Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
penderim seyzenim esinimmm siz nasılsınızzz?
şimdi gördüm penderim geçmişi karışık okuyorum,çok şükür prensesin testleri iyi çıkmış teyzesi yesin onu
Rabbim bi daha yaşatmasın o korkuyu inşallahhh bitanemmm

meraba tatlııım
benim kuzenim de aynı sıkıntıları yaşıyor. sürekli bulantı, yorgunluk... onunda kızı olacakmış.
ay bu kızçeler hep annelerine naz yapıyorlar yaw

ışılım hoşgeldin tatlım meraktan öldük iyisiniz dimi
iyiyiz canımın içi aklım sizdeydi hep,kaanımla sen de iyisiniz dimi?
ay kaanımın gelmesine az kalmışşşş
Hosgeldinnn minnak ışılini yerim yerrrrrrr sansiyla gelsin ins minik kusssssss
canim soğanı yaptım ama adetim bitmedi aha cok arttı 11. Gun
bi doktora görünsen bebişim çok uzamış adetin bi sıkıntı olmasında
meraba tatlııım
benim kuzenim de aynı sıkıntıları yaşıyor. sürekli bulantı, yorgunluk... onunda kızı olacakmış.
ay bu kızçeler hep annelerine naz yapıyorlar yaw

o cadı bi doğsun da ikimiz beraber babamıza naz yapcaz inşallahh

ışılımm kızlarımızz arkadas olurr artıkk :)) bu haftalardan snra rahtlarsın artık ınsallah..cok özledk seni :))

ışılımm kızlarımızz arkadas olurr artıkk :)) bu haftalardan snra rahtlarsın artık ınsallah..cok özledk seni :))

hem de ne arkadaş olurlar ya ne güzel canımmm,Rabbim bizim bebişlere daha çok arkadaş gönderir inşallah tez zamanda
bende çok özledim sizleri bitanemmm inşallahh buralarda olurum bundan sonra

kaanda bende iyiyiz tatlım seninde iyi olmana pek sevindim içim rahatladı görünce seni
evet az kaldı teyzesi 2 buçuk aycık günler yaklaştıkça bendeki korku artıyor doğum korkusu normalden çok tırrrrsıyorumda

yazmıyosun tatlım
nedir durum kasık-karın ağrıları arttı mı?
nasılsın, nasıl hissediyorsun

canımsın benimm yerim ben tatlı kaanımı
doktorun doğum hakkında ne dio canım,bazı doktorlar clexane kullananlara sezeryan öneriyolarmış.benim doktorum öyle düşünmüyo ama ben normalden korktuğum için sezeryan isterim heralde

okumakta zorlanıyorum net kafayı yedi yine IŞILIM kızçen mi olacak çok sevindim darısı bizlere artıkıııınnnnn
bu aradav kızlar bende bir belirti yok şluanda arada kasıklarım batıyo bide yorgunum başım ağrıyo birazcık bişey dicem normalde benim ateşim hep 35.6 35.5 35.7 en fazla normal günde ama yomuştan beridir 36.4 36.2 36.1 acaba nedennn

amin bitanem darısı önce sizlere sonra tüm bekleyenlere inşallahhh
canımm umutlandırmak istemem ama bu ateş yüksekliği iyiye işaret,sabahta yapsaydın test bak şimdi nası heyecanlıyım yaaaaaaaa

gebelik gerçekleşirse vücut ısısı yükseliyor ve hep aynı derecelerde seyrediyormuş tatlııım
hadiii hayırlısı

asos kız yoksa hamişmisin yeniden aman Allahım Allah yardımcın olsunnnnnnnn
kucağına almayı nasip etsin inşallah gülümmmmmmmmmmmmmmm

biz daha hiç doğumla ilgili konuşmadık doktorumla ama dediğini bende duydum inşallah banada önerir sezeryan
ama arkadaşım normal doğum yaptı oda clexane kullanıyordu ve benim doktoruma gidiyordu püffff
ben istemiyorum ama normal doğum yasaktan bu şekilde yırtabilirim diye düşünüyorum iğnenin bahanesiyle
2 ekimde randevumuz gittiğimde hem ölçümlerini yapacağız kaanın dedi boyunu kilosunu hiç söylemedi daha ama herşey yolunda bunu bil yeter dedi cinsiyettede böyle yapmıştı bizim doktor amcamız prensipleri var adamın napalım
hemde sorarım doğumu falan konuşuruz sanırım artık zaten ekim 15 te falanda izne ayrılma zamanım geliyor ohhh evde uzancam dinlencem inşallah

Son düzenleme:

cok tesekkür ederim ısılım cok saoll şükürler olsun iyi cıktı sonuclarımız evet..amin canımm insallahh..allahh saglıkla kucagmıza almayı nasip etsin insallahh cancanımm

Amann ne hoş yat dinlen evde kusum eksiklerini de tamamlarsın bebisin hem:))

maşallahhh size esinimm Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahh
dinlen tabi bi güzel bitanem kaç aydır hamile halinle çalıştın yoruldun,iğneler de cabası
canım bence doktorlar istediğinde yasağı delerler bi şekilde,cesaret varsa normal doğum en iyisi ama bize yaşadığımız korkular yetiyo sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…