- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.861
penderim günaydın canım.ben imm sen?avatarın çok yakışmış
herkese merhaba......
uzun zamandır yazmıyordum.. artık içimden de gelmiyo... yine adet oldum... artık kendimi takip etmeyi falan bırakıyorum... ara ara girip sizi takip ediyorum... inşallah herkesin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebek haberlerini alırım... Allah a emanet olun... hepinizi öpüyorum... dualarımda ve de dualarınızda olmak dileğiyle...
günaydınn hatunlar nasılsınız.benim biraz moral bozuk.yumurtlamadım sanırım bu ay.ovulasyon testlerim hep silik5-6 gündür yapıyorum.
perim kuzum benim.Allah yardımcınız olsun inşşş.Rabbim şifasını versin inş.biran önce sıkıntılarınızı gidersin.
mehmetderyam canım benim sen kendini üzme.Rabbim rahmet etsin inş.yanlız dikkatimi çeken bi konu var.bayan vefat etmiş ve 4. gün ablası girip hebr vermiş.açıkcası biraz tuhaf geldi.sonuçta genç, hamile ve geride bir çocuk bırakmış bi kardeş.o acıyla insanın internete girip bide kkya girip(şifresini falan biliyormudur burasıda garip) haber vermesi.hani zamn geçer anlarımda daha 4. gün.yada ben inanmak istemediğimdendir.bilemiyorum okudum üzüldüm açıkçası
benden 700 fatiha yaz alyama sanırım onunkiler bitti ama ben kendime okumuycam ...
canım ağrı filanda mı olmadı? adaçayı içtin sanırım sen de..ben yumurtladığımı sanıyorum ama akıntı filan olmadı...ov.testlerini evde unuttum..
bugün 19.günümüz... belki geç olur yumurtlama..biz kadınların hiç belli olmuyor ki..sen yine de içini ferah tut..ve değerlendirin bugünleri....(diyorum da biz de pek değerlendiremedik)
herkese merhaba......
uzun zamandır yazmıyordum.. artık içimden de gelmiyo... yine adet oldum... artık kendimi takip etmeyi falan bırakıyorum... ara ara girip sizi takip ediyorum... inşallah herkesin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebek haberlerini alırım... Allah a emanet olun... hepinizi öpüyorum... dualarımda ve de dualarınızda olmak dileğiyle...
günaydııınnn...güzel bir gün olsun inşallaah..
aybicem bana da 100 er yaz canım..henüz başlamadım..bitirince söylerim..umarım dualarımız yerine gider, kabul olur...
benden 700 fatiha yaz alyama sanırım onunkiler bitti ama ben kendime okumuycam ...
yok canım ağrım olmadı sadece ada çayı içtiğim 4-5 günde oldu onsa sanırım içimi biraz temizlediğinden.ya erken oldu yumurtlamam öyle olduysa hiç değerlendiremedim. 2- yada 3 gün olmuştur en fazla.yorgun oluyordum silikte görünce direk yatıyordum ama silik sayısı arttıkça dedim cıks yumurta filan yok. pofffff ya
....................................alya.......... ...........asos
aybice............................101............. .........100
asos...............................700............ ..........
sezyen............................100............. .........100
messs.............................100........................100
TOPLAM..........................1001........................300
Nasılsınız?Dün gün boyu seminer vardı,yerime gelemedim doğru düzgün oyüzden giremedim.Bugünde 9 da tekrar gideceğim.
Alyam'a ve Asosum'a benden de 100'er tane fatiha...Eklerseniz kızlar...Kendinize iyi bakın...
günaydın kızlarr hepinizee,hayırlı bigün olur insallahh..
topiğimiz öldü mü ne kimsecikler girmiyor tadımız kalmadı be yaaaaaaaaaaaaaaa
Sağol deryacım ağzına sağlık
asososuuumm sen ne yaptın yaw. maaaşallah çok hızlısın. ağzına sağlık. Allah tüm dualarını kabul etsin canım.
kızlar herkes yoğun galiba
üst üste olumsuz haberler alınca da keyfimiz kaçtı...
ne diyim bilemedim :44:
alyam ne alemdesin canım bugün 10 gün oldu galiba halan gitmedi mi daha
benimde halam gitti anam geldi
hasret gideriyoruz. keyfim yerinde yanii
öğleden sonra okuldayım. akşamda misafir var. yarın görüşürüz yanii
öpüldünüz kızlar Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?