- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.881
günaydııııınnn....
alyam öptüm seni görüyorum bir...
herkesin işi gücü yoğun buaralar...olsun kalpler bir nasılsa...işi biten haberdar eder kendinden...
ama ışılımın sesi hiç çıkmıyoor epeydir değil mi? inşallah iyilerdir....
günaydınlar yine topikte tek tük insan var artık girmek bile gelmio içimden
slm herkese
kızlar şu fatihaların elinden tutunda asosumunkide bitsin.son 400 topiğe girip girip çıkıyorsunuz işin ucundan tatan bi iki kişi.tmm topik sakin olabilir ama şöyle bi listemize bakın hemen hemn herkesin sıkıntısı var.zor dönemden geçiyor insanlar.herşey herzamn güllük gülüstanlık olamazki.
....................................alya.......... ...........asos
aybice............................101............. .........201
asos...............................700............ ..........
Sezyen............................100............. .........100
messs.............................100............. ..........100
mehmetderya.................................................200
toplam..........................1001.............. ..........601
çok teşekkür ediyorum ağzınıza dilinize sağlık benim için okuyan herkese namazda bol dua ettim rabbim hayırlı dualarını kabul eyle onları razı geldiğin kullarından eyle tövbelerini kabul eyle ... Amin...
canımın içi tamamlandı çok şükür sen okuyacağını bitirirsen tammdır.haftaya biz varız sanırım.yada senle idildir.aynı fikirdeyim...kimseye zorla gel de diyemeyiz.. biz burdayız gelen nasılsa gelir haberdar eder kendinden...
ben okuyorum ama asoşum kadar hızlı değil..ders çalışıyorum bir yandan...sanırım verdiğim sayı yarına ancak tamamlanır..kalan sayıdan 50-100 devam ederim...sana da bildiririm aybikem...
senin ve tüm okuyan arkadaşların yüreklerine sağlık... herkes zamanla gelir bence şuanda önemli olan eğer perim gelmezse listeleri kim güncelleyecek :44:bi o güncelleyebiliyo çünküsüde
slm herkese
kızlar şu fatihaların elinden tutunda asosumunkide bitsin.son 400 topiğe girip girip çıkıyorsunuz işin ucundan tatan bi iki kişi.tmm topik sakin olabilir ama şöyle bi listemize bakın hemen hemn herkesin sıkıntısı var.zor dönemden geçiyor insanlar.herşey herzamn güllük gülüstanlık olamazki.
aynı fikirdeyim...kimseye zorla gel de diyemeyiz.. biz burdayız gelen nasılsa gelir haberdar eder kendinden...
ben okuyorum ama asoşum kadar hızlı değil..ders çalışıyorum bir yandan...sanırım verdiğim sayı yarına ancak tamamlanır..kalan sayıdan 50-100 devam ederim...sana da bildiririm aybikem...
senin ve tüm okuyan arkadaşların yüreklerine sağlık... herkes zamanla gelir bence şuanda önemli olan eğer perim gelmezse listeleri kim güncelleyecek :44:bi o güncelleyebiliyo çünküsüde
aybicem bendende 400 tane yaz bakalım annemin yardımıyla tabiki bu kadar okuyabildimAllah kabul etsin inşallah
....................................alya.......... ...........asos
aybice............................101............. .........201
asos...............................700............ ..........
Sezyen............................100............. .........100
messs.............................100............. ..........100
mehmetderya....................................... .........200
sonesinti........................................................400
toplam..........................1001.............. ...........1001
çok şşükür 2. etapta bitti.dillerinize sağlık .Rabbim kabul etsin.alyamın ve asosusumun sıkıntılarını gidersin inş ve biran önce babiş sahibi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?