Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkese merhaba......

uzun zamandır yazmıyordum.. artık içimden de gelmiyo... yine adet oldum... artık kendimi takip etmeyi falan bırakıyorum... ara ara girip sizi takip ediyorum... inşallah herkesin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebek haberlerini alırım... Allah a emanet olun... hepinizi öpüyorum... dualarımda ve de dualarınızda olmak dileğiyle...

Son düzenleme:

rana canımm ümitsizliğini ve yılgınlıgını inan cok iyi anlıyorumm..ama lütfen kendini bırakma,hiç beklemediğin bi anda bebişin seninle olur ınsallahh..kendini üzüp yıpratma..her ay yeni umut yeni baslangıclar..

günaydııınnn... güzel bir gün olsun inşallaah..

aybicem bana da 100 er yaz canım..henüz başlamadım..bitirince söylerim..umarım dualarımız yerine gider, kabul olur...

canım ağrı filanda mı olmadı? adaçayı içtin sanırım sen de..ben yumurtladığımı sanıyorum ama akıntı filan olmadı...ov.testlerini evde unuttum..
bugün 19.günümüz... belki geç olur yumurtlama..biz kadınların hiç belli olmuyor ki..sen yine de içini ferah tut..ve değerlendirin bugünleri....(diyorum da biz de pek değerlendiremedik )

yok canım ağrım olmadı sadece ada çayı içtiğim 4-5 günde oldu onsa sanırım içimi biraz temizlediğinden.ya erken oldu yumurtlamam öyle olduysa hiç değerlendiremedim. 2- yada 3 gün olmuştur en fazla.yorgun oluyordum silikte görünce direk yatıyordum ama silik sayısı arttıkça dedim cıks yumurta filan yok. pofffff ya

....................................alya.......... ...........asos
aybice............................101............. .........100
asos...............................700............ ..........
sezyen............................100............. .........100
messs.............................100........................100

TOPLAM..........................1001........................300

yavruumm niye böyle yapıyorsun yaa kıyamam sana nolur kendini salma bak ne güzel bir kız annesisin hamile kalabildiğini biliyorsun biraz kendini salsan belki de olacak..sakın gitme bir yerlere burada birbirimiz için varız sen kür falan yaptın mı bu aralar

günaydııınnn... güzel bir gün olsun inşallaah..

aybicem bana da 100 er yaz canım..henüz başlamadım..bitirince söylerim..umarım dualarımız yerine gider, kabul olur...

agzına sağlık balım benimde şu adet bitsin artık bende okumak istiyom

benden 700 fatiha yaz alyama sanırım onunkiler bitti ama ben kendime okumuycam ...

sağol balımm seninde hemen bitecek inş

kuzum belki gözükmüyordur bi kız yazmıştı yumurta çatlamak üzere ama hep silik çıkıyodu diye dr kocaman olmus demiş ama kız farkında değil ondan boş geçme

kızlar ağzınıza sağlık ne yapsam ödeyemem hakkınızı canlarımm

Nasılsınız?Dün gün boyu seminer vardı,yerime gelemedim doğru düzgün oyüzden giremedim.Bugünde 9 da tekrar gideceğim.

Alyam'a ve Asosum'a benden de 100'er tane fatiha...Eklerseniz kızlar...Kendinize iyi bakın...

Canim ağzına saglık benim sayım doldu kizlar sagolsun tamamladılar aybicem benim sayimida asosuma eklesin

günaydın kızlarr hepinizee,hayırlı bigün olur insallahh..

topiğimiz öldü mü ne kimsecikler girmiyor tadımız kalmadı be yaaaaaaaaaaaaaaa

Burdayiz tatlim geldik tatilden

Sağol deryacım ağzına sağlık

Gunaydin bebem( bu sana:))

asososuuumm sen ne yaptın yaw. maaaşallah çok hızlısın. ağzına sağlık. Allah tüm dualarını kabul etsin canım.

kızlar herkes yoğun galiba
üst üste olumsuz haberler alınca da keyfimiz kaçtı...
ne diyim bilemedim :44:

alyam ne alemdesin canım bugün 10 gün oldu galiba halan gitmedi mi daha

benimde halam gitti anam geldi
hasret gideriyoruz. keyfim yerinde yanii

öğleden sonra okuldayım. akşamda misafir var. yarın görüşürüz yanii

öpüldünüz kızlar Allah a emanet olun

Son düzenleme:

Seyzenim 10. Gun hala halam yanımda:)) hastaneye gitmiyor küstüm Dr uma:))
sogana başladım bakalım sanki bitecek gibi soğanında bügün 4. Gunu olacak
seninde gözün aydın anneciğin yanindaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…