Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Allahım yardımcınız olsun abiciğininde seninde
herşey gönlünüzce olsun abiciğin mucizevi bir şekilde iyileşsin inşallahhhhhhhhh

pericimm boooolll bol dua etmekten başka bişey gelmez canım malesef...aferin sana sen dik dur mutlu görünki ailende bundan güç kuvvet alsın...hayatta hiç bişey imkansız değil..insanın başına neler gelecek bir tek allah bilir..sakın ola sakın ümidinizi kaybetmeyin...çok çok öpüyorum seni...çok iyi bak sende kendine...
bebek içinse çok iyi düşünmüşsünüz..biraz ara vermek sizin içinde iyi olacak eminim...

herkese günoş kızlar yoğun bir gündü önce yazamadım aybicem sen alyam için 100 tane yaz benden

Canım sıkıldı hemde çok,Ocak ta anne olmayı bekleyenlerin topiğinde hamile bir arkadaş vefat etmiş.Tanımıyorum ama şok geçirdim sabahtan beri.Birde kızı varmış.Allah ım sabırlar versin ailesine...Diyecek söz bulamıyorum...

canım benim güzeller güzeli arkadaşım allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah beterin beteri vardır derlşer onlardan saklasın bu kadarıyla kalsın ve tez vakitte iyiye dönsün herşey.
Gönlünü ferah tut bol bol dua et ona sığın rabbim herşeyi yoluna koyacaktır benim herzaman dualarımdasınız hiç merak etme
kocamannnn öpüldün tatlı teyzemiz seni çokkk seven arkadaşın ve bebeği kaan

çok zor bidurum..Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa sürede toparlar...biz de seni çok seviyoruz.. moralini yüksek tutmaya çalış canım benim...

şok oldum yaaaa
küçücük dertlerimize üzülüp kahroluyoruz ya bazen işte buda bize ders olsun
dünyada tek gerçek var ölüm...
peki nasıl olmuş deryam kaza mı hastalık mı?
sende dikkat et kendine kafana takıpta bebişleri üzme aman
Allah tanıyanlara yakınlarına sabır versin ne denir başka...
Allah rahmet eylesin

alyam ve asosum için 100 er tane yaz benden
daha okursam bildiririm

Seyzenim canim ici ağzına saglık sagolsun asosum da okumuş ben hala okuyamiyorum bu beni cok üzüyor kürtajdan sonr bu ilk adetim ama cok uzun sürdü 5 ken bugun 8. Gun dü yarın 9 hiç bitecek gibi değil sanki yeni başlamış gibi bende dun itibariyle soğana başladım sifa olur ins bugun patoloji sonucumu almış esim Dr birşey yok demiş biraz araştırdım herkesin patoloji sonucunda aynı şey yazmış; iltihaba bağlı bebek kanlanamayip çürümüş ve bol kan oldugu yazıyor benimkinde ( acaba hsg ye bağlı birşey mı oldu diye düşündüm mikrop kapmış olabilirim hsg den hemen sonra bebek olması iyi olmadı sanırım
dr a muayeneye gitmem zor görünüyor izin alamam Cumartesi giderim artık mecbur ama korunmayacağım ins sogan şifam olur
deryam anlattığın şey cok üzücü keske bebek ölseydi de anneye birşey olmasaydı bebek yine olurdu cok üzüldüm Allah basta esine ve ailesine yardım etsin
cok şükür halimize sağlıkliyiz ve inancımız var:)))

tatlım normal mi bu kadar uzun kanama ben hiç bilmiyorum bu konuları :44:
soğanı bende yaptım geçen ay. bu ay 2. olacak
yaa kusuruma bakma ama "hsg" ney ben hiç bilmiyorum

deryamın anlattığı konuyu araştırdım. başka bi hastalığı varmış merhumun ciğerleri iltihaplanmış. önce sezeryanla bebeği almışlar sonra yoğun bakımda anneyi kaybetmişler. çok acı bir ölüm. ablası girmiş nick inden yazmış ölüm haberini. Allah kimseye yaşatmasın. ailesine sabır versin rabbim. son yazılarınıda okudum betül ün öyle hayat dolu ki insan inana mıyor...
ama buda hayatın gerçekleri işte yaşam ve ölüm...

Normal mı bende bilmiyorum açıkcası araştırdım ama ilk adetle ilgili birşey bulamadım cok üstüne düşmek istemiyorum Dr umda kızıyor zatencok rahat adam ya zaten o o kadar moral vermese bu kadar çabuk atlatamazdim sanırım hep hastanelerde olurdum ins ikinciye böyle birşey yasamam
Rabbim kimseye de yaşatmasın cok zor ne olacağını bilmeden beklemek(
hsg rahim filmi canim topikteki herkes çekildi benim çekildiğim ay adet olmadan bebeğim gelmisti

alyam kusura bakmassan yatıyorum canım ben çok yorgunum
iyi geceler
Allah hepimizin yüzünü güldürsüğn büyük dertler göstermesin
öpüldün...

günaydınn hatunlar nasılsınız.benim biraz moral bozuk.yumurtlamadım sanırım bu ay.ovulasyon testlerim hep silik 5-6 gündür yapıyorum.

perim kuzum benim.Allah yardımcınız olsun inşşş.Rabbim şifasını versin inş.biran önce sıkıntılarınızı gidersin.

mehmetderyam canım benim sen kendini üzme.Rabbim rahmet etsin inş.yanlız dikkatimi çeken bi konu var.bayan vefat etmiş ve 4. gün ablası girip hebr vermiş.açıkcası biraz tuhaf geldi.sonuçta genç, hamile ve geride bir çocuk bırakmış bi kardeş.o acıyla insanın internete girip bide kkya girip(şifresini falan biliyormudur burasıda garip) haber vermesi.hani zamn geçer anlarımda daha 4. gün.yada ben inanmak istemediğimdendir.bilemiyorum okudum üzüldüm açıkçası

Son düzenleme:
günaydınn kızlarr,nasılsınızz..allahımm hayırlı haberler almamızı nasip etsin insallahh hayırlı bigün olsun yarabbimm..

....................................alya.....................asos
aybice............................100......................100
asos...............................100......................
sezyen............................100......................100

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

alyam için toplamda 600 tane okudum yaz aybicem bu arada herkese günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…