- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.841
topiğe girdiğimde ağlamamak için zor tuttum kendimi, zira dökecek gözyaşım kaldı mı bilemiyorum. öyle çok tükettimki onları son zamanlarda... Allah sizlerden razı olsunnn, sizler gerçek dostsunuz, cansınızzz. Dua eden dillerinize yüreğinize sağlıkkk. Hayat hiçbirinizi hiçbir zaman üzmesin. Mutlu yuvalarınızda sağlıkla yavrularınızla yaşlanın...
Canlarım. Ailem yanımdaydı yazamadım sizlere. Abimin durumu ciddileşti. Artık yürüyemiyor. Ufacık bedenini taşıyamıyor. 65 kilodan 49a düştü 3 ay içinde, vüsudu iflas etmiş vaziyette. şuan böbrek nakli ameliyatını kaldıramazmış. çünkü karaciğerinde hepatit olmuş gün içinde milyon tane ilaç içiyor hepside karaciğerden atılıyor. Karaciğeri toparlamadan ameliyat imkansız diyor doktorlar. Bu da 1 yıl gibi uzun bi süre olabilirmiş. O esnada böbrek iyiden iyiye kötüleşti tabii, tüm değerleri sıfıra iniyor. Herşey ne kadar birbirine bağlı insan vücudunda.... şuan bunları yazmak çok zor geliyor. Kendime bile inandıramadığım bazı şeyleri burda sizlere yazıyorum. Hep ağlıyorum. Bursaya hastaneye gittiler. Orda ev tutulucak, bende bikaç gün içinde ev tutulunca gidicem hastanede kalmama izin verilmediğinden. Eve sığamıyorum, duramıyorum. Sürekli dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Artık korunuyoruz. Hoş korunmasakta olmuyor ya :) abimin ailemin bana ihtiyacı var, mutlu zamanlarımızda gelsin istiyorum. şimdi değil.. Biz bu haldeyken değil. Bir daha mutlu olabilir miyiz bilemiyorum. Bianda nerden nerelere geldik. Hayat yarın bize ne gösterecek bilemiyorum ama umarım sizlere hep güzel şeyler gösterir canlarım. Boğazımda bir yumruk konuşamıyorum boş boş bakıyorum sadece, onların yanında güçlüyüm, gülümseyebiliyorum herşeye rağmen, çünkü üzülsünler istemiyorum. Abim 3 yaşında kanser oldu hala çekiyor. Allahım kimsenin başına vermesin. Allah yavrularınızın tahtını bahtını güzel yazsın canlarım. Onla beraber bizde eridik bittik...
Daha fazla yazamıyorum. Ilk defa bu kadar çaresizim. Hayata hep pozitif bakan ben ilk kez bu kadar bitkinim... çaresizim... Allahım yar ve yardımcımız olsun. Imkanım olduça yazacağım. Topik sizlere emanet. Abime dualarınızı esirgemeyin bitanelerim. Sizler de benim ailemsiniz. Herşeyimsiniz. çok seviyorum sizleri çok.....
Canım sıkıldı hemde çok,Ocak ta anne olmayı bekleyenlerin topiğinde hamile bir arkadaş vefat etmiş.Tanımıyorum ama şok geçirdim sabahtan beri.Birde kızı varmış.Allah ım sabırlar versin ailesine...Diyecek söz bulamıyorum...
alyam ve asosum için 100 er tane yaz benden
daha okursam bildiririm
Seyzenim canim ici ağzına saglık sagolsun asosum da okumuş ben hala okuyamiyorum bu beni cok üzüyor kürtajdan sonr bu ilk adetim ama cok uzun sürdü 5 ken bugun 8. Gun dü yarın 9 hiç bitecek gibi değil sanki yeni başlamış gibi bende dun itibariyle soğana başladım sifa olur ins bugun patoloji sonucumu almış esim Dr birşey yok demiş biraz araştırdım herkesin patoloji sonucunda aynı şey yazmış; iltihaba bağlı bebek kanlanamayip çürümüş ve bol kan oldugu yazıyor benimkinde( acaba hsg ye bağlı birşey mı oldu diye düşündüm mikrop kapmış olabilirim hsg den hemen sonra bebek olması iyi olmadı sanırım
dr a muayeneye gitmem zor görünüyor izin alamam Cumartesi giderim artık mecbur ama korunmayacağım ins sogan şifam olur
deryam anlattığın şey cok üzücü keske bebek ölseydi de anneye birşey olmasaydı bebek yine olurdu cok üzüldüm Allah basta esine ve ailesine yardım etsin
cok şükür halimize sağlıkliyiz ve inancımız var:)))
tatlım normal mi bu kadar uzun kanama ben hiç bilmiyorum bu konuları :44:
soğanı bende yaptım geçen ay. bu ay 2. olacak
yaa kusuruma bakma ama "hsg" ney ben hiç bilmiyorum
deryamın anlattığı konuyu araştırdım. başka bi hastalığı varmış merhumun ciğerleri iltihaplanmış. önce sezeryanla bebeği almışlar sonra yoğun bakımda anneyi kaybetmişler. çok acı bir ölüm. ablası girmiş nick inden yazmış ölüm haberini. Allah kimseye yaşatmasın. ailesine sabır versin rabbim. son yazılarınıda okudum betül ün öyle hayat dolu ki insan inana mıyor...
ama buda hayatın gerçekleri işte yaşam ve ölüm...
alyam kusura bakmassan yatıyorum canım ben çok yorgunum
iyi geceler
Allah hepimizin yüzünü güldürsüğn büyük dertler göstermesin
öpüldün...[/QUOTEM
iyı geceler bebem yarın görüşürüz
günaydınn kızlarr,nasılsınızz..allahımm hayırlı haberler almamızı nasip etsin insallahh hayırlı bigün olsun yarabbimm..
....................................alya.....................asos
aybice............................100......................100
asos...............................100......................
sezyen............................100......................100
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?