- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.941
günaydın canlarım çok özledim hepinizi
uzun bi aradan sonra hem işe hem size döndüm,bulantılar,aşırı derecede halsizlik,ilaçların yan etkileri mahvetti beni
çok şükür şimdi daha iyiyim ilaçların bi çoğunu kesti doktorum,kızım da iyi Rabbime binlerce şükürler olsun(doktor %70 kız sizin minnak dedi)
sizde ne var ne yok geçmişi okuyamadım,hepinizi çok seviyorum
iyiyiz canımın içi aklım sizdeydi hep,kaanımla sen de iyisiniz dimi?ışılım hoşgeldin tatlım meraktan öldük iyisiniz dimi
bi doktora görünsen bebişim çok uzamış adetin bi sıkıntı olmasındaHosgeldinnn minnak ışılini yerim yerrrrrrr sansiyla gelsin ins minik kusssssss
canim soğanı yaptım ama adetim bitmedi aha cok arttı 11. Gun
meraba tatlııım
benim kuzenim de aynı sıkıntıları yaşıyor. sürekli bulantı, yorgunluk... onunda kızı olacakmış.
ay bu kızçeler hep annelerine naz yapıyorlar yaw
günaydın canlarım çok özledim hepinizi
uzun bi aradan sonra hem işe hem size döndüm,bulantılar,aşırı derecede halsizlik,ilaçların yan etkileri mahvetti beni
çok şükür şimdi daha iyiyim ilaçların bi çoğunu kesti doktorum,kızım da iyi Rabbime binlerce şükürler olsun(doktor %70 kız sizin minnak dedi)
sizde ne var ne yok geçmişi okuyamadım,hepinizi çok seviyorum
O kim ki???
Belki hata yaptım bitmeden başlamakla ama ıyi çözdü adetimi o kesin:))
ışılımm kızlarımızz arkadas olurr artıkk :)) bu haftalardan snra rahtlarsın artık ınsallah..cok özledk seni :))
iyiyiz canımın içi aklım sizdeydi hep,kaanımla sen de iyisiniz dimi?
ay kaanımın gelmesine az kalmışşşş
bi doktora görünsen bebişim çok uzamış adetin bi sıkıntı olmasında
o cadı bi doğsun da ikimiz beraber babamıza naz yapcaz inşallahh
kaanda bende iyiyiz tatlım seninde iyi olmana pek sevindim içim rahatladı görünce seni
evet az kaldı teyzesi 2 buçuk aycık günler yaklaştıkça bendeki korku artıyor doğum korkusu normalden çok tırrrrsıyorumda
okumakta zorlanıyorum net kafayı yedi yine IŞILIM kızçen mi olacak çok sevindim darısı bizlere artıkıııınnnnn
bu aradav kızlar bende bir belirti yok şluanda arada kasıklarım batıyo bide yorgunum başım ağrıyo birazcık bişey dicem normalde benim ateşim hep 35.6 35.5 35.7 en fazla normal günde ama yomuştan beridir 36.4 36.2 36.1 acaba nedennn
okumakta zorlanıyorum net kafayı yedi yine IŞILIM kızçen mi olacak çok sevindim darısı bizlere artıkıııınnnnn
bu aradav kızlar bende bir belirti yok şluanda arada kasıklarım batıyo bide yorgunum başım ağrıyo birazcık bişey dicem normalde benim ateşim hep 35.6 35.5 35.7 en fazla normal günde ama yomuştan beridir 36.4 36.2 36.1 acaba nedennn
canımsın benimm yerim ben tatlı kaanımı
doktorun doğum hakkında ne dio canım,bazı doktorlar clexane kullananlara sezeryan öneriyolarmış.benim doktorum öyle düşünmüyo ama ben normalden korktuğum için sezeryan isterim heralde
penderim seyzenim esinimmm siz nasılsınızzz?
şimdi gördüm penderim geçmişi karışık okuyorum,çok şükür prensesin testleri iyi çıkmış teyzesi yesin onu
Rabbim bi daha yaşatmasın o korkuyu inşallahhh bitanemmm
benim de dilim mi şişmiş ne hiç susmuyorum
biz daha hiç doğumla ilgili konuşmadık doktorumla ama dediğini bende duydum inşallah banada önerir sezeryan
ama arkadaşım normal doğum yaptı oda clexane kullanıyordu ve benim doktoruma gidiyordu püffff
ben istemiyorum ama normal doğuSmyasaktan bu şekilde yırtabilirim diye düşünüyorum iğnenin bahanesiyle
2 ekimde randevumuz gittiğimde hem ölçümlerini yapacağız kaanın dedi boyunu kilosunu hiç söylemedi daha ama herşey yolunda bunu bil yeter dedicinsiyettede böyle yapmıştı bizim doktor amcamız prensipleri var adamın napalım
hemde sorarım doğumu falan konuşuruz sanırım artık zaten ekim 15 te falanda izne ayrılma zamanım geliyor ohhh evde uzancam dinlencem inşallah
biz daha hiç doğumla ilgili konuşmadık doktorumla ama dediğini bende duydum inşallah banada önerir sezeryan
ama arkadaşım normal doğum yaptı oda clexane kullanıyordu ve benim doktoruma gidiyordu püffff
ben istemiyorum ama normal doğumyasaktan bu şekilde yırtabilirim diye düşünüyorum iğnenin bahanesiyle
2 ekimde randevumuz gittiğimde hem ölçümlerini yapacağız kaanın dedi boyunu kilosunu hiç söylemedi daha ama herşey yolunda bunu bil yeter dedi
hemde sorarım doğumu falan konuşuruz sanırım artık zaten ekim 15 te falanda izne ayrılma zamanım geliyor ohhh evde uzancam dinlencem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?