok şükür sen okuyacağını bitirirsen tammdır.haftaya biz varız sanırım.yada senle idildir.
senin ve tüm okuyan arkadaşların yüreklerine sağlık... herkes zamanla gelir bence şuanda önemli olan eğer perim gelmezse listeleri kim güncelleyecek :44:bi o güncelleyebiliyo çünküsüde

canım benim zeten sohpete katılan arkadaşlardan

peri abisiyle ilgileniyor
pidil türkiyeye dönüş yaptı şuan işe başladı muhtemelen yoğundur
poju tatilde
pitomin eşine bakıyor evde
erdğn da izinde
ışıldan haber yok.inş kötü bişey yoktur.
adoş kaçak
diğerleride zaten gün içinde girmeye çalışıyor ara araa.
yani kimse keyfi girmemezlik yapmıyor en azından çoğu öyle.

listeyide inş peri yetişir düzenlemek için abisi bi ii olsunda.

Hay ağzını kocan öpsün bende onu söylemeye calisiyorum. Grip atıp kapatmak olmaz herkes birseyler yazsın ki sohbet tekrar ilerlesin yakında bir hamile alırsak bitecek bu durum ins

Ay bebem benim de bazen cok yogun bazen az gun icinde göremezsem gece seyzenimle buralara takiliyoz:)))

Evet ya perimin abisi ins iyi olacak inanıyorum ben listeyi de kendimiz takip ederiz bu aralar sonra yoluna girer:))
aybicem bendende 400 tane yaz bakalım annemin yardımıyla tabiki bu kadar okuyabildim Allah kabul etsin inşallah

Agzina yüreğine saglık kusum aşısının bitmeyecek sandim cok üzüldüm okuyamadigima(

Yasasinn:119::119::119::119::119:

sabah test yaptım ve hayalet cizgiyi kocişle gördük dua edin bol bol baana hayırlısı ile cumartesi tekrar test yaparım tabi olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…